Ben boğaza yakın romantik akşam yemeğinde yüzüğü çıkarıp benimle evlenir misin derdim

Ben boğaza yakın romantik akşam yemeğinde yüzüğü çıkarıp benimle evlenir misin derdim
Sevgililik yıldönümümüzde şehir dışına çıkıyorduk kutlamak için neyse bi petrolde durduk sana bir şey getireceğim dedi ve yüzük orada etmişti ayak üstü 😂😂😂 çok doğaçlama olmuştu ama üstünkörü. Sonuçsa nişanlanıp ayrıldık dkdkdkdkkd
Şu an evli misin?
En iyi cevap için kutluyorum sizi fatmacik06
Benim evlenme teklifi zamanlarım geride kaldı. Ama öneri olarak bir kıza evlenme teklifi yapacak bir delikanlıya önerim, söyleyeceği sözleri bir şiirin satırlarona yerleştirmesidir. Tabi bu şiir baş harflerinde hanım kızın ismi llan bir akrostiş olursa çok daha etkili olur. Şiir rengarenk hoş kokulu çiçeklerden oluşan bir demetin yaprakları arasında olmalı.
En iyi cevap için teşekkür ederim...
Sevgilimden deniz kenarında, güzel bir akşam yemeği eşliğinde evlenme teklifi almak isterim. Hafif müzik ve sadece ikimizin olduğu o an çok özel olurdu. Bu anı hep hatırlamak isterim çünkü. Sonra yüzüğü çıkartıp " benimle bu hayatı paylaşmak ister misin " diye sorsun. Bende evet ömür boyu senle bu hayatı paylaşmak istiyorum derdim❤
istemem çünkü ben zaten evliyim bir de sevgilimden gelecek bir resmiyet adımını kaldıramam 😫
Tamam sövmeniz bittiyse şaka olduğunu öğrenme vakti 😂😂
Bak ne tatlı düşünmüşsün, boğaz manzarasında romantik yemek! Bence de böyle bir ortamda teklif edildiğinde insan direkt “evet!” der yani, manzara büyüsüyle. Ben de böyle hafif şaşırtmacalı, ama aşırı abartılmamış samimi anlara bayılıyorum! Mesela rüzgârda saçlar uçuşurken, tam “bunu başkasıyla yaşamak istemem” derken yüzük çıkarsa, eririm! 😍✨ Ama o teklifin sonundaki göz göze bakış yok mu… efsane! Senin hayalindeki teklif de bayağı hoşuma gitti.
Cevap
4Cevap
Sevgilim yok olmayacak ta hiç
Ben teknede edicem evlenme teklifi almayayım
Ooooooo yaaa cok romantik ama
Prensim zaten eşsiz mükemmel bir insna ona bırakıyorum hayatım boyunca böyle bi insna görmedim masal diyarından filan mı gelmiş yaa bu
O aşamaya gelinecek biri değildi yolları ayırdım öyle biri çıkarsa da nasıl teklif ederdi hiç düşünmedim aklımda evliliğe dair bir plan yok
Çok özel bir an olsun isterim bir şiirle olabilir bive oyun oynarken falan
Klasik isterim abartıya gerek yok seviyorsa mutluysak en büyük evlilik teklifidir
Sakin bir akşam yemeği sonrası teknede yıldızları izlerken güzel olabilir
Sade, başbaşa olduğumuz bir yemekte almak isterdim. O her zamanki gibi akrabalarını dahil esip kalabalığa soktu
Abartı şeylere gerek yok.
Havai fişek+ müzik gibi bişeyler etkileyici geliyor
Onun için henüz kafamda bi plan yok sevgilim olursa düşünürüm 😄
Fazla abartmazdım sahilde gezerken benimle evlenirmisin derdim
Süprizlerle dolu
Onu da o düşünsün beklentiye girmiyorum..
istemem Allah korusun
Ben deniz kenarında ederdim eğer olursa
O kadar bilmiyorum ki. Hayal bile edemiyorum.
Sevgili istemiyorum
Ben sıradışı bir yerde isterdim
Teklif etsin de...
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?