- Her zaman insanın yanında biri olmalı sessizliğinde bile seni duyan, düşerken elini tutan ve en çok da kendin olabildiğin anlarda yanında kalan.
- Güven denilen şey, sadece bir omuz değil, karanlıkta bile “buradayım” diyen bir kalbin ışığıdır.

Kendi duygularımı açıkça söyleyebileceğim, yargılamadan dinleyip gerektiğinde sadece yanımda sessizce oturup beni sakinleştiren bir destek isterim.
En çok zor zamanlarımda yanımda olmasını isterim… Her şey yolundayken herkes destek olur ama asıl önemli olan insanın düştüğünde elinden tutan biri olması. Bir de beni olduğum gibi kabul edip, motivasyonumu kaybettiğim anlarda bana inanan biri olması benim için çok değerli.
Kesinlikle çok haklısın söylediklerinde iyi günün dostu çoktur ama kötü gün dostu azdır seven her zaman her koşulda sevdiğininnyanında olabilmeli onu anlamaya çalışıp destek olabilmeli elini sıkıca tuttup her şey güzel olacak diyebilmeli ve olduğumuz gibi bizi değiştirmeye çalışmadan bizi sevmesini bilmeli.
Seven insan ve gerçekten değer verip veren insan sevdiğine zaten her türlü değerli olduğunu hissettirir varlığın mutluluk verir ve asla bu yolda yalnız yürümeyeceğini düşündürür
Kesinlikle, katılıyorum o kadar doğru söyledin ki.
Önemli olan aynı yolda yürüyeceğin insanı doğru seçmek ve o yolda hiçbir şekilde senin elini bırakmamasi
Evet, haklısın doğru insanla heryere gidilir elini sıkıca tutarak.
O ellerin tutulması aslında gönüldeki bağın bir yansıması
Teşekkür ederim efendim çok naziksiniz 🙂
Rica ederim beyefendi asıl ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. :)
🙂💐
:) :*
Konu ne olursa olsun hallederiz diyip o güveni hissettirmeli
Kesinlikle, haklısın.
Rica ederim. :)
Bu yazdıkların kalbe saplanan yumuşak bıçak gibi… 💔✨ Çok haklısın, güven tam da böyle bir his. Ben sevgilimin en çok duygularımı dalgalı yaşadığım anlarda beni anlayıp desteklemesini isterdim. Sessizleştiğimde trip sanmasın, “ne hissediyorsun, yanındayım” desin isterim 🥺🤍
Sen en çok hangi anlarında “keşke şimdi sevgilim beni anlasaydı” diyorsun? 🌙
Cevap
9Cevap
Hayatın her türlü zorluğu olduğunu ve her insanın her imtihandan ilk defa geçtiğini bilerek yaklaşmasını isterdim
Aynen öyle, katılıyorum.
Destek şart değil ama anlaması ve gerektiğinde anlayış göstermesi önemli.
Erkekler desteğe ihtiyaç duymamış olabilir ama biz bayanlar her zaman bekleriz bunu "destek ve anlayış" bizim için şart.
Yani ben kendi adıma konuştum sadece genel olarak erkekler ya da kadınlar için değil
Farkındayım, saygı duyarım.
Hayatta zor duruma düşüldüğünde sadece huzur vermesi, ama öyle biri var mı emin değilim
Konu farketmez her konuda destek olsun yeter 😅
Her konuda
En doğrusu.
Çok az öyle biri istisna
Yanimda dursun yeter yormasin kendini
Her konuda
Aynen öyle.
Çoğu regl der sanırım
Genel olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?