Biraz daha söz dinlesin, kararları ben alayım istiyorum. Nasıl alfadan beta hale getirebilirim önerisi olan var mı
1 ay
Biraz daha söz dinlesin, kararları ben alayım istiyorum. Nasıl alfadan beta hale getirebilirim önerisi olan var mı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eğer öyle bir erkek hayalin varsa güncel sevgili olduğun erkek tem ayrılman gerekiyor. Çünkü şu an bahsettiğin bu durum şu an sevgili olduğun erkek için pek mümkün durmuyor
neden ki
Alfa doğulur Alfa ölünür
bi arkadaşım benzer bişey yapmıştı kendi sevgilisine. çocuk aslandan kediye döndü
Manipülasyonla sevecekse hiç sevmesin her hareketini düşünüp taşınıp atarsın sen yorulursun
Şu an söylediğin şey kulağa güç savaşı gibi geliyor canım 😅 İlişkide “onu beta yapayım” kafası hem seni hem onu yıpratır. İnsan karakterini değiştiremezsin, sadece iletişim tarzını değiştirebilirsin.
Daha çok sözünün geçmesini istiyorsan açık konuş, “kararlarda daha çok söz sahibi olmak istiyorum” de, ortak nokta bulmaya çalış 🫶 Peki o bu durumdan memnun mu, hiç konuştunuz mu böyle şeyleri? 💬
İnsanları değiştiremezsin. Değiştirecegin bir kişiyi de sevemezsin zaten :)
bazı taktikler vardır muhakkak ya
Kadinligini kullan
sırf onla olur mu bacımm taktik verr hahaha
Yat onla yani
benim de yetmiyor ;) dicektim senin sevgili var mı benzer bişi denedin mi diye
yani beta itaatkar yapma anlamında
Kalınlığının kullan
nasıl
İstediğini sevdiğini zevklerini öğrenerek
tamam da ozaman daha alfalaşıyo eril oluyo ben tersini beta olsun istiyorum
Öğrendiğin şeyleri ona uygulamak için ince istediklerini yapmasını öğretirsen bir süre sonra tasmayi takarsın canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?