cevap soruda, sıkma , çok üzerine düşme, biraz rahat bırak.
sen böyle "aşırı" davrandığında durumun iyiye gitmediğini biliyorsun bile bile devam ediyorsun.
ne yapayım elimde değil deme bariz elinde. ona güven biraz.
ben ona güveniyorum etrafa güvenmiyorum da saçma bir klişedir onuda bi geçelim.
böyle devam edersen 4 yıla yazık olacak bilgine. kendine hakim ol biraz ve ona anlayış göster.
bu okul bitene kadar sende onun burnundan getireceksen zor bu ilişki kardeş.129 Yorumla- +1 yıl
dostum tamam da ne yapayım işte yapamıyorum hersey iyi güzel düzenli gidiyor tek nokta ise bu baska değil yani kendime hakim olamıyorum dün gece cok büyük laflar ettim tehtit ettim küfrettim sinir hastası birisiyim sinirlendigimde kendimden geciyorum ne geldisayıyorum yani ona karsı değil bu tabi de genelde ona denk geliyor..ayrıca kardesim ona güveniyorum fakat onun ne bilim baskası ile konusması bakması zoruma gidiyor benden baskası ileyani ve ben değlde bir baskası ile gülüyor sey yapıor die.
- +1 yıl
kardeş cidden sorunların var, olabilir herkesin var. tedavi olman gerek. hakaret olsun diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasıl lütfen. ama bu aşırı sinirli haline çözüm bulamazsan onu kaybedeceksin ve kaybettiğin tek o olmayacak hayatındaki insanlar senden uzaklaşmaya başlayacak inan. sana en basitinden ben senin stres topun değilim her saçma sebepten kızdığında patlıyorsun diyecektir ve yerden göğe haklıdır. acilen bir psikiyatra yada psikologa gidip bu sinirli haline çözüm bulmalısın.
- +1 yıl
geniş bir insan değilim bundan kaynaklanıyor olabilir tamam kabul ediyorumkardes dedikleirnde haklsıın bugun doktora gittim tedavim basladı insallah düzelecegime inanıyorum ama bir türlü onu tekrar ikna edemiyorum olmaz sen değişmessin diyor yine aynı olursun huylu huyundan vazgecmez bu ilişki olmaz ileride evlendkden sonra daha da kötü olur faln filan işte onu bu duruma ikna etmeyi basarmamlazım ama nasıl?Ve banakarısmıcaksın hesap vermicem sana öyle devam eder dedi zman istedi pazara kadar npym
- +1 yıl
eh çok bunalmış haklı da. çok geniş olmakla alakası yok ki bunun. senin öfkeli halin küçük şeyleri büyütüyor bence. onunla görüştüğünde çok kızsanda kendini tut ve sakin kal, tavır alma, mümkün olduğu kadar sakin görün şefkatli ol ona olan sevgini göster sadece, sorunları düşünme ve kenara bırak. tedaviye başladığını biliyor nasılsa nasıl bu kadar sakin olduğuna şaşacaktır o zaman ikna etmen de etkisi olur.
- +1 yıl
bunaldı evet beni sıkma rahat bırak diyor bunlardan anlıyorum yani ama işte elden bişey gelmiyor gerek karakter gerek aile ve gerekse ahlakımdan dolayı böyle seyler bana ters düşüyor dostum yani .En büyük sıkıntı da onu baskası ile bşyyaptıgını düşünmek.Bak dostumacık konusuym o benim ilk kadınım evlenmek istedigim kişi bu yüzden de vazgecemiyorum bir türlü olmuyor ama o neyine güveniyorda bırakmak istiyor anlamıyorum sadece istemiyorum kendime yeni sayfa acmak istiyorum diyor bu ne demek snce?
- +1 yıl
e bıkmış artık, vazgeçmiş, olmayacağına emin. seninle olursa hayatının daha da zorlaşacağını ve mutsuz olacağını düşünüyor. bu adam şimdiden böyleyse evlensem beni sokağa çıkarmaz pencereden baktırmaz,nefes aldırmaz diyordur. eh sende aksini düşünmesi için bişey yapmamışsın malesef. çevren ve sen aşırı katısınız demek ki. ona güvendiğini söylüyorsun ama ilk aklına gelen onun başkasıyla bişey yapabileceği oluyor.
- +1 yıl
nasılda tarif ettin onun düşündüklerini harfi harfine söledin be kardesim onun bana dediklerini...Peki geriye nasıl ikna edebilrim nasıl tekrar eskisi gibiolabilirm ?Bana diyor devametse sadece nerdesn napyon bitti bu kadar baska soru yok hesap vermek yok sunu yaptım yapcam demek yok rahat olmak istiyom kendimi derslerime vermek istiyorum kavga sorun olmasın diyor napmalıyım buna karsı
- +1 yıl
dediğini yapıcaksın o zaman, bu genişlik değil kardeş önce bunu iyice anla. bu sevdiğin insan ve sen birlikte olasınız diye mutlu olsun o diye isteklerine ve düşüncelerine saygı gösterme durumudur. onunla yaşacak olan sensin ailen çevren değil. ailen için önemli olan saygılı olması ve oğullarının mutlu olmasıdır. bu kızda mantar gibi bitmedi onunda ailesi çevresi yetiştirilme şekli var o da ona göre davranıyor. sadece sana göre yaşayamaz o sana sen ona uyacaksın ki ortak noktada buluşabilin
- +1 yıl
işte diyorum neden ben ona uyuyorum o bana uymayı denesin o bana karsı anlayıs göstersin diyorum kendime yani.Ayrıca kardes onunla yasayacak benim eet de simdi o 4 yıl onla bunla seyyapcak hayatını yasıcak sonra ben gitcem alcam isticemevlencem bu neye benzer biliomusn. 3-4 yıl onla bunla takıldı sonunda gittibiriisi ile evlendi yani bana yamanmış gibi hissederim ben ve bu da bana uymaz dostum uymaz ben istiyorum ki tek o. ben gözümü actım onunla oldum kapattım yine onunla bölede bitsin isterim.
- +1 yıl
yavaş gel yahu ne biliyosun ona bunla bişeyler yapacağını, kız senin sevgilin zaten senden uzak olduğu her an biriyle değil ki o zaman hiç sen güveniyorum deme yalan bariz güvenmiyorsun. altı üstü derslerime vermek istiyorum demiş işte hayatımı yaşıycam dememiş ki. bencillik ediyosun bana uysun diye. ne diyorum ikinizde birbirinize uyacaksınız yoksa ortak noktada buluşma diye bişey yok. sen istiyorsun ki hükmedeyim ona, ne diyorsam onu yapsın bana göre yaşasın. okulu da bıraktıracak mısın
- +1 yıl
eger istersem bıraktırırım yani ailesine bazı seyleri söylemem yeter amayapmam bu sefer tamamen kaybederim onu ve dün zaten bu sekilde tehtit ettim ve en sevmedigi sey birisinin onu tehtit etmesidir sinirle oldu ama işte..Kardes bak güveniyorum tamam diyorum bnden baskasına bi seyi olmaz diyorum ama bi düşünce sarıyor beynimi ve tamam yani...Hatta dedim benim aklım hep sende kalıyor bitsin die demez olaydım keske ..ama işte düşüncem dedi sana anlattıgım gibi hersey hata bende kız haklı biliorum.
- +1 yıl
paranoya da var ciddi boyutlarda acil tedavi diyorum. bende nefret ederim tehdit edilmekten üstelik emir verir gibi konuşulmasından ben olsam 4 yıl bile gitmezdi, kız gene iyi idare etmiş diyebiliriz :)
hayırlısı olsun diyelim sen de çaba göster. ve ayrıca ne kadar kızarsan kız onun geleceğini mahfetme öyle ailesine iki laf ederim okulu bıraktırırım bilmem ne sırf sen paranoya yapıyorsun kıskanlık ve sinir krizlerindesin diye. ayıp olur diyeyim ama asıl laf ayıp değil adiliktir aman diyim yapma. - +1 yıl
paranoya evet var bnde biliyorum buna engel olamıuyorum işte sıkıntı burda cok yanlıs da yaptım hepsinin farkındayım ama iş işten gectikden sonra hep..bu yıl böle oldum ben hayatım değişti cnkü o gitti sehirden bense burdayim bundan kaynaklanıyor . pekı simdi asıl soruya geleyim..Ne söz söylemeliyim ki tekrar affetsin bana inansın devam etsin?Yani cok söz verdim tutamadım simdi de tutamassın dicektir nasıl ikna edebilirm bilmiyorum bi yol bi söz söleyebilirseniz gercekten sevinirim kardes
- +1 yıl
sözlerden çok davranışlar mesele, sakin ve güler yüzlü olmak zorundasın başka yol yok. sinirlenince bile çaktırmıycaksın katiyen, tüm gün başka şeylerle oyalanacaksın one yapıyor diye 7/24 düşünmeyeceksin yoksa akıl sağlığını hepten kaybedersin ona göre. ona 4 yıllık emeğimiz var bu ilişkide biribirimizi seviyoruz, hatamı biliyorum bak bir adım attım doktora gittim destek ol iyi olayım, iyi olalım de.
- +1 yıl
kardes attıgım mesaj yazıyım sana .. kac yıllık ilişkimiz var yazık olmasın bak doktora gittim iyi olcam bana destek ol yanımda ol ihtiyacım var sana beni yalnız bırakma lütfen ne olursun dedim. Bana tamam destek olurum ama sevgili olarak değil dedi...İyi ol ondan sonra bakarız dedi. ve sordum geri gelcekmisn iyilesince die ?: bunu o zaman ki düşüncelerimegöre karar veririmdedi.kardes bak bu bnce bensiz baktı yapabiliyor afedersin s*kt*r etcekj baktı olmuyor geri gelcek böle düşünüyrum ben
- +1 yıl
Kesinlikle doğru söylüyor. Bunları dikkate almalısın. Bak söyleyeyim sen üzerine düştükçe kendilerini bir halt sanıyorlar daha çok artistlik yapıyorlar, efendiliğinden vazgeçmemelisin. Bak bende senin gibiydim ama sonra kendimi düzelttim şimdi daha mutluyuz. Bizde çıkmaza girmiştik. O umursamaz olmuştu çünkü sıkılmıştı haklı olarak. Bir anda değişme gösterirsende tepki verir. Mesela sürekli aramayı, mesajı felan bırak. Nefes alsın çocuk. Merak etme 4 yıllık ilişkiden sonra hemen bırakmaz seni.
- +1 yıl
Nasıl hallettinkz
- +1 yıl
nasıl hallettiniz bende aynı durumdayım
En İyi Cevaplar
4 yıllık ilişkinde hala sıkıp bunaltacak kadar kıskançlık yapabiliyorsan o iş uzun sürmez ben sana diyim, uzatmalardasınız. Kaçırtırsın kızı.
07 Yorumla
aynı ben 4 yıllık ilişkim baskım ve basit kıskançlıklarımdan dolayı bitti o kız seni seviyora güveniyorsan kıskançlık yapma şimdi ipleri az biraz gevşet tam bırakma bırak o arasın aradığında güleç yüzlü davran ne anlatırsa anlatsın kıskanma o eğlendiğinde sevindiğini göster mutlu olsun bırak o merak etsin sen değil tamma mı hata yapma
110 Yorumla- +1 yıl
nasıl yapabilirm işte bilmiyorum diyorum tamam güveniyorum ama bana kantinde arkadaslarla otuyoruz diyor direk erkek varmı diye soruyorum yapamıyorum bi erkegin ona bakmasına konusmasına dayanmıyorum gözümden sakınıyorum onu işte ne yapayım o kadar cok seviyorum kiii engel olamıyorumkendime rahat bıraksam benden uzaklascak die korkuyorum nasılsa bişeydemiyor her istedigimi yaparım diye düşünür benden sogur düşüncesi aklmdan cıkmıor:S
- +1 yıl
aynı ben :) boşuna kardeş boşuna kıskanmak boşuna sen ona sevdiğim demişsin oda sana başkasını ne yapsın başka bi erkek olsa ne olur o sana ait o başkasına bakmadıktan sonra başkası ona 24 saat baksa ne olur boştan yere üzme kızı kendine çeki düzen ver yoks benim gibi çok üzülürsun
- +1 yıl
:) evet tümerkekler aynı zannedersem:D kardesim iyi güzel hoş diyorsunda bilmiyorum ya düşüncesi beni beynimi kafamı yiyip bitiriyor işte yapamıyorum diyorum beni seviyor benim o diyorum baskasını napsın diyorum aynısını o da diyor baskasnı napym die ama işte kıskanclık uzaklık herseyi sorun yaptırıyor bana bana böyle süper bişey söylenmeli ki bunları kafamdan atıp böledüşünmekden vazgecmem lazım
- +1 yıl
böle devam etmiyim tamam anladım orasını da napyım pekı her yaptgına anlayısla mı karsılık verym kardes allah askına sen söle gecenin bir yarısı bikızın dısarda işi ne ya yada onun bunun seyi ile konusmasının ne manası var ben neyine yetmiyorm her zaman yanında olan ben varken onla bunla muhabbeti neden ?
- +1 yıl
sen varsın herzaman vardın herzamanda olucaksın bırak böyle şeyleri bunlar olucak engelleyemezsin engellemeye çalışırsan daha fazla yapıcak senden gizlimi yapmasını istiyorsun biliyosun demekki seninle paylaşıyor haberin olmas3ını istiyor daha ne istiyorsun evet anlayışla karşılayacaksın sevgilin seni seviyorsa mutlaka sadece sana aittir diğer arkadaşlıklar gelip geçicidir okulu bitince gene sana gelicek başkasına değil tamam mı
- +1 yıl
cok güzel söledin dediklerinde haklısın sen böle devam ettikce sana yalan sölemek zorunda kalcam beni bu duruma sokma dedi sana yalan sölemekdense biter daha iyi hemkafamı dinlerim hemde kendimi derslerime verip kimseye hesap vermek zorunda kalmam diye konustu fakat beni anlamıuyor işte sevmek nedir benim için herseydir göznden sakınmaktır onu...
+1 yılkardeşim işin dogrusu herşey sana baglı bende ünv okyrum biz burda ne nişanlılar gördük herşey kendi elinde bize yazmayı bırakta işin gerçegini ona anlatmalsın
elindeki kuş misali fazla sıkarsan ölür avcunu açarsan uçar !1111!01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
polimik yaratma kendince. kıskançlık krizlerine girme, sebepsizken kuşkalara bürünme.. sakın ol mantıklı davran.01 Yorumla
+1 yılÖzür dile, hatanı kabul et bir daha yapmayacağını söyle.
Bir daha ki sefer için söyleyeceklerini de şimdiden düşün.00 Yorumla
+1 yılgüvenmeyi ögreneceksin.
kiskancligini hastalik haline getirmiyceksin.05 Yorumla- +1 yıl
Kendini kontroll etmen lazim.
herzaman düsünmelisin sen onu degil o seni kaybeder.
ve bunu ona belirtmelisin. kendinden hic süphen olmamali.
kendinle barisik olursan bu o na da yansiycaktir - +1 yıl
dedigi gibi sözle degsirim demiyceksin ona degsebilecegini gösterceksin.
en basit örnek ne konusunda degsmeni istiyor?
Bir insanın üzerine çok düşersen kendinden uzaklaştırırsın.
125 Yorumla- +1 yıl
Dene gör bence, şuanki durumda zaten uzaklaşmıyor mu? Sürekli kavga oluyor diye yazmışsın.
Bir de senin kıskançlık hissini iyi ayarlayamaman var, bu da önemli bir sorun. biraz kontrol altına alman lazım, hele ki 4 yıldır sevgilisiniz, birbirinizi daha bir iyi tanıyor olmanız lazım. O kadar mı güvenemiyorsun ona? - +1 yıl
üzerime düşer eminmisn selen? Nasıl emin konusuyosun bu konuda acıklarmısın bana lütfen? tamam kardesdeneeyeyim.evet sürekli kavga hergün kavga yani bıktımartık diyor senlesenin sorunlarınla ugrasmakdan canıma tak etti aglamak için dogmadım ben dedi en son ama işte caresizim şu anda:S simdi uyuyor nasıl bir mesaj onun içini rahatlatır bana karsı bi his uyandırır snce?ve benden zaman istedi pazar gününe kadar düşüncemdie napmam lazım bu sürecde?
- +1 yıl
Ona güzel bi mesaj at şimdi. De ki sen benim ilkimsin seni gözümden sakındığım için sadece benim olmanı istediğim için hırçınlaşıyorum yapmamam gerektiğini biliyorum hatamın farkındayım ben seninle mutlu seninle huzurluyum yanımda kal beraber aşalım ben normale döneceğim tedavi oluyorum sana bu kez bütün kalbmle söz veriyorum istediğin olacak seni seviyorum de ve dediğini yap sözünü tut
- +1 yıl
aa afedersin ya hiç fark etmedim ..o zaman bi kız olarak senden yardım alabilirmiyim? pekı senin söylediklrinin hepsini yazdım ben bunuda eklerim bana lütfen yardımcı olda bu ilişkiyi bitirmekden kurtarıyım . sen bana sor ben sana söleyeyim yani nasıl yardımcı olabilirsin sözler konusunda ikna kabiliyetim fazla iyi sayılmazda benim ondan yardımalmak istiyorum:S
- +1 yıl
yapamıyorum işte düşüncesibile beni mahvediyor .Misal bana askım biz arkadaslar la kafede oturucaz biraz yada kantinde diye ve bende erkek varmı diye sorsam evet var sınıfdan bikac kişi dese benim kan beynime cıkar elimde olsa oraya gider orda bulunan erkeklerin hepsini harcarım hiç düşünmeden. işte benim sıkıntım bu yapamamak hazm edemiyorum bunu bir türlü aşamadım.lise döneminde kac defa oldubilmiyorum ama sırf baktı die iki kişiyi bıcakladım söz konusu oysa kimseyi dinlemem işte :S napcam bn
- +1 yıl
ikna edeceksin o seninle birlikteyse sana ihanet etmez kişilik sahibi bi kızsa eğer. böyle düşün sen onun istediği gibi biri olursan neden senden baskasnı aarasınkı. sen kendını duzelt hersey yoluna girer emin ol buna. o kız senı sevıyosa sana hataa yapmaz senın dusundugun gibi. sevmese yada baskası olsa hattnı değiştrr izini kaybettirir böle yapmadgna göre o da senin düzelmeni ve snnle mutlu olmayı istıyodur
- +1 yıl
evet dogru istiyor gibi de bana sunu dedi işte biraz önce telde görüştük biraz zaman ver bakalım seni isticekmiyim yoklugun etkilicekmi beni sensiz yapabilcekmiyim herseyi bi kefeeye koyup tartmak istiyorum dedi ve sana şu anda askım bile demek içimden gelşmiyor herkesden beklerdim senden beni tehtit etmeni beklemezdim demesi herseyi karıstırıyor işte yapcak bşy yok bu gece insallah gidiyorum kanser tedavimde baslıcak diğer tedavimde bakalım zaman neleri değiştiricek görücez
- +1 yıl
selam, konu ne zaman açılmış tam bilmiyorum ama benimde bundan biraz daha değişik bir problemim var ve ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilirmisiniz?
üzülüyorum arkadaş böyle insanlar gördükçe...umarım düzelir aranız benimde bir fikrim yok hiç kız arkadaşım olmadığı için
00 Yorumlabence daha ugraşma belki içinde senden biraz kaldıysa bırakmaz seni..
02 Yorumlaaynı durumdan bende müzdaripim hiç geçmeyecek bence bu duygu. hep kıskançlık duyuyorum ve üzerine düşüyorum doğal olarak uzaklaşıyor. yapmamız gereken serbest bırakmak sanırım ama elde değil
00 Yorumlakız kaçsa iyi olur tipine baktım kabadayılara benziyosun.bunaltmışsın kızı.
02 Yorumla
+1 yılneyın kıskanclıgı bukadarmı guvenmıyon kendıne esnek ol bıraz
01 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok.aynı muabbetten nişanı attık biz de 8 9 ay önce :)
00 Yorumlasıkmayacaksın aga. güvenmiyorsanda bırakacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSorunu biliyorsun.Çözüm de belli.Hadi hayırlısı.
04 Yorumla- +1 yıl
Sıkmayacaksın arkadaşım.
+1 yıl'üzere' - sen terk edilmişsin haberin yok sadece
10 YorumlaKıskansan bıle bunu ona yansıtma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevabı soruda gizli yapma onları sende.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler