1 ayDürüst olmak gerekirse, bu senin kişisel hayatın ve yolun. Neden kendini başkalarıyla kıyaslıyorsun ve neden kaderine güvenmiyorsun?
Kızım, sana bir şey söyleyeceğim: 40 yaşında olsan ve hiç kimsenin eline dokunmamış olsan bile, bunda utanılacak bir şey yok. Herkes farklıdır; herkes aynı hayatı yaşamaz, herkes aynı şeylere özlem duymaz.
Eğer ruhunu seven ve iyi bir insan olan biriyle tanışırsan, huzur bulacağını bil. İnsanların kendi kişisel vizyonları vardır; herkes inançlarına ve değerlerine göre hareket eder. Bana göre, sen tamamen normalsin. Bir gün biri senin için yaratılmışsa, bırak gelsin. Geleceğinde yerini bulmak için bu dünyadaki herkesin elini tutmana gerek yok. Kendini kaderini yaşamaya hazırlamak için sosyal kısıtlamalar altında deneyimler yaşamak zorunda olduğunu düşünmek neredeyse saçma. Eğer bu tür şeylerden hoşlanmayan ve hayatınızın gerçek aşkını bulmaya değer veren bir kadınsanız, başkalarının anlamsız eleştirilerini unutun ve hayatınızı kendiniz için yaşayın.
İnsanlar hiçbir şey bilmiyor; kendi deneyimlerini yaşıyorlar ve zayıflık ve kin yüzünden eleştiriyorlar çünkü sadece toplumsal bir kalıba uymak için taklit etmeyi biliyorlar.
Olduğunuz gibi kalmanızı teşvik ediyorum. Eğer erkeklerden uzak durmayı ve gerçek kaderinizi beklemeyi tercih eden bir kadınsanız, kendinize güvenin. Onlar sizin hayatınızı yaşamıyorlar, sizin yerinizde de değiller. Kendileri de kendi kusurlarının, hatalarının ve beceriksizliklerinin kurbanı ve kölesi, ama kendi acılarını gizliyorlar.
Her durumda, ne istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz; kimse nasıl davranacağınızı dikte edemez. Umarım hayat arkadaşınız olacak kişiyi bulduğunuzda, bir yandan doğru kişiyi bulursunuz, diğer yandan da ona güvenebilir ve onunla huzur içinde olabilirsiniz, çünkü en kıymetli şey budur, gerisi boşuna.04 Yorumla
Soran1 ay❤️
- 1 ay
Sabırlı ve cesur olun, kendinize güvenin, Allah size kolaylık versin.
Soran1 ayTeşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin 🧚♀️
- 1 ay
Amin ecmain
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı.
1 ayGayet normal 40 yaşında hiç sevgilisi olmamış insanoğulları var
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sen çok normalsin, anormal olan çevrendeki insanların saygısızlığı 😔💔 Herkesin kalbiyle, bedeniyle, aşk hayatıyla ilgili temposu farklı. Kimseyle kıyaslamak zorunda değilsin.
Öpüşmeyi bilmemek de utanılacak bir şey değil, öğrenilen bir şey zaten 😌 İstediğin zaman, güvendiğin biriyle, kendini hazır hissettiğinde yaşayacağın bir deneyim bu.
Dalga geçenlere sınır koyman çok önemli. “Bu benim özelim, konuşmak istemiyorum.” deyip konuyu kapatabilirsin. Kendi hızın, kendi yolun. Aşk dediğin şey yaş sınırına bakmıyor zaten, doğru zamanda karşına çıkacak 💘
İstersen birlikte düşünebiliriz, sence seni en çok zorlayan şey ne: insanların lafı mı, yalnızlık hissi mi, özgüvenin mi? 💬✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Olmaması anormal değil ama bu konuda seninle dalga geçenlerin yaptıkları anormal..
01 Yorumla
Soran1 ayBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 ayNormal yani ne olmuş, illa öpüşeceksin diye bir kural yok ya, boş ver sen milleti
02 Yorumla- 1 ay
Öğretmen istersen söyle 😜
- 1 ay
Anlatamadık ki sana
1 ayTam tersi çok güzel bir şey korunmussun ne güzel hiç sevgililik için teklifte bulunan olmadı mı
01984 Yorumla
Soran1 ayBirisi oldu ama takıntı gibiydi istemedim
Soran1 ayTeşekkür ederim özelden konuşmuyorum
- 1 ay
Rica ederim evlilik gibi bir gelişme var mı
Soran1 ayHayır dediğim gibi kimse yok hayatımda zaten
- 1 ay
O zaman stres yapma zamanı geldiğinde her şey öğrenilir kimse anne karnında öğrenmiyor ki dimi
Soran1 ayHaklısınız , teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim ne demek aklına takılırsa dediğim gibi bu konu üzerinde konuşabiliriz başka konu için değil
Soran1 ayTeşekkür ederim, sadece sorumda da belirttiğim gibiydi o kadar
- 1 ay
Rica ederim sorun yok sadece belirtmek istedim rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Soran1 ayYok estağfurullah, bu sitede düzgün konuşulmuyor zaten. Ben de teşekkür ederim
Soran1 ayAllah gönlünüze göre versin
- 1 ay
Rica ederim haklısınız asıl ben teşekkür ederim anlayışla cevap yazdığınız için
- 1 ay
Allah razı olsun sizlerinde inşallah umarım sizi anlayacak anlayışlı ve ahlaklı biri karşınıza çıkar
Soran1 ayTeşekkür ederim, heyecanla bekliyorum dermişim;)
- 1 ay
Dediniz sanki :))))
Soran1 ayAhhhaaha evet
- 1 ay
İstiyorsunuz anladığım kadarıyla evlilik 😊
Soran1 ayEvlilik istemiyorum, arayış içinde de değilim dürüst olayım. Ama iyi bi hayat arkadaşı çok kıymetli olmalı. Ben duygusal açıdan yaklaşıyorum biraz sanırım
- 1 ay
Olabilir ama insan tek başına yürümek istemiyor derdini paylaşacağı mutluluğunu paylaşacağı gönlüne hitap edebileceği birini arıyor gözü duygusallıkta olabilir bence fıtrat gereği de insan yalnızlığı istemiyordur diye düşünüyorum
Soran1 ayEvet evet anlıyorum zaten benim de kast ettiğim şey o
- 1 ay
Aynı düşünmüşüz o zaman zaten yalnızlık Allah'a mahsustur bizler mutlaka bir ses olsun bir nefes olsun isteriz yanımızda dışarı çıktığımızda bile bir arkadaş olsun isteriz yanımızda
Soran1 ayYani bi sorunum olduğunda halledebilecek , yanımda değilken bile varlığı ile güvende hissetmek istediğim biri olsun isterdim hayatımda. Fedakarlık gösteren, şefkatli, yumuşak bir insan...
- 1 ay
Bu devirde hepsi birden zor ama inşallah nasip olur varsa bana da haber edin :)))
Soran1 ayAhhhaaha evet , tabiki bende harika bir insan değilim. Kusurlarım , eksikliklerim var o yüzden öyle birini de istemem hakkım değil. Ama olgun insan isterim. Kavga edince bile iletişim kurmayı beceren , mücevhermiş gibi beni herkesten ve her şeyden önde tutan birisini istemem çok büyük bi istek olmamalı bence... gözüm zenginlikte veya yakışıklılıkta değil
- 1 ay
Çok yerinde istek bence insan kendine benzer birine nasip olur ya istisnalar olsa da insanın ahlakı kişiliği nasıl ise genelde öyle birine denk geliyor
Soran1 ayYani tabi bazen öyle oluyor bazen de imtihanınız olacak insanlar çıkıyor karşınıza
- 1 ay
Biri varmış 80 küsur yıl boyunca hiç evlenmemiş sormuşlar ölümüne yakın bu kadar başarılı bir ömür geçirdin maddi durumun fiziğin de çok iyi idi niçin evlenmedin bu yasa kadar hasta adam şunu demiş mükemmel birini aradım. Sormuşlar hiç mi mükemmel birine denk gelmedin koca yıllar da o da demiş denk geldim mükemmel birine. Niye evlenmedin peki diye sorunca da hasta adam o da mükemmel birini arıyor idi demiş. Yani insan dediğiniz gibi mükemmel değildir kusuru elbet vardır
- 1 ay
İnşallah imtihan edilecek kişilere denk gelmeyiz çok Zor oluyor maalesef hele de çocuk oldu mu
- 1 ay
Önemli olan saygıyı bozmadan kusurları affedebilmek ya da görmezden gelmek
Soran1 ayEvet ama kafa yapısı denen bir şey var. Sevgi saygı'dan çok bağımsız bir şey bu. İlişkide sevgi de olur saygı da ama bir şey eksiktir. Mesela ortak ilgi noktanız yok , aynı şeye merakınız yok , aynı şeye gülmüyorsunuz. İşte bence sorun burada başlıyor. Örnek vereyim o tür arkadaşlarım vardı iyi anlaşırdık , hiç yanlışımız , terbiyesiz bi davranışımız olmazdı birbirimize. Ama mesela ortak zevklerimiz pek yoktu bi türlü ileriye gidemiyordu. Fark ediyordum
- 1 ay
Dediğiniz gibi oda çok önemli çünkü sevgiyi ayakta tutan da o değil midir ortak noktalar ile hayatı anlamlı kılıp hayatı dolu dizgin mutluluk ile yaşamak onu bulmak ona denk gelmek çok büyük bir nasiplilik olur inşallah ikimizede denk gelir
Soran1 ayHaklısınız , ama o bence biraz da aile terbiyesi almak ve kişinin kendini ne kadar geliştirdiği ile alakalı. Empati duygusuna sahip olmalı. Yetişkin insan sorunlarını konuşarak çözer iş , arkadaş veya aşk ilişkilerinde. Düzgün insan her yerde düzgündür
Soran1 ayTeşekkür ederim, umarım sizin için de en iyisi olur:)
- 1 ay
Yüzde yüz katılıyorum o yüzden seçim yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor ömür boyunca beraber olacağımız kişiyi seçiyoruz çok iyi bir araştırma ve fikirlerini öğrenmek gerekiyor
- 1 ay
Rica ederim umarım:)
- 1 ay
Bu arada konu nerden nereye geldi :) hakkınızı helal ediniz
Soran1 ayHaklısınız, benim için çok önemli bi şey bu. Çünkü tüm hayatını onunla devam ettiriyorsunuz
Soran1 ayHayatınızı* pardon
Soran1 ayProblem değilll
- 1 ay
Aynen öyle birkac yıl değil ki sabredip bekleyelim ömür boyu sürecek bir beraberlik
- 1 ay
Sorun değil estegfirullah
Soran1 ayHaklısınız 🙂
Soran1 ay🙏🏻
- 1 ay
Teşekkür ederim problem görmediginiz için ben aslında o yüzden mesajdan konuşmak istedim burdan baya uzun oluyor idi yinede anlayışınız için teşekkür ederim tekrardan
- 1 ay
Teşekkür ederim problem görmediginiz için ben aslında o yüzden mesajdan konuşmak istedim burdan baya uzun oluyor idi yinede anlayışınız için teşekkür ederim
- 1 ay
Sizde haklıydınız çoğu fikirlerinizde 😊
Soran1 aySağ olun sizinde bakış açınız mantıklıydı.
- 1 ay
Teşekkür ederim önemli olan insanca konuşup anlaşabimek sağ olun 🙏🙏
Soran1 ayİnsan olan anlaşır , extra bir şey değil 😁
Soran1 ayBende teşekkür ederim
- 1 ay
Doğru diyorsunuz :)
- 1 ay
Rica ederim ne demek memnun oldum
Soran1 ayBende memnun oldum. Sohbetiniz de güzeldi. Thanksss
- 1 ay
Sizinde güzeldi rica ederim
- 1 ay
Devamı gelsin isterim shsjdhfg
Soran1 ayDevamı mı? Ne hakkında?
- 1 ay
Maksat muhabbet olsun öyle net bir konu yok
Soran1 ayAnladım
- 1 ay
Eğer isterseniz tabi dediğim gibi maksat muhabbet olsun yoksa farklı bir durum yok
Soran1 ayMerak ettiğiniz bir şey mi var
Soran1 ayAnladım Anladım
- 1 ay
Evet
Soran1 ayBuyrun
Soran1 aySorabilirsiniz
Soran1 ayMaalesef özelden konuşmuyorum
- 1 ay
Rahatsız edersem engellersiniz
Soran1 ayNeden özelden yazacaksınız ki , özel sorular mı soracaksınız , öyle değilse de burdan yazın
Soran1 aySöylemediniz
- 1 ay
Kusura bakmayın uyuyakalmisim uygulama olmadığı için bildirimde gelmeyince görmedim mesajınızı
- 1 ay
Peki madem burdan diyorsunuz burdan yazim 😊 ilk merak ettiğim durum açık mısınız yoksa kapalı mısınız
Soran1 ayAçık
- 1 ay
Şuana kadar hiç mi mesajlaştiginiz tanımaya çalıştığınız biri olmadı veya yazanlar
- 1 ay
Günaydın bu arada
Soran1 aySize de günaydın beyefendi
Soran1 ayŞu zamana kadar hiç ilişkim olmadı hatta flörtüm bile olmadı yani kimseye tanışma fırsatı bile vermedim. Ama birkaç ay öncesinde biri ile tanıştım , ikimiz de birbirimizi sevdik ama bir araya gelmeden bitirme kararı aldık
Soran1 ayBu da ilişkiden sayılır mı emin değilim
- 1 ay
Teşekkür ederim hanımefendi
- 1 ay
Bitirme kararı niçindi peki özel değil ise
- 1 ay
Sayılmaz bence çünkü çok uzun sürmemiş ki
Soran1 ayAnlaşamadık , hayatlarımız geçmişlerimiz vs aynı değildi diyelim
Soran1 ayYani bilemem max iki buçuk ay sürdü ve hiç yüz yüze gelmedik. Ama onu çok sevdim dürüst olmak gerekirse
- 1 ay
Anladım hayırlısı olsun
- 1 ay
Hiç yüz yüze gelmemenize rağmen bu kadar sevmen acaba ilk olduğu için midir
Soran1 ayTeşekkürler
Soran1 ayHiç bilmiyorum ama bence etkisi var
- 1 ay
Rica ederim
- 1 ay
Bence de çünkü ilkler her zaman farklıdır
- 1 ay
O süre zarfında konuyu hiç cinselliğe götürdüğü oldu mu onun yoksa
Soran1 ayHayır çok iyi biriydi gerçekten, yani iması bile olmadı. Zaten hiç sevgilim olmadığını da biliyordu
- 1 ay
Hmm anladım peki takıntılı demiştin neye takıntılı idi ki
Soran1 ayHayır hiç takıntılı demedim ki
- 1 ay
Ben mi yanlış hatırlıyorum
Soran1 ayOlabilir sanırım
- 1 ay
Belki de
- 1 ay
Okul okudunuz mu
Soran1 ayEvet üniversite mezunuyum
- 1 ay
üniversitede de mi hiç olmadı helal olsun valla
- 1 ay
Hangi bölüm idi :)
Soran1 ayYok gerçekten olmadı , yabancı dil
- 1 ay
Bu zamanda helal olsun tebrik ediyorum
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Atama durumu
- 1 ay
Rica ederimm
Soran1 ayHenüz yok
- 1 ay
İnşallah olur ya
- 1 ay
Cinsellik yönünden korkunuz var mı tecrübesizlikten dolayı
Soran1 ayYani her kız kadar. Öyle kabusum yok. İnsan bilmediği şeye karşı endişe hissedebilir bu çok normal
- 1 ay
Aynen öyle çekingen olmanız da etkiliyordur
Soran1 ayOlabilir
- 1 ay
Üni de hiç mi sevgili olmak isteyen olmadı niye kabul etmediniz olduysa
- 1 ay
Bu arada mesaj çok olduğu için aşağıya kadar inmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi yoksa direkt gözüküyor mu
Soran1 ayHayır gerçekten olmadı. Bende zaten pek beğenmiyordum çevremdeki erkeklerin davranışlarını. Alkol , takılmaca , lakaytlık vs bana göre değil
Soran1 ayHayır öyle değil
- 1 ay
Anladım en iyisini yapmışsınız onlar zaten geçici hevestir
- 1 ay
Bende maalesef öyle oluyor yardım edende yok :)
Soran1 ayEvet ilgimi çekmiyordu o yüzden
- 1 ay
Anladım
Soran1 ayÖyle işte
- 1 ay
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah istediğiniz birini sizin karakterinize ve kişiliğinize sahip biri nasip olur hayatınıza
Soran1 ayTeşekkür ederim her şey nasip.. olur mu olmaz mı bilemem
- 1 ay
Rica ederim olur diye umuyorum
- 1 ay
Yalnız tanışmadan konuşmadan olmaz ki iyice fikriyatini öğrenmek gerekiyor
Soran1 ayDoğru , yani tanışmak gerekiyor tabi.
- 1 ay
Ohö ohö:)
Soran1 ayHayır sizi kast etmemiştim maalesef:)
- 1 ay
Tüh şansıma :) ama genel idi bu söz genelin içinde ben yok muyum
Soran1 ayDaha önce kaç Sevgiliniz oldu
- 1 ay
Beni genel insanlardan saymıyor musunuz yoksa aaaa
Soran1 aySanmıyorum maalesef..
- 1 ay
Sevgili terimini sizin gibi yorumlayacak isem eğer hiç olmadı yok öyle yorumlayamayacak isem iki kişi oldu
Soran1 ayEn fazla ne kadar ileri gittiniz
- 1 ay
Ben insan değil miyim :)
- 1 ay
Yüz yüze görüşmedik biriyle diğeri ile de bir defa buluştuk bir şey yaşanmadı yalnız mesajlarda yakınlık oluştu ileri gitmeden tabi
Soran1 ayTabiki öylesiniz 😂
Soran1 ayYakınlık , sexting yani?
- 1 ay
Çok şükür insan yerine koyuldum 😊
Soran1 aySoruma cevap alamadım
- 1 ay
Onun gibi aynen çok ileri gitmeden ama sadece işte dudağını boynunu vs
- 1 ay
Biriyle bir yıl diğeri ile 4 5 ay sürdü
Soran1 ayAnladımm
- 1 ay
Hangi sorunuza cevap alamadınız ki
Soran1 ayAldım az önce
- 1 ay
He o sexting dediğiniz soru mu
- 1 ay
Benim ki sizinkinin birazcık üst durumu yoksa ikimizde aynıyız bende üniversitede sevgilim olmadi
Soran1 ayBen o kadar süre ve o tür konuşmadım kimseyle
- 1 ay
Dediğim gibi bir üstü idi aynıydı demedim ki 4 5 aylık konuşma aynı sayılır üniversitede sevgili olmaması aynı sadece uzun olan fazla gözüküyor sayın hocam
- 1 ay
Ha birde o konular diyeceksiniz onu da sürekli değil idi son zamanlarda konu oraya arada gidiyor idi
- 1 ay
Yoksa ne bir öpüşme yaşandı ne bir temas
Soran1 ayAnladım sizin hayatınız neticede
- 1 ay
Öyle teşekkür ederim ben yanlış anladım herhalde sandım yeriyorsunuz
- 1 ay
Bu arada güncellenmişsiniz soruyu bence kişiden kişiye değişir bu durum ben geçmişe bakmam çok abartılı olmadığı sürece ona inanmam ve sadakatine güvenmem yeterlidir geçmişte herkesin hatası veya yanlış kararları olmuş olabilir diye düşünüyorum
Soran1 ayEskiden biriyle birleşme dışında her şey yaşamış diyelim o zaman ne düşünürsünüz?
- 1 ay
Her şey derken
Soran1 ayMesela o*al , s**tünme
- 1 ay
Bunu bilmeme rağmen kabul etmem zor olur bilmesem dese geçmişim de biri oldu anlaşamadık o zaman kabul ederim diğer türlü bunların ilkinin ben olmasını isterdim
- 1 ay
Peki ya siz siz kabul eder miydiniz
Soran1 ayHayır sanmıyorum
- 1 ay
Çok severseniz peki
Soran1 ayÇok seversem de sanırım kabul edemem
- 1 ay
Peki sadece öpüşme olursa
Soran1 ayO zaman olabilir
- 1 ay
Peki sadece sürtünme olursa cafede vs çıplak değil
Soran1 ayÇıplaktan bir farkı yok ki bence , sonuçta zevk alma amaçlı her iki versiyonu da
Soran1 ayCafede de nasıl sürtünüyorsa.. o kadar insan var , garson , müşteri gelip gidiyor
- 1 ay
Doğrudur katılıyorum
- 1 ay
Maalesef duyuyoruz.. köşelere geçip neler neler yapılıyor.. hatta göğsüne bile
- 1 ay
Bazen işlerim oluyor geç yazıyorum kusura bakmayın
Soran1 ayGöğsünde derken
Soran1 aySorun değil
- 1 ay
Yani elini kızın göğüslerine atanı bile duydum okşayanı
- 1 ay
Teşekkür ederim işler bazen yoğun oluyor bazen normal
Soran1 ayHıı anladım
Soran1 ayProblem değil kolay gelsin
- 1 ay
Hihi maalesef öyle ben bizzat kapalı birini gördüm dedim Masallah ne güzel giyinmiş kapalı Felan 15 dakika Felan sonra apartmanın arkasında biriyle öpüşüyorken görmüyim mi şok oldum
- 1 ay
Çok teşekkür ederim hanımefendi:)
Soran1 ayYani kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez, kimseyi de dış görünüşüne göre yargılamayı sevmem
Soran1 ayRicaa
- 1 ay
Ya orası öyle demek istediğim bu zamanda beklemediğimiz durumlar gerçekleşebiliyor nasıl ki sen cafeye şaşırdın ise bende buna şaşırdım yoksa dediğin gibi hayat onun hayatı istediğini yapabilir
Soran1 ayAnladım :)
- 1 ay
Hihi 😊
- 1 ay
Yoksa eleştirmek ne haddimize
Soran1 ayHaklısınız öyle zaten
- 1 ay
Aynen uyumamışsiniz
Soran1 ayYani, yazdığıma göre
- 1 ay
Mantıklı kaçta uyuyorsunuz
Soran1 ayBilmem değişiyor
- 1 ay
Benim de çok değişiyor 🤦
- 1 ay
Bazen uyku tutmuyor geç saatlere kadar
- 1 ay
Bu sefer uyumuşsunuz 😉
Soran1 ayOlabilir günün yorgunluğundandır
- 1 ay
Aynen
- 1 ay
Bu arada yine tahmin edemedim yaaa bir türlü sizi yakalayamadim
Soran1 ayNasıl yani anlamadım
Soran1 ayTamam üsteki mesajı görmemiştim pardon
- 1 ay
Hihi yakalayamadım derken yani tahmin edemedim bir türlü:)
- 1 ay
Yoksa normal tutup yakalama değil 😊
- 1 ay
Estegfirullah sorun değil
Soran1 ayAnladım anladım zaten
- 1 ay
İyi iyi yanlış anlamayın da :)
Soran1 ayYok yok anlamadım
- 1 ay
İyi iyi 😊
- 1 ay
Dindar birini mi tercih edersiniz yoksa elit birini mi
- 1 ay
Duş Felan aldım o yüzden geç yazdım k. Bakmayın
- 1 ay
Bu sefer kesin uyudunuz bu sefer tahminim doğru çıkacak çok şükür 😅😅
Soran1 ayDindar biri mi , elit biri mi diye bi soru ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çünkü birbirinin tersi olsn şeyler değil. Sanırım kast ettiğiniz muhafazakar mı seküler mi şeklinde olmalı. Ki öyleyse de ikisini de pek tercih etmem. Her şeye kapalı, yeniliklerden hoşlanmayan , yobaz , sabit fikirli insanlardan nefret ederim. Ve arkadaş olarak bile hayatıma almam. Fakat çok geniş insan da sevmem , modernlik değil bu. Ben sadece ahlakı düzgün insan seviyorum. Kibar , saygılı, merhametli , anlayışlı , güvenilir... yani bunlar iki kategoriye de giren şeyler değil. Çünkü namaz kılıp hırsızlık yapan da var, gıybet eden de. İnançsız olup aynılarını yapan veya tam tersi davranan tabiri caizse bir Müslüman'dan farksız olan insan da tanıdım. O yüzden bu tür etiketlerden hoşlanmıyorum. Benim için iyi insan ve kötü insan vardır o kadar.
Soran1 ayVe bende iyi insan seviyorum , onları biriktirmeyi seviyorum. Hepsi bu...
- 1 ay
Hayırlı sabahlar
- 1 ay
Doğru elit pek yerinde olmadı ama dediğimi anlamışsınız. Görüşlerinize saygı duymakla birlikte dindar veya muhafazakar bir insanın yeniliklere kapalı sabit fikirli vs olduğunu asla kabul etmiyorum dediklerinizden bende çok gördüm namaz kılıp yanlış yapan vs yalnız bunu dindar muhafazakar insanlara indekslemek ne kadar doğru bilemiyorum. İslam değil insan kusurludur. Muhafazakar birkaç insanın insanın kusurunu veya hayata olan bakışını bütünüyle o kesime yüklemek sanki haksızlık oluyor zaten genellemeler genelde yanlıştır. Etiketten ziyade benim demek istediğim dinine bağlı birini mi bağlı olmayan birini mi tercih edersiniz yoksa ben bu bu kesimden bu şu kesimden diye bir ayrım düşüncesi ile o soruyu sormadım yine de yanlış anlattiysam kusura bakmayın
- 1 ay
Çok güzel inşallah hayatınızda hep iyi insanlar olur..
Soran1 ayHayırlı sabahlar. Düşünceleriniz de katıldığım noktalar da var katılmadığım da. Ama her iki şekilde de saygı duyarım. Umarım sizin de hayatınızda hep güzel insanlar var olur.
- 1 ay
Eyvallah..
Soran1 ay🙏🏻.
- 1 ay
Bu sitede rekor bizde herhalde 😃 bu kadar yorum hiçbir yerde görmedim ):
Soran1 ayBilmem olabilir
- 1 ay
O yüzden demiştim aslında msjdan diye
Soran1 ayAnladım, sadece ben pek hoşlanmıyorum maalesef 🙂
- 1 ay
Sorun değil anladım sizi ☺️ burası da iyiymiş :)) bildirim gelince tahmin ediyorum sizin yazdığınızı
Soran1 ayAhhhaaha peki
- 1 ay
Hihi :)))
- 1 ay
Peki ya merak ettiğim sorular özel ise yine de burdan mı yazayım yoksa
Soran1 ayBuyrunn
- 1 ay
Yani özel de olsa burdan diyonuz:)
Soran1 ayYani ne kadar özel olabilir kiii;)
- 1 ay
İyi kapak :)
Soran1 ayExtra bir soru ise zaten cevaplayamayacağımj söylerim
- 1 ay
Cooook özel olsa şansım olmaz mı 😊😅
Soran1 ayDeneyin
- 1 ay
Anladım yani burdan devam ☺️
Soran1 ayEvet sorabilirsiniz
- 1 ay
Soruya göre muamele:)
Soran1 ayTamam bekliyorum
- 1 ay
Daha yakından tanımak isterim sizi
Soran1 aySorunuz bu muydu
- 1 ay
Bu değildi
- 1 ay
Burdan sormak istemedim
Soran1 ayTamam asıl sorunuzu sorun
Soran1 ayPeki siz bilirsiniz
- 1 ay
Asıl soru dediğim gibi özel olduğu için soramadım
- 1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Nerelisiniz
Soran1 ayTamam çok özelse ben de cevaplamam
Soran1 ayDoğuluyum
- 1 ay
Sonra sorarım o zaman
- 1 ay
Gerçekten miii şaşırdım
- 1 ay
Bende doğuluyum çünkü:)
Soran1 ayBuyrun.
Soran1 ayŞimdi sorun
- 1 ay
Yok ya sonraya kalsın
Soran1 ayNeden
- 1 ay
Hangi taraf biraz ipucu verseniz :))
Soran1 ayMaalesef:)
- 1 ay
Ya saçma özel bir soru aklıma gelmişti o yüzden
Soran1 ayTamam merak ettim gerçekten
- 1 ay
Bari yakınından geçseniz :)) belki aynı yerden çıktık 😅
Soran1 ayIııı ııı
- 1 ay
Ama saçma dediğim gibi hem fırça bile atabilirsiniz sorarsam o yüzden kalsın
Soran1 ayTamam ben karar veririm
- 1 ay
Çok yakından geçtiniz hiçbir şey anlamadım:)
Soran1 ayBende sizi anlamadım, merak ettiğiniz soruyu sorun
- 1 ay
İşte kararini tahmin ettiğim için sormam istemedim
- 1 ay
O zaman şöyle yapalım
- 1 ay
Siz şehrinizi ben sorumu:)
Soran1 ayGüneydoğudan , yeterli bu kadar
- 1 ay
Baş harfi ne :)) tamam tamam sustum
- 1 ay
Benim sorum cinsellik ile alakalı idi
Soran1 ayTamam onu anladım zaten buyrun
- 1 ay
Hmm demek anladınız
- 1 ay
O zaman soruyorum ileride evlenirseniz eşinizin cinsel yönden tüm isteğini yerine getirir misiniz yoksa
Soran1 ayHmm zor bi soru... ama karşılıklı olarak hemfikir olursak olabilir
Soran1 ayÇok extra şeyler değilse tabi
- 1 ay
Buydu aklımda ki soru :)
- 1 ay
Karşılıklı hemfikir derken biraz açar mısın ikinizinde isteğinin olması mi
Soran1 ayHayır yani velev ki "x" gibi bi isteği oldu. Eğer benim için de sorun değilse kabul ederim. Bahsettiğim karşılıklı rıza
- 1 ay
Anladım karşılıklı rıza olmadan zaten hoş olmaz dediğiniz gibi
- 1 ay
Bu arada cevap için teşekkürler
Soran1 ayRica ederimm
Soran1 ayElbette öyle. İnsanı sonra soğutursun, sadece o eylemden değil kendisinden de
Soran1 ayÖzel alan denen bir şey var , insanın eşi ya da ailesinden biri de o sınırı geçmemeli diye düşünüyorum. Her şeye tamam denmez.
- 1 ay
Yüzde yüz haklısınız nefret oluşur
- 1 ay
Tabi ki öyle karşılıklı rıza olmalı yoksa çok sıkıntılı süreçler olur
- 1 ay
Yalnız şeyi merak ettim siz yazmıştınız ya tecrübesizim diye şimdi eşiniz bir şey dese onu tecrübe etmediğiniz için hoşunuza gidip gitmeyeceğinizi nerden bileceksiniz ki
Soran1 ayİşte deneyimleyerek
Soran1 ayBahsettiğim şey şu , örneğin şunu deneyelim mi dediği şey gerçekten makul ise elbette geri çevirmem
- 1 ay
Anladım yani denersin başta ona göre karar verirsin
- 1 ay
Makul dediğin sana göre mi ölçü yoksa genel ölçü mü
Soran1 ayEvet evet
Soran1 aySanırım bana göre :)
- 1 ay
Anladımmm
- 1 ay
Genel ölçü olmaz diyonuz :)
Soran1 ayYani aslında isteyeceği şeye bağlı sanırım ya
- 1 ay
Diyelim ki oral istedi
Soran1 ayKabul edilebilir belki
- 1 ay
Belki :)
Soran1 ayYani
- 1 ay
Sizin ölçüye göre olduğu için mi belki dediniz :))
Soran1 ayEvet
- 1 ay
O zaman dediğiniz gibi önce deneyimlersiniz sonra karar verirsiniz oral için
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Anladım peki ya hoşunuza gitmedi ama eşiniz çok aşırı istiyor diyelim
Soran1 ayNe kadar hoşuma gitmedi mesela? İkinci defayı yapamayacak kadar sevmediysem kusura bakmasın yapmam.
- 1 ay
Ya hoşunuza gitti ama onun davranışları hoşunuza gitmezse
Soran1 ayNasıl yani
- 1 ay
Mesela başınızı tutması bastırması vs
Soran1 ayUyarırım tekrarlanması durumunda yapmayacağımı kesin dille söylerim
- 1 ay
Anladım uygun olanı da bu dediğiniz gibi zorla bir şey olmaz ki
Soran1 ayAynen öyle, yani hayatın her alanında da böyle olmalı zaten
- 1 ay
Peki arkadan yaklaşmak isterse
Soran1 ayHaram bu. Asla.
- 1 ay
Haklısınız
Soran1 ayÖyle
- 1 ay
Aynen haram bazıları istiyormus maalesef
Soran1 ayYani onların hayatı bir şey diyemem
- 1 ay
Aynenn
Soran1 ayEvett
- 1 ay
Kucakta yapmak isterse siz kabul eder misiniz
Soran1 ayOlabilir ama şimdi bu sorular ister misin istemez misin usulüyle olacak bir şey değil. O an nasıl gelişirse öyle hareket eder iki taraf. Yani o esnada hoşuma gitmeyen veya denemek istemediğim bir şey olursa dururuz.
- 1 ay
Anladım doğru akışına göre hareket edilir
Soran1 ayEvet öyle
- 1 ay
Anladım peki sen karşı tarafa o anlayışı gösterir misin
Soran1 ayNe gibi yani. Neyi kast ediyorsunuz
- 1 ay
Nasıl ki siz dediniz ya hoşlanmadığım şeyi yapmam mesela atıyorum sizin hoşlanıp onun hoşlanmadığı bir durum olursa
Soran1 ayAynı şeyi düşünürüm. İstemediği bir şeye zorlamam
- 1 ay
Empati kurmak güzel öyle de olması lazım sonuçta zevk meselesi iki tarafta tatmin olması lazım biri değil
- 1 ay
Seni ihmal ederse peki
Soran1 ayKesinlikle
- 1 ay
Aynen öyle
Soran1 ayBunj kibar bi dille söylerim kırıldığımı bunun beni kötü hissettirdiğini söylerim. İnsanız sonuçta. Bazen her şey yolunda gitmez hayatımızda ve bu çevremizdeki insanlara da yansıyabilir. O noktada düzgün bi iletişim ve anlayış devreye giriyor
- 1 ay
Cinsellik konusunda ihmal ederse
Soran1 ayTamam onu kast ettim bende
- 1 ay
He anladım zannettim normal ihmal
Soran1 ayYok hayır
- 1 ay
Anladığım kadarıyla çoğu durumda ayak uydurursun yeter ki senin hoşuna gitmeyecek bir durum olmasın onda da düzgün bir şekilde uyariyon zaten
Soran1 ayEvet tam da dediğiniz gibi.
- 1 ay
Peki dedin ya benim çerçeveme göre hareket ederim diyelim ki denize gittiniz kapalı çadırda öpüşmek istedi seninle kapalı ama öpüşür müsün yoksa dışarı diye kabul etmez misin
Soran1 ayEvlenmeden bu tür şeyler yapmamaya özen gösteririm. O anın etkisiyle yanlış bir yere gitmek istemiyorum. O yüzden kabul etmem , kaldı ki insanlar içinde yakınlaşmaktan da hiç hoşlanmam. Sadecs baş başa oturacak olsak sohbet etsek bile etrafın çok kalabalık olmasını tercih etmem
- 1 ay
Evliysen peki çadır da kabul eder miydin yoksa çekingen olduğun için öpüşmez miydin
Soran1 ayEvli olsaydım da yapmak istemezdim. Bence üsturupsuz bir şey. Ev insanın en kıymetli aynı zamanda en özel yeridir. Evde halledilir
- 1 ay
Oooo yani evde öperim diyonuz :)
- 1 ay
Haklısınız bu arada
Soran1 ayEtik olan da o
- 1 ay
Doğrudur
- 1 ay
Eee ben soruyu net bir ifade ile söyledim sıra sizde mi acaba hghfhggggh
Soran1 ayNe sırası anlamadım ne dediğinizi
- 1 ay
Aaaaa
- 1 ay
Hani güneydoğu demiştiniz ya
- 1 ay
İpucu isterim :)
Soran1 ayMaalesef
- 1 ay
Bana sordurttunuz ;)
- 1 ay
Şaka yapıyorum sadece merak etmiştim
Soran1 ayYani zorlamadım. Sadece merak ettiğimi söyledim. Normal sorulardı zaten. Sorma mecburiyetiniz yoktu
- 1 ay
Biliyorum biliyorum bende merakımdan şakasına yazdım
Soran1 ayBende öyle düşünmüştüm
- 1 ay
Aynennn
- 1 ay
Bu sitede çoktandır var mısın yoksa
Soran1 ayHayır
- 1 ay
Bende yeniyim hatta gizlilikten çıkarsaniz yine de mesaj atamam size puanım yetmiyor:)
Soran1 ayÇıkmam
Soran1 ayİyi akşamlar
- 1 ay
Biliyorum
- 1 ay
Uyku zamanı diyonuz:)
- 1 ay
İyi akşamlar
Soran1 ay🙏🏻 .
- 1 ay
Hayırlı sabahlar efendim
Soran1 aySizedee
- 1 ay
Nasılsınız efendim
Soran1 ayİyi teşekkürler siz
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkür ederim
- 1 ay
Güneydoğuya gezi planlıyoruz da arkadaşlarla nereyi tavsiye edersin :)
Soran1 ayBilmem Diyarbakır, Antep, Bitlis, van güzel yerler
- 1 ay
Bitlis Van doğu elendi :)
- 1 ay
Gelmiş misin Van Bitlis taraflarına
Soran1 ayHayır gelmedim
Soran1 ayBugün ki sorular bunlar mı
- 1 ay
Ahahahhaha
- 1 ay
Her gün değişiyor diyon :)
Soran1 ayEvet :)
Soran1 ayYani istediğinizi sorabilirsiniz tabi
- 1 ay
:)
- 1 ay
Teşekkür ederim bunu aklımda tutacağım:)
- 1 ay
Kaç kardeşsiniz sorular değişik yerlerden gelmeye devam ediyor 😅
Soran1 ayAman kalsın
- 1 ay
Aaaa cevap vermemezlik oluyor muydu :)
Soran1 aykişisel sorularda oluyor
- 1 ay
He tamam:)
- 1 ay
Ayrıntıyı unutmuştum
Soran1 ay👍🏻..
- 1 ay
Görücü hiç geldi mi sana
Soran1 ayAhhaaha o nasıl soru, nerden çıktı
- 1 ay
Ne bilim birden aklıma geldi :)
- 1 ay
Bari buna cevap verin :)
Soran1 ayYok hayır :)
- 1 ay
Hmm iyiymiş yaş 24 idi dimi
Soran1 ayEvet.
- 1 ay
Evde kaldın desene :))))
Soran1 ayYooo kalmadım
Soran1 ayAyrıca mutluyum bu şekilde :)
- 1 ay
Yaş 24 ooooooo saçlar beyazlamış :)
Soran1 ayTabi (!)
Soran1 aySiz 18 misiniz
- 1 ay
Ooooo iyi laf attınız :(
- 1 ay
18 gibi mi konuşuyorum yani
Soran1 ayEe ne diyeyim
- 1 ay
Şakasına yazmıştım saçlar beyazlamışı Yoksa çok güzelsinizdir
Soran1 ayHayır 24 e yaşlı muamelesi yaptınız ya ondan dedim
Soran1 ayTeşekkür ederimm
- 1 ay
Tek başına nereye kadar ama dimi :)
Soran1 aySiz ne olsun istiyorsunuz
- 1 ay
He anladım yok ben sizden büyüğüm ama çok değil
- 1 ay
Rica ederimmm
Soran1 ay24.5 mu
- 1 ay
Aynı yorumu yapmama izin vermiyor bu site rica ederim yazıyorum diyor aynı yorumu yazmıştınız bende m harfini uzatıyorum sanırım sizde aynı şekilde yapıyorsunuz
Soran1 ayEvet oluyor öyle
- 1 ay
Yani önünüze bakın istiyorum:)
- 1 ay
Yok o kadar a da değil 27
Soran1 ayMecaz anlamda mı gerçek anlamda mı
- 1 ay
Ben genelde mecaz anlamda yazıyorum :)
Soran1 ayİyi bakalım Allah yolunuzu açık etsin
- 1 ay
Hangi yazdığına o soruyu sordunuz
Soran1 ayTamamdır
- 1 ay
*yazdigima
- 1 ay
Teşekkür ederim bizimde
- 1 ay
*sizinde :)
Soran1 ayÖnünüze bakın lafına
- 1 ay
He yani bir yoldaş edinmek lazım bu dünyada ohö ohö ohö
Soran1 ayTamam edinin sizi tutan yok
- 1 ay
İşte tutun ki edeyim
Soran1 ayNeden istiyorsunuz ya da Neden beni istiyorsunuz
Soran1 ayÇok mu zor bi soru sordum
- 1 ay
Yok işim çıktı çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
- 1 ay
Çünkü farklisiniz diğerleri gibi değilsiniz
Soran1 aySorun yok
Soran1 ayHmm , diğerleri nasıl ki?
- 1 ay
Sağ olun
- 1 ay
Yorumları paylaşımları maalesef çok kötü
- 1 ay
Aldatmalar mi dersin arkadan iş cevirmeler mi dersin
Soran1 ayBenim öyle biri olmadığım ne malum peki?
- 1 ay
Yorumlarinizdan yoksa sizi tanımıyorum ki
- 1 ay
İsterseniz tanışabiliriz :)
Soran1 ayTeşekkür ederim. Ben sanırım internetten birisiyle tanışma fikrine çok sıcak bakmıyorum, yanlış anlamayın
- 1 ay
Hmm anladım peki nedenini sorabilir miyim
Soran1 ayTabiki sorabilirsiniz
Soran1 ayGüven meselesi çoğunlukla
Soran1 ayBelki çok iyi birisinizdir asla ona lafım yok. Sadece durum benle alakalı
- 1 ay
Anladım sorun yok haklısınız o konuda
- 1 ay
Sonuçta sosyal medya ne kadar güvenli olabilir ki
Soran1 ayYani evet, teşekkür ederim anlayışınız için
- 1 ay
Rica ederim ne demek hem bu sizin kararınız tabi ki saygı duyarım
- 1 ay
Yalnız sorularıma devam edebilirim dimi :)
Soran1 ayAhhhaha sorun bakayım
- 1 ay
Yine başladı diyonuz :)
Soran1 aySorun değill
- 1 ay
Teşekkür ederimmm
- 1 ay
Yalnız soramadan uyuyakalmisim 🤦🤦
- 1 ay
Kaldı yarına artık sorularım :)
Soran1 ayProblem değil, sorabilirsiniz
- 1 ay
Sağ olunn
- 1 ay
Kendini en huzurlu hissettiğin yer veya an nasıl bir şey?
Soran1 ayEşimle iken mi
- 1 ay
Normal sormuştum ama eşinle iken olsun her iki açıdan da sordum sayın:)
Soran1 ayHmmm eşim olmadığı için bilemem. Ama onun göğsünde uykuya dalmak diyebilirim. Normal zamanda da sanırım sevdiğim insanlarla o an derin ve akıcı sohbetler ederken, beraber gülüp eğlenirken kafam çok dağılıyor ve çok mutlu hissediyorum
- 1 ay
Onun göğsünde uykuya dalmak gerçekten rahatlatıcı olurdu düşününce. Bende sevdiğim insanlar ile beraber olunca çok mutlu oluyorum
Soran1 ayEvet güzel hissettiriyor
- 1 ay
Peki ikisinden hangisi daha çok güzel hissettirir
Soran1 aySanırım ilki
- 1 ay
Eşinizin göğsünde uyumak mı
Soran1 ayEvett dedim ya
- 1 ay
Ya mesajların üstü gözükmüyor o yüzden sordum tüm yorumlar gözükmüyor ya emin olmak için
- 1 ay
Demek eş arkadaştan dosttan daha iyi geliyor insana
Soran1 ayAnladım. Yani bence öyle güvende olma duygusu iyi geliyor sanırım
- 1 ay
Hihi fırça yedim sanki gibime geldi az evvel :) doğru o güven ve sadakatı hissetmek çok ayrı bir durum olsa gerek
Soran1 ayBence öyledir
- 1 ay
Aynen öyle. Arada yaramazlıkta yapılır hem ))
Soran1 ayYaramazlık?
- 1 ay
Yani şakalaşma oynaşma vs
- 1 ay
Olmasın mı aaaa
Soran1 ayHmm bilmem
- 1 ay
Olmalı bence
- 1 ay
Eşinle yatakta birbirini güldürme oynaşma dokunma gıcık verme öpme güzel şeyler bence
Soran1 ay🤷♀️🤷♀️
- 1 ay
Ahahahhah
Soran1 ayOlabilirr
- 1 ay
Ya bence öyle güzel olur idi 40 yabancı gibi elini açıyon :)
- 1 ay
Çok şükür olabilir dedi:)
Soran1 ayO ne demek
- 1 ay
Çekingen olmandan elini yana açtın dimiiiii :)))
Soran1 ayAnlamadım maalesef
- 1 ay
Yani konuya yabancı gibi davranıyon hiç bu konudan bahsetmedikte farklı bir konuda imiş gibi çekingenligin işaretleri 😃😃
Soran1 ayHmm anladım, yani ne dememi bekliyorsunuz ki
- 1 ay
Ya az evvel elini iki yana açan emoji attın ya eşine sarılma öpme konusunu diyince o yüzden çekingen olduğunu düşündüm
- 1 ay
Sonunda kendimi anlatabildim :)
- 1 ay
Onay vermenizi bekliyordum geç geldi:)
Soran1 ayHaa ben onu o anlamda atmadım
Soran1 ayYani bilmem anlamında attım
- 1 ay
Heee tamam
Soran1 ayEvet 👍🏻👍🏻.
- 1 ay
Bence öyledir yani eşin ile gülüyon oynasiyon dokunuyon hissediyon
Soran1 ayEvet öyledir, yani o an nasıl gelişirse artık
- 1 ay
Tabi ki ana da bağlı ama mesela eşin öptü mü seni sende karşılık verirsin ya da oynaştı mi güldürdü mü
Soran1 ayYanii
- 1 ay
Aynen ona göre hareket edilir
- 1 ay
Dediğin gibi göğsünde uyumak çok güzel hissettirir yalnız ben uyurken rahat durmam oynasirim
Soran1 ayO artık sizin ve eşinizin arasında
- 1 ay
Öyle
Soran1 ayAnladım..
- 1 ay
Yalnız geneli öyle siz olsanız siz sadece uyurmuydunuz
Soran1 ayYani ben duygusal biriyim anın tadını çıkarıp uyurdum saçlarımı okşarken
- 1 ay
Ya saçlarını okşarken hafif hafif boynunuzdan öperse uyurmuydunuz yine yoksa
Soran1 ayEşlik edebilirim
- 1 ay
İşte onu diyorum sizde boynundan öperdiniz muhtemelen
Soran1 ayEvet olur yani
- 1 ay
Peki ilk adımı siz mi atardiniz tahmininizce yoksa o mu
- 1 ay
Hani dediniz ya öperdim boynundan o öpmese siz ilk öper miydiniz yoksa
Soran1 ayAtabilirim yani niye atmayayım
- 1 ay
Ya aklımda kalmış çekingen yazmıştınız ya ilk sorunuzda o yüzden merak ettim
Soran1 ayAnladım sıkıntı yok
- 1 ay
Eyvallah
- 1 ay
Başka soruya mi geçeyim yoksa devam mı edeyim burdan efendim
Soran1 ayBaşka soru
- 1 ay
Tüh :)
- 1 ay
Tamam
- 1 ay
İnsanlarda seni en çok etkileyen özellik ne
Soran1 ayFiziksel olarak bakımlı olmaları, karakter olarak da kibar ve saygılı olmaları ve olgun davranmaları
- 1 ay
Çok kitap okur musun
Soran1 aySizin için ne
Soran1 ayYani elimden geldiğince
- 1 ay
Oooooooo şaşırtıyorsunuzzz siz soru sorar mıydınız :) genelde ben soruyordum da şaşırdım ☺️☺️
Soran1 ayBakış açınızı merak ettim. Mesela bi kızda en çok hoşunuza giden 3 fiziksel özellik ve 3 karakteristik özellik nedir
- 1 ay
Benim için samimi olmaları, sözünde durmaları, net olmaları birazda şakacı özelliği olmalarını sayabilirim
- 1 ay
Fiziksel olarak düşünmedim ama dediğiniz gibi bakımlı olması kendine bakmasi olabilir
Soran1 ayFiziksel olarak peki
- 1 ay
Çekingen olmasıni ekleyebilirim
Soran1 ayAnladım ok
Soran1 ayÇekingen mi , neden
- 1 ay
Hihi ben kendimi değerlendirdigimde sizin bakış açınız ile olgunluk belki birazcık geride duruyordur ama o da tabi ki yerine göre değişiyor toplumda ayrı arkadaşlarla ayrı
Soran1 ayYani tabi olabilir
- 1 ay
Çünkü çok sosyal her yerde konuşan serbest olan birisini istemem herhalde çekingen olması hoşuma gider ağırbaşlılıkda denilebilir tabi ki başbaşa kaldığımızda ayrı ama toplum içerisinde çok Gülen çok konuşan serbest biri hoşuma gitmez herhalde
- 1 ay
Fiziği de az uzun olsun isterim ben uzunum birazcık 1.80 im kilolu olsun istemem 🙈
Soran1 ayAnladım pekii
- 1 ay
Hihi siz kaçsıniz
- 1 ay
Merak ettim
Soran1 ayYani umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz
- 1 ay
Teşekkür ederim sizde umarım bulursunuz
Soran1 ayBi elli üç
Soran1 ayTeşekkür ederim..
- 1 ay
60 olmuyor mu :)
- 1 ay
Şaka yapıyorum herkes boyunda mutludur
- 1 ay
Kilonuz kaç
Soran1 ayKusura bakmayın yani bu kadar
Soran1 ayElli beş
- 1 ay
Şaka yapıyorum ya insanın elinde mi sanki
- 1 ay
İyiymiş kilonuz ☺️
Soran1 ayTesekkürler
- 1 ay
55 kilo kaldirmisligim var demir ağır bir kapı vardı onu kaldirmistim
Soran1 ayİyi aferin sizee
- 1 ay
Ahahahhaha teşekkür ederim övdünüz mü yerdiniz mi anlamadım 😃
Soran1 ayNasıl anlamak isterseniz öyle olsun
- 1 ay
Ben iyi niyetli anlıyorum övdünüz teşekkür ederim
- 1 ay
İnşallah doğru anlamışsındır :)
Soran1 ayEvet evett
Soran1 ayAma niye özellikle 55 kilo
- 1 ay
İyi çok şükür :)
- 1 ay
Demir mi
- 1 ay
Demir kapı
Soran1 ayOkeyyy , bravo
- 1 ay
Ya 55 kilo dediğim o civarda idi net öyle değildi yani götürüp tartmadim ama ağırdı 50 60 civarı idi
- 1 ay
Yani sizin ağırlığınızda bir cisim kaldırdım buna sinirlendiyseniz özürr
Soran1 ayYok özür dileyecek bir şey yok
- 1 ay
Dedim belki yanlış anlamışsınızdır aynı kiloyu verince
Soran1 ayYok anlamadımm
- 1 ay
He iyi iyi aynı neden aynı kilo deyince ben. Yanlış anladım
- 1 ay
Napıyon
Soran1 ayİyi , siz
- 1 ay
İyiyim teşekkür ederim
- 1 ay
Evde misiniz
Soran1 ayEvt
- 1 ay
Hmm evde genelde napıyon ders kitap Felan mi yoksa
Soran1 ayDers kitap günlük işler
- 1 ay
Temizlik yemek mi
Soran1 ayHıhıı
- 1 ay
Anladımm kolay gelsin
- 1 ay
Sizin işiniz de kutsal temizlik yemek ev işleri
- 1 ay
Kıymet bilinmesi gerekir
Soran1 ayTeşekkür ediyorum
Soran1 ayYani bazen zor olabiliyor ama alışkın olunca sorun yok
- 1 ay
Rica ediyorum
- 1 ay
Doğru insan alışıyor
- 1 ay
Güzel yemek yapıyorsundur o zaman:)
Soran1 ayYani elimin lezzeti var. Herkes gibi her şeyi yapamam tabi
- 1 ay
E tabi ki ne zaman lezzetli ellerinle yemek ısmarliyon ☺️
Soran1 aySiz kendiniz pişirip yiyin 🙂
- 1 ay
Ben zaten yapıyorum önemli olan sizin ellerinizden yemek :)
Soran1 ayNasıl yapayım ben?
- 1 ay
Yalnız çok çeşit bilmiyorum belli başlı yemekleri yapıyorum
Soran1 ayOlsun hiç yapamayan , hayatta kalma aktiviteleri yerine getiremeyen birçok erkekten iyidir:))
- 1 ay
Çok güzel bir soru evde yapacaksınız bana göndereceksiniz komşuda pişer bizede düşer hesabı :)
Soran1 ayTabii tabii
- 1 ay
Ooo bu sefer övdünüz ohö ohö 😅
- 1 ay
Teşekkür ederim bu arada
Soran1 ayYani övmedim aslında olanı söyledim. Şımarık , en ufak işini kadın olmadan yapamayan erkeklerden nefret ediyorum
- 1 ay
Bakın sizde tabi dediniz şimdi tek yapmanız gereken güneydoğunun hangi ilinde olduğunu belirtmeniz :)
Soran1 ayBen alaylı şekilde dedim , üzgünüm
- 1 ay
Aynen haklısınız var öyleleri maalesef
- 1 ay
Makarna tavuk sote mantı pilav gibi yemekleri yapabiliyorum
Soran1 ayOnlar da kendine erkek desin (!)
Soran1 ayNe mutlu size
- 1 ay
Keşke alaylı olmasaydı :) bir yemek çok değil idi :)
- 1 ay
Maalesef diyorlar hatta tam erkek onlar sözde..
- 1 ay
Teşekkür ederimm
- 1 ay
İnsan eşine yardım etmeli arada salata yapmalı arada ne bilim temizlik bulaşıkta yardımcı olmalı
Soran1 ayEvet , bahsettiğim kibar ve olgun erkek oydu en başta🙂
- 1 ay
Gerçekten mi 🙈 çok teşekkür ederim :)
- 1 ay
Böyle gördüğün için o tür insanları
Soran1 ayAhhhaaha , ya sizi kast etmemiştim yine🥲
Soran1 ayAma siz de öyleyseniz bu güzel bi şey tabi
- 1 ay
Tüh ya :) hep kendime pay çıkarıyorum galiba 🤦
- 1 ay
Teşekkür ederim sağ olun 😢
Soran1 ayÜzülmeyin, iyi bi şey dedim zaten
- 1 ay
Sağ olun ☺️
- 1 ay
Madem öyle diyorsunuz :)
Soran1 ayHıhı🙂
- 1 ay
Teşekkürler iyi düşünceniz için sizde öylesinizdir bence:)
Soran1 ayYani bilmem🙂
- 1 ay
Bence öylesinizdir :)
- 1 ay
Günaydın
- 1 ay
Yeni sorulara hazır mısınız :))))
Soran1 ayHayırlı sabahlar
Soran1 ayBuyrun?
- 1 ay
Sağ olunnn
- 1 ay
Hayatında seni değiştiren bir olay oldu mu?
Soran1 ayOldu ama benim için oldukça zordu , paylaşmasam olur mu
- 1 ay
Tabi ki olur merak ettim ama zor ise kalsın
Soran1 ayEvet kalsa daha iyi olur
- 1 ay
Peki o zaman kalsın kusura bakma hatırlatmak istemezdim
- 1 ay
Güzel bir soruya geçeyim o zaman:)
Soran1 ayTamam olur
- 1 ay
İlk adımı sen ki atarsın yoksa karşı taraftan mı beklersin
- 1 ay
Sen mi *
Soran1 ayAhhahqh güzel soru
Soran1 ayŞöyle söyleyeyim diyelim ki genelde aynı ortamda bulunuyorsak yani iç içe isek çoğunlukla ve diyelim ki ikimiz de ufaktan birbirimize bakışıyor dile getirmesek de bir şeyler hissediyorsak ondan beklerim, daha doğrusu onun atmasını isterim
Soran1 ayAma dışardan gördüğüm, karakterini beğendiğim biri ise , sevgilisinin de olmadığından eminsem ve tabi ki gerçekten o kişi " çok" hoşuma gittiyse ilk adımı atarım. Bence bi kızın ilk adımı atması hiç de kötü bi fikir değil.
- 1 ay
Teşekkür ederim kaliteli sorularımız da mevcuttur :)
- 1 ay
Anladım güzel düşünce
- 1 ay
Kesinlikle katılıyorum kızlar ilk adımı atmaz diye bir şey olmaması gerekiyor
Soran1 ayİyi bakalımm
Soran1 ayEvet bence öyle de olmalı. Çünkü belki de ilerdeki bi evliliğin ilk adımına belki o adım vesile olacak
- 1 ay
Bakalım:)
- 1 ay
Aynen öyle her zaman nasip olmuyor bu işler
- 1 ay
Sizin beğendiğiniz oldu mu hiç o şekilde
Soran1 ayYok olmadı gerçekten
- 1 ay
Anladım benim de olmadı
- 1 ay
Peki cinsel yönden ilk adımı siz atar mısınız evliyken
Soran1 ayAtarım evet
- 1 ay
Hmm
- 1 ay
Nasıl peki
- 1 ay
Atıyorum gecelik vs giyerek mi yoksa
Soran1 ayBilmiyorum ki
- 1 ay
Yani tetikler misiniz onu yoksa direkt atıyorum yapışır mısın
Soran1 ayYa bilmiyorum ki gerçekten 🤷♀️
- 1 ay
Tamam tamam büyük ihtimalle duruma göre değişir
- 1 ay
Öyle tahmin ediyorum
Soran1 ayEvet sanırım
- 1 ay
Hihii
- 1 ay
Peki eşini etkilemek için giyinir misin
Soran1 ayGiyinirim
- 1 ay
Ne giyinirsin
Soran1 ayŞeyy bunlar biraz özel sorular..
- 1 ay
Hmm merak ettim sadece detay vermeden yazsan
Soran1 ayYok gerçekten çekindim
- 1 ay
Cekingenlikten :)
- 1 ay
Peki son bir şey soracam bununla alakalı
Soran1 ayDinliyorum
- 1 ay
Dantelli giyer misin
Soran1 ayBilmiyorum
- 1 ay
Eşin isterse yani hoşuna gittiğini söylerse
Soran1 ayOlur
- 1 ay
O zaman eşinin dediklerini dikkate alırsın yani onun zevklerini de düşünürsün
Soran1 ayTabi karşılıklı olur sonuçta , sevgi , saygı , ilgi vs
- 1 ay
Doğru diyorsunuz
- 1 ay
Birlikte duş alalım derse kabul edersiniz o zaman
Soran1 ayYani isterse
- 1 ay
Uyum sağlamanız güzel
Soran1 ayHıhı yani
- 1 ay
Dediğiniz gibi ilgi saygı karşılıklı olmalı
Soran1 ayAynennn
- 1 ay
Duşta öperse sizi karşılık verir misiniz yoksa
Soran1 ayNiye olmasın ki eşler arasında olağan
- 1 ay
Ya haklısınız da dediniz ya çekingenim o hep aklımda kalıyor o yüzden merak ediyorum
- 1 ay
Doğru diyorsunuzz
Soran1 ayYani napabilirim ki
Soran1 ayTeşekkürler olması gereken sonuçta
- 1 ay
Doğru uyum sağlamaniz en doğrusu
- 1 ay
Rica ederim aynen karşılıklı olması lazım sonuçta karşılıklı
Soran1 ayAynı fikirdeyimm
- 1 ay
Hayırlı sabahlar efendim nasılsınız
Soran1 ayHayırlı sabahlar. Teşekkürler , siz?
- 1 ay
Rica ederim bende iyiyim sağ olun
- 1 ay
Her gün farklı yerlerden gelmeye devam ediyor sorular :)
- 1 ay
Umarım rahatsız değilsinizdir
Soran1 ayKolay sorular olduktan sonra sıkıntı yok
- 1 ay
Zor sorularım oldu mu peki
Soran1 ayYaniiii
- 1 ay
Eyvah eyvah :)
- 1 ay
O kadar mı yaaa
Soran1 ayYok yok o kadar değil
- 1 ay
He çok şükür korktum bir an :)
- 1 ay
Kendimi öğrencilerin nefret duyduğu hocalar gibi hissettim :))
Soran1 ayYok sorun değil beyefendi, sorunuzu sorabilirsiniz
- 1 ay
Çok teşekkür ederim hanımefendi hanım :)
- 1 ay
O zaman yeni soruya geçelim
Soran1 ayTamam
- 1 ay
İnsanların seni yanlış anladığını düşündüğün bir yönün var mı
Soran1 ayYok sanırım
- 1 ay
Sanırım
Soran1 ayEvet varsa da aklıma gelmedi beyefendi
- 1 ay
Anladım hanımefendi
- 1 ay
Peki kaabalık mı seni daha çok yorar yoksa yalnızlık mı
- 1 ay
Kalabalık*
Soran1 ayAz insan çok huzur diyorum hep
Soran1 ayTek olmak değil de bazen tek başıma takılmayı bazı zamanlar daha çok seviyorum. Geriye kalan zamanlarda da tek tük çok yakın dostlarımla vakit geçiririm
- 1 ay
Hmm mantıklı yalnız bazen insan insana ihtiyaç duyuyor sağlam insan olsun az olsun diyelim
- 1 ay
Hmm mantıklı yalnız bazen insan insana ihtiyaç duyuyor sağlam insan olsun az olsun diyelim
- 1 ay
Bazı zamanlar derken durgun veya sıkkın olduğunuz zamanlarda mi
Soran1 ayEvet o vakitler
- 1 ay
Anladım peki yalnızlık iyi geliyor mu
- 1 ay
Anladım peki yalnızlık iyi geliyor mu yoksa
Soran1 ayGeliyor tabi neden gelmesin:))
- 1 ay
İyiymiş hanımefendi:))
- 1 ay
İyiymiş hanımefendi:)))
- 1 ay
Peki evlenirsen o tür anlarda eşinin yanında olmak mı yoksa yine yalnızlık mı hangisini tercih edersin
Soran1 ayCanım nasıl isterse dürüst olayım
- 1 ay
Anladım duruma ve konuya göre değişir
- 1 ay
Diyorsun
- 1 ay
Peki eşin senin yanında olmak isterse o anlarda seni yalnız bırakmasa yine de yalnızlığı istersen gider misin yalnızlığa
Soran1 ayYok gitmem o zaman beraber keyifli aktiviteler yaparız
- 1 ay
Ne gibi aktiviteler
Soran1 ayBeraber sahilde yürümek , tv izlemek , dışarda yemek yemek , yapboz yapmak vs
- 1 ay
Anladım peki ya eşinize kızgın iseniz yine de beraber aktivite yapmak ister miydiniz
Soran1 ayKafasını kırarım dermişim
Soran1 ayO zaman yumuşayıncaya dek konuşmamayı tercih ederim
- 1 ay
Ahahahhahahaha
- 1 ay
Anladım iyiymiş hanımefendi:)
Soran1 ayYalan mı söyleyeyim 🙂😁
- 1 ay
Yok estegfirullah kafamı kırma da
- 1 ay
Kafayı*
- 1 ay
😃
Soran1 ayYok yok , ben zaten çok naif , kırılgan ve hassas biriyim. Öyle şeyler benlik değil
- 1 ay
Hmm hassas duygusal insanları seviyorum bende öyleyim
- 1 ay
Yalnız milletin lafına bakıpta kırılma çünkü millet hep konuşur
Soran1 ayBazen biraz fazla hassas oluyorum ama haklısınız
- 1 ay
İşte o yanlış dozunu ayarlamak gerekiyor yoksa gerçekten insan çok üzülüyor değmeyen insanlar için
Soran1 ayHaklısınız doğrudur
Soran1 ayHer insan da kibar değil sonuçta bu da bi gerçek ne de olsa
- 1 ay
Aynen öyle tabi ki o yüzden dikkat etmek gerekir
- 1 ay
Şimdi gelelim farklı bir soruya :)
Soran1 ayPeki.
- 1 ay
Güzel misiniz
Soran1 ayBilmem
- 1 ay
Sizce siz nasılsınız
Soran1 ayBence normal
Soran1 ayYani çok da güzel değil , çirkin de değil
- 1 ay
Anladımm
- 1 ay
Giderim var diyonuz :)
- 1 ay
Şaka yapıyorum
Soran1 ayHiçbir şey demiyorum valla;) bi iddiam yok
- 1 ay
Biliyorum ya şaka yapıyorum:)
- 1 ay
Umarım gönlünüze göre biri nasip olur
- 1 ay
Ohö ohö ohö
Soran1 ayTeşekkürler 😊😁😂 size de umarım
- 1 ay
Niye güldünüz ki aaa :)
- 1 ay
Boğazıma bir şey kaçtığı için öksürdüm de o yüzden ohö ohö ohö ohö yazdım:)))))
Soran1 ayKesin öyledir:)
- 1 ay
Gıcııııkkkkk ne demek istiyon:)
Soran1 ayBir şey demedim, merak etmeyin
Soran1 ayYani kötü bir şey demedim 🙂
- 1 ay
Biliyorumm 😊
- 1 ay
İyi bir şey dediniz o zaman:)
Soran1 ayEvet evet ahhaah
- 1 ay
Bir şey ima ediyorsunuz sanki:))
- 1 ay
Güldüğünüze göre kesin bir şey var
Soran1 ayHayır yok gerçekten
- 1 ay
Evet olsaydı keşke:)
- 1 ay
Yani daha güzel olurdu :)
Soran1 ayAramızda 6 yaş var🙂
- 1 ay
Ne demek istiyorsun:)
Soran1 ayÇok fazla değil mi sizce de
- 1 ay
Aşkın yaşı yoktur diye biliyorum
- 1 ay
Ayrıca ben 30 değilim ki
Soran1 ayHmmm
Soran1 ayBen tam yirmi dört değilim
- 1 ay
Gerçekten mi
- 1 ay
Kaçsinuz
Soran1 ayYirmi üç
- 1 ay
E tamam 4 5 yaşın lafı olmaz :)
Soran1 ay6 demek istediniz herhalde
- 1 ay
Bende tam 29 değilim
Soran1 ayAhhaahaa
- 1 ay
Yol olarak girdim
- 1 ay
Yıl*
Soran1 ayAnladım pekii.
- 1 ay
:))
Soran1 ay:))
- 1 ay
:)))
Soran1 ayBi şey sorabilir miyim
- 1 ay
Ya 3 5 kurşun lafı olmuyor esnaflarfa
Soran1 aySiz erkekler nasıl kızları çekici buluyorsunuz
Soran1 ayDaha doğrusu hangi hareketleri sizi etkiliyor dürüst olun
- 1 ay
Bizde de olmayabilir:)
Soran1 ayNiye biz esnaf mıyız? 🙂
- 1 ay
Fiziken mi yoksa
Soran1 ayHem fizik hem karakter
- 1 ay
Ahahahhaha çok güldüm esnaf esprisine gıcık hanım:))
- 1 ay
Karakter olarak diğer erkeklerin ayrı olabilir ben neşeli esprili ahlaken iyi komik ve en çok da güvenilir olani seviyorum
Soran1 aySiz öyle deyince bende onu dedim
Soran1 ayGüzelmiş
- 1 ay
Komikti dediğiniz
- 1 ay
Hihiii
Soran1 ayFiziksel olarak çekici gelen şeyler peki?
- 1 ay
Fiziğen de bana göre güzel olması yeter birbirimizi yakistirdiktan sonra milletin ne dediği emin olun umrumda değil
- 1 ay
Ha birde fiziğinde bir şeyin olmasını isterdim onu diyemem onun dışında dediğim gibi
Soran1 ayHayır mesela onu sormamıştım , atıyorum renkli göz , beyaz ten , kısa saç ve gibi spesifik olarak sormuştum
Soran1 ayNe?
- 1 ay
Heee anladım
- 1 ay
Beyaz ten çok olsun isterim saçı çok fark etmez gözleri renkli olursa daha hoş olur olmasa da olur şişman olmasın 🙈🙈🙈
Soran1 ayAnladım tabi tercih meselesi
- 1 ay
Hihi 😊y
- 1 ay
Siz şişman mısınız yoksa
Soran1 ayBahsettiğiniz şey ne pekii yani çok özel değilse
Soran1 ayHayr
- 1 ay
Sevindim yani şişmanlık zararlı ya o yüzden:)))
- 1 ay
Ya birazcık nasıl desem
Soran1 ayFazla mı mahrem. Öyleyse paylaşmayabilirsiniz
- 1 ay
Açık söylemek gerekirse fiziğe girer mi bilmiyorum göğüslerinin büyük olmasını istemem
Soran1 ayFiziksel özelliğe girer evet
- 1 ay
İyi çok şükür:)
- 1 ay
Ya yanlış anlamayın dediğiniz gibi tercih meselesi ama büyük ve şişman biraz hoşuma gitmiyor
Soran1 ayOlabilir tabi bir şey diyemem
- 1 ay
Peki bu dediklerim işte beyaz ten vs sizle uyuşuyor mu yani fiziken istediklerim
Soran1 ayYaniii hayır
- 1 ay
Teşekkür ederim anlayışınız için
- 1 ay
Hiçbiri mi
Soran1 ayBu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum ben " beğendiği özellikler bende var mı " maksadıyla size bu soruyu yöneltmedim. Samimi bir şekilde söyleyeyim. Benimki sadece bi erkeğin bakış açısını öğrenmekti o kadar
- 1 ay
Biliyorum niyetinizi yok o yönden anlamadım tahmin ettim zaten genel bakış açısını öğrenmek istediğinizi
Soran1 ayEvet kesinlikle
- 1 ay
Yok yok anladım ben sizi yalnız ben merak ettim sadece beyaz tenli misiniz mesela
Soran1 ayZaten bu yaşıma kadar asla biri tarafından beğenilmek veya birinin gözüne girmek için bir şeyler hatta istemediği şeyler yapan biri olmadım , olmam da
Soran1 ayHayır dediklerinizin hiçbiri yok bende
- 1 ay
Konuşmaniz ve karakteriniz zaten bunu gösteriyor bunu gerçekten o şekilde anlamadığımı tekrar belirtmek isterim belki de ben o soruyu sorunca siz yanlış anladınız
Soran1 ayProblem değil..
- 1 ay
Anladım tamam
Soran1 aySevindimm
- 1 ay
Tekrardan yanlış anlaşılma içine bıraktırdiysam kusura bakmayın
- 1 ay
Niyetim o değildi
Soran1 ayHayır yanlış anlamadım gerçekten
- 1 ay
Yoksa sizin o yapıda bir insan asla olmadığınızı biliyorum gıcık hanım:)
Soran1 ayNerden biliyorsunuz , dedektif misiniz
- 1 ay
Konuşmanizdan
- 1 ay
İnsan kendini belli eder bence
- 1 ay
Benim ile ilgili mutlaka kafanızda bir şablon vardır mesela
- 1 ay
Benim de sizin ile ilgili
Soran1 ayYani flörtözsünüz bi onu anladım
- 1 ay
En basitinden güzel misiniz sorusuna evet çok güzelim diyebilirdibiz ama demediniz
Soran1 ayÇünkü çok güzel değilim 😃
- 1 ay
Derken
- 1 ay
Çok mu flört yapmak istiyorum
Soran1 ayYani ahım şahım bi özelliğim de yok fiziksel olarak. Hem her zaman mütevazilik en iyisidir
- 1 ay
Demiştiniz zaten
Soran1 ayBence öylesiniz biraz , yani benle tanışmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, ki bu yanlış bir şey değil. Ama bana yazıyorsa başkasına da yazabilir fikri oluşuyor
- 1 ay
Katılıyorum mütevazılik konusunda
Soran1 ayMesela siz yakışıklı mısınız
- 1 ay
Bu fikir siz benimle tanışmaya çalışsa idiniz bu kadar yorumun ardından asla bende oluşmazdı
Soran1 ayNasıl yani anlamadım maalesef
- 1 ay
Ben çok aşırı yakışıklıyım öyle böyle değil...
Soran1 ayİyi bakalım.
- 1 ay
Sizin aklınızdan geçen 'başkasına da yazabilir' düşüncesi bu kısa da olsa tanışıkligimizin ardından velev ki siz benimle tanışmaya çalışsaydınız benim aklımdan geçmezdi bu başkasına da yazabilir düşüncesi
- 1 ay
Hihi herkes benden bahseder ortamlarda..
Soran1 ayOlabilir tabi birbirimizi hiç tanımıyoruz sonuçta ve birbirimizi hakkında yorumda bulunabiliriz. Tahminim doğru ama bence?
Soran1 aySadece yakışıklılığınız hakkında mı
- 1 ay
Tabi ki öyle ben hep saygı duyduğumu belirttim görüşlerinize buna da mecburen her zaman ki gibi saygı duyacağız
- 1 ay
Bu arada yakışıklıyim abartısını bilerek yazdım bilginiz olsun hanımefendi
Soran1 ayTeşekkürler, öyleyse doğru tahmin ettiğimi de onayladınız bence
- 1 ay
Mecburen ifadesinden çıkarım yapabileceğinizi TAHMİN ETMİŞTİM
Soran1 ayYani dış görünüş gerçekten ilgimi çekmiyor. Hatta yakışıklı erkeklerden biraz uzak dururum. Yetersiz hissettiriyorlar çünkü. Yani genelleme yapmak gerekirse
- 1 ay
Sizin zevkiniz karışamam
Soran1 ayPeki, yanılmadığıma sevindim bende
- 1 ay
Bu sözden onu mu anladınız şimdi
- 1 ay
👏v
Soran1 ayBu arada övünmek için söylemiyorum ama baya akıllı ve gözlemi iyi biriyim. , sezgilerim de öyle:)
- 1 ay
Maşallah çok belli oluyor naza değmesin
Soran1 ayEvet onu anladım
- 1 ay
Anlama kapasitenizde mükemmel durumda onu da ekleyin
Soran1 ayDalga mı geçiyorsunuz bu arada ciddi soruyorum
Soran1 ayYoksa sadece iltifat mı
- 1 ay
Sezgilerinizden çıkarabilirsiniz bence hemencecik
Soran1 ayDalga geçiyorsunuz😃
- 1 ay
Maşallah nazar değmesin boşuna demedim
Soran1 ayNeyse sizi tutmayayım
Soran1 ayİyi akşamlarr
- 1 ay
İyi akşamlaar
Soran1 ayTeşkkürlerr
- 1 ay
Ricalar
Soran1 ay🙏🏻🙂n
- 1 ay
N harfi aynı yorum olduğu için mi kattınız
Soran1 aySon mesaj takıntım var da
- 1 ay
Hmm yani öyle bir takıntını olmasa yazmiycaktiniz hiç
Soran1 ayAhhaahha yani bilmem ki
- 1 ay
Gıcık hanım:)
- 1 ay
Günaydın demek zor olmasa gerek hanımefendi :)
- 1 ay
Günaydın demek zor olmasa gerek hanımefendi :))
Soran1 ayTamam günaydın öyleyse:) pardon iyi akşamlar
- 1 ay
Günaydın geçti:) size de iyi akşamlar hanımefendi
- 1 ay
Bu arada eğer mesajın gelmez ise son mesaj takıntını hatırlatırım haberiniz olsun:)))
Soran1 ayHaberim oldu peki
- 1 ay
Tamamdır o zaman:)
- 1 ay
Anlaştık
Soran1 ayYaniiiii
- 1 ay
Sağ olun hanımefendi hanım:)
Soran1 ayHanımefendi hanım? ilk kez bunu duyuyorum
- 1 ay
Öylesine yazdım mahsuru varsa yazmam bir daha öyle hoşuma gitti yazdım
Soran1 ayYok hayır sadece ilk defa duydum
- 1 ay
He anladım
- 1 ay
Bir yerde bende duymadım sanırım benim eserim :)
Soran1 ayVay canına😂
Soran1 ayAaa bu arada bi şey sorabilir miyim
- 1 ay
:) 😅.
- 1 ay
Tabi ki buyrun
Soran1 ayNeden gıcık dediniz bana?😂
- 1 ay
Gıcık değil misiniz 😂
Soran1 ayHmmm öyle miyim , sizce
Soran1 ayEvetse , neden?
Soran1 ayKüçük bir kızım zararsızım dermişim
- 1 ay
Yok öyle değilsiniz şaka yapıyorum yalnız bazı anlarda gıcıklık yapıyorsunuz önceki gecede ki gibi :)
- 1 ay
Öylesin zaten küçücük:)))))
- 1 ay
Hayırlı sabahlar olsun hanımefendi hanım :)
Soran1 ayNe zaman yaptım?
Soran1 ayEtkim büyük diyelimm
Soran1 ayGünaydın beyefendi
- 1 ay
Tekrardan o konuya girmeyelim
- 1 ay
Etkiliyorsunuz :)
- 1 ay
Dün görememiştik bugün gördük günaydını ;))
Soran1 ayPekki
Soran1 ayHhaahha
Soran1 aySiz de yazınca söyleniyorsunuz yazmayınca söyleniyorsunuz ahhaah
- 1 ay
Ha şöyle gülün böyle:)
- 1 ay
Aaaaa ne zaman yazınca söylendim efendim
- 1 ay
Siz hep yazın:)
Soran1 ayİyi bakalım güldüm
Soran1 ayHmmmm
- 1 ay
Gülmek yakışıyordur size;)
Soran1 ayBilmemm
- 1 ay
Bakın cevap bulamadıniz yazınca söylenmeye hanımefendi;)
Soran1 ayPeki öyle olsun
- 1 ay
Bence herkese yakışıyordur hayata pozitif enerji katıyor gülmek
Soran1 ayYani tabiki
- 1 ay
Öyle öyle olsunu çıkaralım aradan :)
- 1 ay
Bu arada biri mesaj attı bana da siz değilsiniz dimi
Soran1 ayYok hayır değilim
- 1 ay
Hmm birden mesaj gelince dedim belki sizsiniz
Soran1 ayYok değilimm
- 1 ay
Anladım efendim
Soran1 ayPekii.
- 1 ay
Hem sizin bana mesaj atma ihtimaliniz taştan su çıkma ihtimali kadar herhalde 😃
Soran1 aySiz çok güçlü değil miydiniz demir kapı taşıyorsunuz, Taşı sıksanız belki suyu çıkar
- 1 ay
Oooooooooooo
- 1 ay
Bunu bir işaret olarak algılıyorum ben :) :) :)
Soran1 ayYa hayırrr. Sadece çok zor değil anlamında dedim
- 1 ay
Biliyorum biliyorum
- 1 ay
Ben hayatta hep şu söze inanıyorum. İmkansız diye bir şey yoktur çünkü imkansız kelimesinin içinde bile imkan vardır
Soran1 ayTamam iyi 🙂
Soran1 ayEvet kesinliklee
- 1 ay
İşaret olsaydı iyiydi :):) şaka şaka:)
Soran1 ayNeyse😊😊😂😂
- 1 ay
Dimi çünkü bu hayatta hiçbir zaman olmaz dememek gerek olmaz dediğin şeyler bazen birden oluverir
Soran1 ayEvet haklısınız
- 1 ay
Teşekkür ederimmm.
Soran1 aySorunuz yok sanırım artık
- 1 ay
Ahahahhahah
- 1 ay
Bu nerden çıktı ki
- 1 ay
Bilmez misin bende soru çok :)
Soran1 ayYo sadece soru soruyordunuz onu kast ettim
Soran1 ayBilmez miyim
- 1 ay
He yani sor gelsin diyonuz:)
- 1 ay
Çok iyi bilirsiniz :)
- 1 ay
Şu anki aklın 10 yıl önce sende olsaydı neyi farklı yapardın?
Soran1 ayGerçekten bilmiyorum ama herhalde kendimi hep daha fazla geliştirmek isterdim şimdi öyle. Yani spesifik bir şey diyemem. Siz? Sizin yaşınız 30 . 20 yaşında olsaydınız napardınız
- 1 ay
Yine dedi yaş 30 🤦🤦🤦
Soran1 ayTamam 29
- 1 ay
Ben de sizin dediğiniz gibi kendimi geliştirirdim bol bol kitap okurdum zamanı boşa gecirmezdim
Soran1 ayGüzel bi bakış açısı
- 1 ay
Teşekkür ederim sizinde öyle
- 1 ay
Ne çok ortak noktamız var :)
- 1 ay
Yani bakış acımız:))
Soran1 ayYani bu mümkün olabilir insanlar arasında 🙂
- 1 ay
Tüh ya:)
- 1 ay
Sandım bizim hep öyle oluyor :)
Soran1 ayBu kez aynı çıktı bu konuda sadexe
- 1 ay
Hmmm
- 1 ay
Ben niye öyle sandım ki
- 1 ay
Yanılmışım
Soran1 ayTamam tamam üzülmeyin
- 1 ay
:) :)
- 1 ay
Beni de düşünüyormus üzülmeyin dediğine göre:)
Soran1 ayHahhaha. Yok ben sadece kaba biri değilim😊
- 1 ay
Tüh ya yine kendime pay çıkarmaya çalışıyorum her zaman ki gibi :)
- 1 ay
Ama gülmeniz hoşuma gidiyor
Soran1 aySağ olun. Siz de hrp böyle narin ve ilgiyi mi seviyorsunuz
- 1 ay
Evet duygusal biriyim ben 🙈
Soran1 ayAnladım hemen
- 1 ay
Bu arada yorumlarimiz 1000 i geçti bu bir rekor mu acaba :)
Soran1 ayOlabilirr..
- 1 ay
Gerçekten mi anladınız mi
- 1 ay
Demek geçen boşuna demediniz sezgilerim güçlü diye
Soran1 ayEvet yani
- 1 ay
1000 yorumu kim okur kimse okumaz o yüzden burdan ilanı aşk bile yapılabilir:)))) mesela örnek olsun diye
Soran1 ayTabikii
Soran1 ayEvet örnek...
- 1 ay
Sezginiz keşke bende de olsa o yönüm iyi değil benim
- 1 ay
Örnek de o kadar noktayı uzatmasaydiniz keşke hanımefendi:)
Soran1 ayAllah vergisi zaten 😃bilmiyorum hissediyorum bazen
- 1 ay
Çok kötü bir örnekmis gibi oldu
Soran1 ayYok olmadı
- 1 ay
Allah vergisi :) keşke bende de olsaydı yaa
- 1 ay
Ooooooo olmadı ohö ohö ohö ohö 😅
Soran1 ayYani yapacak bir şey yok 🤷♀️😃
Soran1 ayBuluttan nem kapmayın hemen
- 1 ay
Ajhahahahahahjahaha
- 1 ay
Bulut nemi doğurmaz mi sjdjdjdj
Soran1 aySizin için doğursun
- 1 ay
Sizin için peki
Soran1 ayBilmem ben kendim için bir şey istemedim
- 1 ay
Anladım hanımefendi hanım
Soran1 ayPeki beyefendi bey
- 1 ay
Sorular gelmeye devam etsin mi :)
Soran1 ayOlurr tabii
- 1 ay
Oooo
- 1 ay
Beyefendi bey 🙈
Soran1 aySoru?
- 1 ay
Sana göre sevgi daha çok his midir emek midir
Soran1 ayHis emeği getirir. Ama emek hissi getirmez.2. Soru?😃
- 1 ay
İlk defa dediniz o yüzden ooo çektim direk soru yazarak sanki fırça yemiş gibi hissettim:)
- 1 ay
2. Soruya geçmeden cevabınızı düşüneyim biraz ahahahhaha derin cevap verdiniz
- 1 ay
Çok mantıklı cevap bu arada ☺️
Soran1 ayYa hayır niyefırçalayayım
- 1 ay
Peki teşekkür ederim öyle sandım:)
Soran1 ayTeşekkürlerrr
- 1 ay
Derin bir soru da ben sorayım bu cevabın ardında
- 1 ay
Diyelim ki seni anlatan bir şarkı seç deseler hangi şarkıyı seçerdin
Soran1 ayTamamm
Soran1 aySorduğunuz sorular hemen o an cevaplayabileceğim sorular değil maalesef. Yani daha net cevap verebileceklerimi sorabilirsiniz. Mesela bu soru için çok düşünmem lazım aklıma bir şey gelmez
- 1 ay
Biliyorum o zaman şöyle yapalım bunu düşünün sonra cevap verin cevabınızı sonraya bıraktık
Soran1 ayTamam olur.
- 1 ay
Başka bir soru sorcam o zaman yalnız birazcık cinsellik ile ilgili
Soran1 aySorun
- 1 ay
Tamam anlaştık
- 1 ay
sevişmeyi erkek mi yapmalı yoksa kız da başlatabilir mi sizce
Soran1 ayİki taraf da olur
- 1 ay
Diyelim ki evlendiniz siz başlatır mısınız ön sevişmeyi
Soran1 ayBaşlatırım
Soran1 ayBen size sorayım
Soran1 ayDiyelim ki o an çok istiyorsunuz ama baya. Ama eşiniz hiç istemiyor. Zorlar mısınız
- 1 ay
Peki diyelim ki başlattıniz işte öptünüz dudağından dokunmalar eşiniz karşılık vermese ne yapardınız
- 1 ay
Asla zorlamamm
- 1 ay
Karşılıklı olması lazım zorla olmaz kiii
Soran1 ayDoğru aynı fikirdeyim bende sizinle. Bi şey daha sorayım
Soran1 ayHiç eşinizden tiksinir misiniz
- 1 ay
Yok tiksinmem kolay kolay bazı abartılı durumlar olursa Belki onun dışında niye tiksineyim ki
Soran1 ayNasıl durumlar mesela
- 1 ay
Ya çok abartılı durumlar atıyom çok uzun süre yıkanmamasi sigara alkol tüketmesi ağız kokuları vs yani
Soran1 ayHaa evet yani haklı olarak
- 1 ay
Hihi onun dışında niye tiksineyim ki
- 1 ay
Siz peki
Soran1 aySanırım bende bakımsız olursa, yani tırnak, diş , vücut temizliği önemli
- 1 ay
Aynen öyle bende onu kastetmiştim yoksa onun dışında problem olmaz ki
Soran1 ayAnladımm.
- 1 ay
Hihi o şekilde
- 1 ay
Peki eşiniz her gün isterse
Soran1 ayDaha önce bunun cevabını vermiştim. İki taraf da olumluysa olur
- 1 ay
Yok bunu ilk defa sordum
Soran1 ayHmm o zaman yine aynı cevap
- 1 ay
Hihi belki benzeri olmuş olabilir
- 1 ay
Benzerlerini hatırlıyorum çünkü
- 1 ay
Anladımmmmm
Soran1 ayBen size bi soru sorayım
Soran1 ayMesela eşinizi çok sevseniz bile asla yapmam dediğiniz biri şey var mı
Soran1 ayBen mesela diş fırçasını kullanmam
- 1 ay
Nasıl yani soruyu anlamadım
- 1 ay
Nasıl yani soruyu anlamadım.
Soran1 ayMesela eşinizi çok seviyorsunuz ama sevsem de şu şeyi yapmam dediğiniz bir şey var mı , ben Mesela söyledim
- 1 ay
Huy olarak mi yoksa bakım vs mi huyunu değiştirmem ama rahatsız oluyor ise eşim ve bir şeyi rica ediyorsa yaparım niye yapmim
Soran1 ayAnladım. Peki huy olarak neyden hiç hoşlanmazsınız
Soran1 ayEvlilikte yani
- 1 ay
Evlilikte huy olarak atıyorum ben birine söz vermişsem onu yerine getiririm buna eşim itiraz ederse hoşlanmam
- 1 ay
Eşim ile olan problem veya ayrışmazligi üçüncü kişi tarafından duymaktan hoşlanmam
- 1 ay
Eşim ile olan problem veya ayrışmazligi üçüncü kişi tarafından duymaktan hoşlanmam m
- 1 ay
Eşimin arkadaşlarimla buluşmasina veya maç oynama ve izlememe çok fazla karışmasindan hoslanmam
Soran1 ayAhhhaah iyiymiş
- 1 ay
Hihi :)
- 1 ay
Senin peki
Soran1 aySizinkilere benzer şeyler söylerim sanırım. Bende 3. Kişilerin evliliğime dahil olmasını asla istemem buna kendi ailem de dahil. Sonra eşimin tembel ve ilgisiz olmasını asla istemem. Ailesi için çabalamalı , yeri geldiğinde bana da ev işlerinde yardım etmeli. Yani o " ben erkeğim " havasına bürünmesinden asla haz etmem. Demek istediğim bağnaz ve cahilce davranmasını sanırım kabul edemem ve bi süre sonra kavga çıkartırım bu konuda.
Soran1 ayBi diğer şey , aramızda olan biten iyi yahut kötü ne varsa başkasıyla paylaşmasını kabul etmem. Hele ki bu kişi annesi ise , direk kırmızı alarm yani benim için. Ben zaten ailesine oldukça güzel bi hürmet gösteririm ama annesi ve benim aramda iyi bi denge ilişkisi kurmalı bence yetişkin bi adam
Soran1 ayBi diğer şey de kavga ettiğimiz zaman küslüğü uzatmadan hemen birbirimizden özür dilemek. Erkeğin tribi çünkü hiç çekilmiyor 😁
Soran1 ayAy bi şey daha , her ne kadar evli olursak olalım ikimizin de bi birey olduğunu unutmasın. Aslında dediğiniz şeye geliyor maçıma filan karışmasın dediniz ya , birbirimize bu konularda bence alan sunmalıyız.
Soran1 aySon bi şey , aşırı kontrolcü erkekten nefret ediyorum. Aslında aşırı kontrolcü herkesten nefret ediyorum. Çünkü bence bu bi psikolojik rahatsızlık ve tedavi edilmeli. Neredesin, seni kim aradı , kiminle oturacaksın gibi rahatsız edici soruları sık sık sorarsa ondan istemsizce soğurum. Kendimi biliyorum çünkü. Kısacası ben ona sadece haber veririm, izin almam. Elbette kafamın karıştığı , kararsız kaldığım zamanlarda ona danışırım. Onu bilgilendiririm , fikrini alırım , onu önemserim yani bi kıyafet bile alsam aa bak bugün bunu aldım , nasıl derim ama izin istemek istemiyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
- 1 ay
Çok haklısınız evlilik beraberliktir ortaklıktır yoldaşlıktır o yüzden kesinlikle ben erkeğim havasına girilmemeli dediğiniz gibi.
- 1 ay
Ahahahha nereden biliyorsunuz erkeğin tribinin çekilmedigini 😅
- 1 ay
Anlayış noktasında uyuşuyoruz o alanlar açılmadı mi emin olun insan bir yerden sonra bunalır her şeye karışan bir eş ne bileyim sıkıntılı bir sürece götürür sanki
- 1 ay
Estegfirullah uzun olması problem değil çok kıymetli şeyler yazmışsınız çoğuna zaten bende imzamı atmışım :) yalnız ondan izin almak çok kötü bir durum olmasa gerek bence bu erkek için de geçerli atıyorum arkadaşları ile buluşulup takılınılacak geç saatlere kadar bunu eşine söyleyip rızasını almak daha uygun düşer sanki. Hani ona haber verip gitmek mi izin alıp gitmek mi eğer zaten anlayışlı biri ise izin konusunu problem etmez ki asla sadece haber verip çıkmak sanki onun rızasını önemsememek gibi geldi bana hanımefendi hanım
- 1 ay
Bunun dışında fikirleriniz çok güzel ayni fikirdeyiz çok ortak yönümüz oluşuyor oluşmaya da devam ediyor 😃😃😃
- 1 ay
Günaydınlar bu arada:) ha birde bazen işler yoğunluk yorgunluk gibi nedenlerden dolayı yazamıyorum ya da geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen
Soran1 ayDoğru , yani ne kadar yorgun olursa olsun dur karıcım masayı ben toplarım sen otur , dinlen demesi bile beni çok değerli hissettirir
Soran1 ayİzin kısmına gelecek olursak hala aynı fikirdeyim. Yani ben haber ederim her şeyimi ama atıyorum arkadaşım dışarda buluşmak istedi. Bende müsaitlik durumuna göre zaman ayarlarım , yemeği yspar çıkarım. Yani arkadaşlarımla buluşmaya gidebilir miyim diye izin istemek.. Ne bileyim ya. Bence bu tür şeyler eşlere sorulmamalı. Ha yok dese yani buluşmayacak mısın? Saçma.
Soran1 ayGünaydın, sorun değil
- 1 ay
Aynen öyle.
- 1 ay
Ya zaten yok dememeli eş onu diyorum izinden kastım haber vermek gibi yalnız çıktıktan sonra haber vermek hoş değil gibi sanki
- 1 ay
Teşekkürler
Soran1 ayHaaa yok ben onu kast etmedim ki zaten. Elbette ki çıkmadan önce hatta bi gün öncesinden haber ederim öyle giderim. Çünkü o da halı sahaya gitse kafasına buyruk napıyorsun derim
Soran1 ayRica ederim
- 1 ay
Ha çok şükür onu kastediyorum bende
- 1 ay
Yoksa demek istediğim illa izin verir misin manasında değil
Soran1 ayAnladım anladım 😊😊.
- 1 ay
Bunda da hemfikir çıktık ne çooooook ortak yönümüz çıkıyor jsrjddjjd
- 1 ay
Ohö ohö ohö ohö 😅 :)
Soran1 ayYani?
- 1 ay
Yani işte ortak noktamız baya var
- 1 ay
Buluttan nem kapıyomusum :)
Soran1 ayEvet en ufak şeyi üstünüze alınıyorsunuz😃😊
- 1 ay
He ya 😃
- 1 ay
Niye böyle yapıyorum ki
Soran1 ayBilmem, bi düşünün bakayım , belki buldunuz 😃😃😊
- 1 ay
Dönüşüyorum öyleyse varım 😅
- 1 ay
Bulursam söyleyeceğim sana
- 1 ay
Pardon size
Soran1 ayBuldunuz mu
- 1 ay
Buldum galiba
Soran1 ayNee?
- 1 ay
Sizi etkilemek için
- 1 ay
Günaydınlar
Soran1 ayPeki öyle olsun , günaydın
- 1 ay
Öyle aaaa
- 1 ay
Hanımefendi hanım
Soran1 ayTamam ikna oldum 😂
- 1 ay
Güzel ikna ederim 😂
- 1 ay
Kusura bakma bu aralar yoğunum o yüzden geç cevap yazıyorum
Soran1 ayAhhhaha
Soran1 ayProblem değil, bende aynıyım
- 1 ay
:;:;))
- 1 ay
Sağ ol
- 1 ay
Sen napıyon ders mu yoksa
Soran1 ayGenel monoton şeyler aslında , siz?
- 1 ay
Anladım kolay gelsin
- 1 ay
Benim hangi birini saysam ki 😂
Soran1 ayTeşekkür ederimm size de
Soran1 ayKapı taşımak , daha ağır kapılar taşımak?
Soran1 ayHahha😊😃
- 1 ay
Rica ederimmm.
- 1 ay
Ahahahhahahah
- 1 ay
Güzel espri idii 😂😅
- 1 ay
Demir kapı taşımak 😂
Soran1 aySiz çok güçlüydünüz ona atıfta bulundum
- 1 ay
O kadar güçlü değilim ama
- 1 ay
Sadece sizin ağırlığınızda bir cisim taşıdığımı belirtmiştim
- 1 ay
Günaydınlar hanımefendi
- 1 ay
Nasılsınız
Soran1 ayPeki Peki
Soran1 aySize de günaydın beyefendi. İyiyim , siz? Dinlediniz mi?
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkür ederim hihi dinlendim 10 a kadar uyudum ☺️
- 1 ay
Uyandığımda zaten size yazdım
- 1 ay
Bu arada bayadır soru sormadım canım soru çekti :)
Soran1 ayİyi bakalımm😊 buyrun sorun
- 1 ay
Teşekkür ederim:)
- 1 ay
Yalnız bu sefer bir farklılık yapalım soru çeşidini siz belirleyeceksiniz ben de o soru çeşidinden soru sorcam ☺️
Soran1 ayYani bir duruma karşı bakış açımı ya da fikrimi sormaya yönelik olabilirler
- 1 ay
Soru Karakter kişilik sorusu mu olsun duygusal sevgi soruları mi olsun yoksa ilişki cinsellik sorusu mu olsun
- 1 ay
Siz belirleyin ben düşünüp sorayım 😊
Soran1 ayFarketmez hepsi de olur
Soran1 ayAma c*nsellik ile olmasa daha iyi olur. Yine cevaplarım ama biraz çekiniyorum
- 1 ay
Hmm tamam o zaman
- 1 ay
Demiştin çekingen olduğunu 😊
Soran1 ayÖylee
- 1 ay
O zaman şöyle yapalım senin söylediğin soru çeşidi üzerinden şunu sorayım. Bir insan hata yaptığında ikinci şansı hak eder mi
Soran1 ayOna verilen ilk şansı önce telafi etmeli bence, bedavadan ikinci şans yok
- 1 ay
Birde şunu merak ettim gizlisin ya kimse seni bilmiyor tanımıyor vereceğin cevaplar asla kim olduğunu göstermiyor buna rağmen çekingenlik hâlâ nasıl olabiliyor
- 1 ay
Peki gerçekten telafi ederse
Soran1 ayHer zaman çabalayan , emek veren, yeri geldiğinde fedakarlık yapan insan benim hayatımda olmalı. Yoksa bi hata yaptı aa hadi beni affet ile bana gelirse çok zor kabul ederim. Zaten şimdiye dek 2. şans verdiğim kimseyi hatırlamıyorum. İnsanları zaten olabildiğince alttan alır , anlayışlı davranırım. Ama bunun farkında bile olmuyorsa arama direkt mesafe koyar bitiririm. Bu sebepten arkadaşlığımı bitirdiklerim olmadı değil
Soran1 ayBilmem 😊😃 yani öyle hissediyorum sadece
- 1 ay
Hmm anladım peki bunun farkında olup yani çabaladıginin fedakarlık yaptığının buna rağmen bir yanlış yaptı ise direkt hayatından siler misin yoksa
- 1 ay
Güzel soru sordum 😅 bence huyun o olduğu için öyle hissediyon
Soran1 ayAslında yaptığı hataya bağlı sanırım. Mesela aldattıysa isterse kö*ek gibi yalvarsın affetmem. Arkamdan konuşmuşsa biri affetmem , şahsıma ve aileme yönelik hakaret benzeri bir şey derse affetmem.
Soran1 ayEvet huyum öyle galiba..
- 1 ay
Tabi onlara hak veriyorum işte o hataların az olan kısmını diyorum bende
- 1 ay
Yani büyük hata yapmamış ise de bu şekilde keskin misin
Soran1 ayMesela örnek verin
- 1 ay
Mesela evlendiniz eşiniz halısaha maçına gideceğim dedi ama erkek arkadaşları ile takılmaya gitmiş veya bir dostunuz size söz verdi bu saatte buluşalım diye o sözünü yerine getirmedi gibi örnekler
Soran1 ayMesela eşim neden yalan söyledi onu sorarım
Soran1 ayArkadaşımın da neden gelmediği önemli , bi işi mi çıktı , acil bi yere mı gitmesi gerekti. Bu tür durumlarda asla darılmam. Ama keyfine yaa ben vazgeçtim kanks ya derse trip atarım ama tamamen arkadaşlığımı bitirmem yine de. Ve bi özür beklerim. Dilemezse de bu durumdan rahatsız olduğumu söylerim ve normal şekilde devam ederim ama eski sevgim olmaz ona karşı galiba
- 1 ay
Arkadaşlarla buluşmama izin vermeme ihtimalini düşündüm derse
- 1 ay
Anladım çok güzel bir düşünce bende olsam aynısını yapardım herhalde
Soran1 ayŞahsen bana yalan söylemesindense beni sinir etmesini daha çok tercih ederim
Soran1 ayOlabilir yani ben böyle düşünüyorum
- 1 ay
Anladım haklısınız yalan çok kötü çünkü güveni zedeliyor
- 1 ay
Anladımm güzel düşünüyorsunuz
- 1 ay
Şimdi hangi türden sorayım:)
Soran1 ayFarketmez
- 1 ay
Ooooo
- 1 ay
İnsan kendini en çok hangi durumda tanır
- 1 ay
Bence öfke anında o zaman içindeki her şey çıkar
Soran1 ayÖfke , yokluk , varlık , yalnızlık... bunları sayabilirim sanırım
- 1 ay
Doğru hepsinde de tanır insan
- 1 ay
Peki sence kalp mi mantık mı daha çok doğru karar verir
Soran1 ayBu çok zor bir soru oldu 😊🫠😃
- 1 ay
Benim sorularım böyle bazen zor bazen kolay bazen estetik bazen değişik 😊😅😅
- 1 ay
İyi ki istediğin soruyu sorabilirsin demiştin 😅 yoksa bu kadar çeşitli sorular soramazdim hanımefendi hanım 😂
Soran1 ayHangisi daha çok karar verir bilmiyorum. Ama hangisi daha çok karar vermeli derseniz akıl derim. Kalp insanın vicdanını rahatlatıyor bi yerde, bu da insanı daha iyi daha güvendeymiş ve sanki daha doğru bi karar vermiş gibi hissettiriyor. Ve kalbi kandırmak kolaydır. Hatta kişinin kendisi bile bunu rahatlıkla yapabilir. Ama asıl soru şu , kalp yeterli mi? Bana sorarsanız değil ve olmamalı. Ben mantıkçı bi insanın. Bir şeye "tamam" demem için önce beyin süzgecimden geçiririm. Eksisini artısını tartıp öyle kalbime aktarırım. Kalbim de orada o kararı güzelleştirir bi baharatın yemeğe tat kattığı gibi. Ama ilk kalben değerlendirme yaparsam çok optimist yaklaşırım ve o kararla alakalı ilk olumsuz durumda da büyük bi hayalkırıklığına uğrarım. Demek istediğim hazırlıksız yakalanmak o şeyden de beni soğutur. O yüzden her zaman ilk akıl sonra kalp. Yani yüzdelik olarak yüzde altmışa kırk ya da altmış beşe otuz beş diyebilirim. Ne olursa olsun realist olmak ve kişinin kendisine hep dürüst olması gerekir
- 1 ay
Çok güzel ve yerinde değerlendirma yaptınız her zaman ki gibi böyle yaklaşmak daha uygun yoksa diğer türlü insanın üzülme ihtimali çok yüksektir. Peki ya kalbe söz geçiremezsen o zaman ne yapmalı insan kalbin birini istiyor diyelim ama aklın ve mantığın olmaz diyor üzülürsün diyor nasıl söz geçirirsin kalbe onu nasıl susturur dizginlersin
Soran1 ayOnu anladım zaten beyefendi 😃🫠😊
Soran1 ayİyi öyleyse 😊
Soran1 ayİnanın buna çok benzer bi durum yaşadım. Kalbimin çok istediği bi şey vardı. Ama beynim bazı konularda beni uyarıyordu. Onu dinlemek istemiyordum ama kalbimin istediği şeyin beni üzebilme ihtimali vardı ve düşük bi ihtimal de değildi ama üzmeyebilirdi de. Yüzde elli ellilik bi durum gibi düşünün. Bense beynimi dinlemeye karar verdim
Soran1 ayVe doğru kararı vermek o kadar zor olmuştu ki , yemekten , uykudan , sağlığımdan, iştahımdan beni edecek kadardı. Ama geri dönüp baktığımda hala üzgün olsam ve hala "acaba..., nasıl olurdu "larla kafam meşgul olsa da verdiğim karardan pişman olmadığımı farkettim ve gördüm
Soran1 ayHani derler ya beni öldürmeyen şey güçlendirir diye gerçekten bu da öyle bir şeydi , hayatıma yine devam ettim. Kalbime bazen üzülmüyor da değilim 🫠🥲ama sanırım bu da bi tür hayatta kalma mekanizması bende..
- 1 ay
Sezgileriniz çok iyi hanımefendi 😊😊
- 1 ay
Vay be şaşırdım demek ki yaşanmışlıklar var merak ettim doğrusu
- 1 ay
Tebrik ederim doğru kararı verdiğiniz için
- 1 ay
Sizi güçlü tutan da dediğiniz gibi bu
Soran1 ayHmmm baya 😃
Soran1 ayTebrik edilecek bir şey yok ama rica ederim
Soran1 aySiz peki? Aşk evliliği mi mantık evliliği mi?
- 1 ay
Dimi 😊😅
Soran1 ayHıhımm
- 1 ay
Var var çünkü doğru karar vermek bu durumlarda çok önemli
- 1 ay
Ben duygusal biriyim mantıklı hareket etmeye çalışsam da sevdiğim zaman maalesef aşk beni köreltir
Soran1 ayMesela nelerden vazgeçersiniz sevdiğiniz zaman?
- 1 ay
Gerçekten sevdiğim zaman ailemden vazgeçmem onun dışında abartılı olmadığı sürece her şeyden vazgeçebilirim
- 1 ay
Atıyorum yaşayacagim şehri memleketim olarak düşünüyor isem sevdiğim zaman bu düşüncemden vazgeçebilirim
Soran1 ayHmmmm. Mesela gerçekten bi kızı çok ama çok sevdiniz. Kültür farkı bariz seviyede. Aileniz kızın ailesi ile anlaşamayacaklarını düşünüyor ve evliliği istemiyorlar katı bi şekilde. O zaman ne düşünürsünüz?
- 1 ay
Ailem bunu düşünmez ki geçerli bir sebep söyler
Soran1 ayHayır ailemden vazgeçmem dediniz ya ona istinaden sormuştum
- 1 ay
Anladım dediğim gibi ailemden vazgeçmem yani şu şekilde ailemin istemediği bir evlilik yapmam ailem öyle bir aile değil kültür farkı için kızı kabul etmeyen ama diyelim ki ailem uygun görmedi belli sebeplerden dolayı ben ailemi çiğneyip asla o evliliğe adım atmam
Soran1 ayAnladım saygı duyarım, zor bi soruydu zaten :)
- 1 ay
Sağ olun dediğiniz gibi gerçekten zor bir soru :)
- 1 ay
Günaydın efendim nasılsınız
Soran1 aySizede günaydın, iyiyim teşekkürler siz?
- 1 ay
Bende iyiyim ben de teşekkür ederim sağ olun var olun hanımefendi hanım
- 1 ay
Erkencisiniz 😃
Soran1 ayÖyle biraz, siz daha çok
- 1 ay
Ben mi dedim ya işler çok :))
Soran1 ayNe işle meşgulsünüz
- 1 ay
Yollardayim
Soran1 ayTır şöforu gibi mi? Kabin memuru mu yoksa?
- 1 ay
Yok ya ikisi de değil
- 1 ay
Hastaneye gitmiştim araştırmaya
Soran1 ayHmm yani pek bilemedim ama kolay gelsin
- 1 ay
Yok ya nerden bilecen
- 1 ay
Teşekkür ederim.
- 1 ay
Yollarda ömrüm geçiyor 😃
Soran1 ayYani mutluysanız bir şey diyemem😊
- 1 ay
Mutluyum herhalde 😊
- 1 ay
Sizde mutlu musunuz
Soran1 ayBen çalışmıyorum ki🙂🙂
- 1 ay
Çalışan mi mutlu sadece :)
Soran1 ayYani mutlu olmayı bir şeye bağlayarak düşünmek çok mantıklı değil bence
Soran1 ayAtanayım mutlu olup rahatlayacam, evleneyim rahatlayacam, çocuk yapayım rahatlayacam, ev alınca rahatlayacam, terfi edince rahatlayacam, emekli olunca rahatlayacam derken aslında insan mutluluğu hep bi şeye bağlıyor , sonra onu elde edince azıp fazlasını istiyor. Çok klişe olacak ama asıl önemli olan o andan keyif almak
Soran1 ayTabi bu demek değildir ki geleceğe yönelik plan yapmamak , ileri görüşlü olmamak, zamana bırakıp zaten nasibimde varsa gelecek deyip boş boş yatmamak lazım. Elbette bunlar yapılmalı , hayallere ulaşmak için yorulmak , terlemek de gerek sadece tok gözlü olunmalı o zaman insan çok daha mutlu ve huzurlu oluyor bence
- 1 ay
Bende o yüzden sordum onu :))
- 1 ay
Aynen öyle katılıyorum hanımefendi hanım
- 1 ay
Çok güzel yorumlamışsiniz
Soran1 ayTeşekkür ederim beyefendi bey😃
- 1 ay
Rica ederim hanımefendi hanım 🙈😅😊☺️
- 1 ay
Çok yorgunum hanımefendi hanım:)
- 1 ay
Ah kimsem de yok yorgunluk masajı yapsın 😊😅
Soran1 ayAllah kolaylık versin 🤷♀️🙂
- 1 ay
Amin :)
- 1 ay
Ellerini açtığına göre 🤦😊
Soran1 ayYani yapacak bir şey yok anlamında dedim. Ter olmadan ekmek olmaz
- 1 ay
He anladım doğru emeksiz yemek olmaz
- 1 ay
Sandım yorgunluk masajı için elini açtın:) :) :)
Soran1 ayYok hayır.
Soran1 ayAllah kolaylık versin
- 1 ay
Tüh ya:))
- 1 ay
Allah razı olsun 😊
Soran1 aySizden dee
- 1 ay
Kişisel bir soru merak ettim de
Soran1 ayBuyurun
- 1 ay
Güneydoğu incisinin hangi güzel şehrinde ikamet ediyorsunuz:)
Soran1 ayPaylaşmasam olur mu 😊
- 1 ay
Olur tabi ki hanımefendi hanım 😊
Soran1 ayBen size sorayımm
- 1 ay
Nasıl isterseniz öyle olsun :)
Soran1 ayNiye merak ediyorsunuz bunu
Soran1 ayDaha önce de sormuştunuz çünkü
- 1 ay
Güneydoğuyu merak etmişimdir hep sizlede bayadır yorumlasiyoruz sizi de
- 1 ay
Merak ettim,🙈
Soran1 ayHmm peki
Soran1 ayYani çok merak edilecek bi tarafım yok
- 1 ay
Hihimm
- 1 ay
Neden ki
Soran1 ayBilmem öyle düşünüyorum sadece
- 1 ay
Bence var
Soran1 ayNe gibi ya da ne konuda?
- 1 ay
Görüşleriniz fikriniz sizi diğerlerinden ayırt ediyor
Soran1 ayTeşekkür ederim ama sonuçta bu yeterli bi şey değil ki
- 1 ay
Konuştuğum kişiyi merak ediyorum
Soran1 ayAhhahha😃🙂
- 1 ay
🙈🙈🙈.
- 1 ay
Ne gülüyon yaaa kötü bir şey mi dedim aaa :)
Soran1 ayHayır tabiki estağfurullah
- 1 ay
İyi çok şükür
- 1 ay
O zaman güzel bir şey dedim 😊
Soran1 ayYok zaten kötü bir şey dememiştiniz
- 1 ay
Sağ olun 😊😊.
- 1 ay
O zaman o merak bende kalsın
- 1 ay
Anladığım kadarıyla ☺️
Soran1 ayHıhııı
Soran1 ayYani nasıl isterseniz
- 1 ay
Peki öyle olsun
- 1 ay
Günaydınlar hanımefendi hanım 😊
Soran1 aySizlere de günaydın
- 1 ay
Teşekkür ederim efendim
- 1 ay
Beyefendi bey yok mu 😅
Soran1 aySize de günaydın beyefendi bey*
Soran1 ayOldu mu
- 1 ay
Oldu ☺️
- 1 ay
İçten mi dediniz yoksa :)
Soran1 ayFark eder mi
- 1 ay
Eder
- 1 ay
Etmese sormazdim
Soran1 ayİçten dedim 😊😊
Soran1 ayKeyfiniz gelsin ahhaha
- 1 ay
Teşekkür ederim ☺️
- 1 ay
Keyfim gelmesi için mi aaaa
Soran1 ayRicalar
Soran1 ayYani dolaylı yoldan öyle oluyor
- 1 ay
Çoktandır soru sormadim soru mu sorayım 😃
Soran1 aySorun bakalım.
- 1 ay
Bundan sonra talep etmiycem siz diyene kadar
Soran1 ayPeki siz bilirsinizz
- 1 ay
Bu sefer cinsel soru ama
Soran1 ayTamam zor olmayacaksa
- 1 ay
Hihi öyle yapcam ki tam içten olsun
- 1 ay
Çok zor değil
Soran1 ayOkk
Soran1 ayTamm
- 1 ay
Diyelim ki Nisanlandiniz düğüne az kalmış nişanlınız ile alışverişe gittiniz eşyaları eve bıraktınız evde kimse yok nişanlınız size yaklaşsa dudağında öpse nisanliniza karşılık verir misiniz yoksa
Soran1 ayVeririm ama çok kısa sürer. Yani ileriye gitmem , gitmesine de izin vermem
- 1 ay
Düğüne bir hafta kalmış ve dudağınızı bırakmıyo emiyor diyelim kendinizi geri çeker misiniz yoksa
Soran1 ayDediğim gibi karşılık versem bile uzun sürmez
- 1 ay
Anladım da o bırakmasa hani siz mesela geri çekilmek için hafif geri cekseniz kendinizi o buna rağmen sizi çekip iyice emse
Soran1 ayYok sanmam. Nişanlımın da zorlayacağını sanmıyorum
- 1 ay
Zorlamak değil ya sizi istese arzu etse
- 1 ay
Boynunuzu emse mesela
- 1 ay
Zaten dur derseniz duracak yani durmalı
Soran1 ayYok hayır yq sanmıyorum
- 1 ay
Ya sanmamanıza rağmen o devam etse
Soran1 ayHayır istemem
Soran1 ayEvlenmeden önce yapmam nişanlı olsam bile. Dünyanın binbir türlü hali var , her zaman kendimi garantiye alan biriyim burada da öyle yaparım
- 1 ay
Boynunuzu emerken kendinizi mi geri çekersiniz yoksa dur mu dersiniz
Soran1 ayHer ikisi de
- 1 ay
Ya ben o kadar ileri demiyorum sadece sizi arzu etti ve dudak ve boynunuzu emdi yoksa diğer türlü değil
Soran1 ayAnladım anladım demek istediğim sonuçta ileriye gidilmesi çok muhtemel bi durum. O yüzden durmak ve durdurmak isterim. Evlenmeden de zinaya pek bulaşmak istemem elimden geldiğince
- 1 ay
Kendinizi geri çektiğinizde o daha da boynunuzu emse çıkar mısınız odadan yoksa
Soran1 ayÇok ısrarcı olursa hiç hoşuma gitmez doğrusu
- 1 ay
Doğru ileri gidilme ihtimali yüksek öyle olmalı da peki o ileriye gitmeyeceğine söz verirse
- 1 ay
Israrcı değilde söz verirse ileri gitmeyeceğine dair
Soran1 ayDediğim gibi o zaman çok kısa karşılık veririm o kadar
- 1 ay
Anladım yani ne olur ne olmaz ileri gitme ihtimaline binaen uzun tutmazsin seni öpmesini
Soran1 ayEvet öyle.
- 1 ay
Anladımm.
- 1 ay
Peki aklıma gelen son soruyu da sorim diyelim ki nişanlın nude istedi sizden yine düğüne az kala atar mısınız tam nude değil ama
Soran1 ayAy yok sanırım yapmam
- 1 ay
Canı çok istese ve sadece sütyen ile dese
Soran1 ayYok olmaz yine de
- 1 ay
Çıplak değil tam sütyen ile dese
- 1 ay
Hmm göndermezsin o zaman ısrar da etse
Soran1 aySanmam
- 1 ay
Zaten evleneceğiz dese sadece göğüslerini merak ettim derse sütyen ile istiyorum derse yine de sanmaz mısınız
Soran1 ayHayır gerçekten olmaz
Soran1 ayÇok sevsem de olmaz , çok ısrar etse de olmaz. Zaten ısrar etmesi hoşuma gitmez , soğurum ondan sanırım
- 1 ay
Anladım peki son dedim aklıma bir tane daha geldi sorim mi yoksa
Soran1 aySorabilirsinizz
- 1 ay
Ya ısrar etse nişanı Atar misiniz sogudugunuz için
- 1 ay
Yoksa
- 1 ay
Teşekkür ederim şeyi soracaktım evlendikten sonra peki eşiniz uzak bir yere gitti sizi arzuladi o zaman atar mısınız yoksa nude
Soran1 ayAtmam tabi ama ta*iz gibi bu bence. Ki hiçbir erkeğin de böyle ısrarda bulunacağını zannetmem. Sonuçta sevdiği kızı kimse zor durumda bırakmak istemez , kıyamaz bile
Soran1 ayEvli olduktan sonra artık helal oluyoruz. O zaman sıkıntı yok
- 1 ay
Doğru zor ile olmaz ben nişan atma durumunuzu merak etmiştim
Soran1 ayYok o kadar olmaz
- 1 ay
Anladım o zaman evli iken atarsınız
Soran1 ayEvliyiz sonuçta
- 1 ay
He anladım hanımefendi hanım 😊
Soran1 ayEvet öyle işte
- 1 ay
Doğru zaten seni o şekilde görmüş olacak
- 1 ay
Anladımm zor muydu sorularım yoksa
Soran1 ayAynen yani
- 1 ay
Zor olmasın demiştiniz ya
Soran1 ayEe?
Soran1 ayHaa. Yok değildi
- 1 ay
Zor muydu işte merak ettim
Soran1 ayDeğildi
- 1 ay
Fırça atmayın
- 1 ay
:(
- 1 ay
Ha çok şükür
Soran1 ayHayır üstteki mesajı göremedim ilkin ondan
- 1 ay
Sandım fırça atiyonuz
- 1 ay
Anladım bende dedim ne dedim sinirlendiniz sandım
Soran1 ayYok yok
- 1 ay
Bazen mesajlar gözükmüyor tam bakıldığında gözüküyor yorumlara
Soran1 ayEvet olabilir
- 1 ay
Anladım sağ olun 😊
Soran1 aySizzde
- 1 ay
Maşallah yorumlarımız 1400 küsur olmuş bence bu site de rekor bizde 😃😃
Soran1 ayHıhı olabilir
- 1 ay
Eyvallahh
- 1 ay
Dimi 😊v
Soran1 ayNe demek 🙏🏻😊
- 1 ay
Rekorlar güzeldir hiç rekor kırdıniz mi daha önce
Soran1 ayHmm hayır sanırım. Kendi halimde biriyim
- 1 ay
Sizi yeterince tanımadım belki ama iyi biri olduğunuzu hissediyorum gerçekten
- 1 ay
Hmm ben satrançta birinci olmuştum üniversite de onun dışında bende hatırlamıyorum
Soran1 ayAllah razı olsun teşekkür ederim
- 1 ay
Ne demek rica ederim içinden geçenler
Soran1 ayYaa tebrik ederim
Soran1 aySağ olun tekrardan
- 1 ay
Evet sağ olun son maç zorlanmıştim final maçında ama çok şükür nasip oldu
- 1 ay
Ne demek rica ederim
Soran1 ayNe güzel tebriklerr
- 1 ay
Satranç gerçekten çok güzel bir zeka oyunu geçen arkadaş çağırdı yenilmişti bir öğretmene rehber öğretmeni gittim onu yendim dedi arkadaşimi çağıracam beni çağırınca gittim yendim
- 1 ay
Bir sürü açılış var Fransız İtalyan
Soran1 ayNe güzel🙂😃
Soran1 ayZeki ve yakışıklı mısınız
Soran1 ayAhhaha
- 1 ay
Siz biliyor musunuz yoksa
Soran1 ayYok pek anlamam
- 1 ay
Arkadaş için güzel oldu bu arada rehber hocası öğretmenler odasında oynamadi hocalar var diye herhalde götürdü kendi odasına 😂
- 1 ay
Satranç ve yakışıklılik örtüşmüyor ki
- 1 ay
Öğreteyim size ☺️😃
Soran1 ayBelki de..
Soran1 ayHayır daha önce çok yakışıklı olduğunuzu söylemiştiniz ona istinaden dedim
- 1 ay
Belki de ne
Soran1 ayTeşekkür ederim ilgimi çekmiyor pek
- 1 ay
O zaman kızmıştım biraz size doğru söylemek gerekirse yoksa kendimi övmeyi belirtmeyi sevmem öyle olsa bile demem bunu
Soran1 ayBelki de dediğiniz gibidir yani kaybetmekten çekinmiştir
- 1 ay
He olabilir
Soran1 ayNeden kızmıştınız , yanlış bir şey mi dedim
- 1 ay
Yok fikrinizi beyan etmiştiniz o hoşuma gitmemişti
Soran1 ayHmm kötü bir şey dememiştim aslında
- 1 ay
Kötü değil idi ama yorumunuz hoşuma gitmemişti açıkçası
Soran1 ayNeden? Aslında mesajı çok hatırlamıyorum? Sebebini açıklar mısınız?
Soran1 ayLütfen
- 1 ay
Ya siz demiştiniz ya herkese yazıyorsun diye düşünüyorum bende ona sinirlenmistim
- 1 ay
O yüzden öyle yazmıştım yakışıklıyım Felan sabahında da günaydın yazmamistim :)
Soran1 ayPeki herkese yazmıyor musunuz , sadece merak ettiğim için soruyorum beyefendi bey
- 1 ay
Herkese yazmıyorum niye herkese yazayım? Siz herkese yazıyor musunuz
- 1 ay
Anladım hanımefendi hanımm
Soran1 ayYok hayır hatta kimseye yazmıyorum 🤷♀️
Soran1 ayDediğim gibi kendi halimde birisiyim
- 1 ay
Peki ben size ithamda bulunsam desem ki siz herkese yazıyorsunuz sinirlenir misiniz yoksa anlayışla mı karşılarsiniz hanımefendi
Soran1 ayYapmadığım için kızmam
Soran1 ayÖyle değilse bile kızmam sonuçta birbirimizi tanımıyoruz ki gönül koyup sinirlenelim
- 1 ay
Peki öyle olsun hanımefendi hanım o zaman sinirlendigim için kusura bakmayın
Soran1 ayEstağfurullah. Herkes bir değil sonuçta
- 1 ay
Aynen öyle e
- 1 ay
5 parmağın 5 i bir olmuyor
Soran1 ayTabikii.
- 1 ay
Aynen öyle hanımefendi hanım
- 1 ay
Bazen kardeş kardeşe zıt
Soran1 ayAynen öyle ben bazen arkadaşlarımla daha iyi bile anlaşıyorum:))
- 1 ay
Gördün mü:) farklılıklar bazen zenginliktir ☺️
Soran1 ayTabi ki. Ben sevmem zaten sıradan şeyleri
- 1 ay
Ne kadar güzel
- 1 ay
Gününüz aydın olsun efendim
Soran1 aySiznde😊😊
- 1 ay
Sağ olun 😊☺️☺️
- 1 ay
Nasılsınız hanımefendi hanım 😊
Soran1 ayTeşekkür ederim çok şükür , siz?
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkürler
- 1 ay
Belim ağrıyor birazcık
- 1 ay
Ağır da kaldirmadim fazla neden acaba
Soran1 ayGeçmiş olsun , dikkat edin. Taşımayacağınız taşın altına girmeyin
- 1 ay
Sağ olun da taşa Felan girmedim ki
- 1 ay
Dediğim gibi ağırlıktan değil
Soran1 ayHmmm neyden
- 1 ay
Bilmiyorum ki
Soran1 ayAnladım geçmiş olsun
- 1 ay
Bir ara doktora gittim fıtık var dedi yalnız herkeste nerdeyse var dedi hareket önerdi yapmıyorum maalesef 🤦
- 1 ay
Teşekkür ederim hanımefendi hanım 😊
- 1 ay
İyi ki bir defa demiştim demir kaldırdım 😃 her şeyi ona bağlıyonuz :)
Soran1 ayAnladım, artık herkes çok ağır şartlarda çalıştığı için normal
Soran1 ayBağlamamıştım
- 1 ay
Aynen devir öyle olmuş maalesef
- 1 ay
Hmm peki hem ben onu siz kilonuzu deyince demiştim
Soran1 ayPeki tamam:)
- 1 ay
:) kilonuz 55 idi yanlış hatırlamıyorsam
- 1 ay
Sizin ağırlığınızda kaldirmistim demek istemiştim
Soran1 ayDoğru
Soran1 ayHıhııı.
- 1 ay
İyi hatırladım :)
Soran1 ayEvettt
- 1 ay
Ben sizi kaldırabilirim ama siz kaldiramazsiniz sizden ağırım 🙈
Soran1 ayBeni kimsenin kaldırmasına gerek yok. Aynı şekilde benimde kimsenin
Soran1 ayYürüyebiliyprum çok şükür
- 1 ay
Biliyorum sadece örnek verdim hanımefendi hanım kızmayın
- 1 ay
Onu mu kastediyorum aaa
Soran1 ayYok çok normal şekilde yazmıştım
- 1 ay
He tamam sandım kızdınız
Soran1 ayYokk
- 1 ay
İyiymiş gerçi genelde sakın bir kızsın
- 1 ay
Sakin*
Soran1 ayYani sayılır
- 1 ay
Öyle sezdim
- 1 ay
Gerçi benim sezgilerim sizin kadar güçlü değil ama :)
Soran1 ayYanii olabilir.
- 1 ay
Siz demiştiniz sezgilerim güçlü ☺️
Soran1 ayEvet sayılır dedim
- 1 ay
Hangi soru çeşidinden gelsin soru hanımefendi hanım 😊
- 1 ay
Güçlü güçlü beni de iyi sezdiniz
Soran1 aySize lalmış
- 1 ay
Her soruya cevap verilir soru sorulmaz mı diyorsunuz:))
Soran1 ayYani elimden geldiğince, fikrim varsa olur
- 1 ay
Anladım bugün de cinsellik olsun mu yoksa
Soran1 ayDediğim gibii
- 1 ay
Bana kalmış:) demiştiniz peki o zaman soruyorum
Soran1 ayTammam
- 1 ay
Oral isterse ilerde eşin yapar mısın
Soran1 ayBu soruyu daha önce sormuştunuz
- 1 ay
Doğru sizde denerim demiştiniz
- 1 ay
Denerim hoşuma gitmezse yapmam demiştiniz sanki
Soran1 ayÖyleydi
- 1 ay
Peki diyelim oralı kabul ettin eşin de çok hoşuna gitti senin gitmedi direkt bırakır mısın Yoksa onun için bir defaligina devam eder misin
Soran1 ayDenerim ama ikinci defa olmaz.
- 1 ay
Anladım peki dilini sürter misin
- 1 ay
Eşin isterse
Soran1 ayDediğim gibi. Denerim hoşuma gidip gitmemesine göre hareket ederim
- 1 ay
Yani dilini de sürtersin denemek için
Soran1 ayDedim ya
- 1 ay
Anladım yani dilinizi de sürtersiniz
- 1 ay
Peki eşiniz eliyle başınızı tutsa kabul eder misiniz o anda
Soran1 ayBunu da sormuştunyz
- 1 ay
Bunu gerçekten hatırlamıyorum
Soran1 ayRahatsız olursam durur olmazsam durmaz
- 1 ay
Anladım peki diyelim ki anal yaparken şeyini göğüslerinize bastırsa kabul eder misiniz
Soran1 ayOnu yapmam haram
- 1 ay
Niye haram ki göğüslere dokunmak haram mi
Soran1 ayAnaldemişsiniz
- 1 ay
Hee yok oral ya
- 1 ay
Yanlış yazdım yani şeyini emerken çıkarsa göğüslerinizin arasına bastırsa demek istedim
- 1 ay
Pardon
Soran1 ayBilmiyorum..
- 1 ay
O an ki duruma bağlı diyonuz büyük ihtimalle
- 1 ay
Peki dediniz ya anal haram sadece sürtmek istese kabul eder misiniz yoksa ona da yanasilmaz mi dersinzi
Soran1 ayYok olmaz
- 1 ay
En iyisi çünkü birden isterse harama bulaşma ihtimali var
Soran1 ayEvet!
- 1 ay
Doğru
- 1 ay
Peki son olarak
- 1 ay
Eşiniz ilişkiye girmeden sadece sizinle sevisse işte göğsünüzü felan emse ama ilişkiye girmese kabul eder misiniz
Soran1 ayEvet?
Soran1 ayYani olabilir
- 1 ay
Anladım ilişki şart değil oynasabiliriz diyon arada
Soran1 ayTabi her zaman her şey kusursuz olmax
- 1 ay
Tabi ki
- 1 ay
Farklı bir soru çeşidine geçeyim
Soran1 ayTamam geçin
- 1 ay
İnsan gerçekten istediği kişi olabilir mi
Soran1 ayOlur sevdiği ile iken tam da istediği gibi olur
- 1 ay
Çok güzel cevapladiniz
- 1 ay
Peki sevdiği onu şekillendirir mi
Soran1 ayTabiki her ikisi de birbirine bir şey katar , belki cesaret , belki hoşgörü ya da başka bir şey
- 1 ay
Doğru mutlaka katar ama istediği profili yapamaz karşıdaki kişiyi dimi
Soran1 ayHayır yapmasın da bence
Soran1 ayZaten birini değiştirmek için onu hayatımıza almayız ki
Soran1 ayO öyle diye hayatımıza alırız
Soran1 ayBaşkasında olmayan bir şey görürüz o kişide ve kalbimiz ısınır
- 1 ay
Aynen öyle onu olduğu gibi sevdiğimiz için hayatımıza katarız
- 1 ay
Doğrudur değiştirmek yanlış olur kesinlikle
Soran1 ayEvet kesinliklee..
Soran1 ayBen size bi şey sorabilir miyim
- 1 ay
Tabi ki buyrunn
- 1 ay
Hep ben mi sorcam dimi :)
Soran1 ayCinselliği seviyor musjnuz
- 1 ay
Hihi seviyorum
- 1 ay
Sevmeyen var mıdır ki
Soran1 ayAAnladım
- 1 ay
Hihin
Soran1 ayNeyi seviyorsunuz
- 1 ay
Niye bunu sordunuz ki cinsel sorulardan dolayı mi yoksa
- 1 ay
Neyi derken cinsellik anlamında mı
Soran1 ayMerak
- 1 ay
He anladımm
Soran1 ayEvtt
- 1 ay
Ben cinsel olarak en çok
- 1 ay
Göğüsleri çok seviyorum
- 1 ay
Yani o göğüsleri öpmek dokunmak yalamak ağzıma almak benim çok hoşuma gider
- 1 ay
Ucunu mesala hep merak ederim göğüs ucuna dilimi sürtmek vs
Soran1 ayAnladım...
Soran1 ayYazdığınız cevaplara denk geldim de dikkatimi çekti hep cinsel sorulara cevap vermişsiniz , ilginç
- 1 ay
Evet peki siz
- 1 ay
Siz neyi seviyorsunuz
Soran1 ayOkey okey
- 1 ay
Hep olmasa da cinsellik ağırlıklı doğru
- 1 ay
Gözüküyor mu yorumlarım
Soran1 ayBilmiyorum herkes deneyimine göre cevaplıyor
Soran1 ayEvet gözüküyor
- 1 ay
Yani deneyimim mi var sizce benim
Soran1 ayVar evet
- 1 ay
Hmm anladım
- 1 ay
Nerden biliyonuz ki :))
Soran1 ayBelli oluyor , konuşmalarınızdan, cevaplarınızdan
Soran1 ayKimse deneyimlemediği şey hakkında atıp tutmaz. Tutanlar da genelde eğlence kuklasından başka bi şey olarak görünmüyor zaten
- 1 ay
Siz sordunuz bende cevapladım sevdiğimi söyleyio
- 1 ay
Peki o kadar cinsellik bağımlısi miyim sizce
Soran1 ayTamam zaten yaşayın bende dahil kimseyi ilgilendirmez
- 1 ay
Tamam da yaşadığımı siz İddaa ediyorsunuz
Soran1 ayEvet öyle duruyorr
- 1 ay
Müddei iddaasini ispatla mükelleftir
Soran1 ayÖyle hissettim. Opüşme , Oral , sürtünmevs hepsi
- 1 ay
Öyle değil öpüşme oldu ama
Soran1 ayPek inanmadım
- 1 ay
Gerçekten oral vs olmadı
- 1 ay
Sadece öpüşme ve dokunma
Soran1 ayPeki ilerde yaparsınız artık
Soran1 ayDokunmaya bi ton şey girer
- 1 ay
İlerde yaparım siz yapmaz mısınız
- 1 ay
Yok ya öyle dokunma değil ya hanımefendi öpüşür iken onu kendime çektim o şekilde dokunma öpüşürken de elim belinde gidip geliyor idi
Soran1 ayCanım nasıl isterse
Soran1 ayBeni ilgilendirmez sizin hayatınız
- 1 ay
Tabi ki öyle
- 1 ay
Ya tabi benim hayatım ama gerçekten dokunmadan kastım ileri düzeyde dokunma değil bunu belirtmek istedim
Soran1 ayAnladım anladım dediğim gibi
Soran1 ayYani erkeksiniz sonuçta herşeyi yaparsınız, esc ye de gidersiniz . Ve genelde kimse size bir şey demiyor.
- 1 ay
Ne alakası var ya erkek olmak sanki her şeyi serbest mi kılıyor katılmıyorum
- 1 ay
Kadın ile erkek bu konuda eşittir bence
Soran1 aySize kılıyor
- 1 ay
Yargilanirsa ikisi de yargilanmali
Soran1 ayEşit olmalı * ama değil bu toplumda
- 1 ay
Doğru değil katılıyorum erkek yaptı mi erkektir ama kız yaptı mi oooo namus vs ne alakası var sanki erkekte iffet yok mu
- 1 ay
İkisi de benim düşünceme göre eşittir
Soran1 ayAnal veya oral yapmış bi erkek ve kız arasında çok fark vardır. Kız daha çok kötülenir orsp gözüyle bakılır ama erkeği pohpohlarlar , yalan mı? Ve her şeyi yaşayan erkek bakire kız ister. Bu adil değil. İki taraf da bunu kabul ederse lafım yok ama diğer türlü çok beylik bi istek
Soran1 aySonra kız bir şeyler yaşasa aaa deneyimli zaten... ondan biliyor , yaşamasa bu toy , hiçbir şey bilmiyor , utangaç onunla uğraşamam derler. Siz tam olarak ne istiyorsunuz?
- 1 ay
Maalesef bizim ülkemizde bu durum genellikle böyle istisnalar olsa da o konuya yüzde yüz katılıyorum
- 1 ay
Yalnız bunu genellemeniz yanlış her erkek bu şekilde değil
Soran1 ayÇoğu erkek aynı. 10 erkeğin 7,8i aynı
- 1 ay
Gördünüz siz bile 10 da 10 diyemiyorsunuz
- 1 ay
Çünkü genellemeler genelde yanlıştır diye çok güzel bir söz var
Soran1 ayPeki peki dediğiniz gibi olsun😂illede beni oraya koymayın der gibi
- 1 ay
Yok niyetim o değil idi ben sadece öyle düşünen biri değilim
- 1 ay
Sonuçta ikimizde birbirimizi tanımıyoruz
Soran1 ayAnladım, zaten öyle biri olmamanız daha iyi
- 1 ay
Aynen öyle keşke insanlar o şekilde düşünmeseler sanki iffet sadece bayanda varmış gibi bir algı var halbuki erkegin iffeti gözlerdedir ayette bile geçiyor bunu bilmeyen çok insan var maalesef
- 1 ay
Aynen öyle keşke insanlar o şekilde düşünmeseler sanki iffet sadece bayanda varmış gibi bir algı var halbuki erkegin iffeti gözlerdedir ayette bile geçiyor bunu bilmeyen çok insan var maalesef.
- 1 ay
Benim en nefret ettiğim şeydir ayrımcılık yapılması eğer ki erkeğe her şey serbest ya da özgür bayana ise zıttı uygulanıyor ise burada Adelet yoktur
Soran1 ayTeşekkür ederim güzel düşünceniz içim
- 1 ay
Rica ederrrim
Soran1 aySorunuz var mı daha
- 1 ay
Olsun mu olmasın mı
Soran1 ayOlsun
- 1 ay
Tamam o zaman devam ediyorum :)
Soran1 ayEdebilirsiniz
- 1 ay
Haklı olmak mı ilişkileri korumak mı daha önemli
Soran1 ayHaklı olmak sadece haklı olmaktır , ötesinde bir işe yaradığı yok. Önemli olan anlaşmak , iyi bi iletişim kurabilmek. O noktada haklı olmak olmamak Önemli değil😊
- 1 ay
Teşekkür ederim r
Soran1 ayBaşka soruu?
- 1 ay
Yanii ilişkiyi korumak mi diyonuz
Soran1 ayEvet öyle hıhı
- 1 ay
Peki sizin haklılığınız yarın öbür gün sorgulanmaz mi
- 1 ay
Peki sizin haklılığınız yarın öbür gün sorgulanmaz mii
Soran1 ayAslında önemli değil bu. Ama isterseniz bi örnek verin ona göre söyleyeyim
- 1 ay
Eşiniz ile tartıştıniz diyelim haklısınız ama önemli değil deyip devam ediyorsunuz yarın öbür gün şikayet ederseniz ilk söyleyeceği şey o zaman niye itiraz etmedin olmaz mı
Soran1 ayHaa tamam
- 1 ay
Hihi onu diyom
Soran1 ayŞöyle söyleyeyim, o an konunun ertelenmesini istemem. Grl konuşalım diyeyim. İnsan gibi konuşalım baktık olmadı biraz sakinleşip uzak duralım birbirimizden belki o zaman iki taraf da birbirine hak verebilir
Soran1 ayKendi adıma konuşayım. Ben iletişim kurmayı her zaman tercih ederim. Yeter ki o haklı bile olsa sert veya kaba olmasın. Çünkü ben sert insanlardan çok korkuyorum, ürküyorum.
- 1 ay
Ha şöyle bende bu şekilde düşünüyorum konuşarak uzlasmak
Soran1 ayHıhı en iyisi
- 1 ay
Ben siz başta öyle deyince yanlış anladım sizi
Soran1 ayProblem değil estağfurullah
- 1 ay
Sağ olun 😊 .
- 1 ay
Sence karakter doğuştan mı oluşur yaşadıklarıyla mı şekillenir
- 1 ay
Yeni sorumuz gelsin o zaman sence karakter doğuştan mı oluşur yaşadıklarıyla mı şekillenir
Soran1 ayŞeyyy bence yaşadıklarıyla
- 1 ay
Bende öyle düşünüyorum yaşam çevre aile arkadaş vs etkiler
Soran1 ayHıhı tabikii
- 1 ay
Aynen öyle ,
- 1 ay
Sen bir soru Sor bu sefer:)
Soran1 ayBaşka?
Soran1 ayBen mi , peki. Bi insanda dış görünüşe önem verir misiniz
- 1 ay
Hedef noktam dış görünüş değildir ama eğer ki evlilik için birini düşünüyor isem gözüme hitap etmeli
Soran1 ayEvet genelde erkekler görselci olur dedim acaba siz de mi öylesiniz
- 1 ay
Yok dışa bakıp değerlendirme yapmak yanlış olur önemli olan iç güzelliğidir yalnız dediğim gibi evlilik için göze hitap etmeli beğenmedigin biri ile olmaz ki
Soran1 ayPeki bir şey soracağım
Soran1 ayDışını beğenerek mi kendisini tanıyıp keşfetmek istersiniz yoksa karakter olarak beğenince mi dış görünüşü otomatikman güzel gelir?
- 1 ay
Karakter olarak beğenince dışı insanı güzel gösterir bence
- 1 ay
İyi alıştınız sorulara :) şaka yapıyorum tâbi ki ☺️☺️
Soran1 ayDoğruu
Soran1 ayBi daha sormam öyleyse
- 1 ay
Aaaaaaa
- 1 ay
Valla şakasına yazdım ya
- 1 ay
Hem ben o kadar soruyorum sizin birkaç sorunuz beni etkilemez ki
Soran1 ayBende şaka yapmıştım zaten
Soran1 ayYani zaten sorduklarımda oldukça normaldi
- 1 ay
Hee iyi iyi şakacı hanımefendi hanım 😊
- 1 ay
Hihi öyle benim de normaldi dimi tüm sorularım
Soran1 ayYani özel sorular bi tok özeldi
- 1 ay
Aşırı değil idi ama
- 1 ay
Öyle olsa mutlaka belirtirdiniz
- 1 ay
Günaydınlar efendim
Soran1 aySizede
- 1 ay
Aşırı mıydı yoksa
Soran1 ayBi tık
- 1 ay
Hmm azıcık ise sorun yok ya 🙈
- 1 ay
Diye düşünüyorum
Soran1 ayHmmm , sadece çok bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum
- 1 ay
Anladım merak ettiklerim vardı o yüzden sormuştum
Soran1 ayPeki öyleysee
- 1 ay
Hihi öyle hanımefendi hanımm
Soran1 ayTamam sıkıntı yokk
- 1 ay
Teşekkür ederim hanımefendi hanım 😊.
Soran1 ayRica edeerim
- 1 ay
Durumun nasıl hanımefendi
Soran1 ayİyi teşekkürler, sizin
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkür ederim 😊.
- 1 ay
Yemek naptınız
Soran1 ayBir şey hazırlamadım henüz
- 1 ay
Geç değil mi gerçi daha baya var
Soran1 ayEvet var
- 1 ay
Kolay gelsin hanımefendi hanım
Soran1 aySizede kolay gelsin
- 1 ay
Sağ olun efendim
Soran1 ayEstağfurullahh
- 1 ay
Soru ben mi sorayım siz mi
Soran1 ayBuyrun siz
- 1 ay
Sence fazla iyi niyet zarar verir mi
Soran1 ayVermeseydi bu halde olmazdım
- 1 ay
Nasıl yani ne halde tam olarak
Soran1 ayÜzgün , kırgın , hassas... en ufak şeyde art niyet arar oldum
- 1 ay
Peki neden sebebi ne
Soran1 ayDedim yaa🥹
- 1 ay
Hmm iyi niyet mi
- 1 ay
Üzüldüm adınıza
Soran1 ayBen daha çok üzülüyorum..
- 1 ay
Peki bunu yapan arkadaş mi yoksa sevdiğiniz mi idi
Soran1 ayArkadaşLARım
- 1 ay
Hmm keşke o kadar iyi niyetli olmasaydiniz
- 1 ay
Bir örnek olay anlatmak ister misiniz
Soran1 ayİnsan sevdiği insanın ona kötü davranacağını kestiremiyor , daha doğrusu konduramıyor
Soran1 ayİhanet diyelim
Soran1 ayHemde birkaç defa , farklı insanlardan
- 1 ay
İhanet mi
- 1 ay
O kadar mı büyük
- 1 ay
Özel değil ise dinlemek isterim
Soran1 ayAnlatırsam daha çok üzülürüm , kusura bakmayın..
- 1 ay
Anladım estegfirullah ne kusuru sorun yok o şekilde davrananlar utansın ne diyelim
Soran1 aySağ olun teşekkür ederim anlayışınız için
- 1 ay
Ne demek lafı bile olmaz
- 1 ay
Günaydın 😊n
Soran1 aySize de günayydın
- 1 ay
Nasılsınız bugün hanımefendi hanım
Soran1 ayElhamdülillah, siz nasılsınız?
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkür ederim hanımefendi hanım
- 1 ay
Sırada ki soru gelsin mi
- 1 ay
:) ,
Soran1 ayGelsin
- 1 ay
İnsanların en büyük korkusu başarısızlık mı yoksa değersiz hissetmek mi sence
Soran1 ayBaşarısızken bile değerli hissedebilirsiniz. Mesela bir şey için çok uğraşıyorsunuz ama her seferinde olmuyor. Ama belki Sevgiliniz, belki arkadaşınız , belki aileniz sizi desteklese, bi "sıkma canını , ben güveniyorum sana " dese sadece kuru bi üzüntü kalır geriye belki o bile uçup gider çünkü başkalarının bu sevgi ve desteği sizi yeniden denemeniz için daha da cesaretlendirebilir
Soran1 ayAma başarılı iken insanın değersiz hissetmesi daha kötü. Birçok iş adamı , uzman doktor , eğitimli kimselerin çok üzgün olduklarını gördüm mesela. Demek ki mesele bir şey elde etmek değil
- 1 ay
Çok doğru Graham Bell bile kaçıncı denemesinde bulmuş önemli olan vazgeçmemek ve sağlam bir destek
Soran1 ayAma bu şu anlama gelmiyor. Bi başarı ya da başarısızlık durumunda ille de birinin desteği veya onayı gerekir , hayır tabiki. Sadece kişi kendini de övmeli, ben başardım , ben becerdim , belki tam istediğim gibi değil ama denedim ve uğraştım. Bir dahakine belki daha kusursuz yapacağım o işi deyip kendisini yüceltmeli
Soran1 ayEvet kesinliklee öyle
- 1 ay
Aynen öyle çaba gerekiyor dediğin gibi
- 1 ay
Bu arada görüşlerini çok beğeniyorum gerçekten düşüncelerini
- 1 ay
Çoğuyla aynı fikirim
Soran1 ayTeşekkür ederim sağ olun✨️🙏🏻
- 1 ay
Rica ederim sizde sağ olun 😊😊
- 1 ay
Şimdi soru sırası sizde olsun :)
Soran1 ayDostluk mu daha önemli ya da güzel sevgililik mi?
- 1 ay
İkisinin de yeri çok farklı gerçek dostluk bitmez menfaat içermez zamanla yok olmaz bazen fedakarlık bazen kendinden verirsin dostluğun hatırına o da aynı şekilde tâbi dostuna yok diyemezsin kolay kolay dediğin anda o anlar zaten elinden hiçbir şey gelmediğini ve en önemlisi kötü günlerde belinde elini hissettiğin ilk kişiler dostlarindir bence hem çok dostu olmaz insanın tek tüktür yalnız bazen bir kişi bin kişiye bedeldir
- 1 ay
Güzel bir sevgililik sana Bir çok şey katar en başta huzur mutluluk gülümsersin çoğu zaman çünkü onunla mutlusundur onunla çoğu zamanını geçirirsin en özel dertlerini onunla konuşursun ve mutlaka o seni rahatlatır güven verir huzur verir içini rahatlatır. Ve en önemlisi gerçek aşk vazgeçmektir bazen kendinden bazen hayatından bazende canından o üzülmesin diye şaklabanlik bile yaptırır sana bazen bazense kilometreleri katedersin sırf o mutlu olsun diye çünkü o mutlu ise sende mutlusundur o mutlu değilse dünya sana zor gelir ağır gelir sol tarafın bazen sıkışır
- 1 ay
Yani ikisinin yeri çok çok ayrı bence ikisi de çok önemli ve ikisi de olmalı insanın hayatında
Soran1 ayGüzel yorum tabiki ama ben bi tercih sormuştum. Sanırım sizin için ikisi aynı seviyede. Saygı duyarım bu arada
- 1 ay
Tercih çooook zor ama illaaa biri dersen sevgili derim
Soran1 ayHmmmm anladım..
Soran1 ayNeden pekii
- 1 ay
Huhi
- 1 ay
Çünkü sevgilide kalp
- 1 ay
Kalp acıtır kalp sevindirir mutlu eder bazen de yıkar acısı çok büyük olur
Soran1 ayEvet kesinlikle öyledir
- 1 ay
Öyle kalp çok farklı ya
Soran1 ayBilmez miyim..
- 1 ay
Yaşadın mı
- 1 ay
Sevgili noktasında
Soran1 ayEvet yaşandı
- 1 ay
Hmm peki ne oldu
- 1 ay
Terketti mi aldattı mı yaptı da kalbin bu kadar üzüldü
Soran1 ayAslında hiçbiri... çok seviyordum onu hala da öyle. İlk defa birini sevdim. Biri de beni beğenip sevmişti.
- 1 ay
Eeee
- 1 ay
Ne oldu
Soran1 ayOnun yaşantısı ve benimki arasında fark vardı. Kabul etmesi bana zor gelmişti. İstemeye istemeye ama çok da severek ayrılmıştık ama benden kaynaklıydı 😞
- 1 ay
Senden kaynaklı derken merak ettim
- 1 ay
Özelden yazabilirsin özelse
Soran1 ayYani geçmişi kalabalıktı diyeyim
- 1 ay
Kalabalık derken
- 1 ay
Yani sevgilisi mi çoktu önceden
Soran1 ayYaniii ...
Soran1 ayBir de başka şeyler
- 1 ay
Hmm kötüymüş
- 1 ay
Başka şey derken
- 1 ay
Bir şeyler mi yaşamış öncekiler ile
Soran1 ayYakınlığı kast etmiştim
Soran1 ayYakınlığı kast etmiştim fiziksel anlamda
- 1 ay
Ne kadar yakınlığı olmuş ki
Soran1 ayİleri boyutta
- 1 ay
Hmm omu anlattı peki
- 1 ay
Yani birlikteliği olmuş
Soran1 ayŞöyle ki kendisi zaten çok iyi biriydi , akıllı , saygılı ve kibar biriydi. Birbirimize karşı hep dürüsttük. Ben daha önce hayatında biri (ler) inin olduğunu zaten biliyordum bahsi geçmişti çünlü. Spnra ben merak edip sordukça o da bana anlattı. Yani aslında ben sorunca o da dedi..
- 1 ay
Hmm anladım sende duyunca onları geri çekildin
- 1 ay
Hâlâ takiplik var mı peki
- 1 ay
İlişki yaşamış o zaman anladığım kadarıyla onlarla
Soran1 ayBenim ilk sevdiğimdi, ilk defa ben o heyecanı hissettim , günaydın iyi gecelerrr mesajını ilk kez ondan aldım. Hayatımda hiçbir erkeğin elini bile tutmamışken onunla bu konuda çok sert bi şekilde zıt düştük 😞
- 1 ay
Bu konuda derken
Soran1 ayTakiplik yok
Soran1 ayYaşantılarımız yani
- 1 ay
Hmm tamamen bitti o zaman
- 1 ay
Anladım sen senin gibi birini istiyon kismeye el sürmemiş çünkü sen bunu yaptın o şekilde birini istiyon anladığım kadarıyla
- 1 ay
Anladım sen senin gibi birini istiyon kismeye el sürmemiş çünkü sen bunu yaptıın o şekilde birini istiyon anladığım kadarıyla
Soran1 ayEvet beyefendi. Aslında tam öyle de değil. Sonuçta kimse ilerisini göremiyor, p an bu doğru deyip hareket ediyor. Eğer ufak bi yakınlaşma olsaydı dudaktan öpme vs bunları kabul ederdim bu arada
Soran1 ayAma ilerisi benim için zor yani kabul etmesi... onu hala çok özlüyorum ve seviyorum
Soran1 ayBilmiyorum acaba o da beni seviyor mu hala? Niyeyse onun geçmişindeki kız arkadaşlarından farklı olduğumu düşünüyorum. Benimle konuştuğu zaman çok güvende hissettiğini söylüyordu , sevgini bile seviyorum diyordu. Çok akıllı , güzel kalpli ve eğlenceli olduğumu ve bu huylarımı çok sevdiğini dile getiriyırdy. Acaba gerçekten öyle miydi bilmiyorum ama yalan olduğunı da düşünmüyorum çünlü hissederdim bence
- 1 ay
Senin sezgin iyidir gerçekten bence çoğunu doğru sezmissin
- 1 ay
Çok mu aşırı yakınlaşma idi yani hiç mi oluru yoktu senin için
- 1 ay
Konuştuğunuz zaman peki seninle o konulara girer miydi işte seni öpmek istiyorum vs
Soran1 aySezerim sanırım ya
Soran1 ayYaniii evet
- 1 ay
Bence de sezersin hanımefendi hanım
Soran1 ayHayır asla
Soran1 ayHiç bahsetmezdi, bende öyle. Öyle konuşmalarımız olmazdı. Namaz sonraları hep ona dua ettiğimi söylerdim. O da cumada bana ederdi
- 1 ay
Peki benim anlamadığım bu seni gerçekten çok seviyor ise neden geçmişini olduğu gibi anlattı ki üstü kapalı da anlatabilirdi seni kaybetmemek için çünkü bu konuda hassas olduğunu belirtmissindir mutlaka
Soran1 ayO bana her zaman sana dürüst olacağım diye söz verdi. Seni kaybetsem bile dürüstlüğümden ödün vermem en azından demişti. Ne kadar üzülsem de bunu çok takdir etmiştim.
- 1 ay
Hmm ne kadar etti bitirdiğinzi
Soran1 ayBirkaç ay
- 1 ay
Peki nasıl tanıştınız
- 1 ay
Bu kaç kişi ile beraber olmuş
Soran1 ayÇok karmaşık ya
- 1 ay
Nasıl yani karmaşık
Soran1 ayBu konuyu kapatalım mı , gerçekten kötü hissediyorum hala
- 1 ay
Tabi ki kusura bakma hatırlatmak istemezdim
- 1 ay
Bu arada özelden mesaja geçsek olmaz mı burdan baya oldu gerçekten o yüzden diyom
Soran1 ayEstağfurullah sadece yaramın iyileşmediğini fark ediyorum
- 1 ay
Hmm anladım biraz zaman alacaktır ama emin olun iyileşecek hatta size layık daha hakeden biri gelecektir
Soran1 ayKusura bakmayın
- 1 ay
Peki estegfirullah ne kusuru
Soran1 ayBilmiyorum, belki olur belki olmax. Sadece uzun bi süre olmasın istiyorum
Soran1 ayÖzlemi beni mahvediyor hala bile.
- 1 ay
Hmm o yaranın iyice kapanması için
Soran1 ayBir şey sorabilir miyim size?
- 1 ay
Şöyle düşünün hayırlısı belki de bu değilmiş ya evlenip çok pişman olsaydınız ya da evlendikten sonra duysaydiniz dimi
- 1 ay
Tâbi ki buyurun
Soran1 ayBelki de... sadecs ilkim oydu diye bence bu kadar kötü oldum
- 1 ay
Ben o kadar soruyorum siz istediğiniz kadar sorabilirsiniz hiç incitmeden cevap verdiniz o kadar sağ olun
- 1 ay
Aynen öyle ilkler daha çok acıtır benim ilkim de öyle acıtmış idi ama şimdi iyi ki onunla olmadı diyorum
Soran1 ayAllah razı olsun, sorum şu. Siz böyle bi durumda olsaydınız böyle bi kız hayatınızda olsaydı ilki siz olsaydınız ama geçmişiniz biraz karmaşık olsa bu sebepten sonra sizden ayrılsa nasıl değerlendirirdiniz? Demek istediğim erkek gözüyle nasıl düşünülüyor , bende onu merak ettim
- 1 ay
Ben şahsen şöyle değerlendirirdim bu benim gibi geçmişi dolu değil ve dolu olmayan birini istiyor ki haklı hakkı var ben öyle değilim ona hak veriyorum saygı duyuyorum şeklinde değerlendirirdim şahsen ben
Soran1 ayEvet o da öyle yapmıştı ama ben işin duygusal tarafını merak etmiştim mantık tarafını değil
- 1 ay
Duygusal olarak terketmezdim
- 1 ay
Yani daha doğrusu çabalardim
- 1 ay
Ne kadar yanlışım olmuş olsa bile bunlardan gerçekten çok pişman olduğumu ve geçmişe bir sünger çektiğimi belirtir çaba gösterirdim bitmemesi için ya da ikna etmeye çalışırdim
Soran1 ayAnladım. Zaten o da birkaç defa denedi ama olduramqdık😟😞
- 1 ay
Niçin peki olduramadiniz
Soran1 ayBen yapamadım. Bilmiyorum asla o kızlar gibi hissettiremeyeceğimi düşündüm , ve hep yetersiz hissettim niyeyse
Soran1 aySonuçta geçmişinde atıyorum iki kızı öptü biri onun ilki olsa , sonra gelip beni öpse evet mutlu olur ama özel hissetmez bence
- 1 ay
Ne alakası var ya çok yanlış düşünüyorsun o kızlar gibi olmana gerek yok zaten sen kendinle mutlu musun bitti cinsel yönden de neyin eksik hiçbir şey sadece tecrüben yok onu da sevdiğin ile hayli yapardın sanki herkes doğduğu gibi biliyor mu
Soran1 ayDediğiniz gibi olmuyor , kız kafası ve gururu daha farklı çalışıyor
- 1 ay
Hmm sen özel hissetmesini istiyorsun sevdiğinin
Soran1 ayEvet. Ve ben hep kıyaslanmaktan çok korktum yani her anlamda
- 1 ay
Kız gururunu bilmiyorum da erkek olarak ne bileyim değişik geldi
Soran1 ayOlabilir tabi herkes farklı
- 1 ay
Tamam da mesela atıyom oral yapmış olsun daha önce biriyle bunu sen yapamayacak mısın yapabilirsin ha ilki olmazsın o ayrı ama sevdiği olursun yine özel hisseder
- 1 ay
Aynen öyle saygı duyuyorum ☺️
Soran1 ayBilmiyorum ya gerçekten ağır konular hala benim için
- 1 ay
Cinsel yönden çok yanlış düşünüyorsun söylim sende bir kızsın ve asla yetersiz değilsin hatta belki diğerlerinden daha iyiysindir bilemeyiz ki
Soran1 ayYok ben daha çok duygusal yönden hissediyordum da neyse bitti sonuçta artık
- 1 ay
Aynen öyle unut gitsin daha önünde nice nice güzel yıllar olacak
Soran1 ayHayırlısı olur umarım onuj da benim de , ben hala onun için çok dua ediyorum
- 1 ay
İnşallah ikiniz için de ama çok takma kafaya emin ol hiçbir şey senden önemli değildir bunu asla unutma
Soran1 ayÖyledir tabiki ama aşk , özlem , sevgi... bunlar çok zor duygular
- 1 ay
Doğrudur yalnız hayatta devam ediyor bardak kırıldı diye sen su içmekten vazgeçer misin ileride nice güzellikler de bulabilir seni
Soran1 ayEn iyisi ve en güzeli en kolay şekilde olsun ikimiz için de
Soran1 aySiz peki? Sizin oldu mu , ne kadar sürdü ve neden ayrıldınız özel değilse
- 1 ay
Umarım gönlünüzce olur her şey
- 1 ay
iki kez oldu
- 1 ay
Özelden yazmak isterim zaten birbirimizi tanımıyoruz ki ha burdan ha özelden mesaj fark eder mi
Soran1 ayHıhı..
Soran1 ayKusura bakmayın dediğim gibi maalesef ama özelse zaten paylaşmazsanız sorun değil
- 1 ay
Niye farkeder onu anlamadım
- 1 ay
Yok kusur yoksa
Soran1 ayYok ben ordan hoşlanmıyorum
- 1 ay
Peki siz nasıl isterseniz
Soran1 ayTTeşekkür ederim..
- 1 ay
Rica ederim ne demek
- 1 ay
Benim ilkim 1 buçuk yıla yakın sürdü hiç buluşma olmadı sadece telefondan sosyal medyadan vs
Soran1 ayÖyle sürdürebildiniz mi peki
- 1 ay
Çok sevdim yalnız öyle böyle değil bir sözü ile şehir değiştirecek kadar yanına hemen gidecek kadar kavga edecek kadar vs ama sonra beni sevmedigini söyleyip gitti maalesef öncesinde de çok konuştuğu olmus kendisi itiraf etti
- 1 ay
Ben evlilik idi niyetim her türlü sürdürürdüm ama o maalesef terketti beni.. çok kilo kaybım vs oldu ama sonrasında iyi ki onunla olmamış dedim çünkü çok kişi ile konuşmus yani tanıdığım gibi çıkmadı
- 1 ay
İkincisi ise o da yalan söylemiş idi bana onun kısa sürdü ilkine göre 6 aya yakın idi yanlış hatırlamıyorsam onu da çok sevdim ama onu ailem kabul etmedi maalesef
- 1 ay
İlki ile hiç cinsellik konuşmadık ikincisi ile son zamanlarda sadece konuştuk
- 1 ay
O da abartılı değil idi
Soran1 ayHmm anladım, ilki sizi yani aldatıyor muydu
Soran1 ayYani sizinle konuşurken o sırada başkası ile mi konuşuyormuş
- 1 ay
Yok onu diyemem aldattığını ama kendisi senin dışında önceden çok konuştuğum oldu dedi
- 1 ay
Benimle iken bilmiyorum
- 1 ay
Bana beni sevmediğini söyledi sonda bilmiyorum artık
Soran1 ayGerçekten insanlar değişik.
- 1 ay
Maalesef öyle
- 1 ay
Ben çok sevmiştim
- 1 ay
Ama sonradan yazdı ben tabi kabul etmedim
Soran1 ayTabi çok zor olmalı , sosyal medyadan mı tanıştınız
- 1 ay
Evet sosyal medya maalesef
Soran1 ayHmm belki onun eksisidir
- 1 ay
Olabilir
- 1 ay
Her şey geçiyor ama gerçekten
Soran1 ayPeki mesela ikisinde ayrı ayrı olarak neyi çok sevip brğenmiştinix
- 1 ay
İlkinin masumiyeti çekingenligi konuşması mesajı birçok şeyi etkilemişti beni belki de ilkim olduğu için o kadar etkilenmiştim
- 1 ay
İkincisi ise dini yönden iyi biriydi kapalı idi sevgisi hoşuma gitmişti
- 1 ay
Ama ikisinde de maalesef yanıldıgim çok şey oldu
Soran1 ayHmmm mesela?
- 1 ay
İlkinin o masumiyeti çekingenligi öyle değil imiş öyleyse de bildiğim düşündüğüm gibi değilmiş sonradan o sevgililerini öğrenince maalesef insan anlıyor
- 1 ay
İkincisi de beni tanıdığı halde yalan söyleyip tanışmak için farklı bir kimlik kullandı sevdirdi bir nevi kendisini
Soran1 ayTam olarak nasıl yani? Geçmişinde olduysa oldu bunu niye siz sorun ettiniz
Soran1 ayPek anlayamadım ya
- 1 ay
Ya bana öyle dememiş idi demedikleri çıkınca..
- 1 ay
Ya sorun etmedim zaten bunu sonradan duydum
Soran1 ayHıııımmmm
- 1 ay
O beni seni sevmiyorum dedi başkasını seviyorum dedi ne büyük bir acı onu o kadar severken bunu demesi
- 1 ay
Maalesef öyle r
Soran1 ayNe zaman oldu. Bu arada kusura bakmayın İnternetim kötü mesajlar geç gelebilir
- 1 ay
İlki bundan 10 küsur yıl önce
- 1 ay
İkincisi de 2 yıl önce
- 1 ay
Estegfirullah ne kusuru sorun değil hanımefendi hanım o kadarcık samimiyetimiz var :) geç bile gelse sorun değil 😊
Soran1 ayAaa baya eskiymiş.
Soran1 ayHayırlısı olsun ne diyebilirim ki
Soran1 aySağğolun
- 1 ay
Hihi ilki öyle
- 1 ay
Teşekkür ederim hanımefendi hanımm 😊
Soran1 ayPeki bu ilişkilerden çıkardığınız sonuç ne oldu
- 1 ay
Güven konusunda bir adım değil bin adım atılmalı.. her söze inanılmamali.. herkesi kendin gibi görmemeli..
Soran1 ayHmmm evet doğru , yüz yüze gelmek çok önemli. Siz hiç bulyştunux mu
- 1 ay
Yok hiç buluşmadim
- 1 ay
İkincisini ama gördüm buluşma el ele tutuşma dahi olmadı
Soran1 ayAaaa neden ben olsam sarılırdım
- 1 ay
Maalesef buluşma sarılma olmadı çünkü akraba çıktı
- 1 ay
Ve aileler görse onun için iyi olmazdı
- 1 ay
Aileler birbirini istemiyor idi
Soran1 ayAkraba mı o zaman aynı şehirdendiniz
Soran1 ayNedenn?
- 1 ay
Aynen öylem
- 1 ay
Kırgınlık olmuş idi önceden aralarında
Soran1 ayAnladım...🤷♀️
- 1 ay
Akraba olsa akrabalar araları iyi değil ise yine de sarılır mıydın
- 1 ay
MAALESEF ÖYLE y
Soran1 ayBen hep o kişiye sarılmanın hayalini kurdum ama Allah nasip etmedi
- 1 ay
İlerde umarım daha iyi birisi olur ona sarılırsin
Soran1 ayİnşallah zamana bıraktım zaten
- 1 ay
Çok güzel günlerinin olacağını düşünüyorum ben
Soran1 ayÖyle ümit ediyorum bende çinlü elimde p kaldı geriye
Soran1 ayİyi uykular
- 1 ay
Umarım olacaktır
- 1 ay
Size yazarken uyuya kalmışım kusura bakmayın ya
Soran1 ayProblem değil.
- 1 ay
Sağ olu
- 1 ay
Nasılsınıiz
Soran1 ayTeşekkür ederim sizz
- 1 ay
Bende iyiyim teşekkür ederim y
Soran1 ayAllah iyilik versin , sohbetiniz için teşekkür ederim.
Soran1 ayHesabımı kapatabilirim belki o yüzden teşekkür etmek istedim. Allah gönlünüze göre versin. Umarım siz de çok mutlu olursunuz ileriki hayatınızda 😊🧚♀️
- 1 ay
Allah razı olsun rica ederim bende çok teşekkür ederim her bir soruyu özenle cevapladığınız için değer verdiğiniz için
- 1 ay
Bende kapatmayı düşünüyorum inşallah sizde çok ama çok mutlu olursunuz inşallah
- 1 ay
Sizi üzmeyen seven değer veren biri inşallah girer hayatınıza
- 1 ay
Sizi üzmeyen seven değer veren biri inşallah girer hayatınıza
Soran1 ayNe demek, olması gerektiği gibi cevaplamıştım😊
Soran1 ayÇokk teşekkür ediyorum
Soran1 ayUmarım sizin için de aynısı olur, yolunuz hrp açık olsun🌷
- 1 ay
Herkes sizin gibi değil verdiğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ediyorum tekrardan hanımefendi hanım
- 1 ay
Sizinde yolunuz bahtiniz açık olsun umarım her daim mutlu olursunuz
Soran1 aySizde beyefendi beyy😊🪻
- 1 ay
Çok memnun kaldım hanımefendi hanım 😊😊
Soran1 ayBen de sağ olunn
- 1 ay
Ne demek rica ederimm
- 1 ay
Gittin mi buralardan
Yani çok normal bir durum. aksine hayatına giren birisi de umursamaz bu durumu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayBenim de olmadı gayet normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBaş etmek derken sevgilin olsun mu istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKız için normal kızda namus var sonuçta
09 Yorumla
Soran1 ayErkekte yok mu , ilk ayet erkeklere inmiş iffet ile alakalı
Cevap sahibi1 ayErkekde sevgilisi olmaması daha sıkıntı kıza göre
Soran1 ayErkekler dilediği gibi yapıyor. Ve erkek ayıplanmıyor
Cevap sahibi1 ayYapamayan çok var
Soran1 aySanmam
Cevap sahibi1 ayO zaman senden başka sevgilisi olmamış kız da yoktur
Soran1 ayVardır , sadece sayıları az
Soran1 ayErkekler rahatlar , es. orta gidiyorlar en basitinden
Soran1 ayErrrkek diye ortalıkta geziyorlar. Kimse onları garipsemiyor
Gizli Üye(25-29)1 ayCiddi ilişki istiyorum
Tanışalım00 Yorumlatertemiz kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmak zorunda değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Normal normal.
01 Yorumla
1 aybizim sevgilimiz oldu da noldu saçma sapan işler
00 YorumlaNormal değil bence hastasın
00 Yorumla
1 ayöncelikle sorunun cevabını bul neden olmuyor diye
00 Yorumla
1 ayNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayAnkara da mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayNormal
00 Yorumla