24 yasına gelip hiç sevgilimin olmaması normal mi?

Gece gece baya bir bunaldim. Ben daha onceleri isteyerek hayir diyordum herkese cunku yasim cok gencti. Simdi yani 2 senedir falan ciddi bir iliski istiyorum ama karsima duzgun bir insan cikmiyor... neden bilmiyorum? Hep ayni cevreye sahip bir kizim. Erkeklerle arkadas olamiyorum. Utangac bir kizim aslinda ve bir hastalik var bende yeni buldum oda kizarma hastaligi. Hep olur olmaz kizariyorum herseye. Kendime guvenmiyorum. Bundan sonrada kimseyle birlikte olamam gibime geliyor. Ne kimsenin elini tuttum ne optum vs. En tuhafida cok begeniliyorum. Herkes beni cok guzel buluyor, iyi bir insanim, nerdeyse dort dortluge yakinim. Bunlari gizliden yazdigim icin yaziyorum. Yoksa egolu bir insan degilim. Erkekler sadece bakmak ile yetiniyor. Gelenler ise hep tuhaf insanlar. Bir soz gormustum gecenlerde. cok guzel kizlar hep yalnizdir diye kismen dogru ama bazen sevgilisi olan ve cok mutlu olan guzel kizlarda gordum hayatimda. Neden kismetim kapali benim? Ne yapmam lazim.. sevgiye acim resmen. Sevmek ve sevilmek istiyorum dogru bir insan tarafindan. Fizikten cok karakterede bakiyorum ben. Hem fizik hem karakteri oturmasi herseyi duzgun olsun istiyorum. Ama yok... yol gosterin ne olur...
24 yasına gelip hiç sevgilimin olmaması normal mi?