Gece gece baya bir bunaldim. Ben daha onceleri isteyerek hayir diyordum herkese cunku yasim cok gencti. Simdi yani 2 senedir falan ciddi bir iliski istiyorum ama karsima duzgun bir insan cikmiyor... neden bilmiyorum? Hep ayni cevreye sahip bir kizim. Erkeklerle arkadas olamiyorum. Utangac bir kizim aslinda ve bir hastalik var bende yeni buldum oda kizarma hastaligi. Hep olur olmaz kizariyorum herseye. Kendime guvenmiyorum. Bundan sonrada kimseyle birlikte olamam gibime geliyor. Ne kimsenin elini tuttum ne optum vs. En tuhafida cok begeniliyorum. Herkes beni cok guzel buluyor, iyi bir insanim, nerdeyse dort dortluge yakinim. Bunlari gizliden yazdigim icin yaziyorum. Yoksa egolu bir insan degilim. Erkekler sadece bakmak ile yetiniyor. Gelenler ise hep tuhaf insanlar. Bir soz gormustum gecenlerde. cok guzel kizlar hep yalnizdir diye kismen dogru ama bazen sevgilisi olan ve cok mutlu olan guzel kizlarda gordum hayatimda. Neden kismetim kapali benim? Ne yapmam lazim.. sevgiye acim resmen. Sevmek ve sevilmek istiyorum dogru bir insan tarafindan. Fizikten cok karakterede bakiyorum ben. Hem fizik hem karakteri oturmasi herseyi duzgun olsun istiyorum. Ama yok... yol gosterin ne olur...
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilin olamamış çok normal çok doğal seni sıkan üzen aslında düşüncelerin ile kendine moral bozukluğu vermen
Şimdiye kadar kaç sevgili yaptım yarışına girenlerin sonu hep hüsran ile bitmedi mi
Sorsak herkesin kendince bir haklı açıklaması var ama oda kendine inandırıcı yalanlardır
Düşünsene günahsız haramsız ALLAH yolunda sevip sayan sahip çıkan biri olması mı güzel yoksa sevgili olmak için olan birileri mı
ALLAH huzurunda vicdanın rahat olmalı çünkü sayisi ile ahkam kesenler ahir zamanı unutuyor işine gelmiyor
Olumsuz düşünme hayır duanı inancını hiç eksik etme elbet ALLAH doğru olanı verir sana
Şimdiki sevgililer zaten sahte ve yalan dolan onlarada özenme hiç üzülme
Seni sevip sayan haramsız günahsız ALLAH rızası ile yanına yatağına değil ahiretine ruhuna yakıştıran adam gibi adam sevebilmeli işte senin de farkın bu olmalı
Inşallah hayırlı huzurlu mutlu sadık güvenilir bir es adayın olması duası ile sağlıcakla kal02 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki haklisin... Allah beni siniyor galiba... insallah dualarin icin sagol...
- +1 yıl
Rica ederim saygılar
En İyi Cevaplar
24 yaşıma geldim artık genç değilim düşüncelerinden uzaklaşmalısın.
Bence bulunduğun ortam ve çereden uzaklaşman yeterli olacaktır yeni bir hobi edin veya olan hobini değerlendir. Gittiğin bir spor salonu varsa 10 sokak ileride vaye semtte başka bir salona git. Kızarma sonununa gelince bence sevimli ama başkası beğenir mi bilemeyeceğim. Erkekler sadece bakmaka yetiniyor diyorsun ama bilmem farkındamısın sende bakmak ile yetiniyorsun. Şahsen ilgimi çeken bir kızı görsem gider yanına belirtirim tanışma istediğimi fakat bazı erkekler onlara cesaret vereceğin bir hareketini beklerler
Göz göze mi geldin, boş boş bakma ve gülümse zaten onunda gönlü varsa tanışmaya, bu sefer o adım atacaktır. Milletle arana mesafe koyarsan istediğin kadar güzel ol insanlara onların senin kulvarında olmadıkları izlenimini verirsin. Kısacası herşey bir gülücük ya da ufak bir selamlama ile başlar.05 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle cok tesekkur ederim iyice okudugunu fark ettim.. ya evet ama ben yurtdisinda yasiyorum ve Turk bir erkekle evlenmek istiyorum yani oyle spor salonu degisince vs karsima cikma sansi yok... kizarma bir hastalik adini turkce bilmiyorum ama terapi ile gidebilirmis.. evet farkindayim bende bakmayi birak gozlerimi kaciriyorum. Goz goze gelemiyorum. Gulumseyemem iste bunlar benim elimde olmayan seyler neden boyleyim bilmiyorum :( galiba benim kulvarimda olmadiklarini hissettiriyorum... halbuki oyle degil. Bu durumdan nasil kurtulacagimi bilmiyorum... cok tesekkur ederim ama verdigin tum tavsiyeler icin. Boyle okuyup duzgun cevap veren insanlar az..
Soran+1 yılKimisi hic okumuyor yorumlara bakarsan... evet ihtimal cok az o yuzden galiba hic evlenmicem gibi.. Turkiyeden birisi ile evlenmemde cok zor. Onun buraya alismasi lazim cunku ben ailemden uzak yasamak istemiyorum... o yuzden tercihim Turkiyeden degil... gercekten zor durumdayim
Soran+1 yılEvet ama baska irktan olmasida daha zor... kulturel farklarda var her ne kadar yurtidisinda dogup buyumus olsamda turk kulturune sahibim... hayirlisi gercekten. Dua et bana lutfen..
+1 yılzeki ve güzel kadınlar yalnız olur. Sen kendi yaşıtlarına değil de biraz da üst yaşlara bakmalısın bence. O seni gelir bulur zaten olmadık bir yerde, beklemediğin bir zamanda :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGelip bulacagini sanmiyorum artik... ama haklisin daima yalniz oluruz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
Ben 25 yaşıma geldim daha yeni açıldım kız akrabam 4-4 luk güzel hemde ilk defa birine acıldım benim için ilk ve seviyorum onu beklerımde okuyacak ve ona çok guvenıyorum güzel olabilirsin ama yuz vermez kimseyle konusmazsan hoşlandın kişiyle muhatap olmazsan kaybedersın iyi birini bulursan konuşmayı dene benim huyum sana yakın erkek halinle aynı sorunu çektim yaklaşan oldumu uzaklaştım
02 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin acildin ben acilamam bile... anliyorsun beni ozaman... elimde olmayan seyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibi yurtdışında kalıyorum ve gerçekten insan birisini bulamıyor burda herkes ne uğraşıyosun yabancı bulsana sendeki şans bende olucaktı günümü gün ederdim diye akıl vermeye çalışıyor ama maalesef karaktersiz olamıyoruz öyle.. Gerçek sevgiyi bulma çabası içinde öylece doğru kişiyi bekliyoruz kim bilir nezaman buluruz böyle birilerini.. soruna gelicek olursak bence normal birşey. Birisini bulmak istiyorsan aktivitelere katılabilirsin veya çalıştığın bir yer veya okulun yokmu?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani cirkinler bile sevgili edinebiliylr veya onu birak istersek onumuze gelen ilk yabanci ile birlikte olabilir. Bu cok kolay. Ama aradigimiz kriterler var... gercek sevgi vs... 6 aydir calismiyorum. Okulum bitti. Spora gidiyorum ama hic turk yok salonda..
Cevap sahibi+1 yılSpor konusu fitness ise başka bir salona gitmeyi deneyebilirsin.. Aktivite olarak Türklerin gideceği aktiviteler bulabilirsin yurtdışı olsa bile bulunur.. Bir işe başlasan çevren genişlemeye başlar buda şansını yükseltir.. Maalesef uğraşmadan hiçbirşey olmuyor. Fakat kriterlere fazla takılmamaya çalış yani güzellik yakışıklılık bunlar geçici olan şeyler tamam ilk görüşte herkes biraz dış görünüşe dikkat eder ama gerçekten anlaşabildiğin birisini bulmaya çalış şahsen ben de utangacım ve kızarıyorum bir erkek olmama rağmen, bu kızlarda hoş olabiliyo ama erkekte böyle olduğunu düşünmüyorum..
Soran+1 yılBu onerilerini dikkate alacagim.. evet ilk once guzellige bakiyoruz.. bazen bakmamaya calisiyorum ama karakterse bile sorun var hep. Hic duzgun biri yok gibi veya belki diyorum ALlah bunu bilerek boyle yapiyor beni korumak icin ve birgun belki hak ettigimi verecek diyorum... gercekten mi... kizarmana uzuldum... cunku ben bile kiz olarak igreniyorum kendimden... cunku ben herseye kizariyorum benim kizarma fobim var. yani bu fobi her an birisi beni yanlis anlicak korkuu yuzunden veya iltifat alinca veya baska bsy her an ansizin kizarabiliyorum dusun... insallah sende kizarmaktan kurtulursun.. destek almamiz lazim bence.. hic kizzrmayan insanlara kendinden emin insanlara o kadar imreniyorum ki...
Cevap sahibi+1 yılİltifatta gelen kızarma utanmaktan gelir zaten bu normal bişey ama yanlış anlaşılmak korkusu bu özgüvensizlikten oluyo.. Her an ansızın kızarmak cidden dediğin gibi destek alınması gereken bir durum seninkisi psikolojik olanı sanırım ama herşeyi atlatırız Allahın izniyle.. bence daha fazla üzülme illa ki karşımıza birisi çıkar birgün ve cidden birçok kişiyi tanıyıp defalarca üzülmek yerine tek bir kişiyi tanıyıp bir ömür boyu mutlu olmak en iyisidir inşAllah ikincisi gerçekleşir hepimiz için çünkü ayrılık acısı cidden çok kötü birşey hele de çok sevdiysen bunu yaşamak istemezsin..
Soran+1 yılEvet ozguvenim yok. Ama bende hersey tuhaf. Yani disardan ozguvensiz oldugumu kimse anlamaz cunku kendimden emin gibiyim. bir ortama girince konusuyorum vs. Aslinda guveniyorum ama guvenmiyorumda belki... insallah atlatirim... bunun icin psikologa gitmeyi dusunuyorum hayatimi cok etkiliyor bu durum.. insallah oluruz evet amin... sevipte ayrilmak cok zordur eminim Allah kimseye gostermesin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde yaşım 23 ve ne sevgilim ne el ele tutuşmuşluğum oldu sana benzer benim hikayemde karakteri duyguları hilseri önemli benim içinde ama o doğru insanı henüz bulamadım hala ona tüm sevgimi aşılamak istiyorum hep mutlu etmek yani gecenin bir vakti sorunu gördüm ve böyle bir tesadüf olabilir mi o doğru insan sen olabilir misin?
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılegolu ya da burnu havada bir insan asla değilim ama sadece karakterime ve kişiliğime olan güvencim tam seninle ortak görüşlere ve beklentilere sahibiz bu tesadüfe izin verebiliriz?
Soran+1 yılInsallah bulursun birini. Ben internet araciligi ile tanismak istemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılyani burdan böyle yazman çok doğru değil haklısın ama sadece biraz konuşma şansımız var mı
Cevap sahibi+1 yılinternete de neden karşı olduğunu anlayabiliyorum cidden bak ama bu tanışma burdan olması kötü birşey değil gerçekten sadece minik bir şans ile konuşalım lütfen
Soran+1 yılDedigim dedik bir insanim.. eger hayir diyorsam sans yok.. insallah kalbine gore birini bulursun sende
Cevap sahibi+1 yılpeki buna saygı duyarım sadece karşılıklı olarak gerçekten anlaşabileceğim biri olduğunu hissettiğim için bunu yazmak istedim umarım iyi insanlarla karşılaşırız
seninle karşılaştım ama zorlayan ve üsteleyen biri değilim öyle de olmak istemiyorum iyi geceler dilerim hayırlısı olsun hakkımızda
Cevap sahibi+1 yılsenin yanına gelirdim yurtdışına ah keşke işte :)
Soran+1 yılHayirlisi olsun Allah iyilerle karsilastirsin evet.. tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim sormam sorun olmaz ise hangi ülkede yaşıyosunuz
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılsadece merak ettim yanlış anlamayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılAma düşünceniz türk biriyle tanışabilmekse ve almanya da değilseniz malesef internet gibi yerlere kalıyor şansınız
+1 yılCevreni arttir, kendini gelistir, sanslarini arttir, kendine guven, guven duygusunu erkekler cok uzaktan sezer, bu da onlari hayvanlardaki ferumen gibi ceker, tabi bu acik-saciklik ya da diksozluluk anlamina gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde degil kendime guvenemiyorum galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunu beğendim ben de senin gibiyim diyebilirim, seçici olduğumdan doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Hep demişimdir annemle bir gün bir kızı tanıştırırsam o kız benim evleneceğim kız olacak diye. Henüz kimseyi tanıştırmadım belki seni tanıştırırım kim bilir. :) Sorunu beğendim n ile başlayan. Uygun görürsen bana yaz, yadırgamam kınamam konuşur fikirlerimizi paylaşırız olur mu? Niyetim ciddi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah karsima senin gibi dusunen birisi cikar. Hayir ben olmaz. Ben internet araciligi ile tanismak istemiyorum. Ve yurtdisinda yasiyorum olmaz.. insallah sende iyi birini bulursun..
Cevap sahibi+1 yılön yargılı olmasan bir tanısaydın keşke
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel kardeşim güzelliğin sana elin değmemesinden utanma duygudan mahreminin kimseye açmamadan. başka eşylerinde de vardır ama bunlar yüzüne yansıdı büyük iitimaller oy üzden sana insanlar güzel diyo. diğer şşeylerini özelliklerini onlarda olabilir. benimde bir sevgilim oldu bende senin gibi insan istiyorum zaten evlenilecek insansın. yüzünün kızarması bile bir yani bilmiyorum her erkğe oluyomu ama bana o kadar muhteşem geliyo ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunlari goremez ki insanlar. Gorunuste hicte hic sevgilsi olmamis bir kiza benzemiyorum ki.. insallah sende birini bulursun. Ben herseye kizarabiliyorum cok rahatsiz edici. Sana gore muhtesem olabilir ama ben bir an once bu durumdan kurtulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyakızarmak iyi bişeydir utanmak iyi bişeydir tabi aşırısı fazla ama şunu unutma bu deirde insanlar. hani derler ya ar damarı çatlamış diye cidden öyle utanma dugusu falan kalmamış çıplak gezseler de aynı kapalı gezseler de sen en azından utanıyosun saklayacak bişeylerin var utanma duygun var sakın bunlar kaybetme ciddi manada güvenmediğin bir insana da bunları açma. Allah sana en güzelini nasib etsin. sadece o utanmanın aşırısı çok aşırıyssa belki kaybet ama inan o utanmadan sende eşinde o kadar keyif alıyo ki.
Soran+1 yılInsallah duan icin tesekkur ederim.. buda imtihandir belki bana.. belkide kaybediyorum bu imtihani cunku bu durumdan daha gurur degil de rahatsizlik duyuyorum... isyan eder gibiyim... Allah affetsin beni..
Cevap sahibi+1 yılyok kardeşim sen umudunu kaybetme iste yeterki hiç beklemediğin bir zaman istediğin gbi biri çıkacak karşına umudunu kaybetme
Soran+1 yılInsallah sagol
Herkese hayır diyerek kısmetini bulamazsın, tanıman lazım, ama daha öncesinde tanıdığın birine şans vermen daha doğru tercih olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılArtik hayir demiyorum ama dogru duzgun insanlar degil ki simdi karsima cikanlar...
Soran+1 yılArtik hic biri okulu bitirdim ama 6 aydir calismiyorum.. eve kapandim iyice. Ciddi bir bunalim icerisindeyim
Soran+1 yılGirsem bile yurtdisinda yasiyorum. Kafelere gitsem %90 yabanci hepsi... dusun ki cok az sayida yasit turk erkekleri var onlarin cogunuda taniyorum hic birini sevmiyorum. 2 tane fizik olarak begeniyorum ama asla ilgimi gosteremem mesela
Soran+1 yılKarakterlerini bilmiyorum. Evet bende once fizik sonra karakter yani karakteri kotu biri ile olmaz. Ikiside olmali
elbet ihtiyacın olan sevgiyi sana verecek birileri çıkar. allah hayırlısını versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah..,
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sabretmişsin bu yaşa kadar hep sakınmışsın kendini çok edepli çok ender bişey bu bulursun elbette ama az farklı ortamlara girmen lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılBasta gurur duyuyordum bu sabrim bu temizligimden. Ama artik ne gurur duyuyorum nede baska bsy. Hep kotu. Hem keske erkenden biri ile tanissaydim diyorum neden hayir dedim diye kendime kiziyorum cunku en azindan o kiside benim gibi olurdu. Ama artik 24’den yukari kim bilir neler yasamistir karsima cikacak olab kisi...
Soran+1 yılInsallah.. ama elimde degil artik...
- Diğer konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım ama 2 senem daha var kusura bakma şimdi evlenemem borç harç çok
01 Yorumla
Soran+1 yılInternetten de istemiyorum..
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Muhtemelen bizim bilmediğimiz senin bildiğin ya da emin olamadığın ve söyleyemediğin bir durum olabilir. Yoksa bu şartlarda olması gerekirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? Herseyi anlattim
+1 yılBu yaşta hiç olmaması normal değil yaşıtların evlenip anne olurken hemde
02 Yorumla
Soran+1 yılUmudumu kestim zaten
- +1 yıl
Kesme ne zaman ne olacağı belli olmaz
+1 yıl35 yaşında olup da erkek olsun kadın olsun olmayanlar gördüm ben...
04 Yorumla
Soran+1 yılHic mi olmadi yani 35’e kadar?
- +1 yıl
İşte o insanlar olmadı demişlerdi bana bizim yok olmadı demişlerdi yani. Hatta ve hatta herif 35 yaşında hiç daha yatağa girmemiş bir kadınla bir kızla sen hesap et yani...
- +1 yıl
Yani...
- +1 yıl
...
Öyle bir insan yok ya da bizim karşımıza çıkmıyor bu gidişle de çıkmaz zaten senin yaş tam uygun zamanla talipler çıkmaya başlar zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum... umidimi kestim
Oldu anam extra patates kizartmasida getirsinler mi
05 Yorumla
Soran+1 yıl29 yasindasin ama 0 olgunluk
- +1 yıl
Senin bahsettigin olgunluk diil olmusluk ici gecmislik Türkiyede baslatilan start up projeleri onun icin iflas ediyo aynisi slikon vadisinde milyarlarca liralik ciro sağliyo buyu artik ic curumesi anlaminda diil beyin olarak su ülkenin icler acisi halinde şu sordugun sorudaki sacmaliga bak
Soran+1 yılSende burda takilacagina ulkenin hali ile ugras ozaman
Soran+1 yılIsmini yazmama gerek yok. Burada sorulari yanitlayacagina ulkene faydali ol ozaman o kadar.
Çok zor ama imkansız değil inşallah gönlüne göre biri gelir hayatına
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol insallah..
Aktivite lere katılıp Yen'i arkadaş ortamı yaratabilirsin kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılAktivite ile olacak degil... yurtdisinda yasiyorum.. Turk erkeklerini aktivitede bulamam...
Soran+1 yılYabanci istemiyorum. Turk ile evlenmek istiyorum
- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHmm ciddi şekilde bende istiyorum ama isteyince olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi olsun herkes icin
- +1 yıl
Umarımmm
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. ben burdayım canımss kaçırma derim 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılInternetten olmaz...
+1 yılolabilir.. benimde olmadı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur seninde insallah
- +1 yıl
ben tipsizim ya beğenmezler
+1 yılseç beğen şu an yazanlardan
01 Yorumla
Soran+1 yılInternet ile olmaz
+1 yılNasip kısmet hersey kafana takma
00 Yorumla
+1 yılkendi tercihin aslında..
yoksa 50 tane olurdu..01 Yorumla
Soran+1 yıl50 tane olabilirdi belki ama icime sinmeyenler olurdu
+1 yılBeni takip et ben yolu biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol gizliyim.
+1 yılAyetmi var erkek gelicek diye?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gidemem...
+1 yılböyle kadınlar var mı gerçekten ya?
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı durumdayım bir takip atar mısın
02 Yorumla- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılAtamam
- Diğer konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğüm kişi misin acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum turkiyede yasamiyorum ben
- +1 yıl
Pki tskler
- Diğer konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenemiyorsun erkeklere
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmek degil karsima duzgun birisi cikmiyor. Ciksa bile bundan sonra bilmiyorum. Yani cok gec kaldim gibi. Hic deneyimim yok igrenc hissediyorum gercekten...
- +1 yıl
Geç kalmış değil işte düzgün birisi çıkmıyor derken güvenmek te geçiyor bir erkeğe güvenmen lazımki ilişki yürümesi icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmsinda zaten direk evlen
00 Yorumla
+1 yılOldugu kadar olmadıgı kader, cok yorma kendini
00 Yorumla
+1 yılkendine guvenin yok korkuyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
- +1 yıl
bakiresin diy<e korkuyorsun
- +1 yıl
Neden sustun
Soran+1 yılHayir bakirelikten degil. Yurtdisinda yasiyorum. Istesem onume gelen ile yatip kalkarim. bir bara gidip icmek ve bir konusma sonrasi yapilabilecek en kolay sey. BEn ciddi bir iliski istiyorum. Dolayisiyla o kisi ile herseyi yasicam. Benim korkum mesela hic opmed
- +1 yıl
Yurt disi nerden almanyami
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. normal tabi, herkes sevgili yapacak diye bişi yok.
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
Nasip kısmet bu işler, olmayınca olmuyor.
+1 yılDaha iyi ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen iyisin yine benimki normalmi
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Cevap sahibi+1 yılbu yasima kadar sevgilimin olmamasi
Soran+1 yılElin hic bir kiza degmedi mi yani?
Cevap sahibi+1 yıldegdide gecmiste sevgilim olmadi ve halada yoktur
Soran+1 yılBenim hic bsy olmadi dusun.
Cevap sahibi+1 yılyasin daha genc olur prenses dert etme
Soran+1 yılHayirlisi
Cevap sahibi+1 yılevet hayirlisi
+1 yılGayet normal
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun peki?
Normal.
00 Yorumla
+1 yılnormall dogrusu bu
13 Yorumla
Soran+1 yıl24’ um ama
- +1 yıl
Neden kapattın yine hayırsız seni
- +1 yıl
Bekliyorum seni bak okuyunca mutlaka ulas
Gizli Üye(30-35)+1 yılaha aynı ben
113 Yorumla- +1 yıl
:))) muhabbet edelim mi?
Cevap sahibi+1 yıl@yusufcanortacc burdan kimseye güvenemiyorum maalesef 🙈🙈
- +1 yıl
Muhabbet için güven mi gerek :)
Cevap sahibi+1 yıl@yusufcanortacc ben safım biraz çabuk bağlanırım insanlara o yüzden bulaşma hiç 😂
Soran+1 yılAnliyorsun ozaman beni...
Cevap sahibi+1 yılEvet tek farkımız ben kızarmıyorum ama çekingenim yine de.. bir de 23 yaşındayım ben :)
- +1 yıl
Saflık müdahale edilen bir huy. Bunun önüne geçebilirsin. Ayrıca insanlara şans vermeden arkadaşlık kuramazsınız. Ayrıca yoruma atlamamın da bir sebebi var.
Cevap sahibi+1 yıl@yusufcanortacc nedir sebebi beyefendi
- +1 yıl
Burdan konuştuğum bir kızda hemen bağlanıyordu yoksa sen o musun baş harfi m
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_adam benim de baş harfim m 😂😂 ama seni tanımıyorum 🤔
- +1 yıl
Hadi ya
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_adam evet
- +1 yıl
Peki 😔
+1 yılEgoistsin galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılEgoist degilim
- +1 yıl
Hayırlısı diyem
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir 🤷♂️
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal degil bence
+1 yılAcelesi yok
12 Yorumla
Soran+1 yıl24’ oldum.. hic olmadi...
- +1 yıl
Elbet bir gün olucak
+1 yılbu isyana içim acıdı
00 Yorumla
+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi hic ama hic olmamasi?
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?