Sürekli ayrılıp barıştığım ilişki bitince hiç üzülmemek normal mi, sonra pişmanlık ve boşluk yaşar mıyım?

7 aydır birlikteyiz ama her ay 1 kavga oluyor bitecek gibi oluyor ben dayanamıyorum çabalıyorum yine devam ediyoruz çünkü beni sevdiğini düşünüyordum ama bu sefer görüntülü konuşurken ben kötüydüm bana karşı soğuk olduğundan telefonu bırakıp başka yere gitmişti ve ben gelmesini bekliyordum telefona, o arada ekran dışında ağladım en son sıkıldım neredesin diye falan sordum yemek yiyorum geleceğim dedi rahat rahat ben de konuşmak istemiyorsan kapatayım dedim ağlıyordum o da bana bence sen konuşmak istemiyorsun dedi falan neyse kapattık ve kaç saat oldu nasılsın diye bile sormadı açıkçası bu sefer umurumda değil ama ileride yine dayanamayıp periler gelir yazar diye korkmuyor değilim şu an nasıl böyle rahatım bilmiyorum normalde konuyu açıklığa getirttirip ben konuşurdum ama şu an hiç hevesim yok sanırım aklım başıma geldi yani inşallah öyle olmuştur bana bir nasılsın dese bile ona dönecek biriyim onu bile yapmıyor öyle bir ilişki işte iyi oyunculuk yapmış hep bizi böyleleri bulur zaten

Sürekli ayrılıp barıştığım ilişki bitince hiç üzülmemek normal mi, sonra pişmanlık ve boşluk yaşar mıyım?