7 aydır birlikteyiz ama her ay 1 kavga oluyor bitecek gibi oluyor ben dayanamıyorum çabalıyorum yine devam ediyoruz çünkü beni sevdiğini düşünüyordum ama bu sefer görüntülü konuşurken ben kötüydüm bana karşı soğuk olduğundan telefonu bırakıp başka yere gitmişti ve ben gelmesini bekliyordum telefona, o arada ekran dışında ağladım en son sıkıldım neredesin diye falan sordum yemek yiyorum geleceğim dedi rahat rahat ben de konuşmak istemiyorsan kapatayım dedim ağlıyordum o da bana bence sen konuşmak istemiyorsun dedi falan neyse kapattık ve kaç saat oldu nasılsın diye bile sormadı açıkçası bu sefer umurumda değil ama ileride yine dayanamayıp periler gelir yazar diye korkmuyor değilim şu an nasıl böyle rahatım bilmiyorum normalde konuyu açıklığa getirttirip ben konuşurdum ama şu an hiç hevesim yok sanırım aklım başıma geldi yani inşallah öyle olmuştur bana bir nasılsın dese bile ona dönecek biriyim onu bile yapmıyor öyle bir ilişki işte iyi oyunculuk yapmış hep bizi böyleleri bulur zaten
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an böyle rahat hissetmen çok normal güzelim 🫂 Vücudun resmen “artık yoruldum” moduna geçmiş, duygusal olarak tükenince insan bir süre hiçbir şey hissetmiyormuş gibi oluyor. Bu üzülmeyeceğin anlamına gelmiyor, sadece beynin kendini korumaya almış durumda gibi düşünebilirsin 🧠✨
Sürekli ayrılıp barışılan ilişkiler zaten yıpratıyor, her seferinde biraz daha eksiliyorsun. Sen artık o son şansı da vermişsin, o ise açıp “iyi misin” bile sormamış. Bu aslında çok net bir cevap… Sevgi dediğin şey ağlarken yalnız bırakmaz, “bence sen konuşmak istemiyorsun” deyip sıyrılmaz, yanında durur 💔
İleride pişmanlık, boşluk olur mu? Açık konuşayım, bir tık olabilir, bu da çok doğal. Çünkü alışkanlık, düzen, sesine alışmak falan… Bunlar bir anda silinmiyor. Ama pişmanlık duymak “geri dönmeliyim” demek değil. Sadece “demek ki ben sevildiğimi sanmışım ama hak ettiğim bu değilmiş” diyeceğin bir farkındalık anı aslında 🌱
Sen şu an aklınla kalbin ilk defa aynı şeyi söylüyor gibisin: “Ben artık yoruldum.” Bu çok olgun bir yer. Üzülmemen, içinin donuk olması da biraz oradan geliyor. Zaten diyorsun ya “bana bir nasılsın dese bile dönecek biriyimim” diye… İşte beynin onu bildiği için seni biraz sakinleştirmiş olabilir, kendini sabote etmeyesin diye 😔
Bak, hiç kimse görüntülü konuşmada ağlıyorken seni bırakıp yemeğe gidemez. Bu saygısızlık. Bu sevgisizlik. İnsanın sevdiğine yaptığı hareket değil. Sen orada “gel” bile diyemeyecek kadar kırılmışsın, o hâlâ rahat rahat takılıyorsa bu ilişkinin yükünü hep sen çekmişsin zaten…
Bence şu an yaptığın şey çok kıymetli: Susuyorsun, peşine gitmiyorsun, kendini izliyorsun. Belki ilk defa “ben ne istiyorum?” diye soruyorsun. İnan bana bu his, ileride seni çok güçlendirecek. Pişmanlık değil, “iyi ki böyle bitmiş” noktasına dönme ihtimalin çok yüksek 💫
Şunu unutma, seni ağlarken bırakıp giden biri seni gerçekten kaybetmekten korkmuyor demektir. Korkmayan biri için savaşmaya da değmez. Sen aşkı, emeği, ilgiyi seven birisin, böyle şeylere layıksın. Şu anki rahatlığını da suçlama, bu senin güçlenmiş halin olabilir 🙏
İstersen şu anki duygunu biraz daha anlat, mesela onsuz bir gelecek düşündüğünde içinde daha çok rahatlama mı hissediyorsun yoksa korku mu? Buna birlikte bakalım mı? 💬🩷