1 yılİlişkide ki güce bağlı , arada ki kıvılcım ne kadar yüksekse o kadar bağlanıp güçleşir. öyle aldatma yoksa ortada gerçekten seviyorsan tekrar bir araya gelirsin , ve bir araya geldikçe birdaha kopamazsin , olumsuz yorum yapanlar ayrılınca ona buna koşanlardan oluyorlar. Onlara göre bu olmaz tabi
13 Yorumla- 1 yıl
Mutlaka öyledir ama bir soğukluk giriyor illaki:)
- 1 yıl
Gerçek sevgi varsa soğukluk olamazzzz🫠
- 1 yıl
İnanıyorum sana🥰
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılBitmez de değersizleşir.
Soruyla alakası olmayacak ama bir örnek vereyim. 18 yaşında değersiz hisseden bir insan düşün 25 yaşinda da değersiz hissediyordur bu insan. Ama 18 yaşındaki gücü, olaylara verdiği tepkisiyle 25 yaşinda aynı olmayacaktır. Değersizlik duygusu farklı şekillerde ortaya çıksa da aynı duygudur. Aynı duyguyu ilk kez yaşamakla 100. Kez yaşamak arasında çok fark vardır. Aynı şekilde bir ilişkide ilk başlardaki duygularla 100. Kez hissedilen barışma hissi bir olmayacaktır.00 Yorumla
Toksik ve yalama olmuş ilişki türü...
İlk birkaç sefer o drama In verdiği heyecan sana çok iyi gelir bağımlısı olursun. Derken ilişkiye olan güvenini yitirir partnerine sırtını yaslayamaz olursun.
Ayrılma ve barışma sebebi de önemli tabi bu noktada. Yani dış etkenler yüzünden mi ayrılınıyor yoksa ilişkide mi bir sorun var o da oldukça önemli.10 Yorumla
1 yılEvet, sürekli ayrılıp barışmak zamanla hisleri yıpratır. Güvensizlik artar, kırgınlık birikir, ilişkiye olan inanç zayıflar. Bu döngü devam ettikçe hislerin bitmesi ya da anlamını yitirmesi kaçınılmaz hale gelir. Sevgi, sabır ve güven ister; sürekli kopup bağlanmak bunları zedeleyebilir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBitmediği için birleşiyorlar ya, bitince bir daha birleşme de olmaz
24 Yorumla- 1 yıl
Dikiş tutmuyor aynen👍🏻
- 1 yıl
Duygular baki kalabiliyor ayrıldıktan sonra, bir kıvılcım yetiyor bazen yeniden denemeye. Ayrılığın sebebine göre şekil alıyor biraz da
- 1 yıl
Öyledir 🙂
- 1 yıl
yok ben seviyorum mesela barisalim dedi 8 aydir kimseyle flört bile etmedim ama barismam netim
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılbiter tabi ki de
10 Yorumla Hisler belki bitmez ama saygının biteceği kesin.. Saygı bittiği zaman sevgi de fazla durmaz, çeker gider...
54 Yorumla- 1 yıl
Saygı bitince sevgi de bitiyor öyle✌🏻
- 1 yıl
😊😊
Açıkçası bu çiftlerin birbirlerine olan sevgisinin güçlü olup olmadığına bağlı.
15 Yorumla- 1 yıl
Bir soğukluk giriyor yine sanki Liloş😏
- 1 yıl
Ahahah aşk ateşi whuu bak bak🔥🔥💥😅
- 1 yıl
😅💞
Duyguların yıpranmasına neden olur bence, kırgınlığa ve umutsuzluğa daha çok neden olur. Sürekli tekrar ettiğinden dolayı da güven sarsıldığı için uzun vadede hisler solar ve ilişki nanay olur 🤭
12 Yorumla- 1 yıl
Laçkalaşıyor ne yazıkki🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKapıyı aralayınca evin içindeki ortam bile soğur degişir ki o nasıl aynı kalsın 😂
26 Yorumla- 1 yıl
Güzel benzetme😂👍🏻
- 1 yıl
Dimi 😂😂😂☺☺🥰
- 1 yıl
Aynen öyle eskisi gibi olmuyor insan🤍
- 1 yıl
Olmaz yürek soğudumu bi kere bitti demektir geçmiş olsun eskisine sıradaki hoş geldin 🥰🥰🥰🥰
- 1 yıl
😊😊👍🏻🥰
- 1 yıl
🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰😂
1 yılEvet biter bitiyorda dandik ilişki türü tam böyle ilişkilerde araya kişilerde giriyor zaten. Bir tarafın asla sevmediğide aşikaar
15 Yorumla- 1 yıl
Evet hemen de sosyal medyadan birileri serpiştirilir😀
- 1 yıl
Evet insan bir soluklanır birde rol yaparlar yeni tanıştıkları kıza 😂🫣
- 1 yıl
Ayy ayy iyi oynasalar bari hemen de anlaşılıyor😀😀😄
- 1 yıl
Artık kapak atmak istediklerine yaparlar onu🌝
- 1 yıl
😅😅👍🏻💙
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSaygı biter , heyecan biter toksik bir ilişki haline döner zamanla yorulursun bu tarz ilişkiler insanı yıpratır
14 Yorumla- 1 yıl
Yıpratır maviş💙
- 1 yıl
Kesinlikle 👍 çünkü aşkın bir büyüsü vardır işte o büyü bozulursa birdaha dikiş tutturamazsın ve her olumsuzlukta patlak verir
- 1 yıl
Orjinalliği gider👍🏻
- 1 yıl
Aynen öyle 👍🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılİlişkide ayrılıp barışanlar gün gelir ayrılırlar, gün gelir birbirlerinden uzak dururlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Soğuyor insan zamanla😌
- 1 yıl
Evet. 🌹
- 1 yıl
🧡
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBiraz argo olacak galiba ama tam karşılığı olsa gerek.
Yalama olmuş vida sıkı durmaz.12 Yorumla- 1 yıl
Gerçekler bazen argo kaldırır:)
- 1 yıl
maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbiter bence yipranirlar bir yerden sonra hep ayni sorunlar falan olmaz yani sogukluk girer araya
15 Yorumla- 1 yıl
Sen diyorsan öyledir şekercim🍭🍫
Sen ılımlı, pozitif bir aşk kadınısın çünkü🤗 - 1 yıl
sen de oylesin baal, tesekkur ederiim 💖🌸
- 1 yıl
Aşk kadını ahaha benim için biraz tartışmaya açık ama geri kalan kısmını şüphesiz kabulüm😅🍫🍬
- 1 yıl
ahshahshhs 🥰🌸😻💖
- 1 yıl
💞💞🥰🥰
1 yılYalama olur 🤣biraz argo oldu ama gercekler böyle
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle ama doğruya doğru😅
- 1 yıl
Yalanla isimiz yok 😀
- 1 yıl
👍🏻👍🏻😄
- 1 yıl
😀🤣
1 yılBiter kesinlikle. Ben yaşadım bunu kafada hep soru işareti çünkü.
13 Yorumla- 1 yıl
Hep acabalar oluyor doğru👍🏻
- 1 yıl
Kafa rahat ise ilişki de rahat ilerliyor.
- 1 yıl
Doğru dedin👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sürekli ayrılıp barışmaya gerken yok bir kere ayrıldım mı biter benim için 😅
114 Yorumla- 1 yıl
Zaten eskisi gibi de olmuyor. Denenmiş denenmez tekrar dedikleri olsa gerek:)
- 1 yıl
Barışılınca aynı hataları yapmamak adına dikkatli olunacak derken bu sefer daha büyük hatalar yanlışlar yapılıyor. Yaşanılacak güzel olan anların büyüsü kaçıyor. Eski altın varaklı kara defterler yeniden açılıp kozlar yeniden daha sert bir şekilde paylaşılıyor. Sizin bir cümleyle ne güzel özetlediğinizi gereksiz uzunlukta yazdım aynı kapıya çıktığı halde 😇😅
- 1 yıl
Yok est.🙂
Tabiki yazabilirsiniz. Sorular karşılıklı fikir dönüşümleri için. Birçoğumuz kendimiz için sormuyor aslında ama hayatta her şey bizler için bu sorular hayatımızda belki de karşılaşacaklarımız. Okumak, fikirleri almak bana keyif verir heleki aklı başında yorumlarsa😊 - 1 yıl
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Aklı başındalık burada pek az rastlanır türden şeyler umarım bir gün aradığınızı bulursunuz. Son zamanlarda sorularınızı sıkça görüyorum ve cevaplamaktan da gerçekten keyif aldığımı itiraf etmem gerekiyor. Bazen cevapladığım soruların altında sizin yanıtlarınıza da denk geliyorum. Kendinizi çok iyi yetiştirmiş biri olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim ve nedense bu site için fazla donanımlı olduğunuzu düşünüyorum. Dikkatimi çeken bir diğer nokta, yalın ve net cümleler kurmanız, ancak ne demek istediğinizi gayet iyi ifade ediyor olmanız. Alakasız saçma bir benzetme yaparak sizinle ilgili bir tahminde bulunmak istiyorum. Zamanında bir flörtüm vardı yazıları ve kendini ifade ediş şekli size çok benziyordu. Kendisi adli psikologdu. Acaba siz de psikolog olabilir misiniz 🤔😇🤔😇
- 1 yıl
Öncelikle güzel ve dikkatli düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet ben psikoloğum😊
Ama bireysel danışmanlık artık yapmıyorum. Önceden bir merkezle ortak idim. Klinik vakalar benim pek ilgimi çekmedi ve işe dair motivasyonumla tutmadı. Orayı bırakıp kurumsal bir firmaya geçtim ve alanımda uygulayıcı eğitimenim. O esnada yüksek lisansımı bitirdim. Sırada doktora kafamda var.😊😊 - 1 yıl
Tabi tebrik edin demek dikkatli tespit etmişsiniz ve iyi gözlemcisiniz😄😄😄
Teşekkür ederimm. Umuyorum hayırlısı🤗
Çok acele etmek istemiyorum pek doktoraya açıkçası çünkü yüksek lisansta hızlı yaptım ve çabuk bitti tabi benide bitirdi biraz bu süreçte🥲
Bu sefer daha ağır adımlarla kendimi daha çok dinleyerek:) - 1 yıl
Tabi ki de ara verip dinlemenizde fayda var ancak siz de anladığım bir şey varsa koyduğunuz hedeflere yönelik elde ettiğiniz başarılardan beslenen bir yapı seziyorum. Aslında dinlenmek sizin için faydalı gibi görünsede hedeflerinize yönelik başarılarınızı ertelemek sizin için daha yorucu olacağı kanaatindeyim. Yine kendinizle alakalı en doğru kararı verecek olan sizsiniz 😇
- 1 yıl
Hepsi gerçekten doğru dediklerinizin:)
Düşınmek beni gerçekleştirmekten daha çok yorar.
Tespit gibi tespit oldu👏🏻👏🏻 - 1 yıl
Düşünmek*
- 1 yıl
Son olarak doktorayı ağırdan almak istemenizin sebebini mükemmeliyetçiliğiniz olarak değerlendiriyorum ki bu konuda ne yapmanız gerektiğini size söylecek en son kişi benimdir diyebilirim 😇 Eeee hep siz mi insanları analiz edeceksiniz bir de bizim gibi sıradan insanlar sizin hakkınızda çıkarımlarda bulunsun bu seferlik dimi ama 😅😅
- 1 yıl
Bu mükemmeliyetçilik boyutu zihnimi mükemmel dinlemek istemek bu sefer😀
Est.😌
Yorumlar göreceli ve açıktır her zaman. Eleştiriyi sever ve yaparımda. Yeterki yapıcı olsun.
Tabiki bulunulabilir. İnsanın ilk psikoloğu kendisidir bizler vasıta:) - 1 yıl
Rica ederim ben de teşekkür ederim.
1 yılBence bir ilişkide sürekli ayrılıp barışmak hem ilişkiyi yıpratır hemde monotonlaştırır ayrıca ilişkide saygı sevgiden önce gelen bir şey bence böyle yaparak zaten kendinize ve ilişkinize dair herşeye saygısızlık edersiniz oturup halletmek varken o anlardan ayrılık bahanesiyle kaçmak saçmalık olurdu
10 Yorumla
1 yılBirseyi surekli sök tak yaparsan lacka olur. Bi kere ayrildiktan sonra hadi ikinci kez denendi diyelim. 3. Kez denenmez çünkü daha önce iki kez denenmis olmamis. Yeni rota belirlemek en iyisi.
10 Yorumla
1 yılevet biter bi iilişkideki her kavgadan sonraki o ayrılıktan bir parça alır götürür o yüzden kavga sonrası ayrılalım bitirelim gibi kelimeler kullanmamak gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ayrıl barış ilişkileri makarna gibidir çok çeşidi var ama tadı hep aynı
23 Yorumla- 1 yıl
Ahahah makarna 😅😅
- 1 yıl
Haahaha😅😅😅
Ayy en sevmediğim ilişki gidişatı toksik ilişkiler ömürden çalıyor ve kaz ayakları olarak geri dönüyor aman tanrım. Uzun lafın kısası erkekler kapatılsın 💅🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSadece takıntı haline geliyor , kalbin çok çabuk kanabiliyor ama beynin tüm gerçekleriyle savunuyor. Sevdiğini , onsuz yapamayacagini saniyorsun aslında alışkanlık/takinti oluyor
10 Yorumla sürekli ayrılıp barışınca hisler bi yerden sonra yorulur. güven falan da sarsılır. seviyorsun belki ama o eski heyecanı bulmak zor oluyor bide ilişki bi garipleşiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Biter mi orasını bilemem ama bir ayrıl bir barış insan yoruluyor eski tat alınmıyo ama insan birakmakta istemiyor
10 Yorumla
1 yılHisler zamanla biter ama ayrıl barış durumu bence kıymete bindirir. Ayrı geçirdiğin zamanları telafi etmek için daha sıkı sarılırsın 🥹
10 Yorumla
1 yılToksik ve zehirli bir ilişkiye dönüşür, karşılıklı saygı yitirilir. Ayrılıp barışma tavrı sürekli olmamalı.
10 Yorumla
1 yılBir süre sonra yıpranır ve biter. Sürekli kavga gürültü olan ilişki insanı sinir hastasi eder diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılEvet bitiyor ben bilirim 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Tescilli tecrübe konuşuyor diyorsun😅🧚🏻♀️
- 1 yıl
Maalesef 😅
- 1 yıl
Pfff yak yak🚬🚬🖤
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Toksik ilişki berbat bir durum. Saplantılı kişilikler devam ettirir bunu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır bitmiyor bitse barısılmaz ama cok yıpratıyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer hisler gerçekse, bitmez sahteyse hiç yaşanmamış olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bitermi bilmiyorum artık aynı hissetmemeye başlarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır bitmez. Yani iyi hisler yerini kötü hislere bırakır
10 Yorumla surekli ayrilip barismada iliskiler zedeleniyor ve bitiyor
10 Yorumla
1 yılDeğersizleşir.
Yokluğuna alışınca biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSanırım ciddiye alınmaz saygının yoksun olduğu hâl olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlişki yıpranır
Ama telafisi mümkündür
Yaralar oluşur iyileşir ama izleri kalır10 Yorumla
1 yılBiter tabi soğuyorsun o insana karşı güveninde azalıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Öyle durumlarda çiftler birbirini yıpratır sadece duygular aşınma durumuna gelir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sık gel git yaşamak bir yerde geri dönüşü imkansız kılabilir.
10 Yorumla
1 yılGerçek sevgi varsa ve kavgalar bencilce değilse azalmaz
10 YorumlaKesinlikle bitiyor kırılma noktası oldugunda dönüş olmuyor.
10 YorumlaToksik bir hale geliyor o yüzden bitiyor hisler maalesef.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYalama oluyor. Oyle bir iliskiden çıktım uzun zaman önce.
10 Yorumla Laçka olur ve toksik bir duruma dönüşür. Bence gitmiyorsa çokta zorlamamak gerekir.
10 YorumlaHisler bitmiyor ama çok yıpranıyorsun. Sonra da yollar sevsen de ayrılıyor.
10 Yorumla
1 yılHem hisler biter hem ilişki zedelenir evlilik olursa evlilikte kötü etkileri olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Direk ilişki biter 😀
24 Yorumla- 1 yıl
Sen diyorsan öyledir msn Ayça😅
- 1 yıl
Yıllar konuşuyor😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBüyük hatalar olmadıktan sonra kolay kolay bitmez.
10 Yorumla Biter. Güvensizlik olur mutlu bi ilişkide zaten ayrılmazsın. Sürekli ayrılırsan araya başkalarıda girer vazgeç yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılayrılıyorsan his yok zaten. biri peşinde olur diğeri ayrılmak ister öyle ilişkiler bunlar.
10 YorumlaEvet yıpranıyor ilişki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenlik hareketler değil naz çekilirse ayrılma mahrumla yok
10 Yorumla
1 yılHisler bittiği için bir ayrıl bir barış olur maalesef. Ayrıl- barış bir ilişkide asla olmaması gereken bir şey istisna bir durum olmadığı sürece
20 Yorumla
1 yılilişkinin dinamiğine bağlı kimisi ayrılıp barıştıkça daha da birbirine kenetlenir kimisi ise zamanla uzaklaşır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılBir problem varsa onu çözmeden alışmışlık için barışmak hiçbir şeyi çözmez.
10 Yorumla
1 yılHisler bitmez ama yaralar artar günün birinde çok küçük bir olay geri dönülmez bir ayrılık getirir
10 Yorumla
1 yılSevgi saygı varsa olur hiçbir sorun olmaz hande yenerin dediği gibi birini yeniden tanıyıp alışıp sevmeye değmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBiter evet, gittikce azalır
15 Yorumla- 1 yıl
Azalıyor belki tam bitmese bile 🙂
- 1 yıl
Napalım öyle aşkı biz 😀😂
- 1 yıl
Canı cehenneme dimi Iso😂😂
- 1 yıl
Bize deli divane aşk lazım❤️ kasıntılara tekme
- 1 yıl
Evet samimi saf beyaz gelecek😅💞
1 yılEvet azalır bence
11 Yorumla- 1 yıl
İllaki oluyor. Eskisi gibi olması zor.
1 yılAyrılmak büyük bir olay bence sürekli tekrarlandığı zaman önemini yitirir ve normalleşme olur. Ve duygularda azalır
10 YorumlaTabikide biter gerçekten sevginin saygının olduğu bir ilişkide ayrılık söz konusu bile olamaz zaten
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat