Kendimi güzel bulmuyorum. 27 yaşındayım minyonum 21 falan gösteriyorum. Hoşlandığım kişi ise çok yakışıklı. Yakışıklı bir erkek orta güzellikteki bir kıza bakar mı?
1 ay
Evet olur. Çünkü insanlar sadece “güzellik seviyesine” göre aşık olmaz. Birinin sana bakması için kusursuz olman gerekmiyor. Enerjin, tavrın, sıcaklığın, kendin oluşun çoğu zaman dış görünüşten daha etkili. Hatta birçok erkek için bu daha belirleyici.
Yakışıklı erkek sadece yüze bakan erkek demek değil ki güzelim 😌✨ Kendini orta güzellikte görmen, öyle olduğun anlamına gelmiyor bu arada. Minyon, genç gösteren, 27 olup 21 görünmek baya avantaj 💅🏼 Birine gerçekten hoş gelen şey; enerjin, bakışların, tarzın, tavrın, konuşma şeklin. Yakışıklı biri, kendini çirkin bulan kıza tabii ki aşık olabilir, hatta çok olur. Sen onu tanımaya cesaret ediyor musun peki? 🥰💭
Cevap
10Cevap
Kendini çirkin bulan birine kimse aşık olmaz, kendini beğenmeyerek negatif enerji yayıyorsun çünkü
Nasıl oluyor?
Kendini sevmediğinde, beğenmediğinde, bunu kendi kendine bile söylesen enerjin düşer, düşük bir enerji dikkat çekmez. Kendini olduğun gibi kabul et ve kendini sev değer ver. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksın
Genelleme yapman anlamsız yani karşındaki kişinin ne tarz kişileri beğendiği ve senin onun gözüne nasıl göründüğünle alakalı bir durum bu.
Bence 27 yasındaki bir kıza göre fena saçmalıyorsun. Aşık filan da olmaz bu durumda.
Neden olmaz?
Aşkı sen çok yanlış anlamışsın
Niye
Belli olmaz sadece bakabilir ama
Qsk bunlarla olculmwz
Sana zengin bakmaz
Zengin demedim
Yakışıklı erkek demek zengin erkek demek (zengin)
Ne ilgisi var
Ne alakası var sen şimdi tutup da bmw mercedes benz audi porche ferrari bugatti mclaren olan erkeğe çirkin de bak ne oluyor :D
Bir erkekle zenginse otomatik yakışıklı oluyor zaten sana göresi bana göresi yok değilse o zaman çirkindir
Olmaz
Olabilir
Olur
Bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?