yani bu anca filmlerde mi olur? Yoksa gerçekte var mı? Ve sadece güzellik mi sevilir bu hayatta?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik her şey değildir. Normal bir güzel, karakteri, huyu suyu ile muhabbeti ve özel yetenekleri ile ya da kariyeri ile mankenleri bile peşinden koşturur. Zaten sadece güzelliğe gelenden sana hayır gelmez. Seni, sen olduğun için seveni bulmalısın🤗
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne güzel yazmışsın ama gençlerden senin gibi düşünen çok azdır :((
Soran+1 yılHaklsıım abi ben de öyle düşünüyorum...☺🌸🙏🏼 allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanların birbirine ilgi duyması için ilk kriter her zaman görünüştür. Ben görünüşe bakmam diyen zaten yalan söylüyordur. Klişedir ama dışını beğenmediğin insanın içiyle zaten ilgilenmezsin. Ancak istisnai durumlara inanırım. Gönül denen şey gerçekten garip bir şey. Bazen görünüşten çok bir kelime, hareket veya duygu çok başka yerlere götürür insanı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Gerçekte olmaz emin ol ben de yaşadım, asla dönüp bakmıyorlar. Senin sevgin diğerlerinin güzelliğinden geri kalıyor ve bu her zaman böyle oluyor, her zaman.
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin :( haklısın sanırım.. Kalbin güzelliğine bakan yok mudur hiç
- +1 yıl
Ciddiyim güzelim, kalbinin güzelliğine bakan ancak karşına çıkan nasibin olur. O da varsa kaderde çıkar bulur seni. Onun dışında asla bakmıyorlar kendi başıma geldiği için anlatıyorum. Bakma sen severiz ederiz diyenlere inanma, güzel kızlar varken sıradan kızları ne yapsınlar Allah aşkına.
Soran+1 yılEvet allah öylelerinin belasını versin benden uzak tutsun masum kendim gibi iyi temiz kalpli birini istiyorum :((
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılSen yakışıklı olmayan bir kişiye aşık olabilir misin.. Hayat karşılıklı anlamıyorsunuz.. tiple olan tek şey aşktır... Aşk ise heyecandır maceradır Yani kısa sürer... devamının olması için sevgi ve saygı gerekir O da tipli olmaz tipe bakan zaten bulamaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
81Cevap
u +1 yılSadece güzellik seviliyor bu hayatta. Erkekler dış görünüşle ilgileniyorlar, daha çok erkekler diyelim. Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olurlar :)
10 Yorumla
+1 yılgörünüş ilk 10 saniye için geçerli bu yolda yürürken metroda otobüste kesiştiğin insanların senin dikkatini çektiği bir şeymiş gibi düşünebilirsin. Emin ol güzelliğine ölüp bittiğin insanı tanıdıktan sonra dünyanın en itici insanı olarak da görebilirsin. En çirkin gördüğün insanı tanıdıktan sonra dünya güzeliyle bile aynı sıraya koymayacağın insan olarak görebilirsin. Yani dış görünüş önemli değil demiyorum. O da önemli insanın kendine bakması kendiyle ilgilenmesi çevresine kendisine güzel gözükmek istemesi ama bu kime göre neye göre ve ne zamana kadar. Geçici böyle şeyler siz önce içindeki niyete kalbine bakın.
10 YorumlaBen toplum arasında güzel bulunan biriyim ama öyle aşırı yakışıklı bir sevgilim olmasını istemem hatta mümkünse ortalamanın altında zeki biri olsun diğer şekilde ben kıskançlık krizine girerim hiç sevgilim olmadı ama biliyorum ben kendimi kıskançlıktan gebe ririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ufakta olsa bir çekim olması gerekli. Ama güzellik ya da çirkinlik gelip geçici bir kavram herkesin kendince kriterleri vardır benimki ise karşımdaki insanın bana verdiği değer. Yani çok güzel ama bana bok gibi hissettiren birisiyle dakika işim olmaz ama orta güzellikte keyifli vakit geçirdiğim her buluşmada bulusmadan önce sabırsızlandığım biri için ömrümü verebilirim.
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin ilgisi yoksa ne yaparsan yap aşık olmaz.
10 YorumlaAşırı derecede güzel olman şart değil ama yüzüne bakılmayacak kadar da çirkin olmamalısın. Her ne kadar önemli olan karakter vs. Deseler de ilk bakış ve aradaki çekim önemlidir. Zaten iki kişi arasında aura olmadan bir ilişki başlamaz.
11 YorumlaBen oldum bizim mahalleden bı kıza tutuldum güzelde değil kime sorsam güzel değil sen daha iyisini felan bulursun diyorlardı ama ben onu seviyordum gözüm başka hiçbir şey görmüyordu neyse açıldım reddetti bende anlamadım 😞
00 YorumlaYakışıklı Erkekten erkeğe değişir, benim yakışıklı olduğumu söylerler şahsen model gibi bir kız olmadığı sürece çıkmıyorum. tr de fazla bulunmadığı için öyle kızlar genelde yurtdışından kızlarla konuşuyorum
038 Yorumla- +1 yıl
Vay be özgüvene bak😅
- +1 yıl
Ben seni yakışıklı bulmuyorum bunu napıcaz😂😂
- +1 yıl
Offf 😂😂😂 kes ya çıktığı kızlarmış kullanılıp atılan kızlar desene sen şuna
- +1 yıl
Bır sac bir makyaj fızıgım taş gibi ıstesem seni kendıme aşık ederim ama sevıyen zero😂 tipim degılsın 😂
- +1 yıl
😂😂🤣 yaw yok trol yapıyorum nerde gorcem seni ama cok yakışıklı olsan bile ben kalbe bakıyorum😇
- +1 yıl
Ben Haluk Leventın de dediği gibi " En güzel AŞK zor olanmış" ben zoru sevıyorum basitlik bana göre degıl🙂
- +1 yıl
Dkdkkdkdkdkd saol kalsın bu kadar herşeyi yaşamış bır sürü kızla beraber olmuş bır ınsan gerçekten sevemez🙂
- +1 yıl
Sen hiç kimseyi gerçekten sevemezsın bence cok acı bir şey ya🙃
- +1 yıl
Yazık cidden kafana 😂
- +1 yıl
Ya ya emınım sıkılmıssındır 😂
- +1 yıl
Olum ben asker beklemısım sırf tanısayım dıye hıc yuz yuze konusmadıgım birini sen ne dıyorsun basit basıt harektlerle gelme bana
- +1 yıl
Bır tane şehit eşini takıp edıyorum kadın evlenmıyor mezarını kocasının yanına ayırmış hergün onunla alakalı postlar hıkayeler atıyor o kadınla konuşuyorum
- +1 yıl
Ben zoru seviyorum ımkansızı böyle aski ılıklerımde hıssetıgım biriyle olmak istiyorum cılgınlıklar yapabileceğimiz birini sen daha dünkü cocukcun😂😂 kac kısıyle cıkmısta dkdkkdkdkdkdkd
- +1 yıl
Istersen dünyanın yakışıklısın zengını ol benim için bir şey ıfade etmıyor cok ciddiyim
- +1 yıl
Ayy sen Çok kötüsün ya kes artık a*ptal
- +1 yıl
Vjkjghkkkhg
- +1 yıl
Seni ben bıle kurtaramam Allah yardımcın olsun cehennem seni beklıyor ne yazık ki:(
- +1 yıl
Üzüldüm sana ya :(
- +1 yıl
Acınası bır durumdasın ve bunun farkında değilsin
- +1 yıl
Hangi olaylar
- +1 yıl
Bence bir abdest al kuran oku biliyorsan biraz git evlen dayanamıyorsan tövbe et olum hiç kendını düşünmez mı bır insan ya
- +1 yıl
Benım gibi mı 🤦🏻♀️ yazık değil mi peki benım gibi biriyle olsan o kişiye haksızlık degıl mı herşeyi yasamıssın
- +1 yıl
Nasıl ne fark eder ki belkı Allah bütün yaptıklarını affedecek sen nerdrn bılıyorsun
- +1 yıl
Sen rahat durmazsın sjsjsjsj
+1 yılYakışıklı erkek kendi dengi güzellikte olmayan kıza aşık olabilir aynı şekilde kızkarda öyle önemli olan beraber eğlenebilmek ve hayattan zevk almaktır yanında mutlu olabiliyorsan seni sevindirebiliyosa eğlenebiliyorsanız alışırsın zaten ve bu alışkanlık zamanla sevgiye dönüşür
00 YorumlaGüzellikten daha önemli şeyler var tabi. Ki görüyoruz yakışıklının yanında nispeten çirkin kızı, güzelin yanında nispeten çirkin erkeği.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru ama bu sorunun net bi cevabını bulamadım... Kimisi de güzellik her şeyi geçiyor kimse kalbinin güzelliğine bakmıyor diyor
Nasil ki bazı fazla güzel kızlar çok da yakışıklı olmayan erkeklerle ilgilenebiliyorsa bunun tam tersi bir durumun örneği de cok
19 Yorumla- +1 yıl
Peki sen çirkin bir erkeğe aşık olabilir misin?
- +1 yıl
Foto atsam yorumlar mısın mesaj atarsan sevinirim endişen olması abaza değilim
- +1 yıl
Sadece yüzümü atıcaktım sende haklısın abaza kötü niyetli çok
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyan , akıllı bir kızın güzel olmasına gerek yoktur. Ama hem aptal hem cirkinse uzak dursun.
00 Yorumla
+1 yılKendi meşrebinle takıl kardeşim sende gözünüz doymak bilmiyor sizin
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Fiziksel gorunususu en cok takan sizsiniz herkes kendi meşrebiyle olsa sorun olmaz en zengini en yakışıklısıni anca istersiniz kusura bakma ama onlar size bakmaz.
- +1 yıl
Gönül bu belli olmaz ✌🏻
- +1 yıl
@avicenna90 bakmaz hayde
+1 yılSadece güzellik mi sevilir diyorsunda yakışıklıların şunları severmi diye soru soruyorsun sende yakışıklı seviyorsun ona bakarsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Sen yakışıklı bir erkeği seviyorsun ve sadece güzellik mi sevilir diyosun. Önce kendini bi sorgula cevap sende aslında
00 Yorumla
+1 yılGüzel çıtır bir kız fazla yakışıklı olmayan bir erkeğe olabiliyorsa olur 😂etme bulma dünyası bu bize gelince pırasa sapı değil yani
00 YorumlaBenim sevdiğim güzeldir zaten. Bunun baska nasıl bir önemi olabilir ki? Bu durumları çok kasmamak lazım. Önemli olan aklın uyusması.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Eger özgüvensizse olabilir bence. Genelde yakisikli olup icine kapanik olan erkekler pek güzel olmayan ama özgüvenli kizlarla sevgili oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılkimse beğenmediği biriyle konuşup görüşmek istemez fakat, belki vurulduğu başka özellikleri vardır bu sefer de o kız ona Leyla’dır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yoo olabilir… güzellikle aşkın bir alakası yok. Ayrıca insan kendisini güzel ya da çok yakışıklı gibi düşünmez
00 YorumlaBuna şahit oldum. Ama erkek ortam peşinde olduğu için kızında ortamı ve varlığı olduğu için seçmesi çok tuhaftı
00 Yorumla
+1 yılGercek hayatta yakşklı erkekler cirkin kızlarla sevgili daha ötesi yok yani
012 Yorumla
Soran+1 yılYok yok hepsi güzellerle sırf cinsellik için birlikte bence
- +1 yıl
Ben hep cirkin kzlarla goruyorum ama bayagı da sevgililer yani anlam da veremiyorum o kadar guzel kız varken hem itici hem cirkini nasl buluyorlar ya da ilgilerini soğuk mizaclı insanlar cekiyor
- +1 yıl
Ya siz cidden çok safsınız cidden beğendikleri için mi sevgili oluyorlar sizce?
- +1 yıl
Güzel kız çirkin erkek ile çıkıyorsa parası için falandır bir çıkarı vardır benzer şekilde yakışıklı erkek çirkin kızla sevgili oluyorsa sebebi kolay yoldan kendisini tatmin etmek ve onu kullanmaktır mutlaka bir çıkar vardır yani
- +1 yıl
@jfjdhdhxjdjjshz yıllarca kullanmak icin cıkılır mı biriyle
- +1 yıl
Ya ben açık açık söyliyim ben gayet çekici bulunan ve ilgi gören bir tipim bu nedenle de tip konusundaki kriterlerim doğal olarak yükseliyor yoksa herkesle tek tek çıkmam gerekirdi yani ben kriterimin altındaki bir kız ile çıkmam şahsen gerisini bilemem
- +1 yıl
Hem evet olabilir bence dediğin niye olmasın vardır öyle ruh hastaları ya da sen çirkin buluyorsundur hemcinsin olarak ama ona göre güzeldir ne bilim
- +1 yıl
Zaten genelde kızların ay çok güzel dediği kızı erkekler güzel bulmuyor erkeklerinde yakışıklı adamsın yaw dediklerini kızlar yakışıklı bulmuyor genelde çünkü ikiside farklı göz hemcins ve karşı cinslere bakış açıları farklı yani sana öyle geliyordur belkide
- +1 yıl
@jfjdhdhxjdjjshz bilmiyorum olabilir kisilerin guzellik kriteri farklı biri renkli gözü cekici bulurken baziları itici buluyor sarışınlar icin de aynı sey gecerli sanrm
- +1 yıl
Valla ben hiç sevmem renkli göz
- +1 yıl
Sarışınlarda genelde genelde şöyle oluyor
- +1 yıl
İlk başta göze hoş geliyor ama belli bir süre sonra etkisini kaybediyor genelde belli bir kaç kez gördükten sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı erkek - güzel olmayan kadın ile güzel kadın yakışıklı olmayan erkek ile olur her zaman … bu hep böyledir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Filmlerde bile olmaz. Hep güzel kadınları oynatıyorlar 😁
01 Yorumla
Soran+1 yıl@jfjdhdhxjdjjshz bu kadına çirkin diyen taşdır şaka mısın
+1 yılOlur bende cok guzelim nerde tipi bozuk var onu sevdim canım benim anladinmi
14 Yorumla- +1 yıl
Bu çirkin şansı dedikleri kadınlar için geçerlidir sanıyordum 😅
- +1 yıl
Yok be bendenizde var burda😏🤭
- +1 yıl
Onu diyorum erkeklerde çirkin şansı varmış ki seni tab etmisler 😅
- +1 yıl
Amannn
+1 yılAşk adı üstünde herkese aşık olabilir insan tanımadan.
10 Yorumlazannetmiyorum ya ama olanı da vardır heralde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılolur mu olur gönül bu otadaa …. çirkinede anladınız siz 😂
00 Yorumla Güzellik için sevilmez sevdiğin için güzeldir 🌼
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle oluyor zaten bşzde dışardan bu lahana bune perhiz turşusu diyoruz
00 Yorumla Olabilir. Sevmek dış görünüşle alakalı değil şunu bi dank edin artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çirkini sevebilir ama erkekler sevmiyor malesff
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yakışıklı olduğunu biliyorsa zor güzel olmadığını mı düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki, önyargılı biri ise zor tabi ama, tanıdıktan sonra içini sevmesi önemli.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik anlayışı üst seviye değilse aşık olabilir tabiki.
00 YorumlaNerde yakışıklı biri görsem yanındaki çirkin oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklılık ve güzellik kavramı görecelidir kimse karar veremez haddi değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadwce güzellik sevilmez. Bazı insanların merhameti sevgisi sevilir.
00 Yorumla Sen bile çirkin halinle yakışıklı isterken, yakışıklı seni niye istesin yavrucum?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Zeynep Değirmencioğlu ve Fenerbahçeli Serkan Acar çifti
00 Yorumla olabilir neden olmasın kızlar yakışıklı olmayan erkeğe aşık olabiliyor sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSüper güzel olmana gerek yok, normal bir güzellik ve cinsel çekicilik yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendine yakışıklı olmayan birine aşık olur muyum ya da hiç oldum mu, olursam ne gibi nitelikleri olmalı gibi yaklaşımlarla cevabı bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılkimse sevilmez sadece çıkarcılar birlikte olur sende sever zannedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü güzel olmasada en azından fiziği güzel olabilir erkekler genelde fiziğe bakar 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman allah öyle erkeleri bizden uzak tutsun
Cevap sahibi+1 yılNe alaka la erkeklerin %90 ı öyle düşünür sen bu kafayla çok kaybedersin
Soran+1 yılÖyleleriyle olacağıma kaybedeyim bekar kalayım benim için daha iyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman müjdem var sonsuza kadar bekar kalacaksın 😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabi ki. Her şey dış gorunus değil.
00 Yorumla Niye tek derdiniz dış görünüş peki biraz da kişiliğe, karaktere baksanız mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılBakan yok ki varsa da karşıma çıkmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılgüzellere vakit geçirip dediğin kızlara aşık olurlar
00 Yorumla
+1 yılAbi tip her iki cins içinde önemli yemeyin bizi burada allah aşkına bir insan güzel/yakışıklı bulmadığı biri ile birlikte oluyorsa bu çıkar içindir
00 YorumlaNe zaman o yakisikli erkekten ya da guzel kizdan zarar aldi icin tiksinir hayatini kim cikarsa onunde devam edebilir. iyi kalpli olani
00 YorumlaTabiki olabilir. Genelde çok güzel olanlar egolu olduğu için itici geliyor zaten
10 Yorumla
+1 yılBence erkeklerin hepsi dış görünüşe bakıyo * kızlar farklı be
00 Yorumla
+1 yılGüzellik herkese göre değişebilen bir kavram. O yüzden olabilir, mümkündür.
00 Yorumla
+1 yılOlur çirkin şansindan haberin yok mu senin kuzum 😊
00 Yorumla
+1 yılOlur mu olur her şeyi dış görünüşe bağlamaktan vazgeçin
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi efendim
olur kızlar neden bana baksın der ama çocuk sana bakmamış ki kalbine gözüne bakmış
00 YorumlaFiziği çok güzelse zaten yüz güzelliğinj göz ardı ederler bence.
00 YorumlaOlabilir güzellik göreceli ayrıca hatırlatmakta fayda var yeterince anlaşılmamış
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yeterki kabı güzel güzel olsun diş güzellik gelip geçici önemli olan iç güzelliği
00 Yorumla
+1 yılbelki kız güzel sana çirkin geliyor
20 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakışıklı bir erkek fazla güzel olmayan bir kıza aşık olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler