1.5 yıldır nişanlıyız, aileler istemiyor ve sürekli kavga ediyoruz, düğünü iptal mi etmeliyim?

1.5 yıldır nişanlıyız, nişanlım tarafı ve kendisi öyle istediği için öncesinden de 6 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu, çok sıkıntı yaşamadık ama nişanlanınca nişanlım değişti, aramızda olanı biteni ailesine anlattı, aileler kavgaya dahil oldu, bazı kavgalarda ağladı, aileler desen ne onun ailesi beni ne benim ailem onu istiyor. Çok gereksiz şeylerden nişanlımla sürekli kavga ediyoruz ve 1 ay sonra düğün var, her şey hazır. 1 hafta önce yine kavga ettik, aileler birbirine girdi, ben o yüzden evdeki mobilyaların kurulumunu yaptırmadım, nişanlı sürekli gelip bana resmen yalvarıyor, yapma, nişanı atma, söz bir daha yapmayacağım diye. Onun bahanesi benim ilgisizliğim, benim ise şikayetim sürekli ağlıyor, kusuyor, trip yapıyor, olup olmadık şeylere kavga çıkartıyor. Şok günler dönüşü olmayan günler, çok ince bir çizgideyim ama güvenemiyorum da, çok ince bir çizgideyim, onu kaybetmeyi de göze alamıyorum, onunla bir yuva kurabilmeyi de.
Ayrılığa kadar geliyoruz, sizce ne yapmalıyım?
1.5 yıldır nişanlıyız, aileler istemiyor ve sürekli kavga ediyoruz, düğünü iptal mi etmeliyim?