benden 5 yaş büyük. döndüğünde 7 aydır konuşuyor olucaz ama daha bir kere görüşebildik. muhabbetler dönüyor ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benden 5 yaş büyük. döndüğünde 7 aydır konuşuyor olucaz ama daha bir kere görüşebildik. muhabbetler dönüyor ne yapmalıyım
Cevap
7Cevap
Ne tür muhabbet dönüyor onu da belirtsen yardımcı olurlardı
oyle paylasamadim cinsl muhabbetler
Yakınlaşma muhabbetleri mi?
Hiç deneyimin var mı peki
evet
O zaman buluşmalısın bence yaa keyifli geçer
Zevk alırsın bayaa
daha bi kere bulustugumuz icin geldigi gibi bir seyler yasanirsa tek amaci cinselllikmis gibi olacak sanki
Ne sacma yorum ya @poseydonnn. tek dert zevk allmak. karşındaki insan saygı ve sevgi bekliyor olamaz mı. yazık
Hmm ama askerlik zor oluyor yaa onun şu an ihtiyacı vardır buna
ya vardir tamam da daha bir kere bulustuk
Ne muhabbeti? 5 yas fazla değil.
cnsl muhabbetler ama daha 1 kere gorusebildik dedifim gibi
Anladım 🤷🏻♀️ seni ciddi görecek birisi mi
konustuk bu konuyu daha birbirimixi tanimamiz gerek dedi ben de cinswllik icin de oyle olmasi gerekiyor dedim o da onayladi bilmiyorum
🤷🏻♀️ Valla ilişkinizin 7 ayindaymissiniz 1 seneden sonra seni oyalamaya devam ederse ciddi olmadığını düşünürüm eğer ikinizin de yaşı evlilik için mesleği evlilik için uygunsa beklemek için pek bir sebep kalmaz. Yani madem ciddi düşünmüyor ciddi düşünmeyen bir kadın bulup vaktini harcasın diye düşünürüm ben
Çok az 1 görüşme
ne yapmalıyım
Ne muhanbbetleri dönüyor
cinsel
Amacı belli cinsellik yaşamak istiyor herhalde seninle
Sen de karşılık veriyor musun muhabbetlere
bazen karsilik veriyorum bazen vermiyprum. konustuk bu durumu ben birbirimixi hic tanimadan yapmaya sicak bakmiyorum dedim o da zaten oyle olmali vs dedi ama bilemiyorum ben de istiyorum yapmak
Ama sana söyliyim amacı bence sadece cinsellik tabii karar senin senin hayatın
oyle mi diyosun ya 🥲
Kesinlikle. acık acık söyleyim sana
Ağda ol hazır lan
daha bir kere gorustuk geldigi gibi bir seyler olsun istemiyorum
Farketmez
Ne tür muhabbetler
cinsel
Sen ne yapmayı düşünüyorsun
ya daha bir kere bulustugumuz icin geldigi gibi degil de geldikten bi surw sonra dusunuyorum yanlis mi dusunuyorum
Birbirinizi tanımadan tam olarak yaşamamak gerekir diye düşünüyorum bende. Normal konulardan bahsedebiliyor musunuz, yoksa konu her şekilde cinselliğe mi bağlanıyor?
normal konulardan da bahsediyoruz tabii
O zaman em doğrusu geldiğinde onun da beklentilerini ertelemesini sağlayacak şekilde konuşman, istek olabilir, ama geldiğinde doğrudan birşeyler yaşayacağınız beklentisinde olmamalı
zaten konustuk geldigin gibi bir seyler yasayamayiz dedim o da dogrusu o zaten falan dedi ama yine de sanki geldiğinde yasanacakmis gibi konusuyor
Onun buna inancinin temelinde senin biraz fazla taviz vermen yatıyor olabilir, neler lonustugunuzu, detaylarını bilmiyorum tabi
takip edeyim yaz anlatirim
Olur
Azdnmı aa niye
ben mi
Evet
Ozelden anlat
takip edeyim yazarsin
gizlisin ya takip edemiyom
Cıktm
Yaz
ettim yazarsin
Xper sıntı bu ınsta hesabna yazsana fake dxlepos
istek attim
Yaazz
Ne muhabbeti mesela
cinsel
Her gün yapıyomu peki
yaani bi ara her gundu ben bazen dediklerine olumsuz tepki veriyorum bazen ben de karsilik veriyorum
Uzun sürermi
ney uzun surer mi anlamadim
Cinsellik
ileri bi zamanda mi yasanir anlaminda dedysen yani o dondukten sonra bulusucaz gezeriz vs sonra yakinlasma olur diye dusunuyorum ben geldigi gibi yaşanmayacagini soyledim ona
İsteklimisin peki
evet istiyorum
Mesela sabaha kadar istese dayanırmısın
yok artik gerci bilmiyorum ben de biraz istekli biriyim hahshshs
Ulaşsana bana burdan bişey sorucam
?
takip edeyim yaz
Olur bekliyorum
Yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin dönmesine az kalmış, heyecan resmen buraya kadar geliyor 😍 7 ay uzaktan ilişki baya emek isteyen bir şey, helal sana. İlk buluşma için beklentini çok büyütmeden, rahat ve sakin bir ortam planla bence, önce birbirinize alışın 💫 İçinden geçen ne, onu sorayım: Onu görünce ilk yapmayı en çok hayal ettiğin şey ne? 💕