Aşk İlişkileri 1 ay Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? (Sayfa 5) Muzz_turkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4646 Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
elliesssbedrooom Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 ay ön yargılı olmak, yeni şeylere açık olmamak, aşka karşı da bi ön yargımızın olması.. 0 0 Yorumla
TesadufenBurada35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Zor bulurum sanırım ya :D Aramıyorumda takılıyorum hayat güzel 0 0 Yorumla
whycantyoustop Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 ay uygun zaman derim ben. Ruh eşini bulmayı engelliyor 0 0 Yorumla
sançopanza Takip Et Xper 5 Yaş: 52 1 ay Kesinlikle samimiyet. Samimiyet olmadan gerisi boş. 0 0 Yorumla
mimarsalt Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Birinin bedduasıdır geçmişte yaptıgımız hersey geleceğimizi direk etkiler 0 0 Yorumla
Ömer_Asaf Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Ciddi diye başlayan kimse Ciddi değil sadece ilgi manyağı olmuşlar. 0 0 Yorumla
aiygiwgwy_aiydiwdwy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. bence en büyük etken erkeklere karşı kör olmam 2 0 Yorumla
Asena_Fulya_Umay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Sadık ve dürüst birini istemem 2 2 Yorumla kubi42 1 ay Zalim mi olacak Yorumla Rocwi83 1 ay İmkansızı istiyorsunVar ama pek nadir Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ah bı de ben bilsemm🥲🥲🫠 2 5 Yorumla sertadamkaannn 1 ay @Gizemlihatuun35 nasıl birini aradığında önemli bence Yorumla Gizemlihatuun35 1 ay @sertadamkaannn valla öyle uç şeyler değil, demekki nasibim şimdi değil Yorumla sertadamkaannn 1 ay O zaman biraz gözünü açıp biraz açık olsan ilişkiye aradığından fazlasını bulabilirsin Yorumla 2 yorumu gör Gizemlihatuun35 1 ay @sertadamkaannn sanırım ben bulmak için herhangi bir çaba sarf etmiyorum ondan dolayı Yorumla sertadamkaannn 1 ay En azından bulunmak için bir şeyler yapabilirsin Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ruh eşi diye bir şey yok... 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Benim Muzz'dan bir sevgilim olmuştu. Çok iyi çoçuktu ama uzak mesafe aşkı yürümeyince ayrılmıştık. :( 0 1 Yorumla Madlenbb 1 ay Vay be bana denk gelmedi ordan kimse Yorumla
nazikbirkaos Takip Et Xper 6 Yaş: 107 , eic 100% 27 gü Ruhum öldü de kendisi o yüzden bulamaz 1 0 Yorumla
geceyarisi_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. asıl düşündüğüm şey ruh eşim var mı ki? 1 0 Yorumla
aquarius99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Sanırım biraz korku hissediyorum hala 1 0 Yorumla
Sussandaolur Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Yalan engelliyor bence demek isterim 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle birinin hiç olmaması 1 0 Yorumla
ZMehmet Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Beceriksizlik utangaçlık ya da içe kapanık olmak 1 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 951 cevap paylaştı. Ben ruh eşimi buldum. Darısı bulamayanların başına 1 4 Yorumla Bilmemmkii12 1 ay Siz nasil buldunuz Yorumla Andrews_Garden 1 ay @Bilmemmkii12 bir çok kötü deneyimden sonra Allah (c. c.) karşıma çıkardı. Yorumla KᗩᒪᑭᔕᗩᕼIᗷI 1 ay Maşallah diyelim efenim ☺️🧿 Yorumla 1 yorumu gör Andrews_Garden 1 ay @KᗩᒪᑭᔕᗩᕼIᗷI maşallah 😍 Yorumla
YavuzSelimBey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Ruhumun Eşsiz oluşu bence :D 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok sadığım ve sevdiğine kör olan biriyim 1 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Senin gibi iyiler sevilmiyor maalesef Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Çok klişe ama ruh eşi diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden onu bulamam da 1 0 Yorumla
Ankaradahayat Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Kendimizden başka hiçbir şey değil 1 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 1 ay Kafa dengi cesur ne istedigini bilen olmamasi 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Niyet karışıklığı ve vakit kaybiymis😃 1 0 Yorumla
getirmutluluk352 Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Ben bulamıyorum bir türlü nedendir anlamış değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bulmak istemiyorum artık ruh eşimi 1 1 Yorumla Bilmemmkii12 1 ay Neden Yorumla
ismimisöylemesem_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kara kalemle yazılmışsa kaderimiz 😁🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. ciddi çıktı her zaman ki gibi 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben ruh eşimi buldum neyseki 0 0 Yorumla
bosbircocukkk10 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. tek suçumuz yanlış kanallarda doğruyu aramaktı be 0 0 Yorumla
napıcanki123 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Bilmiyorumm kii genelde ne oluyor 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Klasik yöntemlerin yorgunluğu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bu devirde ciddi kendine uygun iyi niyetli birini bulmak cok zorr 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Evet zor ama az da olsa var Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygulamalar gün geçtikçe artıyor 0 0 Yorumla
Mehmetemin38 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Güzel anket olmuş, emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Sweetdreams2006 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 1 ay Küçük şeyleri kafaya takmak , Hemen set çekmek. 0 0 Yorumla
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç bulamadım henüz ne bilmiyorum 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum. Aramamak en iyisi belki de. 0 0 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı. Doğru kişi diye bir şey yok 😂😂 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sanırım teknolojiyi aktif kullanmadığım için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay İlk defa bi date app uygulaması gözüme güvenilir geldi. 😂 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Şakacı Yorumla
zararsizhasera Takip Et Xper 5 Yaş: 99 , eic 100% 1 ay Doğum haritama göre Plüton etkisi 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay İnanma marsa Venüs boş işler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
ön yargılı olmak, yeni şeylere açık olmamak, aşka karşı da bi ön yargımızın olması..
Zor bulurum sanırım ya :D Aramıyorumda takılıyorum hayat güzel
uygun zaman derim ben. Ruh eşini bulmayı engelliyor
kadınların kendisi maalesef insanı çok yoruyor
Kesinlikle samimiyet. Samimiyet olmadan gerisi boş.
Birinin bedduasıdır geçmişte yaptıgımız hersey geleceğimizi direk etkiler
Ciddi diye başlayan kimse Ciddi değil sadece ilgi manyağı olmuşlar.
bence en büyük etken erkeklere karşı kör olmam
Sadık ve dürüst birini istemem
Zalim mi olacak
İmkansızı istiyorsun
Var ama pek nadir
Ah bı de ben bilsemm🥲🥲🫠
@Gizemlihatuun35 nasıl birini aradığında önemli bence
@sertadamkaannn valla öyle uç şeyler değil, demekki nasibim şimdi değil
O zaman biraz gözünü açıp biraz açık olsan ilişkiye aradığından fazlasını bulabilirsin
@sertadamkaannn sanırım ben bulmak için herhangi bir çaba sarf etmiyorum ondan dolayı
En azından bulunmak için bir şeyler yapabilirsin
Ruh eşi diye bir şey yok...
Benim Muzz'dan bir sevgilim olmuştu. Çok iyi çoçuktu ama uzak mesafe aşkı yürümeyince ayrılmıştık. :(
Vay be bana denk gelmedi ordan kimse
Ruhum öldü de kendisi o yüzden bulamaz
Bana göre ben çok seçiciyim o yüzden engelliyor beni
asıl düşündüğüm şey ruh eşim var mı ki?
Keşke bir bilebilsem o engeli paramparça edesim geliyor :(((
Arayıştata olabilir ne istediğine bağlı taktiri ilahi
Sanırım biraz korku hissediyorum hala
Yalan engelliyor bence demek isterim
Öyle birinin hiç olmaması
Beceriksizlik utangaçlık ya da içe kapanık olmak
Ben ruh eşimi buldum. Darısı bulamayanların başına
Siz nasil buldunuz
@Bilmemmkii12 bir çok kötü deneyimden sonra Allah (c. c.) karşıma çıkardı.
Maşallah diyelim efenim ☺️🧿
@KᗩᒪᑭᔕᗩᕼIᗷI maşallah 😍
Kimse ne istediğini bilmiyor ki
Ruhumun Eşsiz oluşu bence :D
Görünürde olmaması diyorum
çok sadığım ve sevdiğine kör olan biriyim
Senin gibi iyiler sevilmiyor maalesef
Çok klişe ama ruh eşi diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden onu bulamam da
Kendimizden başka hiçbir şey değil
Kafa dengi cesur ne istedigini bilen olmamasi
Niyet karışıklığı ve vakit kaybiymis😃
Ben bulamıyorum bir türlü nedendir anlamış değilim
Bulmak istemiyorum artık ruh eşimi
Neden
Kara kalemle yazılmışsa kaderimiz 😁🤷🏻♀️
Ruh eşi diye bişe yok inanmıyorum
Bende bilmiyorum ki o görünmez şeyi 🙂🙂
Ön yargı ve bağnazlık yapması.
ciddi çıktı her zaman ki gibi
Basiretsizlik ve tutkusuzluk
Kaçıngan baglanma bende de var
daha onun beni bulamaması
Ben ruh eşimi buldum neyseki
Belki de yoktur öyle biri veya bişey 😄
tek suçumuz yanlış kanallarda doğruyu aramaktı be
Bilmiyorumm kii genelde ne oluyor
Klasik yöntemlerin yorgunluğu
Bu devirde ciddi kendine uygun iyi niyetli birini bulmak cok zorr
Evet zor ama az da olsa var
Bilmiyorum düşünmedim pek gerek de duymadım
Uygulamalar gün geçtikçe artıyor
Güzel anket olmuş, emeğinize sağlık
Küçük şeyleri kafaya takmak , Hemen set çekmek.
Hiç bulamadım henüz ne bilmiyorum
Karşılaşmamıs olmaktır evrt
Özgüven eksikliğiniz varsa o olabilir
Hiç bilmiyorum. Aramamak en iyisi belki de.
Doğru kişi diye bir şey yok 😂😂
Sanırım teknolojiyi aktif kullanmadığım için
Buldum ki ama devamı gelmedi
Umarım hepimiz buluruz eşimizi
İlk defa bi date app uygulaması gözüme güvenilir geldi. 😂
Şakacı
Doğum haritama göre Plüton etkisi
İnanma marsa Venüs boş işler