Aşk İlişkileri 1 ay Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? (Sayfa 6) Muzz_turkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4646 Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
Viyanalı-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Sorun kaderde tabi ki, kaderinde varsa yaşarsın. 0 0 Yorumla
ILoveGOJO Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Gelmesin diye gerçek hayatta omürlük ban attim 👍 0 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Muhtemelen ruh eşimin ruhsuz olması 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Kendını çok begenme bıraz egoistlık 0 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benimki gorunur ya benim 😂😂😂 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Görebilsem zaten sorun olmucak 🤦 0 0 Yorumla
unsealeddcompass0_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Bulmak istemiyorum artık ruh eşi falan 0 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Baya görünür şeyler hayatın temposu yoğun 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eş adaylarının ruhsuz oluşu. 0 0 Yorumla
waternymph Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Ruhumun eşsiz olması usjsjs 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay İşte beklenen yorum Yorumla
MOJITO16 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Kader kısmet şans herhangi biri olabılır 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ruş eşim yaşıyor mu şüpheli😄 0 0 Yorumla
Zevkli_dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Yanlış zamanda dünyaya gelişim 0 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 1 ay Herkes paracı olmuş Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Ah bir bilsen ahhhhh. Nasip diyorum artık 0 0 Yorumla
BirNPCişte Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay inan bilmiyorum sosyal anksiyete galiba 0 0 Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Bilmiyorum ne olduğunu ne acaba 0 0 Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Aynı hikâyeler, yorgunluk. 0 0 Yorumla
Berlisconi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Acaba ne ola bilir gerçekten 0 0 Yorumla
Titizzz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Sabirla ariycaksin başka olmaz 0 0 Yorumla
nannkorkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Olmaması sanırım var olmayan bir şey... 0 0 Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Doğru var mı sizce ne dersiniz 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki para başka bir şey degil 0 0 Yorumla
Kübiks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Şartlar , beklentiler her şey etkiliyo 0 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 35% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Para ve zenginlik kahretsin çok zenginim 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Muzz'u seviyorum. Güzel uygulama tebrikler. 0 0 Yorumla
ahmett744 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Kariyer planlanması diyebiliriz 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mantık eşleşmesi vardır Ruh eşi yoktur 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Niyet karışıklığı ve vakit kaybı diyor 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İkili ilişki ruhum bedenim karşımdaki bulması 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. Kara kedi 🤣 olsa gerek heralde 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiç fikrim yok ki ama lazm ruh eşi 0 1 Yorumla ahgen4119 1 ay Evt belki yaa Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kendi ruhum engelliyor herhalde 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Ruh eşi diye bişey kalmadı artık bence 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ruh eşimin olmaması olabilir 0 1 Yorumla BlueAkrep07 1 ay Vardır illaki Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tercihinde ki basiretsizlik 0 0 Yorumla
00Zorbey00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle kadınların kendisi 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. bu konuya olan güvensizligim 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Çünkü ruh eşi diye bişey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bilmiyorum ki keşke bilsem 1 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Herşeyin hayırlısı olsun. Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Selam;Valla sanki 3 ü de 😁😁 0 0 Yorumla
Ece5592 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Usengeclik ve ozgurluge duskunluk. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Ciddi bir şey aramıyorum ruh eşine de inanmıyorum 0 5 Yorumla Rocwi83 1 ay her şey sahte ve yapmacık Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Rocwi83 öyle maalesef ki Yorumla Rocwi83 1 ay Aynen haklısın güven sevgi sadakat hepsi rahmetli oldu Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi 1 ay @Rocwi83 payımıza yalnızlık düştü Yorumla Rocwi83 1 ay Aynen öyle kader şans olmayınca ne yapsan boş vallaha. her şey imtihan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Soğudum istemiyorum kimseyi 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Vallaha öyle güvenimiz bitti resmen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Türk kadınları badboyperest ve ben badboy değilim. 0 2 Yorumla Bilmemmkii12 1 ay Her kadın öyle degil Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Bilmemmkii12 herkese saygım sonsuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
Ruh eşim olduğuna innamıyorum
Sorun kaderde tabi ki, kaderinde varsa yaşarsın.
Gelmesin diye gerçek hayatta omürlük ban attim 👍
Bilmem belki de çıkmıştır karşımıza
Muhtemelen ruh eşimin ruhsuz olması
Kendını çok begenme bıraz egoistlık
Benimki gorunur ya benim 😂😂😂
Vardır illa bi sebebi neden olmasın
Görebilsem zaten sorun olmucak 🤦
Bulmak istemiyorum artık ruh eşi falan
Baya görünür şeyler hayatın temposu yoğun
kader kaza nasip kısmet bilmiyorum
Eş adaylarının ruhsuz oluşu.
Ruhumun eşsiz olması usjsjs
İşte beklenen yorum
Kader kısmet şans herhangi biri olabılır
Ruh esimi bulmam derdim yok ole
Ruş eşim yaşıyor mu şüpheli😄
Yanlış zamanda dünyaya gelişim
Herkes paracı olmuş
Ah bir bilsen ahhhhh. Nasip diyorum artık
inan bilmiyorum sosyal anksiyete galiba
Bilmiyorum ne olduğunu ne acaba
Gayet güzel ve başarılı uygulama.
Aynı hikâyeler, yorgunluk.
Acaba ne ola bilir gerçekten
Sabirla ariycaksin başka olmaz
Olmaması sanırım var olmayan bir şey...
Ruhum olabilir mi acaba? Sanki.
Doğru var mı sizce ne dersiniz
Tabiki para başka bir şey degil
Şartlar , beklentiler her şey etkiliyo
Para ve zenginlik kahretsin çok zenginim 🤣🤣🤣
Muzz'u seviyorum. Güzel uygulama tebrikler.
Yoğun mesaide calisma.. ilişkilerde çok ciddiyetsiz
Kariyer planlanması diyebiliriz
Mantık eşleşmesi vardır
Ruh eşi yoktur
Niyet karışıklığı ve vakit kaybı diyor
İkili ilişki ruhum bedenim karşımdaki bulması
Kara kedi 🤣 olsa gerek heralde
Hiç fikrim yok ki ama lazm ruh eşi
Evt belki yaa
Kendi ruhum engelliyor herhalde
Ruh eşi diye bişey kalmadı artık bence
Ruh eşimin olmaması olabilir
Vardır illaki
Tercihinde ki basiretsizlik
Öncelikle kadınların kendisi
bu konuya olan güvensizligim
Çünkü ruh eşi diye bişey yok
Nerden bilelim görünmez ise :)
Karamsarlık utangaçlık ve aceleci olmak
Bilmiyorum ki keşke bilsem
Herşeyin hayırlısı olsun.
Selam;
Valla sanki 3 ü de 😁😁
Usengeclik ve ozgurluge duskunluk.
Bulmayı engeleyen o görünmez şey Kader.
Ciddi bir şey aramıyorum ruh eşine de inanmıyorum
her şey sahte ve yapmacık
@Rocwi83 öyle maalesef ki
Aynen haklısın güven sevgi sadakat hepsi rahmetli oldu
@Rocwi83 payımıza yalnızlık düştü
Aynen öyle kader şans olmayınca ne yapsan boş vallaha. her şey imtihan
Soğudum istemiyorum kimseyi
Vallaha öyle güvenimiz bitti resmen
Sorunu bende anlayamadım hala :)
Bazen cesaret etmek gerekiyor
Görünüyor tipsiz olmam maalesef
Türk kadınları badboyperest ve ben badboy değilim.
Her kadın öyle degil
@Bilmemmkii12 herkese saygım sonsuz
Eski sevgilim yüüxnden bulamıyorum
Niye
adamın kendi bahaneleri engelliyor