Aşk İlişkileri 1 ay Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? (Sayfa 4) Muzz_turkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4646 Ruh Eşini Bulmanı Engelleyen O "Görünmez" Şey Ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
demirci6050 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 ay Benim düşüncem yaşadığın ortam ve kişinin kafa yapısı 1 0 Yorumla
leylaokmn6382736 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Sonuç çıkmıyor yaaaaaaa benim şansım böyle olduğu için bulamiyorumdur herhalde 1 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Şansın yoksa yoktur. Aynı benim gibi Yorumla
emrehzry Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 ay Bu zamanın insanı değilim ondan kimseye güvenemiyorum 1 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ten rengim ve boyum kısa maalesef 1 0 Yorumla
Betüliçe03 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Bu evrende olduğunu düşünmüyorum 😂 1 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Uranüs olabilirmi? Yorumla
Mehteq Takip Et Xper 4 Yaş: 44 27 gü Sorun hep gereksiz beklenti o yapsın öbürü yapsın sonra kimse yapmaz 0 0 Yorumla
sontazmanya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 28 gü bilinmezlik insanın kendısinin ne istediğini bilmemesi 0 0 Yorumla
ahmetuysal67 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 28 gü Bilmiyorum konuşamam herhalde kızlara açılamıyorum genelde 0 0 Yorumla
ecmelll132 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 29 gü İnsanlarla yeterince vakit geçiremeyip tanıyamamaktan kaynaklanıyor bence 0 0 Yorumla
unicorndreams Takip Et Xper 4 Yaş: 24 29 gü Manifestlemek, ne istediğini net bir şekilde yazmak ve gerisini Allah’a birakmak 0 0 Yorumla
Melekben_yeniyim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 29 gü Sanırım görünmeyen şey ruh eşim yoksa canım bunca yıl beni bulurdu 🤣🤣 0 0 Yorumla
inanbilmiyorumm0 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 29 gü Yanlış seçimler yapmam doğru kişiyi bulamamda emin olamamam 0 0 Yorumla
7meryem7 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Yani bulalıö diyio kendinizi sıkmauın gereken zamanda gelir 0 0 Yorumla
kayzersoze1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 1 ay doğru zamanda doğru insan olduğunu hissetsen dahi ilk adımı atma korkusudur 0 0 Yorumla
esranursonmez Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 ay Saflık Ruh eşi yok çünkü her insan değişiyor kimse aynı kalmıyor 0 0 Yorumla
hamilebırakırım044 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 1 ay a sosyal olup iletişime kapalı olmak ve sabırsız olmak 0 0 Yorumla
Zamanyolcusu_ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 ay Yeni insanlarla tanışmak güzel yeni hayatlar ve tecrübeler demek 0 0 Yorumla
Xivana Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay O engel Belki benim takıntılarım olabilir işte İlla yeşil gözlü istiyorum ya 0 0 Yorumla
LeaddSoldierrss Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Belki de çoktan yan yana geçmişizdir kim bilir 0 0 Yorumla
Salakbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Gözler sağda solda , iki mesaj atmaya üşenen tipler Herkes dalga amaclı 0 0 Yorumla
melisa_tnv Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Bence kişinin kendisine de çok bağlı bir durum karşı tarafta sorunu her zaman aramamak lazım 0 0 Yorumla
hilal203233 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 ay Şu zamanda ruh eşi falan yok herkes herşeyi yapıyor ediyor sevgi diye bişey de yok 0 0 Yorumla
16erkek Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 ay Para başka bişi yok paran olunca herşeyi bulabiliyorsun 0 0 Yorumla
Delilerdenbirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 ay Çok uyuyor olup evden çıkmıyor olmam olabilir... 0 0 Yorumla
MirageMirage08 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 ay Okuyup atanamadım kendimi geliştirme fırsatım olmadı 0 0 Yorumla
ayssdilraa Takip Et Xper 2 Yaş: 18 1 ay Günümüzde olan ilişkilerin çoğunun özrü doğru kişi yanlış zaman galiba 0 0 Yorumla
srknşnlı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Bulmak istememek ya da bile isteye görmezden gelmek 0 0 Yorumla
darkmelodica Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 ay Güvenemiyorum artık kimseye sanki herkes aynı çıkacak gibi 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Vallaha güvenme herkes aynı çıkıyor Yorumla
kaya6171 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 ay Bilmıyoruz bı türlü bulamıyoruz kendımden şüphe etmeye basladımmm 0 0 Yorumla
23İbrahim23 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 ay İlişki sorumluluk işidir aslında bu bile herkese göre değil 0 1 Yorumla 23İbrahim23 1 ay Olgunluk kendin ile başlar karşısındaki kişi ile değil, bunu anladigimizda her şey değişir işte Yorumla
yupi1 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 ay Bağlanma sorunu bir süre sonra onsuz yaşayamayacak gibi hissediyorum 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Sonrada darbe yersin gelde sev gelde güven. Yorumla
Quueennnasko Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Duygularla hareket etmek yanlış insanı sevmek vs vs 0 0 Yorumla
userr2839 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 ay Ciddi gidelim diyen kimse devam ettirmeden yarı yolda bırakıyor bende ilişki işlerini hep bıraktım 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay İyi yapmışsın insanlık yok Yorumla
esm4k_ Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay sanirim en iyi versiyonunun hala oldugunu bilmek sans verememek. 🥲🥲 0 0 Yorumla
eflatun91 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 ay Yeni biri tabiki ama güven duygusu kaybolmuş durum da Bu durumu nasıl aşabiliriz? 0 0 Yorumla
AntiDepreSan03 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 ay Bilmiyorum artık bilsem o problemi kaldırırdık ortadan 0 0 Yorumla
BelisMila Takip Et Xper 1 Yaş: 46 1 ay Ruh Esi diye bisey kaldı mı oda meçhul. Hersey günlük olmus 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Aynen geçici heves Yorumla
Ahmetsarica38 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Bütün seçenekleri görememek yani sınırlı seçenekler varken karar veriyor olmak. 0 0 Yorumla
Cendre Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 ay Kader kısacası ya da bulmak istemediğim için, hazır olmadığım için. 0 0 Yorumla
Şehrazatmatiz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay İlk defa görüyorum bu uygulamayı. Deneyim o zaman. 0 0 Yorumla
sonsınavbükücüü Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Arkadaşım kullanıyor bu uygulamayı. Baya seviyor, konuştuğu bir kız var şu an orada. 0 0 Yorumla
ekin1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay kendine sınır koyup birine takıntılı kalmak en büyük hatamız 0 0 Yorumla
kadınlarınnnkölesiii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Ruh eşi diye bir şey yok bence. Önemli olan, sevgi, saygı, anlayış ve uyum 0 0 Yorumla
VolkanOzi Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 ay dominant karaktere sahip bir partnera denk gelmemem 0 0 Yorumla
melis00000000 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Herkesin kafaları başka bir yerde aşk diye bir şey kalmamış 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Aşk koca bir yalan Yorumla
Beach06 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 1 ay Beklentini düşür mutluluğu küçük şeylerde ara sahiplen kimseyle yarışma kimseyle kıyaslama 0 0 Yorumla
FilozoFreud Takip Et Xper 3 Yaş: 39 1 ay Aşırı profesyonel bir şekilde ruh eşi gibi taklit yapma yeteneği olan sahte kişilikler... 0 0 Yorumla
saklıcennetxx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay O yollar nasıl karşılaşacak bilmiyoruz k. yuzden görünmez şeyi de bilmiyoruz bence 0 0 Yorumla
Selim32slv Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 ay Bence doğru insanı bulacağız diye her zaman yanlış yerlere bakıyoruz 0 0 Yorumla
Mafyabey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Keşke öyle bişey olsa da ciddi düşünsek bulamadık o eşi 0 0 Yorumla
Şeyda_098 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Güven sizlik yaa bu devirde kimseye güven olmuyor bide çevrenden gördüğün kötü ilişkiler 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Güvensizlik berbat bir durumu Karşıdaki iyi olsa diyorsun ki bu da yanlış yapar Yorumla
zeynolifalannn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Bence ortada adam gibi erkek yok o yuzden ruh esi de bulamiyoruz 0 1 Yorumla Rocwi83 1 ay Kadın erkek aynı insan yok Yorumla
SıradanBirisi50 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Aramıyor oluşum ne derler arayan bulurmuş, peki aramayan? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
Benim düşüncem yaşadığın ortam ve kişinin kafa yapısı
Sonuç çıkmıyor yaaaaaaa benim şansım böyle olduğu için bulamiyorumdur herhalde
Şansın yoksa yoktur. Aynı benim gibi
Bu zamanın insanı değilim ondan kimseye güvenemiyorum
Ten rengim ve boyum kısa maalesef
Yüzük olması. Bayağı büyük engel. :)
Bu evrende olduğunu düşünmüyorum 😂
Uranüs olabilirmi?
Ruh eşi kavramı biteli çok oldu
Boş işler bence artık çünkü ciddi düşünen yok
Sorun hep gereksiz beklenti o yapsın öbürü yapsın sonra kimse yapmaz
bilinmezlik insanın kendısinin ne istediğini bilmemesi
Bilmiyorum konuşamam herhalde kızlara açılamıyorum genelde
Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın demiş atiye
İnsanlarla yeterince vakit geçiremeyip tanıyamamaktan kaynaklanıyor bence
Manifestlemek, ne istediğini net bir şekilde yazmak ve gerisini Allah’a birakmak
Bahtsızlığım sanırım başka bir açıklaması olamaz
Sanırım görünmeyen şey ruh eşim yoksa canım bunca yıl beni bulurdu 🤣🤣
Ruh eşimi, kıymet bilmedikten sonra anlamı yok
Yanlış seçimler yapmam doğru kişiyi bulamamda emin olamamam
Yani bulalıö diyio kendinizi sıkmauın gereken zamanda gelir
doğru zamanda doğru insan olduğunu hissetsen dahi ilk adımı atma korkusudur
Saflık Ruh eşi yok çünkü her insan değişiyor kimse aynı kalmıyor
a sosyal olup iletişime kapalı olmak ve sabırsız olmak
Yeni insanlarla tanışmak güzel yeni hayatlar ve tecrübeler demek
O engel Belki benim takıntılarım olabilir işte İlla yeşil gözlü istiyorum ya
Belki de çoktan yan yana geçmişizdir kim bilir
Gözler sağda solda , iki mesaj atmaya üşenen tipler Herkes dalga amaclı
Bence kişinin kendisine de çok bağlı bir durum karşı tarafta sorunu her zaman aramamak lazım
Şu zamanda ruh eşi falan yok herkes herşeyi yapıyor ediyor sevgi diye bişey de yok
Para başka bişi yok paran olunca herşeyi bulabiliyorsun
Çok uyuyor olup evden çıkmıyor olmam olabilir...
Okuyup atanamadım kendimi geliştirme fırsatım olmadı
Günümüzde olan ilişkilerin çoğunun özrü doğru kişi yanlış zaman galiba
Bulmak istememek ya da bile isteye görmezden gelmek
Güvenemiyorum artık kimseye sanki herkes aynı çıkacak gibi
Vallaha güvenme herkes aynı çıkıyor
Bilmıyoruz bı türlü bulamıyoruz kendımden şüphe etmeye basladımmm
İlişki sorumluluk işidir aslında bu bile herkese göre değil
Olgunluk kendin ile başlar karşısındaki kişi ile değil, bunu anladigimizda her şey değişir işte
Bağlanma sorunu bir süre sonra onsuz yaşayamayacak gibi hissediyorum
Sonrada darbe yersin gelde sev gelde güven.
Duygularla hareket etmek yanlış insanı sevmek vs vs
Ciddi gidelim diyen kimse devam ettirmeden yarı yolda bırakıyor bende ilişki işlerini hep bıraktım
İyi yapmışsın insanlık yok
sanirim en iyi versiyonunun hala oldugunu bilmek sans verememek. 🥲🥲
Yeni biri tabiki ama güven duygusu kaybolmuş durum da
Bu durumu nasıl aşabiliriz?
Bilmiyorum artık bilsem o problemi kaldırırdık ortadan
Ruh Esi diye bisey kaldı mı oda meçhul. Hersey günlük olmus
Aynen geçici heves
Bütün seçenekleri görememek yani sınırlı seçenekler varken karar veriyor olmak.
Kader kısacası ya da bulmak istemediğim için, hazır olmadığım için.
İlk defa görüyorum bu uygulamayı. Deneyim o zaman.
Arkadaşım kullanıyor bu uygulamayı. Baya seviyor, konuştuğu bir kız var şu an orada.
kendine sınır koyup birine takıntılı kalmak en büyük hatamız
Ruh eşi diye bir şey yok bence. Önemli olan, sevgi, saygı, anlayış ve uyum
dominant karaktere sahip bir partnera denk gelmemem
Herkesin kafaları başka bir yerde aşk diye bir şey kalmamış
Aşk koca bir yalan
Beklentini düşür mutluluğu küçük şeylerde ara sahiplen kimseyle yarışma kimseyle kıyaslama
Aşırı profesyonel bir şekilde ruh eşi gibi taklit yapma yeteneği olan sahte kişilikler...
O yollar nasıl karşılaşacak bilmiyoruz k. yuzden görünmez şeyi de bilmiyoruz bence
Bence doğru insanı bulacağız diye her zaman yanlış yerlere bakıyoruz
Sorumluluk duygusunun altında ezilmek sanırım
Keşke öyle bişey olsa da ciddi düşünsek bulamadık o eşi
Güven sizlik yaa bu devirde kimseye güven olmuyor bide çevrenden gördüğün kötü ilişkiler
Güvensizlik berbat bir durumu Karşıdaki iyi olsa diyorsun ki bu da yanlış yapar
Bence ortada adam gibi erkek yok o yuzden ruh esi de bulamiyoruz
Kadın erkek aynı insan yok
Aramıyor oluşum ne derler arayan bulurmuş, peki aramayan?