Madi olarak iyi durumda olsun çalışmak zorunda kalmak istemiyorum geçin sıkıntısına düşmek istemiyorum diğer yandanda dürt olsun iyi niyetli olsun sadık olsun istiyorum diğer yandan merhametli olsun istiyorum ama böyle birisi yok
Ben ruh eşimi buldum … Ama bulamayan insanlar için şunu söylemeliyim , ruh eşi ararken bulunmaz , hayat karşına çıkarır. Onun doğru kişi olup olmadığını bir kaç buluşmadan sonra anlayabiliyorsunuz , içiniz sıcacık olur onu düşünürken bile
Sosyal medya ilişkileri değersizleştiriyor her geçen gün , özellikle kızlar, kendilerine binlerce istek atan erkek olduğu için , bir sürü alternatifleri olduğunu düşünüyor ve samimi değiller , standartları aşırı yuksek
Ya sevebiliyorum birini ve herkesten daha çok değer veriyorum. Tek sıkıntım çabuk bağlanıyorum ve zaman geçtikçe verdiğim sevginin değerin karşılığını alamayınca çabuk soğuyorum.
Yaşananlar hissedilenler üzgünüm ki ne yaşadığını unutabilirsin ama nasıl hissettiğini unutamazsın işte burada aslında görünmeyen gardımızı asla kaldırmama sebebimiz bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Aramak isteyişim ve onu çok özlemem tanımadığım ruhumu yarısını çok özledim
Ruh eşimi buldum, sadece aşık değiliğim sevgi dostluk arkadaşlık gerçekten içinden ne geçiyorsa her şey onda tam bir uyum... Hiç böyle olacağını düşünmemiştim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Şu anki rahatlık ve özgürlüğümden vazgrçmeme değecek birisiyle tanışmadım.
Kendi bilincinin karanlığında kalan karşısındaki ışığı fark edemez. Birini gerçekten görebilmek, ona gözlerle bakmayı bırakıp ruhunla fark etmeye başladığında mümkün.
Kendi değerini bir başkasının onayına bağladığında veya kafandaki o "mükemmel" imaja aşırı odaklandığında, aslında hayatın sana sunduğu gerçek ve samimi fırsatları görmezden gelirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
benim ruh eşiyle falan işim olmaz. paraya bakar bu işler.
Öyle görünmez bir şey olduğunu düşünmüyorum. saygı sevgi şart. Böyle önemli karakter özellikleri ve buna benzer karakter özellikleri olduktan sonra işş , enerji uyumuna bakıyor ya 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
Madi olarak iyi durumda olsun çalışmak zorunda kalmak istemiyorum geçin sıkıntısına düşmek istemiyorum diğer yandanda dürt olsun iyi niyetli olsun sadık olsun istiyorum diğer yandan merhametli olsun istiyorum ama böyle birisi yok
Ben ruh eşimi buldum … Ama bulamayan insanlar için şunu söylemeliyim , ruh eşi ararken bulunmaz , hayat karşına çıkarır. Onun doğru kişi olup olmadığını bir kaç buluşmadan sonra anlayabiliyorsunuz , içiniz sıcacık olur onu düşünürken bile
Sosyal medya ilişkileri değersizleştiriyor her geçen gün , özellikle kızlar, kendilerine binlerce istek atan erkek olduğu için , bir sürü alternatifleri olduğunu düşünüyor ve samimi değiller , standartları aşırı yuksek
Kader kısmet her şeyin yeri ve zamanı var. erkenden gelen ödül bile insana sıkıntı verebilir.
Ya sevebiliyorum birini ve herkesten daha çok değer veriyorum. Tek sıkıntım çabuk bağlanıyorum ve zaman geçtikçe verdiğim sevginin değerin karşılığını alamayınca çabuk soğuyorum.
Yaşananlar hissedilenler üzgünüm ki ne yaşadığını unutabilirsin ama nasıl hissettiğini unutamazsın işte burada aslında görünmeyen gardımızı asla kaldırmama sebebimiz bu
Aramak isteyişim ve onu çok özlemem tanımadığım ruhumu yarısını çok özledim
İnsanların güvenilmez, bencil ve para göz olması.
Ruh eşi falan yalan dolan birbirini anlayan tamamlayabilen kişiler lazım ne yazık ki bu dönemde öyle birileri yok
Ruh eşim 😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ruh eşimi buldum, sadece aşık değiliğim sevgi dostluk arkadaşlık gerçekten içinden ne geçiyorsa her şey onda tam bir uyum... Hiç böyle olacağını düşünmemiştim.
Şu anki rahatlık ve özgürlüğümden vazgrçmeme değecek birisiyle tanışmadım.
Kendi bilincinin karanlığında kalan karşısındaki ışığı fark edemez. Birini gerçekten görebilmek, ona gözlerle bakmayı bırakıp ruhunla fark etmeye başladığında mümkün.
Ruh eşimi bulmamı engelleyen şey "ben" 😀😀😀
Güvensizlik zor herkeste var
Ruh eşi olduğuna inanmıyorum menfaat üzerine kurulu her şey
Haklısın alayı çıkarcı sevgi aşk yok artık heves var
Sahip olduğun ortam ve seni mecbur bırakan olaylar.
Kendi değerini bir başkasının onayına bağladığında veya kafandaki o "mükemmel" imaja aşırı odaklandığında, aslında hayatın sana sunduğu gerçek ve samimi fırsatları görmezden gelirsin.
benim ruh eşiyle falan işim olmaz. paraya bakar bu işler.
Öyle görünmez bir şey olduğunu düşünmüyorum. saygı sevgi şart. Böyle önemli karakter özellikleri ve buna benzer karakter özellikleri olduktan sonra işş , enerji uyumuna bakıyor ya 🙄
Ruh eşimi bulmayı engelleyen şey kibirdir egofur kendini beğenmektir
Ruh eşimi bulabilecegimi pek düşünmüyorumm. Bence insanin ayni kafa yapisina sahip birini bulması cokkk zorr
Çok güzel dedin 😊
Bazen yanlış zamanda doğru kişiyi bulmak bile güzeldir
@Zevkperest hic öyle bisey yasamadimm
Nasıl bir şey yaşadın hep
Bence ruh eşini bulmayı engelleyen görünmez şey çoğu zaman yanlış insanlara fazla şans vermek ve doğru insanlara hiç alan açmamak oluyor
Devir iyiye gitmiyor net herkesin kafa karisik ondanda kimse aradigini bulamiyor 😅
Çünkü insanların güvenilecek tarafı yok herkes ilişkiden korkuyor
Sürekli yeni akımlar yeni kelimeler çıkıyor ghostling gaslight vb bence ilişkiler sanallaştıkça doğru insanı bulamazsınız
İnsanlar artık pek ciddiyetle yaklaşmıyorlar kendilerini mükemmel görüyorlar bu hem erkekler bende kızlar için geçerli temel sorun bu galiba
Aynen hep zevk
Nezaman hayal kurup umut etsem kursagım da kalır içim dekı herseyı koydum masaya insan ları seyrediyorum
Daha önce kirildigim için ve açılmakta zorlandihim için
Geçmişte güvenin kırılmış zor vallaha. Kimseye açılma boş ver
Her insanın fıtratı kişiliği farklıdır. O yüzden hiç kimse tam anlamıyla ruh ikizini bulamaz ya da dengini.
Duzgun birisini isteriz en mal ve salaga asık olurız ondan başkada birsey görmeyince al sanna mani olan sey
engel mi belkide öyledir bilmiyorum cevredki cogu insan amacsız ve bos is insanı sorun bende değil
Benim düşüncem ruh eşimizi uzaklarda aramamız hâlbuki dikkatli bakarsak yakınımızda olabilir sadece farkına varmıyoruz.
Yeni yerler gezerek yeni insanlarla tanışarak yaşamayı tercih eden bireyler doğru insani bialacaklardir
Kararsızlığım sanırsam ve aşırı sadakat her zamn gözükmemek destek olamamk lazım insanoğlu bencil çünkü
Görüçu usulü evleneceğime kendi sevdigimle evlenirim mutlu olurum yani görücü usulü evlendigim adamla tanışacam birde
Aramak diye bir şey olmamalı birbirini bulmak denilen olayı yaşamalısınız ararken bulmak değilde hiç aklında yokken karşılaşmak mesela
Ciddi ilişki isteyip asla ciddi olmayan kafası karışık dengesiz insanlar oluyor genelde karşıma çıkanlar
Ruh eşi konusunda seçici davranmayı tercih ederim. Tercih edebilieceğim kişiler sakin olmasını isterim.
Şu anki ilişkilerde güven olmuyor. Erkekler arkandan iş çevirip hiçbir şey olmamış gibi yapabiliyorlar
Muzz daha önce kullanmıştım ve oradan güzel bir arkadaş edinmiştim. Gerçekten iyi bir uygulama.
Zaman sadece zaman doğru kişi doğru zamanda çıkar ama sen doğru kişiyi görebikicekmisin görmeni sadece gönül gözün açıkken sağlarsıb
Kader ve kismetir bazen çok ararsın kurcalarsan ama bir türlü bulamazsın denk birini bazen önüne bir anda çıkar
Ön yargı, maalesef bizim Türk insanı çok önyargılı iyi olur kötümü olur çok düşünüyoruz, hayatı akışına birakmak lazım mutlu olmak lazım.
Ciddi ilişki güzeldir, son zamanlarda bulunması zor ve bir o kadar da çileli, ama olsa hayır da demezdik tabii. :)
Ben aşka sevgiye ve iki insanın birbirini gerçekten sevebileceğine inanmıyorum
Hatta sevme ihtimalinin olabileceğine bile inanmıyorum.
Kadınların egoist olması birinci sebep. Hiç bir vasfı olmayan kız bile kendini bir halt sanıyor maalesef
Sanırım aynı yerde değiliz
Yarınlar 😂 ve gelecek engelliyor
İstediğini bilmemek sorun bence
bilemedim valla ama göz göze gelerek iyi bi aşk başlangıcı vardır
istemiyorum çünkü yani istemeyince olmaz hiçbir şey sonuçta
ruh eşi diye bir şey yok ben inancımı kaybettim
Benim ki öldü bence o yüzden 33 yaşındayım hala karşıma çıkmadı.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah🙏
İlişkide tam olarak ne istediğini bilememek.
Sorun armaanda arama o karsina cikar zaten cikmazsada birak o arasin seni
Bence secenek coklugu ve hızlı cagdan dolayı tahammülün azalması
Bilmiyorum keşke bilsek ve hepimiz ruh eşimizi bulsak
Ne istediğini bilmeyen sadece ilgi meraklısı tiplerden ötürü olabilir
bilmiyorum açıkcası belki daha aktif biri olmalıyım
Ruh eşi diye bir şey yok kişilerin uydurduğu bir şey bu
Bilmem 23 yaşındayım daha bir kız eli deymedi hayırlısı buymuş demekki diyip geçiyoz