Bilmiyorum ama o görünmez şeyi bulursam fena yapacağım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Ne istediğimi biliyorum ama maalesef karşıma öyle biri çıkmıyor o yüzden hep yalnız kalıyorum günümüzün ilişkilerine bakınca da iyice kendi köşeme çekiliyorum ama halimden memnunum
Ruh eşi illaki vardır fakat sizce bu Türkiyede midir? O kadar ülke var tabii ki sizinle çok benzer aynı şeyleri beğendiğiniz aynı şeyleri yaptığınız insanlar yani sizin neredeyse aynınız vardır fakat sizce bunu bulmanız mümkün mü? Ben sanmıyorum. %0.1 ihtimal falan benim için.
Belki de yoktur öyle bir eş.. Aramayı sonlandırmalı artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Ruh eşimi bulmak için çok çabaladım, üniversite yıllarımda bile denemediğim yol kalmadı ama olmadı. Muzz Türkiye gibi kaliteli bir uygulama sayesinde aradığım kişiyi sonunda buldum. Hatta PopUp üzerinden onunla çok daha derin bir iletişim kurma şansım oldu.
Çoğu kişi akışına bırakalım kafasında oluyor. En başta ne istediğini net söylemeyen insanlarla aynı ortamda vakit kaybetmek yoruyor beni. Güven vermeyen birine de kolay kolay bağlanmak istemiyorum.
Sanırım ilk engel bana başkaları tarafından öğretilen ve yıllar içinde sanki bu kuralları kendim koymuşçasına onları benimsemem. Kendi ruhumu özgür bırakmayı öğrendiğim gün o da beni eşiyle buluşturacaktır.
Savunma mekanizması… Kendi adıma konuşuyorum o kadar haksızlığa uğrayarak büyüdüm ki en basit tartışmalarda bile haksızlığa uğradığımı düşününce çok fazla tepki veriyorum ve karşı tarafın gözünde saldırgan oluyorum.
Ben genelde çok alakasız ve hiç ihtimalimin olmadığı kişilere çekiliyorum. Ve genellikle karşı taraf da buna ihtimal vermediği veya benim ilgimi anlamadığı için hiçbir gelişme yaşanmıyor. Duygularımı göstermek benim için zayıflık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
Bir an önce o mu beni buluyor ben mi onu buluyorum bir an önce bulsak birbirimizi artık sıkıldım artık yalnızlıktan
Yanlış yerde doğru kişiyi aramammış bencede en iyisi hiçbir yerde aramayayım ben
Görünmez değil ya harekete geçemiyorum ben😅
Doğru kişiyi bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız
Ben buldum ama yine de çözmek istedim sonuç klasik yöntemlerin yorgunluğuymuş. Yalan dndndnd
Belki de yanlış insanlara denk geldiğimiz içindir
Doğru kişinin doğru kişisi değilim bütün mesele bundan ibaret
ciddiyetliği kavrayacak kimse kalmadı ki artık
Bu dünyada belki bulamam ruh eşimi öbür dünyada bulurum
Çok fazla trip atmam ve aldatırsa aldatırım kafası bana göre kadın erkek eşit
Çünkü herkes aynı sıkıcı sıradan kirli bir düzen güven yok
Samimiyetsiz sohbetler
Güven duygusunun gitgide zorlaşması
Çıkar uğruna yapılan yanlışlar
Bu zamanda ruh eşi diye bisey yok onlar eskide kaldı
Yanlış zamanda da olabilirim ama birgün gerçek bi aşk yaşayacağıma inanıyorum
Açıkçası herkes işine göre davrandığı için bence
Zaten görünür olsa dayağı yerdi benden beni engelleyen o şey 😊
Çok basit, ruhlar aleminde yaşamıyorum 🤣🤣🤣
Çok dpğru test Yanlış kanallarda maalesef ki doğruyu arıyorum
Hem çevrendeki insanlar hemde gerçek sevgi olmaması
İnsan her yerde aynı, tabelayı-ortamı değiştirsen ne yazar🙂
Kimse ruh eşini aramıyor. Herkes daha iyisinin peşinde.
Bir heyecan uyandırıyor âdeta ufkun şaha kalkıyor hissiyatı veriyor.
Elinize emeğinize sağlık guzel bir test olmuş
Bunu fazla uzaklarda aramaya gerek yok, ben kendim. 😅
İnsanların kimseye güvenememesi ve fikirlerin uyuşmaması
Ruh eşini bulup ama yinede testi çözen ben😂😂😂
herkes doyumsuz ve herkesin kriterleri çok yüksek. böyle bir ortamda ylanız kalmak ideal.
Ne love kalmış ne you bu yüzden çokta dert etmemek lazım
İç baskılar, sosyal statü, inançlar baskılıyor insanı :/
Ben bir körüm ya göremiyorum ya da beni görmüyorlar
Eşim ruh eşim var çok şükür 5 yıldır evliyiz
Bilmiyorum ama o görünmez şeyi bulursam fena yapacağım
Ne istediğimi biliyorum ama maalesef karşıma öyle biri çıkmıyor o yüzden hep yalnız kalıyorum günümüzün ilişkilerine bakınca da iyice kendi köşeme çekiliyorum ama halimden memnunum
Vallaha şimdikiler böyle iyi insan pek nadir var
Ruh eşi illaki vardır fakat sizce bu Türkiyede midir? O kadar ülke var tabii ki sizinle çok benzer aynı şeyleri beğendiğiniz aynı şeyleri yaptığınız insanlar yani sizin neredeyse aynınız vardır fakat sizce bunu bulmanız mümkün mü? Ben sanmıyorum. %0.1 ihtimal falan benim için.
Ruh eşini bilmiyorum ama ruhumuz kalmadı galiba ondan olabilir
Bence engel değil senin seçimin kriterin olabilir
Belki de yoktur öyle bir eş.. Aramayı sonlandırmalı artık
Ruh eşimi bulmak için çok çabaladım, üniversite yıllarımda bile denemediğim yol kalmadı ama olmadı. Muzz Türkiye gibi kaliteli bir uygulama sayesinde aradığım kişiyi sonunda buldum. Hatta PopUp üzerinden onunla çok daha derin bir iletişim kurma şansım oldu.
Gerçek mi bu
Başta çok iyi oo harika gelen sonra buda fazlaymış denen bişey
Her şeyi abartıyoruz her şeyin dört dörtlük olmasını istiyoruz ama bir umut varsa o yola çıkmak lazım
bulanmamakla beraber her geçen gün bulabilme inancım daha da azalıyor
Sevdiğimi mutlu edemem, Ekonomik olarak eziklik hissederim korkusu.
Tabii ki çok istiyorum yeni biriyle tanışmayı ama yok maalesef ruh eşimi henüz bulamadım
Ruh esi bir mittir kimse kimseye %100 uyum saglayamaz.
Düzelemicek kadar kalbimin çok fazla hasar almış olması.
Ruh eşi diye bir şey yoktur birbirine katlanmaya razı olan insanlar vardır
Her nasip vaktine esirdir o yüzden zamanı gelmediği için olmadığını düşünüyor, hissediyorum 🥲
Artık bu dönemde kimse kimseyi memnun edemez oldu. O yüzden ruh eşi diye bir şey yok.
Ruh eşi diye bir şey olmaması en büyük engel
Ruuuhh salll gibi bişey sanırım hiç yok gibi hep yanımda hisediyorum😀
Bahtım 😂😂😂 o kadar kara ki gözümün önünü göremiyorum
Bana heyecan versin, sanal hatta yazılarak bile kabulüm.
Kafa dengi enerjimin uyuştuğunu insanlar arayışındayım
Zor bulursun
Ruh eşi yoktur bence. Fikirleri tutuşan iyi anlaşan insanlar vardır
Sosyalleşme olanaklarının yetersizliği ve ülkedeki kadın ve erkek beklentileri arasındaki uçurumlar.
Erkeğin cüzdan, kadının hizmetçi olarak görülmesi
Çoğu kişi akışına bırakalım kafasında oluyor. En başta ne istediğini net söylemeyen insanlarla aynı ortamda vakit kaybetmek yoruyor beni. Güven vermeyen birine de kolay kolay bağlanmak istemiyorum.
Sanırım ilk engel bana başkaları tarafından öğretilen ve yıllar içinde sanki bu kuralları kendim koymuşçasına onları benimsemem. Kendi ruhumu özgür bırakmayı öğrendiğim gün o da beni eşiyle buluşturacaktır.
Sevmek istiyorum düzgün insan yok
Sevilmek istiyorum sırnaşma oluyor
Özledim diyorsun ; Hadi işine diyor
Yazıyorsun cevap vermiyor ;
Ne istiyorsunuz bu hayattan acaba...
Savunma mekanizması…
Kendi adıma konuşuyorum o kadar haksızlığa uğrayarak büyüdüm ki en basit tartışmalarda bile haksızlığa uğradığımı düşününce çok fazla tepki veriyorum ve karşı tarafın gözünde saldırgan oluyorum.
Ben genelde çok alakasız ve hiç ihtimalimin olmadığı kişilere çekiliyorum. Ve genellikle karşı taraf da buna ihtimal vermediği veya benim ilgimi anlamadığı için hiçbir gelişme yaşanmıyor. Duygularımı göstermek benim için zayıflık.