Sen
Karşıdaki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fazla fazla sevdiğim, ilişkide hep verici olmayı kendime vazife edindiğim zamanlarım oldu.
Şimdilerde herkesi hak ettiği kadar seviyorum. Hak etmediğini düşünürsem sevgimi kalbinden sökerek geri alıyorum 😂
Şaka şaka elimi kana bulamaya değmez yahu. Lafügüzaf her şeyin fazlası zehir oluyor insana, sevginin bile.
Ehehe , öyle elbette insan sevgidede ölçülü olmalı ama bu zor sanki... Her hareketi inceleyip , karar verdikten sonra uygun fiil ile tamamlamak çok uğraştırıcı... Belkide bunun için bazen kendimizi oto pilota bırakıyoruz gün için de...
Sökmek falan korktum kuziş biraz : )
Evet haklısın...
Çok uğraştırıcı değil aslında. Bir iki deneme sonrası sistem oturuyor ve kendiliğinden çalışıyor 😀
Anlamaya çalışıyorum... Bakalım öyle olcak mı bendede deneyip göreceğiz qurban eheh
Bol başarılar dilerim kuziş 😀🙏
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, günaydınn ☀️
Günaydın kuziş...
Ben ben beeeennn!
Ben sevdim mi güzel severim fakat görebilene.
Genellikle görülmez, bilinmez ve bende bunu fark ettiğimde geri adım atarım zira hazır fark etmemişken karşımdaki hiç bulaşmak istemem. Sonra kırılanda dökülende ben olurum. Arkadaş ilişkilerinde ama artık o kadar fedakar değilim. Kim ne kadar veriyorsa al bendede o kadar. Fazlasını yaptığımda hep yine zarara uğrayan ben oldum o yüzden akıllandım artık jfjf yani bundan bi kaç sene önce akıllanmıştım öylede devam ediyorum.
Söz konusu aşk ise orada o sevgiden yüzdeyüz hadi yüzde doksandokuz diyelim karşılıklı olduğundan eminimdir (arkadaş ilişkilerinde emin olamam). orada en iyi ben severim 🤩
E tabi ne sandınız jfjfd ama yinede tutarım kendimi malum her şeyin fazlası fuzuli zarar.
Vay be dedim okurken... Ben bu kadar güzel sevemezdim herhalde... Görebilene ne kadar güzel dedin bazen görülmüyor.. hoşlanmak , sevgi , aşk hiçbiri bazen karşı taraftan görünmüyor ne yazıkki...
Belkide mantıklı olan o dur kendini savunma mekanızması gibi...
Kim ne kadar veriyorsa albendende o kadar kısasa kısas diyorsun heee : ) ...
Bakalım bende akıllancak mıyım rheheh...
Karşılıklıdır aşkta diyorsun hemi hımmm...
Kafam karıştı şimdi arkadaşlıkta mı en iyi sen seversin yoksa aşkta mı dur şunu bi netleştirelim...
Evet öyle zarar diyorlar ne yazıkki
İnsan yüreği ile bakmadığı zaman sadece gözleri ile görür, yürekle bakmalı gerçeği görebilmek için. E buda emek isteyen bir şey, duygusallık gerektirir. Bu da herkeste yok 🫢
Kısasa kısas artık.. Bi dönem çok verdim kendimi eksilttim artıkın yiioookk öyle jdjf
Aşkta en iyi ben severim yav çünki ordaki sevgiden eminim karşılıklı olduğuna.
Ama arkadaş ilişkisinde emin olamam (bence).
Belkide korkuyordur olamaz mı yani , misal hayatına giren tüm insanlar onu reddetmişse ... e tabi haklısın...
Farkettim aslında daha iyi hissedeceksen sorun yok o zaman... Sen eksilme yav..: /
Bence sen arkadaş ilişkisinde de en iyi seversin. : )
Bende hep reddedildim gibi bir şey fakat yinede her seferinde (genellikle diyeyim) yeniden inanmayı seçiyorum, o yüzdende kaybediyorum. Bakma böyle net konuştuğuma ben yine daha çok verici olabilirim yine 😂
Tutamam kendimi salarım kurallarımı jfjfdj
Öyle mii.. Sanmam ya bilmiyorum.
Seni hangi vefasız reddetmiş yav onun ben ağzına kürekle vuram nerde o...
Sağlık olsun ne diyelim...
Öyle öyle..
Jfjfjf geride kaldı hepsi bulamam küreği sakla sen başka zamana 🤣
Bahçede var ne zaman lazım olursa söyle... Bilisen. Eheheh
Yazdım şu aklımın köşesine 😏
Kürekte var o düz olanıda artık kime niyet kısmet eheheh
Dur hele yav ehehe
Tamam
bunun kesin bir yanıtı yok, çünkü bu kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişen bir durum. benim de deli gibi sevip taptığım ilişkilerim oldu, karşı tarafın da üstüme düşüp benim oralı olmadığım ilişkiler oldu😆😅
Vay bunu okurken çok şaşırdım biliyor musun... Nasıl öyle oluyor bi insan kaç defa sevebilir he hı
Arkadaş rheheh
sevgi dediğimiz duygu bence sonsuzdur sınırsız. yani düşün; sen bir arkadaşıni da seversin, anneni de seversin, çiçeği böceği de seversin. herhangi birini sevip hoşlanıp ilişkiye de başlarsın. ama aşk dediğimiz şey öyle kolay kolay bulunmuyor. insanin hayatında başına belki bir kere gelir ya gelmez.
ama ben 2-3 kere denk geldim 😅🤫🤫🫣
Heeee
Bak evet mantıklı...
O nasıl oluyor yav 2 ,3 kere helal olsun eheheh
Ben daha çok severim. Aşk benim içimde ben kime vermeyi seçersem ona veririm. Dolayısıyla bütün iş bende biter. Kusura bakmasınlar insan üstü davranıyorum sevince. İnsanlar ise norm insan...
Helal olsun valla ben 32 yıllık ilişkisi olmayan bir birey olarak Şu an şoktayım dost : )
Ay ben şok hahah
: ) he valla
Dost ben bu zamana kadar ki tecrübelerimden sunu anladım. İnsan sevebiliyorsa bu kendi iç dünyasıyla alakalıdır. Hiç kimse senin içinde besleyip büyüttüğün o duyguların o kutsallığın yerini alamaz. Sen onun için ölümü göze alırsın o senin için otobüs bileti bile almaya kıyamaz. Anlatabiliyormuyum. Bu denklemde seni bu kadar ona bağlayan nedir peki? Tamamiyle iç dünyanda hayalini kurmus olduğun o kişiyi onda aramandır. Dolayısıyla ben seviyorsam ''aşk'' karşımdaki maddesel varlıktan çok daha üstündür. Benim içimde büyük benim içimde ölür. Bu yüzden kendimi nimet görüyorum. Bugune kadar benim sevgimin yanına yaklaşanı görmedim.1 adım atana 100 adım attığım için yanyana gelmişizdir. Hepsi bu.
Bu da kapanıs şarkısı olsun
www.youtube.com/watch
NE yaptıysam aşk için yaptım. Ne haldeysem aşk için düştüm. Ama sen bunu anlamadın zehirsin kızım :D
Vay be vallahi helal olsun dost...
Evet doğrusu kendi anlam yüklememiz nesneleri ve canlıları daha değerli yapıyor... Anlattın bittabi cokta güzel anlattın dost...
Doğru içinde büyür ve ölür en nihayetinde...
Umarım değerini bilen ve dengini bulursun dost... Dur linki kopyalim.. dinliim teşekkür ederim...
Bence anlar be üzülme dost
Üzülmüyorum da haksızlık gibi :D Hepimizin hakkında hayırlısı dostt.
Evet öyle de herkesin seninde dediğin gibi sevgi anlayışı farklı dost...
Amin 🙏
Şarkı güzel ve anlamlıda he...
Güzeldi Him aşk şarkılarının vakkosudur akslfjaks
Bunuda öğrenmiş oldum.. zerihkız yalnızlık falan derken play listte gitti gidiyor ehheeh bi ara durdum video için... Teşekkür ederim
Rİca ederim dostt.
E. i. c için teşekkür ederim dosst
Rica ederim dost
Bu soruda ben net “Sen” derdim 😌 Çünkü bence kendi sevgini, emeğini, tarzını en iyi kendin bilirsin. Karşı tarafın ne kadar sevdiğini ölçmek zor ama kendi kalbini tanıyorsun sonuçta 💘 İlişkide genelde daha çok veren taraf mısın, yoksa dengeli mi gidiyorsun sence? 🧠✨
Kopyala yapıştır yaparlar o kadar iyi yorumalar yazma yazma gız...
Nihahaha
Ahahaha yakalandım mı yani şimdi 😅✍️
Kopyala yapıştır değil ama senin için özel yazdım vallahi 😌💘
Derken ne demek istiyorsun yani sana hayırdır?
Cevap
4Cevap
Bu değişir sevgide her zaman “ daha iyisi “ olmaz
Yani öyle diyorsanız öyledir.
Bilemem bunu ben ancak kendi sevgimi ölçebilirim karşı taraf sevgisini yansıtamayan biriyse anlamak zor.
Dediğin koşulda birisiyse evet anlamak zor olabilir... Lakin hissedilmez mi acaba merak ediyorum...
Neyse sağlık olsun ne diyelim ...
Hissettirirse elbet hissedilir. Gün içinde ararsa sorarsa, üşüme kalın giyin vs derse her an yanında olup çabucak vazgeçnezse o adam seviyordur ve seviyorum demesine dahi gerek yoktur. Bazen bazı sözlerin içi boş olur. Seni seviyorum herkes diyebilir önemli olan o sevgiyi göstermekle ilgili kimbilir..
Evet dediğiniz mantıklı sanırım anladım... Evet herkes diyebilir ama herkes bunu hissettiremez sanırım...
Evet anlatmak istediğim bu tam olarak. ✨
Teşekkür ederim
Rica ederim
Daha iyiyi bilemem ama sevdim mi tam severim, sahiplenirim. Kullanıldığımı hissedersem de geri çekilirim
Helal olsun be... Şunu diyebilmen bile cok iyi...
Bakalım aynı şeyi yapabilecek miyim
O kadar ilerleme kayıt edemedim henüz
Ajdvsksn bakalım olacak mığ
: )
İnşallah onu ayırt edemeyeceğim kadar beni çok seven biri çıkar karşıma
Amin... Diyeyim...
Karşıdaki rakibi henüz tanımadığım için bilemiyorum
Her zaman en umulmadık yerden bakıyorsun arkadaşım tebrik ederim : )
Haklısın..
Teşekkür ederim teşekkür ederim 😄😄
🌌🤗
Rica ederim 🙏
Ben daha çok severim, karşımdaki hep biraz daha mesafeli durur.
Ben severim ama o daha çok sevmişti :((
Ah be : /
Karşılıklı bir denge olur bende
Denge iyidir diyorlar
Yazı tura atiyoruz bu durumda biz
Oooo iyidir hojdur..
Sevince varını yoğumu duygusallığımı çok veren biriyim
Aşk varsa ben
: ) helal olsun
Kolay sevemem
Sağlık olsun ehehe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?