Ramazan İftarı mı daha çok seviyorsunuz sahuru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İftarı mı daha çok seviyorsunuz sahuru mu? İftar Sahur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İftarı mı daha çok seviyorsunuz sahuru mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İftar. Dini şeylere çok soğuk olsam da. İftar saati ailem ya da akrabalar ile birlikte oruç açmak çok hoş gelir hep. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dini hangi şeylere soğuksun Yorumla heyyoooo87 +1 yıl direkt dine soğuğum Yorumla Soran +1 yıl Dine soğuk olup oruç mu tutuyon Yorumla heyyoooo87 +1 yıl Müslüman değilim demedim. Soğuğum. Yorumla Soran +1 yıl İşte bende bu çelişkiyi anlamadım.. Yorumla
arslanus Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ben fast food sevdiğim için öğlen yemeğini seviyorum. Akşamları çok uzun sürüyor siparişin gelmesi. 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl İftarı seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 103 yaşında oruç tutuyor olmanız takdireşayan Yorumla Soran +1 yıl Öğretmen misiniz? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisinin de bereketi ayrı ama iftarı seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi sahur seven benim heralde.. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. İftarı severim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ramazan konusunda 369 cevap paylaştı. İftar candir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İftar. Dini şeylere çok soğuk olsam da. İftar saati ailem ya da akrabalar ile birlikte oruç açmak çok hoş gelir hep.
Dini hangi şeylere soğuksun
direkt dine soğuğum
Dine soğuk olup oruç mu tutuyon
Müslüman değilim demedim. Soğuğum.
İşte bende bu çelişkiyi anlamadım..
Ben fast food sevdiğim için öğlen yemeğini seviyorum. Akşamları çok uzun sürüyor siparişin gelmesi.
İftarı seviyorum
103 yaşında oruç tutuyor olmanız takdireşayan
Öğretmen misiniz?
İkisinide
Ikisini de sevmiyorum ben oruç tutuyorum
İkisinin de bereketi ayrı ama iftarı seviyorum
Bi sahur seven benim heralde..
İftarı severim
İftar candir
İftar güzel oluyor