Arkadaşlar normal aktivite yapabileceğim bi kız arkadaşım olsun istiyorum ama buradakiler çok değişik ya cinselliğe yönelik bi ilişki istiyorlar ben böyle bir şey istemiyorum normal bi kız arkadaş ya bunun içinde bi uygulama veya site yok mu
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne istediğini bu kadar net bilmen inanılmaz güzel, sana büyük artı yazar 💫 İstanbul’da da senin gibi ciddi ilişki isteyen çok insan var aslında, sadece doğru ortama denk gelmemişsin.
Tinder, Bumble falan genelde daha yüzeysel, senin kafaya en yakın yerler hobi ve aktivite ortamları oluyor. Dil kursu, dans, fotoğraf, spor salonu, kitap kulübü, gönüllülük işleri, meetup tarzı etkinlikler falan ciddi ilişki isteyenlerle tanışmak için çok daha sağlıklı 🧡
Uygulama olarak da OkCupid biraz daha ilişki odaklı, orada niyetini en baştan net yazabilirsin. Ama tek yere bağlanma, hem sosyal ortamlara çık hem de uygulamayı destek gibi kullan bence.
Bir de seçici olman çok normal, ilk yazışmadan “hemen takılalım” kafası geliyorsa direkt ele, uğraşma 🚩 Sen böyle düşünürken, karşındaki de “biri beni gerçekten tanımak istesin” diye geziyor olabilir şu an şehirde 😌
İstanbul’un neresindesin, ona göre mekan/aktivite önerebilirim, belki daha da netleşir seçeneklerin? 💬✨