Bu siteye Türkiye'deki hayatı öğrenmek için kaydoldum. Yurtdışında yaşıyorum, aklımda öğrenmek istediğim birkaç soru var. İlkinibugün soruyorum. Önce, sık rastladığım birkaç izlemimimden bahsetmek istiyorum: Bir cafe, vs. otururken 2-3 kız bir masada oturuyor, onları beğendiği belli olan 2-3 erkek az ötedeki veya yan masaya oturuyor. Bazen aralıklarla, bazen dik dik kızlara bakıyorlar (buna Türkiye'de kesişme deniyormuş. Dünya'da kızları çok korkutan psikopat bakışlar), ama ne erkekler ne kızlar konuşmuyor, sonra erkekler kalkıp gidiyorlar, aslında tanışmak istediklerine eminim, ama konuşmuyorlar. Bazen erkekler oradayken kızlar foto çektirmek istiyor, garsondan rica ediyorlar, sonra enteresan pozlar ve yan gözle erkeklere bakmalar, erkekler çok ciddi poz ile sadece yemeklerine, içeceklerine bakıyorlar, garson ise sulu şakalar, sonuçta erkekler konuşmadan kalkıyor. Yoldan spor pahalı bir araba içinde iki erkek geçiyor, kızların masasının önünden tekrar geçiyor. Erkekler park edip yan masaya oturuyorlar. Bu arada hep telefon, cüzdan, anahtarlar herkeste masada. Ve aynı yukarıda dediğim şeyler oluyor. Erkekler kalkıp gidiyor, araba yanımızdan geçiyor, sonra tekrar geçiyor, sonra tekrar geçiyor. Sonuç: konuşmuyorlar. Başka bir olay kulüpteydim, tipim iyiydi, fakak üzüntülü, sıkıntılı bir günümdü. Barın orda problemlerimi düşünüyordum. Herkesin baktığı çok güzel bir kız vardı. Yanıma geldi tanıştık, o gece çok eğlendik. Bir ara dedi ki herkes bana asılıyordu, birtek sen ilgilenmiyordun, bu yüzden seninle olmak istedim. Eh, gece güzel geçti, ama kız ile tanışmak için depresyonda mı olmalıyım, yani formda olsam gidip konuşsaydım tanışmayacaktı? Benim bulunduğum ülkelerde birini beğeniyorsan (zaten pozitif enerjiyi hissedince) gider konuşursun, (tabii, kız ilgili değilse kibarca gidersin). Ben de düzgün biriyim, yakışıklı, kültürlü standarddayım, maddi durumum iyi nerede nasıl konuşulacağını, davranılacağını biliyorum. Türkiye'de birini beğensem nasıl tanışılır?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncelle
Güncellemeler
+1 yıl
gün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem