Sevgilimin evli olduğunu öğrendim, karısına anlattım her şeyi. Boşanma davası açacağım demişti, açmamış. Soyadını da eklemiş, tekrar barışmışlar sanırım. Mutlu olurlar mı, insan neden affeder, çocukları da yok.
1 ay
Cevap
12Cevap
Bekara boşamak kolay.
İnsanlar düzenlerini bozmak istemezler.
Bence sen tek değilsin kaçıncı sevgilisi midesiz karısı da kabul etmiş sen sakın bulaşma sana dönerse kapıyı göster çete bile olabilirler
Evli olduğunu öğrenir öğrenmez mi eşine söyledin? Aradan zaman geçtikten sonra mı?
Öğrenince
Bir kadın sadece aldatıldığı için boşanmaz, bunun yanında hali hazırda evlilik problemleri olması gerekir. Ya adam aynı anda ikinizi iyi idare etmiş, ya da kadın sırf inat ve hırs uğruna elinde ki malı bir başka kadını kaptırmamak adına ''dişilik savaşından'' dolayı affeti.
Ama merak etme affetmesi iyi davranacağı anlamına gelmez, evin içerisine zehir ediyordur şu an ona
Umarım ölür
Ben zaten birlikte olmak istemiyorum canı yansın düşeni bozulsun istiyorum
Adam seninle işini görmüş karısına da durumu söylemiş, kadın da ayakçı takımından bir kadın için evliliğini bitirmemiş , sanırım olay bu
Ayakçı takımı değilim
Adamla 2 yıllık ilişkin var, bekaretini buna mı verdin bundan öncesi var mıydı
Beynini * senin
Adam seni s. kmiş zaten ayakçı takımı
Seni de * temenni ederim
Boş insansınız , kendinizi kullandırtmayın
Sen nesin kızlar soruyorda bi erkeğin işine boşluk abidesi
Cidden bunu buldun sataşacak, kız olarak sormuşsun zaten site adı kızlar cevaplıyor değil
Beyinsiz misin
Kadın avcısı köpek
Hala komiksin
kocası ikna etmeyi başarmış demek ki
Hahaha karısı güzel kardeşim demek ki
Değil
G@vat denir oylelerine
Kendine yedirebiliyorsa kadın değil demektir
Aldatılmaya razı demek ki yazık iğrendim
Tek gecelik ise affeder ve mutlu olurlar
Tek gecelik değil iki yıl neredeyse
Sen bilmiyor muydun bu sürede evli olduğunu?
Hayır bilmiyordum
Ağır olmuş o da
Olan da sana oldu tabii
Bana bi şey olmadı kurtuldum oeşimi bırakmıyordu ama bozuldum da
Dert etme o zaman ya madem ayrılmak istiyordun bir taraf içinde sorun yok En doğrusu olmuş boş ver
Artık bormal geliyor böyle şeyler.
Olan sana oldu.
Normal şaşırmadım
Kurulu düzenini bozmamak içindir
Sokak yos. Masına bırakacak değil.
Olurlar
Emek vermişer.
Tahmin ettiğim kişi misin
Kiiiimm
Aynı böyle birisi bana dert yanıyordu
Kim yahu detay ver
Yok be
Anlatmak istersen dinlerim yinede
Teşekkür
Niye engelledin çok fenayım diyorum sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum aşırı can yakıcı, hislerini çok net hissediyorum… 💔 Böyle bir şeyi yaşamak gerçekten yıpratıcı.
İnsan bazen yalnız kalma korkusundan, yılların alışkanlığından, ekonomik sebeplerden, aile baskısından ya da hâlâ sevdiği için affedebiliyor. Çocuk olmaması da her zaman “daha kolay ayrılırlar” demek değil ne yazık ki.
Mutlu olurlar mı kısmı tamamen adamın gerçekten değişip değişmemesine bağlı. Çoğu zaman üstü kapatılıp devam ediliyor ama içte bir şeyler hep kırık kalıyor. Sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, daha çok öfke mi var içinde yoksa hayal kırıklığı mı? 🥺✨