Fiziksel olarak her şeyi yapmışlar yani. Hemde birsürü kişiyle flirt var.
Birde 1 yaşında çocuğunuz varsa.
Birde 1 yaşında çocuğunuz varsa.
Hayır ben affetmezdim çocuğum olsun olmasın direk ayrılırdım ama her insan farklı düşünür Aldatma, bir ilişki içinde büyük bir güven ihlali ve duygusal travma yaratabilir. Aldatma durumuyla başa çıkmak, karmaşık ve kişisel bir süreçtir ve herkesin durumu ve hisleri farklıdır. Aldatma, duygusal zorluklara neden olabilir ve bu zorluklar her iki tarafı da etkileyebilir. Aldatılan kişi, ihanetin yol açtığı güvensizlik, öfke ve üzüntü ile başa çıkmak zorundadır. Aldatan kişi ise pişmanlık ve suçluluk duygularıyla uğraşabilir. Aldatma genellikle ilişkideki bazı sorunların sonucu olarak ortaya çıkar. İlişkinin neden bu noktaya geldiğini ve aldatma olayının neden gerçekleştiğini anlamak önemlidir. İlişkide açık ve dürüst iletişim sağlamak, bu tür zorlu bir durumu ele almanın önemli bir parçasıdır. İçinde bulunduğunuz durumu ve hislerinizi partnerinizle paylaşmalısınız. Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve her çiftin kendi koşulları ve duygusal ihtiyaçları vardır. Aldatma durumunu ele alırken dikkatli bir şekilde düşünmek ve partnerinizle birlikte en iyi kararı vermek önemlidir. Bazı çiftler aldatma olayını aşmayı başarabilirken, diğerleri için ilişkinin sona erdirilmesi daha sağlıklı bir seçenek olabilir. İhtiyaçlarınıza ve duygusal refahınıza saygı duymak önemlidir.
Karşı taraf zaten aldatıyorsa demek ki bir şeyler bitmiştir haliyle benim de o ilişkiyle işim bitmiş oluyor tabii ayrılırım.. Çocuk içinde hiç kimseyi affetmem ileride çocuğum gelip ya anne babam seni defalarca aldattı Allah razı olsun affettin diye madalya takmayacak.. En acısıda ileride çocuk bile annesine acıyarak bakıyor, üstüne bi de annem gibi bir kadın olmayacağım diye yemin ediyor bunun bunun çok örneğini gördüm. Hiç gerek yok..
Cevap
8Cevap
bi gün kızın gelse anne kocam beni böyle böyle aldatmıs diye aglasa sen o adama kızını tekrar geri gönderir misin? biraz kendinizi sevin biraz kendinize saygınız olsun kadınlar ya
bence hic burada vakit kaybetme direkt doktordan randevu al kim bilir elin sürt*klerinden ne hastalıklar kapmıstır. önce cinsel yolla bulasan hastalıklar icin bi tarama yapsınlar, ardından gencecik yasında rahim kanserinden ölmek istemiyorsan da hpv aşını mutlaka ol
Hayatımda gordugum en haklı yorum
Yaptırmak zorundayım sanırım.
Çünkü eskortla aldattı
ıyyy hiv hpv sifiliz gonore ne ararsan onlarda.. önce hastaneye kos sonra avukat tut adliyeye
En iyisi
kanıtları ile boşanırım. nafaka alırım. elin karısına yedirdiği paraları biraz da çocuğuna harcasın şerroo.
Allahtan herşeyi telefonuma çektim. Aynen öyle ödesin bedelini
kanıt önemli.
çocuğa bakmak zorunda adam olsaydı da nafaka verecek durumlara düşmeseydi zampara.
Aynen öyle. Artık istediği kişiyle yatsın kalksın yazışsın. Gizleme derdinden kurtulacak
aynen öyle bırak sevgilileri popon toplasın evini temizleyip yemek yapsın
awq çocuna
Aldatan ile bir saniye bile aynı ortam da kalmam, o ilişki bedeli ne olursa olsun bitmiştir...
Hayır bu bi hakaret, İhanetin affı olmaz affeden insanda aciz ve acınası biridir.
Arkana bakmadan kızını da al çek git
Oğlum
Ama evet haklısın
Böyle m@l herifler yalnızlığa mahkumdur
ekonomik özgürlüğünüz varsa sakın affetmeyin.
Var
Çocuğu falan hiç düşünme aldatma ne olursa olsun affedilecek bir şey değildir.
Ben affetmem ama benden gizlemeseydi sorun etmezdim
İhanet affedilmez.
Bende aldatirsam olur🤫
Aynen bende bu şekil söylemeyi düşündüm ona 😅 kafayı yer
Ona göre ayağını denk alsın 😂
Çok zor bir durum gerçekten.. Geçmiş olsun
çocuk varsa affet
Ben kendimi affedebilir miyim ozaman da bilmiyorum
Bence affedilmemeli
Çünkü yine yapacak
Affetmem asla
Hayir