Eğer yapılanı sindirebiliyorsanız devam edin. Her an aklıma gelir bana dokunsa tiksinirim diyorsanız çok yazık edersiniz.( Muhtemelen midem bulanır her gördüğümde)
Affedecek insanlar belli başka çaresi olmayan gidecek çalacak kapısı olmayan insanlar affeder miden nasıl alcak hangi söylediğine gerçekten inancan hangi kavganın sonu buraya gelmeden bitecek karakteriniz oturmamışsa evlenmeyin kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Affetmem
Sevgili olsan ayrıl derim evli olunca iş başka. Hayat senin ama boşanmasan bile ciddi bir ders vermen lazım ki adam olsun
O donemde cok mu uzak davrandin esine peki bu sebebi dusundunmu hic
Affetmek zorundasın. Affetmek istemiyorsan ayrilacaksin bu kadar basit
Eğer maddi olarak imkanın varsa ya da mesleğin boşan ve çocuğunu da kocana gösterme.
Her insan ikinci bir sansı hakeder. Ama bu hatayi birdaha tekrarlarsa gozunun yasina bakmayin. Ayrilin ve catir catir nafakasini yiyin iyi geceler.
Elbette kiskanirim hatta cinnet bile geciririm ama pismanlik duyduguna gercekten inanirsam ozaman 1 sans daha veririm oda son sansi olur.
Her goruse saygimiz var kardeşim haklisin
Niye sen hayatinda hicbir kadinla yatmayip evlenen birimisin ki kardeşim? Sen yapinca capkin oluyorsunda kadin yapinca f*hisemi oluyor?
Birak bu hoduklugu azda kendi yaptiklarini dusun. Sorsan kac kadinla yattigini bilmiyorsundur cikipta bakire kizi hakettiginimi dusunuyorsun? Birak bu işleri kaybol burdan.
Büyük konuşmuyorum Allah'ım.
Eğer yapılanı sindirebiliyorsanız devam edin. Her an aklıma gelir bana dokunsa tiksinirim diyorsanız çok yazık edersiniz.( Muhtemelen midem bulanır her gördüğümde)
Aynen igrenc gelir
Affettin mi
Daha değil
İlk defa mı olmuş.
Evtt
Kaç aylık hamileydin eşin seni aldatırken
3 aylık hamileyim
Eşin neden başka kadına ihtiyaç duysun ki. Seks hayatınız bitti mi? Hamileliğin ile alakası yok sanırım yediği haltın
Hamileyim yakınlaşmamız yasaklandı ihtiyaç
İlla ki eşini tatmin edebilirsin
Çözümü sen de
Nasil
Max 10 dk içinde yola gelir bi daha da yapmaz
Anlatt
Gizlisin
Knk
Ben affetmem
Bekara karı boşaması kolay sende afederim desene
Affedecek insanlar belli başka çaresi olmayan gidecek çalacak kapısı olmayan insanlar affeder miden nasıl alcak hangi söylediğine gerçekten inancan hangi kavganın sonu buraya gelmeden bitecek karakteriniz oturmamışsa evlenmeyin kardeşim
Affetmem
Anasını si-
Ne anlattın sen şimdi burada?
bir sey derdim de neyse.
Desene
Affet
Affetmem
Hayır
Affedilecek bir şey değil
Aldatmak adiliktir
Hayır
Affetme boşan !