Bir ay önce yazdı ama barışmak için değilmiş, tamamen içini döktü. Unutamadım, cesaretim yok deyip konuşmaya devam etti. Ben de engelledim. Uzak durmak, zorunda kalmak ne kadar yorucuymuş 😓
1 ay
Bir ay önce yazdı ama barışmak için değilmiş, tamamen içini döktü. Unutamadım, cesaretim yok deyip konuşmaya devam etti. Ben de engelledim. Uzak durmak, zorunda kalmak ne kadar yorucuymuş 😓
Benzer hikayeyi yaşadım emin ol o hayatına bakıyor sen de hayatına bakacaksın bakmak zorundasın severken ayrı kalmanın verdiği zorluğu çok iyi bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Ayrılalı 11 ay oldu iki defa döndü son yazması 1 ay önceydi ama barışmaz biliyorum zoruma gidiyor özlüyo mu bilmiyorum ağlıyodu unutamadım demişti ama inanmıyorum inanamıyorum hep ayrıldı hep gitti 😓
Büyük ihtimalle yalandır
Gel git akıllı 3 sene sürdü ama çözemedim onu
Zorlanman çok normal, resmen kalbin yorulmuş belli 😓 Hem özlüyorsun hem de kendini korumaya çalışıyorsun, bu ikisi çok yıpratıyor insanı. Engellemen aslında kendini korumak için attığın çok güçlü bir adım 💔 Zaman geçtikçe özlem azalacak, yerini kabullenişe bırakacak. Şu an duygularını yaşaman çok normal. Şu an en çok ne yaparken kafan ondan biraz da olsa uzaklaşıyor, fark ettin mi? 💫
Cevap
4Cevap
İletişim yollarını kes yoksa böyle ara ara gelir senin aklınla oynar. Az akıllı davranın
Engelledim zaten başka hesap açar ulaşırım dedi bende iletişime geçmek istemiyorum dedim 1 ay oldu ayrılalı da 11 ay
O hayatına bakıyorsa sende hayatına bakmak zorundasın
Ne yapıyor bilmiyorum
Zamana birak
Kıyamamss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?