Dönmeyen sevgili yoktur bu aptal da dönecek ama daha fazla bununla zaman kaybetme çık dışarı sosyalleş kendini toparla, o yoksa hayat bitmiyor devam ediyor canım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle içim içimi yiyeceğine özledim yazsam daha iyi değil mi. daha önce hiç yapmadım giderken de sadece bu iki cümleyi kurdum gitme demedim
Hayır hiçbir şey yazma. Senden ayrılan insanın kafasına çekiçle kararını mühürlemek olur bu. Git başka insanlarla sosyalleş. Bir erkeğin kadının peşinden koşmadığı ilişki yürümez. Kendini yıpratma senin peşinden koşmak yerine senden ayrılmak isteyen biri için.
Sana açık kapı bırakıyor, 'sana seni sevmiyorum diyemem ama...' ya getirmiş konuşmayı. Bak ne kadar sevsende emin ol zamanla geçicek ve iyi ki ayrılmışız ya diceksin. Nasıl bir anda birini sevemiyorsak 1 saniyede olmuyorsa bu, 1 saniyede de unutamayız dimi anılarımızı sevgimizi? Bunun için acını yaşa, kendine zaman tanı. Ve en önemlisi kendine olan saygını ve değerini yükselt. Sen kendini yüzde 10 sever ve saygı duyarsan karşıda ki sana yüzde 11 verse 'WOW' olursun. önemli olan sen kendini yüzde yüz severken saygı duyarken birinin sana yüzde yirmi hatta iyi yüzle gelmesi. Umarım anlatabilmişimdir.
Özlemen çok normal, uyksuz gecelerin de olur ancak hep öyle olacak değil ki bu. Yavaş yavaş azalıcak, odağını başka şeylere vermeye çalış. Yeni bir şeyler öğrenmeye odaklan kendini geliştir. Hayat o kadar kısa ki, 1 2 sene sonra ben buna mı üzüldüm diceksin. Emin ol hiç bir şey senin üzülmene ağlamana değmez ama duygularını yaşamadan da bitiremezsin onu içinde. Duygularından kaçma ama ona da koşma. Her zaman burdayım konuşmak istersen. Uzun süre de onu sevmeye devam ediceksin ama nolur her zaman kendini daha çok sev.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle içim içimi yiyeceğine özledim yazsam daha iyi değil mi. daha önce hiç yapmadım giderken de sadece bu iki cümleyi kurdum gitme demedim
Tabikide daha iyi değil. şu an duyguların daha ağır basıyor biliyorum ama mantıklı düşünmen lazım. Sen öyle yaparsan her türlü 'bu kız cepte' diye düşünür. ne olursa olsun senin hep orda olacağını düşünmesine izin verme. bırak çok istiyorsa o çabalasın o özledim yazsın arasın seni. kadınların yaptığı en büyük hata kendilerinin değerini ilişkide düşürmeleri. gitsin boşver, aklı başına gelince koşarak zaten sana gelicek ama sen onu beklememelisin. hayatına devam etmelisin.
@Susidil Teşekkür ederimm ^.^ benimde böyle yazmam için baya toxic ilişki geçmişim oldu. Soran kişiyi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yoldan defalarca geçtim ve bana geri döndüğünde tamam dedim. sonunda kendime olan saygım değerim gururum eksilerdeydi. kimsenin bunu yaşayıp öğrenmesine gerek yok çünkü çok yıpratıcı. böyle şeyleri yaşayanlara da destek olmak istiyorum her zaman. çünkü biz kadınlar güçlüyüz ve istediğimiz her şeyi yapabiliriz. bir düzgün yetiştirilmemiş adam yüzünden hayatımızı mahvetmemize gerek yok.
Doğru haklısın.. Herkes en az bir defa böyle bir ilişki yaşıyor. Bir insanın geçinmeye gönlü varsa güzel bir ilişki istiyorsa zaten yıpratmak istemiyor karşısındakini. Ama onun dışındaki insanlarla olmaya devam ettikçe saygımızı kaybediyoruz.
Gerçekten çok çok iyi yazmışsınız söyledikleriniz de ne kadar doğru olduğunun ve en doğrusunun bunlar olduğunun emin olun farkındayım ama böyle de olmuyor her dk her sn aklımda günlerim zehir gibi geçiyor acaba beni sevmiyor mu ya da seviyor da şu hatalarım yüzünden mi bitti bunları düşünmekten çok yoruldum yazmasını beklemekten çok yoruldum 1 haftada 4 kilo verdim iyi değilim iyi olmak istiyorum bunun için de yazmak istiyorum eğer ki seviyorsa karşılık verecektir sevmiyorsada en azından kafamdaki soru işaretlerinden kurtulup gerçeklerle yüzleşirim
Seni sevse ne olur ki bu saatten sonra? Seni yarı yolda bırakmış bunu anla. O geldiğinde iyi olmayacaksın, o sana seni seviyorum dediğinde de iyi olmayacaksın. Çünkü senin sorunun kendinle, onunla değil. Hayata yeni adım atmaktan korkuyorsun. Bir atsan, bir daha aklına gelmeyeceğine emin olabilirsin.
@Susidil süper demişsin ellerine sağlık. canım benim bu üzüntün kilo kaybın vs hepsi senin elinde. hayatının ipleri sende, o sana seni seviyorum yeniden deneyelim dese nolcak? geçmişi unutabilir misin sana yaşattıklarını unutabilir misin? tabikide hayır. sen şimdi kendine çeki düzen verip kendin için en iyi olanı yapmak zorundasın. o sana geri dönse bile kendisi için döner yani kendisini daha iyi hissetsin diye. kendini tatmin etmek için ruhsal ve duygusal olarak, seni düşünse zaten onca mesajı öyle yazmazdı. bizim kadınlarımız kızlarımız neden böyle kendini yere çekmeye çalışıyor? yapma böyle, yapmayın.
suçu da kendinde arama, oldu bitti kafasıyla bakman lazım. eğer suçu kendine atarsan hiç bir zaman kurtulamazsın bu soru işaretlerinden. nasıl başladıysa öyle de bitti demen lazım.
Demistim sana yazma diye daha fazla gotunu kaldiriyorsun sessizliğe bürün dedigimi yap dönmezse adam değilim. Erkek elindekinin kıymetini gidince hemen anlamiyor zamana ihtiyaç var