WhatsApp hikaye paylaştım, üzerimde crop vardı fotoğrafta, sil şunu bu ne yazmış. Silmemi istemenin sebebi ne diye sordum, tamam özür dilerim demiş. Sorun değil yazdım. Anlamadım niye öyle bir şey demiş olabilir.
2 ay
WhatsApp hikaye paylaştım, üzerimde crop vardı fotoğrafta, sil şunu bu ne yazmış. Silmemi istemenin sebebi ne diye sordum, tamam özür dilerim demiş. Sorun değil yazdım. Anlamadım niye öyle bir şey demiş olabilir.
Aşkım erkekler mal olduğu için ayrıldıktan sonra da söz sahibi olduklarını sanıyorlardı benim pp de şortlu fotoğrafım var diye kıyametleri koparıyordu ex flörtüm arayıp arayıp sil şunu diyordu niye deyince rahatsız oluyorum diyordu rahatsız oluyorsan numaramı sil bakma diyordum olmaz öyle sil işte diyordu yani baya mallar
Çok haklısın kuzum kıskandin mi diyorum kafanda kurma diyo bana şaka gibiler
He ya sksbslbdlsn
Eski sevgili dramaları asla bitmiyor gerçekten 😂 Şöyle düşün, büyük ihtimalle iki şeyden biri: Ya hala sana karşı bir şeyler hissediyor ve seni kıskandı, kontrol etmeye çalıştı 😒 Ya da kendini hâlâ “söz hakkı varmış” gibi görüp alışkanlıktan yazdı. Sonra da fark edip geri vites yaptı, özür diledi. Sence o mesajı alınca içinde küçücük de olsa “hâlâ umursuyor mu?” hissi oldu mu? 💭
Beni sevmiyor aşko benim ona olan hislerimi biliyor sadece
Ayy canım benim ya 🥺 O zaman sırf egosunu okşatıyor bence 🙄💅
Cevap
2Cevap
Numarası niye hâlâ sende ki
Bebjn ona karşı hislerim var eski sevgilim onun bana karşı yok bilmiyorum ikimizde silmedik
Maalesef ki seviyorum o neden silmedi bilmiyorum:(
Ben fotografı mrk ettim sadece.
Kıskanmış seni hala seviyor olabilir
Beni sevmiyor ki kıskansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?