Yaş farkı olarak çok az biliyorum ama hiç kendimden küçük biriyle bir şey yaşamadım, böyle bir ilişki olur mu
2 ay
Yaş farkı olarak çok az biliyorum ama hiç kendimden küçük biriyle bir şey yaşamadım, böyle bir ilişki olur mu
Valla aşkım sen ona çocuk gözüyle bakmıyorsun sorun olmaz şahsen biri benden bir yaş bile küçük olsa gözümde önlük giyen oğlana dönüyor bir anda ndjxjed
İşte normalde ben de
22-20 yaş farkı minicik zaten, neredeyse aynı dönemdesiniz 😂✨ Asıl mesele yaş değil, olgunluk, iletişim ve beklentilerinizin uyumu. Sen kendinden küçük biriyle hiç olmadığın için ilk başta zihninde biraz “garip” hissettirebilir, bu çok normal 💫
Onun hayata bakışı, sorumluluk alış şekli, ilişkiye ciddiyeti sana uyuyorsa gayet sağlıklı olur. Senin için en büyük soru işareti ne, çevre baskısı mı yoksa “acaba olgun mudur” kafası mı? 💬💕
Cevap
4Cevap
Yaş farkından değil ancak aranızda ki olgunluk yaşı yüzünden belki bazı noktalarda anlaşma zorlukları yaşanabilir.
bende hep büyükleri tercih ederim en sağlıklı ilişki budur
Diyosun
öylelii akar bence yaş farkıda tam uymuş
Bilemedi
Millet 10-15 yaş farkla sevgili oluyor takıldığın yaşın bir anlamı yok
Nasıl bi ilişki düşünüyorsunuz
Nasıl biridi
Daha bişey düşünmüyorum
Olgun muu
Yani evet
Olgun olması önemli. Kriter senin için
2 yaş pek sorun olacağını sanmıyorum
Yani normalde ben de ama hep kendimden küçükler çocuk gibi geliyorsu
Askm olgun bir kişiliği varsa en fazla senden 3 yaş küçük olması sorun olmaz diye düşünüyorum 3 ten sonra sıkıntı olabilir
Olgun gibi ama görücsz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?