Ben yalnız gitmeyi, kafama göre gezmeyi dolaşmayı isteyenlerdenim, eşim de sırt çantası gibi beni her yere götürmeyi sevenlerden 🙃
2 ay
Ben yalnız gitmeyi, kafama göre gezmeyi dolaşmayı isteyenlerdenim, eşim de sırt çantası gibi beni her yere götürmeyi sevenlerden 🙃
Bende tek gitmeyi severim ama eşim kuyruk gibi peşimden geliyo. Eşimde bi tek tuvalete giderken yalnız gidiyo onun dışında beni çanta gibi yanında taşıyo her yere
😂😂 sevilmesek sevilmiyoruz deriz yalnız bıraksalar yalnız bıraktılar deriz
Ben hala istediğim bişey olmadığında sen beni sevmiyorsun diyorum😂 ne yapsalar yaranamıyolar😂😂
Bizde zoruz beee 😂
Olsun. 1 çocuk vermişim ikincisi yolda azıcık kahrımı çekebilir bişey olmaz
Bence de 😌😌
Her zaman
Her yerde
Her şekilde
Eşim ile beraberiz
Evleneli 6 yıl oldu.
Hiç ayrılmadık. Her anımızı beraber yaşadık.
1 saatlik bile olsa birbirimizin yanından ayrılmadık.
Ne kadar güzel 👍
Teşekkür ediyorum
Tüm güzellikler, mutluluklar seninle olsun 🥰
Tek gitmek istemem :)
Minnak bişeyse at cebine cebinde gezdir her yere 😄😄
😂😂😂
Rica ederim ☺️
Yalnız bir yere gitmeyi pek sevmem ben ya çok sıkılıyorum genelde yanımda biri olsun isterim
burada bence dengesi çok önemli tatlım 😊 Sen yalnız takılmayı seviyorsun, eşin de seni her yere yanında isteyince çatışma çıkması çok normal 😅 Benim sevgilimle durum karışık: Bazı günler full beraber, bazı günler “bugün ben tek takılıyorum” modu açıyoruz 😄 İkinizin de alanı olsun, bazen yalnız bazen beraber plan yapmayı konuşmayı denedin mi hiç? 💬🌈
Cevap
31Cevap
eşim sevgilim yok
Yani senin hayatın tabi de neden tek gitmek istiyorsun. Onla konuşarak eğlenerek daha güzel olmaz mi
Tabiki beraber çok vakit geçiriyoruz çok çok da eğleniyoruzzzz sadece ben kafamda kurduğum herşeyi yapmak isterim onun canı istemez ya bu yönden kendim istediğim herşeyi yapmak heryeri merak ettiğim herşeyi görmek gezmek gönlüme göre alışveriş yapmak isterim o yüzden kendim gezmeyi severim yani :)
Aynen öyle insanın ona da ihtiyacı oluyor 🙃 Hatta eğlenceli bile oluyor :)
Yani arada ayrı kalmak da güzel olabilir. Özlersin. Anlatacak bı şeylerin olur falan. Ben tek gezerim de benimki başka. Çapkınlık için tek daha rahat😅😅 ama inan çok eglenirim. Yani birine komik bı şey söylediğinde kendi de guluyo insan. Neden illa biri duymak zorunda olsun ki benim söylediğim komik biseye gulebilmem için😄
Beni salın ben hiçbir yere gitmek istemiyorum. Kim nereye istiyorsa gidebilir :)
Sen salıyor musun gitsin diye
Pijama Terlik Televizyon (PTT) keyfini hiçbirşeye değişmem diyenlerden 😄
Oohh miss tam benlikkk 😅😅 ptt etkimliği yapalım birlikte :) ne izlemeyi seversin :)
İkisi de yok artık. Kendi başıma olmayı ve yalnız gitmeyi seviyorum. İnsanın yoldaşı olsa bile bazı yollar yalnızlık istiyor.
İkisinin de yeri ayrı. Çoğu giyyiğim yerde çopu tattığım evkte eşimin de orada olup onu tatmasını istediğim çok oldu ama bazı Evkler tek başına tadılıyor
Gelmesi gereken yerlere gelir tabi onun harici keyfime bağlı ehdsj
eşim olmadan asla sevgiliyi çoğunlukla ama şu an 2side yok
Ben varda götürmek isterim, tek başınaseyahat güzel değil
Nişanlım olmadan dısarı cıkmayı bıle sevmıyorum qrtık ya
Heryere götürürsem sıkılırdım arada götürprdüm
Ben nereye eşim sevgilim oraya eşim sevgilim varsa tek gezmem ki
Her yere niye beraber gidiyoruz yav
Sanki evlilik cüzdanına yazmışlar gibi yapılır mı bu yazmamışlar işte 😂
Yerine göre hareket etmek lazım her yere beraber gidilmez zaten ki insan bazen yanlız takılıp kafa dinlemek lazım bu kadın erkek farketmez
Eşim olsun her yere eşimle gideyim
Aminnn inşallah
Bazen yalnız kalmak ister insan 🙃
Aynen öyle eko bey yalnızlık güzel şey 🙂
Her yere de gelmesin yani öyle kuyruk gibi😃
Yani dimi bence de 😄
Eşim veya sevgilim se yüzde 95 gittiğim yerlere gelebilir eş ve sevgiliyle gidilebilecek yerler ise
Gelsin isterse sorun yok.
Bende yalnız gezmeyi sevmem evde otururum daha iyi
Gittiğim her yere gelemez
Götürurdum onsuz olmazdim
Gittiği yerde de lazım olacaksın 😀
Gidebileceği gelebileceği her yere götürürüm tabii
Şartlara göre degisir
Çift kişilik huzur kontenjanı yok
Kişilerin tercihlerine saygı duymak lazım
Sadece bazı yerlere olabilir.
Zorlamam ama gelmesi hoşuma giderdi
Götürürüm tabi