Kadınların, özellikle de güzel kadınların uzun boylu ve iri erkeklere saplantılı olduğunu gözlemliyorum. Benim ilgimin olmaması neyle ilgili?
1 ay
Kadınların, özellikle de güzel kadınların uzun boylu ve iri erkeklere saplantılı olduğunu gözlemliyorum. Benim ilgimin olmaması neyle ilgili?
Zevk meselesi kimi uzun sever kimisi kısa sever kmisi zayıf sever kimiis iri sever kimisi göberkli sever kimisi karın kaslı sever kimisi zeki sever kimisi yönlendire bileceği saf sever kimilerininde gönlü o kadar büyüktür ki evli bekar demeden iyi kötü demeden herkesi sever
Tatlım zevkler ve renkler tartışılmaz yani baskaları uzun boylu seviyor diye bir bayan olarak sende sevmek zorunda değilsin sadece seçimin farklı bu konuda böyle bir yasa yok kendini bu konuda dişil enerjinde eksiklik hissetmeme gerek yok sana bir bayan olarak hayatına giren erkek değer versin seni sahiplensin her şekilde memnun etsin tabi herkesin hayali buduur ama ne uzun boylu erkekleri gördüm ben ama hayatına giren kızlar bin pişman sadece marka haline gelmiş kızlar nazarında sanırım
Uzun boya takılmaman dişil enerjin düşük demek değil, böyle saçma genellemeleri çöpe atalım bence 😌 Her kadın aynı şeye çekilmek zorunda değil, senin filtrelerin farklı. Kimi boy bakar, kimi karakter, zeka, mizah… Sen neye çekiliyorsan onunla ilgilidir. Kendini sorgulamak yerine bu duruşunu güç olarak gör bence ✨ Peki seni bir erkekte ilk ne etkiliyor? 🙃
Cevap
14Cevap
Sana daha güncelleme gelmemiş Kısa boylu Şişmanlar bile kaslı uzun boylu erkek isterken senin istememen tuhaf
İstemiyorum demiyorum ama illa uzun olsun diye de tutturmuyorum bazı kısa erkekleri de çekici bulabiliyorum ya da beğenmediğim uzun erkekler de oluyor
Olması gereken bu zaten Programlanmış robot gibi davranmıorsun güzel bir şey bu
Bence tam tersi enerjin yüksek seçiciliğinin bile önüne geçiyor
Nasıl yani
Yani nefes alsın yeter sana 😂
Bundan bahsediyorum işte. Boy kriterim yoksa seçici değilmişim gibi algılanıyor sanki.
Çünkü boy önemlidir görünüş açısından ama zevkler tartışılmaz
Ne alaka, ben de boya posa bakmıyorum. dişil enerjim gayet yerinde.
Akli başında olan birisin valla tebrik ediyorum seni
Senin neye Ilgın var herkesin seçimi farklı olabilir
Boya dikkat etmiyorum, önceliğim değil
Alakası yok bence dominant ve baskın bir kızssın ilişkide otoriter olmayı seversin galiba
Hayır, pek sayılmaz
Anladım 🙂
Ozamn öncelik kriterin farkli
Boyu diil huyu ve işlevi önemli demişler
Kendinden kısa bı erkek de olabilir ozamn önemli olan ondan hoslanman
Tamamen tercih
Kadınlar boylu poslu seviyor
sende boy kaç
166
İsterse 160 olsun umrumda değil
Alakası yok
Neyle ilgili o zaman? Güzel kızların uzun boya çıldırdığını görüyorum hep
Güzel kızların feminen olduğunu mu düşünüyorsun şaka mısın kızım sen
O güzelliği seçmediler geldi kadınsılık bir programlamadır içselleştirdiğin doğrulardır
Güzel olup kadınsı bir tane türk kızı tanımadım hepsi maskülen %95
Maskülen? Tanımlar mısın
Uzun mevzu uğraşamam ama senden öyle bir vibe almadım
Neden? çünkü uzun boy kriterim yok. Wow 👏
Hayır demek istediğim maskülen bir enerji almadım gayet normalsin
Maskülen olmamak= güzel olmamak= uzun boy kriterine sahip olmamak
Aristo mantığıyla
Tercih meselesi
Kendi zevkin
Ne alalası var
hayır zevk meselesi
Bakanlar varoş zaten
Hayır ne kadar güzel, eğitimli, düzgün kız varsa uzun boya deli oluyor
Ben öyle düşünmüyorum kariyer olarak çok üst seviye insanlar tanıyorum bu takıntı yok istekleri daha başka daha fiziksel olmayan şeyler
Bir üye demiş ki mesela “sana nefes alsın yeter”
Boy kriteri olmayan kadınlar seçici olmayan, her fırsatı değerlendiren, seçme kudreti olmayan kadınlar olarak görülüyor
Bundan önemli şeyler var karakter eğitim öz saygı fiziksel özelliklerde çok önemli tabiki ama bunun beğendiği birinisi için 180 altı diye görmezden geleceğini düşünmüyorum
Bende uzunum
Yoo ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?