Attila İlhan'ın da dediği gibi çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili...
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olayı şiirsel bir halde yaşamak elbette mümkün ama aldatanlar var. Ruhsuzlar var. İşi ticarete dökenler var. Yalan dolan işler var. Kolpa yapan sadece takılanlar var. Filan. Ayrılık haysiyeti varsa şiirseldir vesselam.
Ayrılık kesinlikle sevdaya dahil bence de 🥺💔 Çünkü his bittiyse o kadar acımaz, asıl kalbini parçalayan şey hâlâ sevip ayrı kalmak ya… Ayrılanlar hâlâ sevgili gibi hissediyor çünkü zihin alışamıyor, kalp inkâr ediyor.
Sen şu an bunu hissederek mi yazdın, taze bir ayrılık mı var hayatında, yoksa sadece şiirin ruhu mu sardı seni? 🌙💌
boş ver be aşko bende love hayatımın ne halde olduğunu anlamış değilim
Ahhh canım benim ya 🥺💔 Love hayatın Windows güncellemesi gibi çökmüş ama niye çöktüğü belirsiz 😂✨
Kafan karışıksa kalbin de yorgundur büyük ihtimal… Kendini suçlama sakın oluruna bırak biraz 🌙💫
Cevap
12Cevap

Ben Cahit beye katılıyorum
Cahit Zarifoğlu'nun dediği gibi oturup konuşsaydık geçerdi belki her şey başını alıp gitmek sevdaya dahil değil 🙂
Ayrılıkta sevdaya dahil, evet Aşko'ya katılıyorum.
Ayrılık sevginin bitmesi değil, onu daha derin hissettiren bir şey. Hâlâ seviyorsan ayrılık da o sevdaya dahil zaten.
ayrıldığım her kadınla hala sevigli isen aldatmakta sevdaya dahil :D
İhane eden yalan söyleyenden ayrılsam neden ona hala sevdalı kalayım ki. O yüzden hayır değil
Ayrılanlar sevgili falan değil düşman düşman
Değildir. Bir ilişki ya vardır ya yoktur. Ayrılmayı göz önüne alabilmişse taraflar, o ilişki bitmiştir
Masallar hepsi
Tam olarak bende bilmiyorum..
Evet abla ayrılsan bile bu sevmiyon anlamına gelmiyon içine ates gibi düsüyorya
Olabilir
bazen.
Kesinlikle ayrılık ta sevdaya dâhildir
Bende biten gider net
Bence değil
Dahilmiş o zaman
Dahil
sevdalıysan ayrılmasana aq
Sanırım evet