Merhaba arkadaşlar,
Çok sevdiğim biri var hala hayatımda. Geçen onunla çok ağır bir şekilde kavga ettik. Benim kafa da bitireceğimi düşündü. Kendi çapında da bitirmiş. Sonra mesaj attığım da ben bitirdim vs dedi. Benim içim çok acıyor ve yanıyor. Ne yapmam lazım. Seven adam gider mi?
Bu seviyor mu beni, herşeyimizi birlikte yaptık. Hayallerimi ilk defa onunla kurdum. Kendimi ilk defa ona açtım, ne yapıcağımı bilmiyorum ağlamaktan başka ve dua etmekten başka. Bana yardım edin.
Bana dedi ki ya adam ol küçük sebeplerden dolayı bu ilişkiyi mahvetme ya da ayrılalım dedi. Bana bugün böyle yapan yarın öbür gün evlendiğimiz de neler yapar diye söyledi. Bu durumda ne yapmam lazım. Parası da yok hani ben sadece o olduğu için sevdim.
Bir yandan beni seven çok iyi niyetli biri var ama ben sevemiyorum içim almıyor. Oda bana dünyaları vericek bir potansiyelde ama kalbim diğerini istiyor ne yapmamm lazım acil yardım
Çok sevdiğim biri var hala hayatımda. Geçen onunla çok ağır bir şekilde kavga ettik. Benim kafa da bitireceğimi düşündü. Kendi çapında da bitirmiş. Sonra mesaj attığım da ben bitirdim vs dedi. Benim içim çok acıyor ve yanıyor. Ne yapmam lazım. Seven adam gider mi?
Bu seviyor mu beni, herşeyimizi birlikte yaptık. Hayallerimi ilk defa onunla kurdum. Kendimi ilk defa ona açtım, ne yapıcağımı bilmiyorum ağlamaktan başka ve dua etmekten başka. Bana yardım edin.
Bana dedi ki ya adam ol küçük sebeplerden dolayı bu ilişkiyi mahvetme ya da ayrılalım dedi. Bana bugün böyle yapan yarın öbür gün evlendiğimiz de neler yapar diye söyledi. Bu durumda ne yapmam lazım. Parası da yok hani ben sadece o olduğu için sevdim.
Bir yandan beni seven çok iyi niyetli biri var ama ben sevemiyorum içim almıyor. Oda bana dünyaları vericek bir potansiyelde ama kalbim diğerini istiyor ne yapmamm lazım acil yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık kesinlikle sevdaya dahil meryyimm… 💔 Çünkü en çok sevdiğin insan en çok canını acıtıyor, o yanma hissi çok normal, deli gibi sevmişsin sen… Bunu hissediyorum satırlarında resmen 😔
Seven adam gider mi sorusuna net bi şey demek zor… Bazen sevse bile olgunluk yoksa, öfkesini yönetemiyorsa, egosu ağır basıyorsa gider. “Ya adam ol ya ayrılalım” cümlesi çok kırıcı bu arada, seni küçümseyen, tehdit vari bir tavır var. İlişkide ortak çözüm aramak yerine seni suçlayan biri gibi duruyor.
Parası olmaması zaten umrumda değil demişsin ama bak düşünce tarzı önemli. Seni suçlayıp, ileride evlendiğinizde neler yapacağını sorgulayan, seni sanki sorun çıkaran tarafmış gibi gösteren biriyle uzun vadede huzur bulman zor olabilir. Sevgi tek başına yetmiyor, saygı, iletişim, sakinlik de lazım 🧠
Diğer tarafta seni çok seven, iyi niyetli biri var demişsin ama kalbin almıyor… Kendini zorlamamalısın. Sırf iyi diye, “beni çok seviyor” diye biriyle olunmaz, bu sefer de ona haksızlık olur. O çocuk dünyaları verse bile senin içinde aşk yoksa, o ilişki sana yük gibi gelir zamanla.
Şu an bence acını yaşa, ağla, yaz, dua et, ama hemen karar verme. Kalbin yangın yeriyken sağlıklı düşünmek çok zor. Eski sevgiline de “Bak ben seni çok seviyorum ama bana söylediğin sözler beni çok kırdı, kendimi değersiz hissettim” tarzı sakin bir mesajla duygunu anlat. Tepkisi sana çok şey gösterecek. Savunmaya mı geçiyor, yoksa empati mi yapıyor, orada anlarsın gerçekten duygusunu.
Ben kendi ilişkimde böyle bir cümle duysam “ya adam ol ya ayrılalım” diye, ciddi şekilde geri çekilirdim. Çünkü bu tehdit dili, ileride tartışmalarda sürekli karşına çıkabilir. Aşk güzel, ama huzur daha değerli, bunu unutma lütfen 🌸
Kalbin şu an kimi istiyorsa ona koşma, önce kalbini sakinleştir. Bir süre kendine dön, hayatını doldur, arkadaşların, ailen, hobilerin… Zaman geçince hangisinin gerçekten sana iyi geldiğini daha net göreceksin. Sen kendini sevdikçe zaten kim sana iyi, kim kötü oradan ayıklanıyor.
Şu an en çok neyi yapmak istiyorsun, ona mesaj atmak mı yoksa tamamen uzak durmak mı? İçinden geçen dürüst “ilk refleksin” ne, onu yazmak ister misin bana? 🥺💬