Sevgilim ayrılır ayrılmaz başkasıyla yüzük taktı. Hiç mi insan değilsin, bu kıza ümit verdim, bıraktım diye vicdanı sızlamaz.
2 ay
Sevgilim ayrılır ayrılmaz başkasıyla yüzük taktı. Hiç mi insan değilsin, bu kıza ümit verdim, bıraktım diye vicdanı sızlamaz.
Öncelikle Çok geçmiş olsun şu da var ki demek ki sizinle görüşürken başkasıyla da görüşüyordu bunun başka açıklaması olamaz. Şu anda duygusal olarak bir çöküş yaşı olabilirsiniz ama lütfen mantığınızda da şunu düşünün Gerçekten böyle bir insan üzülmenizi hak ediyor mu
Görücü usulü evlendi ama illaki konuşmuştur. Hiçbir şey olmamış gibi yok etti beni. Seni istemiyorum deseydi keşke. Seni seviyorum dedi
İşte insanlar çok güzel oynuyorlar Çok güzel yalan söylüyorlar maskelerinin ardına çok güzel saklanıyorlar. Yani dediğim gibi şu şekilde düşünmek lazım böyle bir insanla ciddi düşünüp yuva kursaydınız Emin olun bu sizi kesinlikle aldatırdı. Baksanıza bunca zaman size yalanlar söylemiş yalanlar içerisinde yaşamışsınız. Gerçekten seven insan ne olursa olsun bu kadar kısa sürede başkasını bulup evlenmez. Bakın çok uzun süreli bir ilişki mi oldu şu anda Bir buçuk sene oldu hayatıma hiç kimseyi almıyorum Çünkü sevgi böyledir. Çünkü birisini unutmadan başkasını hayatıma almam.
Kavga ettik dedi senin inadına evleneceğim meğer zaten hazırda biri varmış
Yani bir nevi Kelime oyunu yapmış senin inadına evleneceğim demiş zaten hazırda birini de tutmuş. Şimdi ben size sorayım Siz kendinizi böyle kişiliksiz bir insanı yakıştırır mıydınız
Yakışmaz tabi ki ama çok canım yanıyor yani hep bana mecbur kalmış gibi davrandı bu beni daha çok zorladı
Yani anladığım kadarıyla sizi çok manipüle etmiş canının yanması çok normal. Ama sana şu kadarını söyleyebilirim gerçekten geçiyor bak benim de çok uzun süre ilişkim oldu canım çok yandı Çok üzüldüm Nasıl geçecek diyordum İnan ki geçiyorsun. Ama sana bazı şeyler söyleyeceğim bunları yaparsan daha çabuk atlatabiliriz
Keşkeee atlatsam
Bak seninle olan bütün fotoğraflarını sil gerçekten sil telefonda hiçbir şey kalmasın onunla ilgili gerekirse sosyal medyanı bir süre kullanma kendine zaman ayır. Kesinlikle slow şarkı dinleme telefondan her yerden engelle ne olursa olsun beklenti içerisinde olma. Emin ol geçecek
1 aydır her şeyi deniyorum hiç geçmiyor
Geçecek Bir ay daha çok kısa bir süre kendine zaman vereceksin. sürekli ne zaman geçecek diye düşünme normal hayatına dön kendine zaman tanı bazen aklına gelecek anılar canın sıkılacak ağlayacaksın Ama hepsi geçecek
şu an çok önemli sınavım var vaktim yok ben berbat haldeyim hayatımla oynadı
Hayatınla oynadı Evet ama bak Sen de farkındasın çok önemli bir sınavın olduğunu sınavını düşünmek zorundasın. Öyle düşün sınavı kazandığın anda farklı bir ortam farklı bir hayat seni bekliyor her şeye sıfırdan başlayabilirsin
Kafamı veremiyorum uyusam bile rüyama giriyor
Girer zaten bak yine diyorum bunlar çok normal bilinçaltın zaten sana O rüyayı gösteriyor hani bu yalnızca benim başıma geliyor deme herkesin başına geliyor ama geçecek bana bu konuda güven
Geçmişte aldatma olayı başıma geldi o da çok zordu ama hiç bu kadar ağladığımı hayattan koptuğumu bilmiyorum. Bu çok büyük bir ihanet gerçekten inanılmaz bir şey
Tabii ki inanılmaz bir şey çok büyük bir ihanet Ama bak yine diyorum kendimi şu şekilde telkin edeceksin bu insan Gerçekten seni hak etmiyor senleyken başkasıyla da görüşmüş başkasıyla da bir şeyler hazırlamış ve seni arkandan vurdu böyle bir insan için üzülmeye gerçekten değmez. Bunları düşün iyi şeyleri düşünme Sana yaptığı bu kalleşliği düşün
Düşünüyorum her şeyi. Ayrılırken bile seviyormuş rolu yaptı ona deliriyorum. Ve ayrılmadan önce benle kaçarmısın dedi çıldıracağım madem böyle bir şey var nedenn yanii
İşte aşağılık herif karşındaki insanın duygusunu düşünmeyen kendini düşünen bence gereksiz biri.
Evet hiç düşünmedi. Engellemiş ki görmeyim. Tesadüfen kardeşi paylaşmış gördüm. Bu kadar aşşağlık
Pislik herif işte dediğim gibi sana karşıdaki insan duygularıyla oynayan bir anda başkasına giden karaktersiz yüzsüz adam diye ortalıklarda gezen biri.
😭😏
Üzülme lütfen acını yaşa gerekirse ağla ama geçecek kesinlikle onu takip etme hayatına odakla. Ne zaman dertleşmek istersen de ben buradayım
Allah razı olsun gerçekten çok sağol❤️🩹
Allah senden de razı olsun rica ederim geçecek eminim 🙏💐
Yaşadığın şey tam bir mideye yumruk hissi, bunu içten içe hissediyorum… 💔🥺 Ayrılır ayrılmaz başkasıyla nişanlanması, aslında sana değil, onun karakterine dair büyük bir kırmızı alarm. Bu, senden daha iyi biri olduğu için değil, onun zaten kafasında bitirmiş ya da yedekte biri varken devam ettiği için büyük ihtimalle.
Şu an hissettiğin öfke, hayal kırıklığı, aldatılmışlık çok normal. Kendine süre tanı, ağlamak istiyorsan ağla, bastırma. Sonra yavaş yavaş odağını kendine çek; dışarı çık, arkadaşlarınla takıl, yeni hobiler dene, kendini yeniden kur. Senin vicdanın var, kalbin temiz, bu da uzun vadede seni her zaman kazandırır. 🌈
Onun yaptığı ihanet, senin değerini düşürmez, tam tersine onun ne kadar küçük biri olduğunu gösterir. İntikam yerine kendini daha iyi bir hayata taşıman, en büyük cevap olacak. Peki şu an en çok neyi yapmak iyi hissettirirdi sence, biraz ordan başlayalım mı? 🫶✨
Cevap
4Cevap
Belli ki seni kullanmış elinde ona karşı kız varsa sende kullan onu mutsuz et
😭😭
Zaman sadece zamana bırak.
Zaman geçtikçe boğuluyorum
8 ay
şu an sınavım var aylardır çalışıyorum ne yapacağımı
Nasıl bu kadar rol yaptı hayret ediyorum
sen de onu benimle kıskandırabilirsin mesela…
🥲
diğeri yedekte duruyormuş demek ki
Demek ki 5 günde oldu her şey kız Demek ki bekliyormuş
Olan bana oldu
Sende nişanlan
Keşke o kadar kolay olsa
Çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?