Arkadaşlar Allah rızası için bir şey söyleyin. Her şeyin çok güzel gittiğini sanıyordum. Bana annem seni istemiyor hem tesettürlü değilsin hemde ailemize uygun bulmuyor dedi ve ayrıldı. Daha 2 ay bile olmadan bir başkasını bulmuş? Öğrendiğim andan beri şu koca dünyaya sığamıyorum. Böyle bir acı yokmuş oysa. Gerçekten sanki dünya başıma yıkıldı. Ne uyuyabiliyorum ne de başka bir şey Allah için söyleyin ben ne yapayım artık neye kime inanayım. Ben belki gelir diye beklerken o bi başksasıyla nişanlanmış nerede bu adalet göğsümü yakan acıyı ne dindirecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDünyanın sonu değil
bu durumu yaşayan ilk kişi sen değilsin emin ol sonda olmayacaksın
hayatta daha büyük acılar var o kalitesiz karaktersiz bir insan olduğunu göstermiş ya evlenip aldatılsaydın ya nişanlandıktan sonra seni terk etseydi
her şeyde vardır bir hayır11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ne diyeyim çok taze olduğu için içim içime sığmıyor dayanamıyorum
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAile baskına boyun eğmiş nişanlandığı kişiyide ailesi bulmuştur eminim..
Zamanla geçicek ve hayatına devam ediceksin
Peki eski sevgilin mutku mu bence hayır ailesinin isteğiyle bir evlilik yapicak sen zamanla alışıp mutlu olmaya fırsat bulacaksın ama belki o hiç bu fırsatı bulamayacak31 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama paylaştıkları fotoğrafta gayet mutlu görünüyordu
- Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumu atalatabilmek için yapabileceğin en önemli şey kendine değer vermek olur. Değerli hissettiğin şeyleri yap değerli hissettiren insanlarla konuş. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Bu çöküşünün sebebi sana hissettirdiği değersizlik. Ve bu adamdan kurtuldum diye şükret
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet inanılmaz değersiz ve özgüvensiz hissediyorum
- +1 yıl
Anlayabiliyorum. Dediğim gibi sana iyi gelen, değerli hissettiren şeyleri yapmalısın. Olağanüstü bir gece diye bir kitap var. Yazarı stefan zweig. Kalın bir kitap değil. Bence kesinlikle okumalısın. Belki kafanda bir şeyler canlanır
Soran+1 yılOkudum o kitabı yani devamlı aklımda olduğu için beni hiçbir şey mutluda etmiyor motivede ne yapmalı bilemiyorum
- +1 yıl
Yani şöyle diyebilirim, biliyorum çok zor ama aklına getirmemeye çalışmalısın. Aklında başta ona ait hiçbir şey olmamalı. Sonra da size ait. Gerek sosyal medya gerek fotoğraflar hatta müzikler ne varsa sil. Bakma, görme, duyma. Asla ama asla slow müzikler dinleme. Hobi edinmeye bak. Boyamayı önerebilirim çok güzel kafa dağıtıyor. Sonra mutfağa dadanabilirsin. Değişik farklı tarifler dene. Temizlik yap koltuklar, özellikle koltukları silmek gerçekten güzel sinir atıyor. Ve spor yap. Kendine bir hedef belirle. Mesela ben bacaklarımı açmaya çalışıyorum sende bana katılabilirsin. Bakınca saçma durabilir şimdi yazınca bana da saçma geldi ama elinin boş durmaması lazım. Kanaviçe bile işlemişliğim var 4 5 kasnak. Bir enstrüman al onu öğrenmeye çalış. Bilmiyorum işte boş durma yeterki. Hayat sana değer vermeyen birisi yüzünden üzülmek için çok hemde çok kısa. Yanında olanlar için şükret ve devam et. Üzülmen hiçbir şey değiştirmeyecek. Tabii geçen zaman dışında. Zamanın kıymetli olduğunu unutma neye harcadığına dikkat et çünkü geri dönüşü yok. Bunlar seni mutlu etmiyorsa başkalarını mutlu etmeyi dene. Eline bir paket mama, salam ya da süt al çık dışarı sokak sokak gez. Evde bir şey yap apartmanda herkese dağıt. Bir yardım kuruluşuna üye olabilirsin. Belki de mutluluğun başkasının mutluluğunda saklıdır. Galiba çok konuştum ama umarım biraz da olsa yardımcı olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim söylediğin her söz o kadar güzel ki o kadar haklısın ki düşünüpte bunları yazman bile benim için çok kıymetli. Çokta doğru söylüyorsun hayattaki en mühim şey zaman ondan öteside yok. Sadece şey diye düşünüyorum sanırım bi daha hiç mutlu olamıcam ne bileyim o işte kendi kıymetini bilmemek anlamamak. Dediklerini yapmaya çalışıcam durup durup bi de fotoğraflarına bakıyorum iyice içimde besleniyor. İnsanların bu kalpsizliklerini kaldıramıyorum sadece
- +1 yıl
Tanımadığın birinin yorumunun bile kıymetini biliyorsun. Sadece bunun için bile sevilmeye değersin. Değersiz olduğunu asla düşünme herkesin içi iyilik dolu sende onu çıkarmaya bak. Onlar kötü ve seni değersiz hissettiren hislerini götürecektir. Bırak kalpsizlikleriyle devam etsinler. Onun kalpsizliği senin değerinden bir şey kaybettirmez bunu da unutma. Ve zaman ihtiyaçtır. O fotoğrafları düşünmeden sildikten bir süre sonra gözlerini kapattığında yavaş yavaş silinmeye başlayacak aklından. Kimisinde dumanlı bir şekilde orda durur kimi gamsızdır tamamen siler. Ama ne olursa olsun artık acıtmamaya başlar. Zaman ihtiyaçtır dediğim bu. Biraz zamana bırak her şey hemen olmaz. Biraz da kendin yardımcı ol kendine. Bir de kendi üzüntüden kurtulma sırrımı vereyim sana. Gece oldu mu çık balkona bak gökyüzüne. Ağlamak istersen ağla ki büyük ihtimalle ağlıyorsun 😄 neyse işte sonra ne kadar küçük olduğunu düşün. Önce apartmanı düşün sonra daha yukarı çık şehri gör ordan dünyayı. O kadar küçüksün ki. Derdin ne kadar büyük olabilir de. (genelde ben burda gerçekten niye üzülüyorsam diyip içeri giriyorum) Yine de büyük mü geldi derdin daha büyük dertleri olanları düşün.(Bu aşamaya geldiysem utanıyorum üzüldüğüm şeyler için ve içeri dönüyorum) Hala hayır en büyük derde ben sahibim mi diyorsun. O zaman paylaş. Anlat. İstersen bir insana istersen kağıda. Söyleyebileceklerim, aklıma gelenler bu kadar. İnşallah zamanını çok harcamadan mutlu olursun
Soran+1 yılYaa inanır mısın yazdıkların o kadar iyi geldi ki günlerdir içimde hep kendime derdimi hafifleticek dermanım olmadı derdim. Hiçbir söz içimi hafifletmedi derdim ama sözlerin bi nebzede olsun gönlümü hafifletti. Allah razı olsun en başta ne böyle baktım ne böyle düşündüm sadece büyük bi çaresizlikmiş gibi günlerdir içinde boğuluyorum. İnşallah geçer çok çok isterimki üstümde yükü kalmasın. Unutmam şimdi mümkün mü bilmem ama anlayamadığım bi gerçeklikte varmış. Çok teşekkür ederim çok çokkk 🙏🏻🌸
- +1 yıl
Rica ederim iyi gelmesine çok ama çok sevindim. O acının içindeyken bunları görememenden daha normal bir şey daha yok. Her derdin dermanı var inşallah en kısa zamanda çözersin 💝
Soran+1 yılİnşallah dermanımıda bulurum. Çok teşekkür ederim çok güzel ve yüce bir kalbin var bana bir yerlerde çok iyi hissettirdi. Ne kadar minnettarım desem o kadar az olur
- +1 yıl
Bende bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 🌱
Soran+1 yılNe demek 🙏🏻❣️❣️
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım benim demekki onun karakteri de bu kadarmış emin ol karşına daha iyileri çıkar kurtulmuşsundur belki de emin ol her işte bir hayır vardır acının tek ilacı zamandır geçer emin ol üzme kendini.
11 Yorumla
Soran+1 yılKendime bi teselli bile bulamıyorum. İnsanın hazmetmesi zor bence ne bileyim o bana bunu yapmaz derdim en olmazını yaptı. Yani neden ama bu insanlar kötüyken hala neden onlar mutlu oluyorlar ki neden bizim canımız yansın ben sevdim kıymet verdim diye karşılığı bu mu olmalıydı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
20Cevap
+1 yılNişanlandığı kız için üzülüyorum ve sen sevilmelisin ki böyle birisinden kurtuldun.
Canım aşk acısı da ne Allah aşkına?
Annen hayatta, yanında bunun için şükret. Anne hasreti çekenler var. Şükret sağlıklı olduğun için, karnını doyurabildiğin için, başını sokacak bir evin olduğu için ve yaşamış olduğun bu tecrübeyle gördün ki anneler yanılmıyor. Neyse ki evlenip boşanmadın, çocuğunla boşanmadın, elini kesmedi, seni kesmedi..
Sağsın, sağlıklısın.
Şükret, sevin.
Kendi kiymetini de bil. Sana sen lazımsın. Seni terkeden, sevmeyen eski sevgilin değil, sana sen lazımsın.
Seni sevmeyeni sende sevme. Sende unutanı sende unut.
Seni pırıl pırıl bir gelecek bekliyor.
Seni sevmemiş olanın yasını tutma, şükret sahip olduğun her şey için ve onu da takip etme gizli gizli, bırak ne halt yerse yesin21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çokta teşekkğr ederim. Ama hiçbir yere sığamıyorum sanki öyle ağır geliyor ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen senle ayrilmadan annesi birini bulmustur. Aci bi durum ama senin adina da dogru olan bu. Mantikli dusunecek olursan oyle bi anne gelini olsan sana neler yapar. Yazik diger kiza simdi. Sen kurtuldun ama simdi bunu girecek durumda degilsin. Ana sozunden cikamayan erkek uzer kadini. Bigun cok sukur olmamis diceksin
218 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gerçekleri bi an önce görmek istiyor ki içi soğusun şu an maalesef göremiyorum o yüzden çok üzülüyorum ağır geliyor
Cevap sahibi+1 yılAma olan belli. 2 ayda olmasi herseyi gosteriyor. Annesi seni istememis hemen baskasini bulmus kafasina gore. Bu cocukta karsi gelememis. Olan olmus. Ama dedigim gibi iyiki olmamis yoksa annesi seni yermis evlenseniz. Bu erkek gorunumlu e ezdirecekmis belli. Diger kiza acidim simdi. Sen kurtuldun yani. Adam olsa dik dururdu ayrica.
Soran+1 yılNe bileyim çok mutlu görünüyorlar aslında yani onun zoraki olduğunuda düşünmüyorum gayet gülüyordu. Beni cepte tuttu sadece o da yanına kar kaldı istediği gibi oynadı
Cevap sahibi+1 yılsen kurtulduğuna sevin. canın yandı tamam ama ondan sana hayır gelmezmiş zaten.
Soran+1 yılBunu kafama kabul ettiremiyorum sanırım o hayrı gösteremiyorum kendime
Cevap sahibi+1 yıldaha çok taze zamanla alısacaksın. o zaman daha mantıklı düşenebilecek ve iyiki olmamış diceksin
Soran+1 yılİşte buna o kadar ihtiyacım var ki. Varmış olmamasının bi sebebi diyebileceğim o gün olsun o güne geleyim çok isterim.
Cevap sahibi+1 yılbiraz da senin elinde bu ama
Soran+1 yılDediğim gibi çok taze olunca insan bi anda kopamıyor. Yoksa bende dilerdimki şimdi şu an her şey silinsin ama işte
Cevap sahibi+1 yılüzme kendini silinecek hersey. bende yasadım zamanında. tazeyken hiç gecmez gibi geliyo ama zaman gectikçe alışıyosun. ama bazı seyler yapmalısın
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yıliftardan sonra anlatırım :)
Soran+1 yılTabikii
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum nasıl bi hayatın var, günlerin nasıl gecer ama mesela en basta müzik dinlemiceksin. yalnız kalmamaya özen göstereceksin. onu düşünmemelisin, kafan meşgul olmalı. mesela filmler terapi gibidir çok yardımcı olurlar. bende tavsiye verebilirim. kafa arkadaşların vardır umarım, sacmalayabildiğin arkadas çok önemli. bi süre sonra zaten alışacaksın bu ilk günlerde dikkat etmelisin.
Soran+1 yılAnlaşılmıyormuş gibi hissediyorum. Herkes geçer boşver kurtulduğuna şükret diyor ama öyle olduğunu bende biliyorum zaten fakat hemen ha deyince ne geçer ki. Ya içimi soğutacak bi nedenim olsun istiyorum ama o konuşmayı belki o teselliyi kimsede bulamıyorum. Kafamı durdurmam imkansız ama diğer türlü elimden geldiğince bi şeyler yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılilk adım kabullenmektir. sen şu an kabullenemiyosun, hazmedemiyosun. seni çok iyi anlıyorum. neden ararsın ama yoktur. çok basit, adam gibi sevmemiş ki gitti.
Soran+1 yılTabiki sevmemiş ama istiyorum ki o da mutlu olmasın ne yaşattıysa yaşasın. Mutluyum sandığı şey başına yıkılsın. Bir şey yapmadığım halde ben neden mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılo zaten mutlu olamıcak ki ama önemli olan senin onu umursamaman. Allaha havale etmen. sen dediklerimi yapcak mısın onu de bakim
- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu telaşın? Rab'binin Kainat'a rahmet olarak gönderdiği peygamberi İmparator Hakan Ahmed Mahmud Muhammed Mustafa Han Hazretleri (SAV) bizlere ilahi adaleti müjdelerken " Ey insanlar, can yakmayın, aldatmayın ve yalan söylemeyin. Canı yananlar sabretsin, can yakanlar ise canlarının yanacağı günü beklesin." buyurmadılar mı? Nedir ozaman içinde olan bu hüzün? El-Müheymin olan Allah, El-Kahhar ismi ile azabını ona tattıracaktır.
51 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkğr ederim gerçekten çok haklısınız ama insan yaşadığı an bunları göremiyor. İnsanlar ne ara bu kadar zalim oldu
Kurtulmussun resmen annesinin emri altında olan birinden hayr gelmz. üzülme, sen kıymetlisin ve o güzel kalbine göre biri cikicaktr inan.
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama ben bunu hakedecek ne yapmış olabilir ya kendisini bi günden bi güne ne üzdüm ne kırdım. Bu kadar içten pazarlıklı olduğunu tahmin dahi edemezdim
- +1 yıl
Karşımızdaki insansa eğer herşeyi beklemek zorundayız inan, kimseye güvenme ve temkinli ol.
Üzülme sen o karakterine göre ucuzun birini bulmus. Çok zor ama sil artık acını
Soran+1 yılŞu an çok taze inşallah belki zamandır ilaç olan
- +1 yıl
Ahh canım benim zaman ilaç da o sürenin geçmesi insanı yoran umarım bu süreç çok kısa olur senin icin
Soran+1 yılEvet evet zaten o zaman en çok insanı kahreden inşallah unutturacak sebeplerim olur. İyiki olmamış diyebileceğim günlerim olur
Hayırlısı buymuş üstüleme, yarın bir gün anlarsın Allah’ın senin için yaptığı güzelliği isyan etme sabret , dua et , sende birisini bul ciddi bir yola gir kimse için kendini üzme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım cevap verirsin. Aradan 1 yıl geçti şu an nasılsın, acın geçti mi, geçtiyse nasıl geçirdin, lütfen bunu bana öğret. Aynı durum üç gün önce benim başıma geldi 4 yıllık ilişkimin sonunda 5-6 ay sonra nişanlandı o malum kişi. Aşırı acıyor o kadar acıyor ki dindiremiyorum artık. Nolur bana yardım et! Yaşadıklarımız ve çektiklerimiz hepsi aynı bütün yorumlarını okudum. Umarım görürsün. 4 yıllık eski sevgilim ayrıldıktan hemen sonra nişanlandı. Ben boşa mı kürek çekmişim? bu da benim sorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Siz nasıl geçirdiniz acınızı bana da yardımcı olur musunuz bende çok benzer ama biraz farklısını yaşıyorum ailesi beni asla istemiyordu bende severek ağlayarak 4,5 yıldır görüştüğüm çocuktan ayrılıp 2-3 ay sonra biriyle nişanlandım sonra evlendim bir yıl oluyor evliliğime şu an eski erkek arkadaşım benimle aynı ismi taşıyan biriyle nişanlanmış evli olmama rağmen günlerdir evde ağlıyorum eşimin görmediği yerlerde elimde değil ben onu çok sevmiştim aşırı, şu an kendi adımla onun nişan resimlerini görüyorum garip hissettiriyor sizin acınız geçti mi nasıl yendiniz bu durumu
+1 yıl5 yıl flört, 3 yıl nişandan sonra ayrılmıştık. İlişkimiz bittikten 11 ay sonra nişanlandı. Duyduğum an kendimi kaybettim ve cama yumruk attım. 4,5 saat süren bir ameliyat, 3 ay fizik tedavi sonrası elimi ancak kullanmaya başladım
023 Yorumla
Soran+1 yılNoldu peki şu an nasılsınız
- +1 yıl
İyiyim şükür. Ama 3 parmağımda his kaybı var
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun duygu durumunuz nasıl
- +1 yıl
Daha iyiyim şükür. Çok zor günlerdi geçti gitti. Yıllar sonra karşılaştık, hiç bir şey yaşanmamış gibi davrandık o da ben de ama bileğimdeki dikiş izlerini ( 40 dikis atılmıştı) görünce yüzünün şekli değişmişti
Soran+1 yılAma ne anlamı var ki dimi sonuç olarak olan size oldu ve izi sizde kaldı. Değmezmiş demediniz mi hiç
- +1 yıl
Tabiki, bin pişman oldum ama iş işten geçmişti
Soran+1 yılŞimdi nasılsınız mutlu musunuz
- +1 yıl
İyi ki de o insanla evlilik nasip olmamış. O anlamda çok mutluyum
Soran+1 yılBöyle düşünebildiyseniz ne mutlu hatta ne iyi. Çok sevindim adınıza
- +1 yıl
Gerçekler sonradan daha net görünüyor. Aşk varken farkedilmiyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılMuhakkak ne zamanki insan içini siliyorsa o zaman anlıyor sanırım
- +1 yıl
İçin kendi kendine siliniyor emin ol. Zaman lazım, Şunu düşün, şimdi için yanıyor ama ilerde daha da yanabilirdi, o taraftan bak
Soran+1 yılMuhakkak öyle bakınca anlayabiliyorum ama içimdeki o hissi yok edemiyorum
- +1 yıl
Aşktan yanmak o dediğin ki aşk insanda vardır. Birilerinde tezahür eder ya da bir canlıda ve bazen yakar. İyidir bu yanmak, başka yolculuklara çıkarır insanı. İç yolculuk, içine döner insan aslında bu bir nasiptir anlayabilene. Ne diyordu Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde bir replikte; Leyla öldü, Mecbun öldü; aşk kaldı sağ🌼🌼🌼
Soran+1 yılSağ kalan sağ kaldırdı mı peki yani insanı neyledi
- +1 yıl
😊 anlatmak istediğimi yavaş yavaş anlayacaksınız, yana yana anlayacaksınız. Ben yaşadım, zor bir süreç biliyorum ama geçip gidiyor
Soran+1 yılEvet çok zor çok ağır geliyor. Yani zor olacağını zaten biliyorum ama geçmemesinden bende kalmasından korkarım
- +1 yıl
Sen de kalan O olmayacak ki, ona duyduğun aşk kalacak ve inan o aşkın O'nunla hiç ilgisi yok. Aşk insanda hep var, aşk sen de var onda tezahür etmiş hepsi bu
Soran+1 yılAnlıyorum umarım dediğiniz gibi olur umarım her şey geçer hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
- +1 yıl
Bu konuda size konuşarak yardımcı olabilecek birisi yok mu çevrenizde
Soran+1 yılYani herkes bi şey söylüyor ama anlaşılmıyormuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Normal bu. Çünkü yaşadığın durumu yaşamadıkları için
bu durum sizin için iyi bu arada.
zira eski sevgiliniz anne kuzusuna benziyor.
eğer olurda evlenseydiniz muhtemelen annesinden nefret edecektiniz.01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen öyle olacaktı ama ne bileyim ben seviyordum onu böyle bi karaktere sahip olduğunu tahmin bile etmezdim
+1 yılAilesine uygun olmadığın şimdi mi dank etmiş Saçmalamış işine geldiği gibi davranıyor Böyle saçma sapan bir insanın hayatından çktığına şükret bence Daha çok ilerde olsaydi bu durum belki daha kötü olurdu
00 Yorumlao kadar hızlı olmaz o iş o zaten görüşüyormuş nişanlandığı kişiyle. Annesi tesettür istiyorsa öyle bi hatun bulsun sen kendini birileri için değiştirme sal geeeeç
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlandığı kız tesettürlü. Bende hemen olduğunu düşünmüyorum muhtemelen ben varkende vardı
Soran+1 yılHiç hissetmedim ki ne bileyim çokta güveniyordum hiç öyle birine benzemiyordu
Vay be hep kizlar yapar sanıyordum böyle şeyleri erkeklerde yapıyormuş acı olan ayrılmak mı yoksa birisine mi gitmek direk onu anlamadım
18 Yorumla
Soran+1 yılBirisine gitmesi beni çok daha fazla üzdü
Soran+1 yılTabiki yok ama insan kendine anlatamıyor
Soran+1 yılÇivi çiviyi sökmez kü
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım öyle olur
Baştan senin kıyafetini kabul edip etmeyeceği konusunda onunla konuşmalıydın. Ağlamana gerek yok hayat devam ediyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda bunu söyleyen kendisi annesini tanıyan ve beni bilen kendisi ben neysem oydum madem annesi kapalı istiyordu o zaman en başında benimle konuşmasaydı
Soran+1 yılDaha müslümanca yaşamak için mi tuhaf olan sizlersiniz bence. Benimde ailem var bizimde usulünce yaşadığımız bi dünyamız hayatımız var ama ailem böyle değil. Annem benim hayatımda olanları yargılayan biri değil. Ben yetişkin bi insanım insan yetiştirdiği evladını az çok tanıyordur neye nasıl yaklaşacağımıda biliyorlar
Soran+1 yılBenimle beraber olan biri dini kisvesine uyduğunu düşünmüyorum. Dinden dem vurup benimle neden cinsel bi birlikteliği vardı o zaman
Soran+1 yılTanıyamadığım kadar yabancı biriyle birlikte olmuşum 🤷🏻♀️
+1 yıl2 ay önce ana kuzusu olduğunu söylemiş ve gitmiş neden bu laflar şaşırdın ki?
05 Yorumla- +1 yıl
*bu kadar
Soran+1 yılYinede bu kadar ağır bi şeyi beklemezdim inan beklemezdim
- +1 yıl
Aslında olmayacağını söylemiş senin beklemen hata olmuş inan
Soran+1 yıl2 ayda siz kimi tanıyıp nişanlanabilirsiniz
- +1 yıl
Görücü usulü kabul ediyorlar valla hiçte umurlarında değil
Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. Iyi olmus bosver. Bu tiplerle anlasamazsin zaten. Cevrene bakarsan cok daha iyilerini bulursun. Ailesinin lafiyla iiski yuruten maldan hayir gelmez zaten ilerde de.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun bu adam bi de 27 yaşında yani
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Önüne bakarak diner. Olmuş bitmiş artık düşünmenin bir anlamı yok.
10 YorumlaBence o seçimini yapmiş böyle düşünürsen kendine zarar verirsin ona bişey olmaz 🤷
10 Yorumla
+1 yılBiyle karaktersiz bir sevgiliden ve böyle önyargılı bir aileden uzaklaştığın için şükretmelisin.
00 Yorumla
+1 yılDemekki yedek lastik varmış senin haberin yokmuş eğer ilişkiye girme durumunuz varsada anne bahane
00 YorumlaBence olay senin düşündüğün gibi olmadı;
Ailesi zaten sürekli buna telkinde bulunuyordu, türbanlı değil vs.
Sonra ilesi başka bi kızı gösterdi, kızda bunun hoşuna gitti, hem ailesi de tasdikliyor.
Sonuç seni hiç sevmedi.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızda zaten türbanlı. Öyleydi zaten hep ailesini dinlerdi. Beni cepte tuttu sadece
Soran+1 yılYinede kim hayal edebilirdi ki böyle olacağını kaldıramıyorum
+1 yılSeni cok iyi anlıyorum benimki de ayrıldi 4 ay sonra evlendi ve aramızda hiç hiç sorun yoktu ailesi falan da istiyo biliyodu belli ki ikisi de serefsizmis ben dua ediyom Allah kurtarmis boşver hiç takma
05 Yorumla
Soran+1 yılYa nerde bu adalet peki soruyorum ben içimdeki acıyı dindiremiyorum çok ağır geliyor
- +1 yıl
Evliliği sağlam olmicak büyük ihtimalle çünkü onu da seninle aldatmis belli ki sen varken o varmış ki bu kadar kısa surede nişanlanmis
Soran+1 yılYani ya böyle ya da görücü usulü buldular bilmiyorum ama neticede kim kimi 2 ayda silebilir ki bana beni sevdiğini söylüyordu ona rağmen ayrıldı güya 2 ayda başkasını hemen bulması zaten saçma
- +1 yıl
Sevmiyomus demek ki maalesef seviyorum demek çok kolay artık
Soran+1 yılAynen öyle sevmiyormuş
Öyle çomar ve iğrenç insandan kurtulduğun için sadaka ver tatlım ✌️
00 Yorumla
+1 yılya olan olmus boshver canin sagolun bi oksijen israfindan kurtuldun ne sanslisin
00 Yorumla
+1 yılBence çok o zihniyette bir aileden kurtulduğun için şükret senin için hayırlısı buymuş çok takma kafana yeni insanlar tanı kitap oku 🌹
10 YorumlaBak. Kendin diyorsun eski sevgilim giden gider uçağa biner sen yeni sayfa açman lazım üzülmenin kimseye faydası olmaz
10 YorumlaBence kurtulduğuna sevin. Ya seninle birlikteyken yapsaydı vardır rabbimin bir bildiği
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen benimle birlikteykende o vardı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin için hayırlı değilmiş, annesinin lafıyla senden vazgeçen birinden ne beklersin zaten boşver zamanla idrak edersin bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sen de o sipanin yakın tanidigiyla çık. hatta yat. Kiskansin
00 YorumlaUnutmalisin baska bir caren yok.
10 Yorumla
1 yılAynı durumun içindeyim kardeşim çok acı bir şey herşeyden herkesten nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılPeki siz ne kadar çıktınız ve birlikte oldunuz mu hiç
00 Yorumla
+1 yılZaman zaman zaman.. Sabret.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o zaman öyle bi geçmiyor ki
+1 yılYaa Allah yardımcın olsun çok zor çoookkkkk
00 Yorumla
+1 yılIste bu yuzden kimseye guvenmem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılSenden planlı ayrılmış beliki
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bir yil geçti şimdi nasılsın peki
00 Yorumla
+1 yılSende baska birini bul
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski sevgilim ayrıldıktan 2 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Bu acı nasıl diner?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler