bu dediklerin normal ki 100 kişi ister 1 kişi alır alış böyle şeylere güzel kardeşim. kader kader kader yapacak bişey yok güzel kardeşim
benim sınıf arkadaşım 9 sene cıkıp 2 sene nişanlı kalıp 1 ay evli olup ayrıldılarrrrr
sıkma tatlı canını sadece sen değilsin kaderine razı ol ve sabret :) korkma üzülme allahın vardır bir bildiği ama biz bilmeyiz. uzun lafın kısası
kaderinde neyse o olur. ne ileri ne geri tamam mı30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNişanlılık süresinin 2 yıl sürmesi zaten pek mantıklı değil güzel kardeşim.. Boşver vardır herşeyde bir hayır..
214 Yorumla
Soran+1 yılNe fark ederki insan zırt diye böyle kararlar verirmi.
- +1 yıl
Vermez.. Vermemeli.. Sağlıklı bir bünyenin vermemesi gereken bir karar.. Ama dediğim gibi aslında nişanlılığınız onun kafasında uzun zaman önce bitmiş olabilir.. Cesaret bulamamıstır belki daha erken nişanı atmaya.. Siz daha iyi bilirsiniz çç
Soran+1 yılAslında biraz tersi oldu benim onunla ilgili şüphelerim çok önce başladı yürüteneyiz diye emin oluncada ayrıldım. Çok zoruna gitti sözde sonra pat diye nişanlandı galiba ona ilk yüz veren kişiyle.
- +1 yıl
Hımm gururu incinde belkide.. Sonucta insanın zihnine acaba dogru kişimi düşüncesi girerse o ilişki yürümüyor.. Sizde haklıısnız.. Boşverin isterse hemen evlensin.. Hayırlısı böyleymiş sizin için..
Soran+1 yılBenimkisi bir anlık anlama ihtiyacı. İnsan geçmişide olsa bir an ne düşüneceğini şaşırıyor.
- +1 yıl
Çok haklısınız.. Hepimizin basına geliyor bazen.. Öyle askıda kalan ve zihnimizi mesgul eden olaylar oluyor ki.. Boşversekte, Aradığımız sadece mantıklı bir cevap..
Soran+1 yılBu konularda insanın kendine karßı dürüst olması gerekiyor. Bende ona soracak değilim tabiki oda doğru cevap vermeyecek. Onu istiyormuyum hayır ama kısa bir süre sonra nişanlanınca şaşırdım sanırım.
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum.. Kısa zaman sonra gececektir bu his içinizden.. Sizi anlayan insanlarla konusun.. Anlatın saatlerce içinizdekileri..
Soran+1 yılBakalım benim şaßkınlıgım gecince o evlenmişmi yoksa ayrılmışmı olacak.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun.. Bu arada İstesiğiniz zaman yazabilirsiniz bana konusabiliriz. . Seve seve dinlerim sizi..
Soran+1 yılTeşekkürler, ama yazamıyorum burada çok yeniyim ondan sanırım.
- +1 yıl
Hımm görünür olsanız cok kısa süreliğine ben yazabilirim size.. Sonra hemen kaparsınız..
Soran+1 yıl☺oldumu bilmiyorum ama
- +1 yıl
Oldu oldu☺
Kusura bakma ama ben bu anlatımın ardında bir sinsi aile ararım :) bence ailesi tavsiye etmiştir aile desteği olan kişi bir günde de evlenir.
21 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yok denebilir. Annesi vefaat etmiş babayla ilişkileri kötüydü kardeşleride kendi dünyasında. Sanırım küçük bir kutlama kızın ailesi ve arkadaşları biliyor.
+1 yılNeden ayrildiniz? Ayrılma sebebinle ilgili olabilir
113 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim ayrılmayı, sebep onun kıskançlığı aslında. Benide şaşırtan o o kadar kıskanç adam bu kadar çabuk başkasıyla nişanlanıyor.
- +1 yıl
Tamam işte senin inadına yapmış kiskandirmak için. Yaparlar canım erkekleri faceden silmedim diye beni silen ve 1 ay konuşmayan erkek arkadaşım vardı
Soran+1 yılNe kötü onunla yaşadıklarıma ayrılmaya rağmen pişman olmamıştım taki bu aciz hallerini görene dek. Bakalım yanındaki ablayla mutlu olacakmı.
- +1 yıl
Mutlu olacağını sanmam uzulme sakin kendi bilir. Kimse 3 ayda unutamaz
Soran+1 yılBen kendim ayrılmama rağmen unutamadım. Erkekler çok garip.
- +1 yıl
Evet garipler sen ayrildin ya kendine yedirememistir onu ondan ds yapmış olabilir
Soran+1 yılBöylede gargara yapılmazki komik duruma düşürüyor kendini. İnsan ayrılığıda sindirebilmeli. Onunda acısını yaßamalı dinginliğe ulaşana kadar.
- +1 yıl
İşte kabullenememis her insan bir olmuyo malesef acısını böyle başka insalarla cikartiyo o kizada yazik
Soran+1 yılEvet malesef en büyük yazık o kıza hadi ben adını ayrılık diye koymuştum biraz üzülür sonra alışırım diyordum. Ama o kız farkında bile değil.
- +1 yıl
Evet. Pişman olacağı şeyler yapiyo bence. İnşallah iyi şeyler olur
Soran+1 yılYok ya bu saatten sonra iyi şeyler beni bulsun 😊 o erken davranıp bir karar verdi nispet yapar gibi mutlu olsada olmasada sonuçlarına katlanacak.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılSağol 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yıliyi tamamda 2 yıl boyunca nişanlı kaldınız peki bu aşamada evlenme planı yaparken yaşaycanız evin duvarlarını sizmi örmeye başladınız naptınız
33 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var her insanın bir yaşam şekli var. Ben türkiyede yaşamıyorum onun için bazı ißlemlerin hallolması gerekti.
- +1 yıl
hollandadamısın sen
Soran+1 yılYok değilim
+1 yılAyrilma nedeni neydi belkide ailesi seni kabul etmiyordu ailesinin istedigi bir kizdir nisanlandigi belki
127 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben ayrılmak istedim. Çok bunaltıyordu beni günde 40 kere telefon vs.
- +1 yıl
oda bahanesi olmus iste peki sorun nerde sen ayrilmissin zaten
Soran+1 yılSorun şuki insan anlamak istiyor bir şekilde aceba banamı seviyor numarası yapıp hep aldatıldım yoksa şimdi nispet yapmak için böyle bir aksiyona mı girdi? Ben istedim tabiki ama bu zırt diye kendimi başkasının kollarına atmak için yeterli deģil.
- +1 yıl
senden ayrilmis hayatina bir yön vermeye karar vermis belkide hepsi bu üstüne düsünmenin anlami yok
Soran+1 yılKafamı karıştırmasında bir gariplik olduğunu düşünmüyorum. Nihayetinde birlikte bir geçmişimiz var. Ga onu tekrar hayatımda istiyorum demek değil bu.
- +1 yıl
demekki sana yeterince deger vermedi bu acidan bakarsan düsünürsen kafan karismaz
Soran+1 yılO hep beni suçlardı ona değer vermiyorum onun beni sevdiği gibi sevmiyorum onu diye. Demekki gerçekten onun gibi sevmiyormuşum onurlu olmakta varmış bende fazladan.
- +1 yıl
demekki o seni svemedigi icin öyle söylemis sana iste.. sonrada mesele bitmis
Soran+1 yılPeki, benim hediyem kıyafetleri giyip şimdiki nişanlısıyla foto çektirip facede ya da watsapp profil resmi olarak neden kullanıyor?
- +1 yıl
buna karektersizlik denir iste..
Soran+1 yılEvet bende ona takıldım zaten, hadi benimle derdi varda yanındakinede ihanet ediyor aynı zamanda.
- +1 yıl
sanirim kisilik bozukluklari var böyle birisinden kurtulduguna sükret
Soran+1 yılAyrılık sebebim buydu zaten, ruh halini kaldıramıyordum. Beni intiharla bile tehdit etmişliği var vaktiyle ayrılmak istediğimde. Tabi ben daha ćok soğumuştum.
- +1 yıl
kurtulmussun iste tebrik ederim seni. Allah islah etsin böyle adamlari
Soran+1 yılAminn. İnsan böylesinden korkuyor bir süre sonra yine bana sarar diye. Fotoları görünce tırsmıştım bundanda biraz.
- +1 yıl
sanmam sarmaz saramazda hakki yuok
Soran+1 yılHakmı? Hiç bilemiyorum nişanlandığını duyduktan sonra herşeyi beklerim ondan. Adam nişandan 5 ay önce kendini öldürmeyi düşünüyordu benim için.
- +1 yıl
hepsi hikaye ya
Soran+1 yılHikaye mikaye zaten yemedim ☺
- +1 yıl
tebrikler o zaman takma kafana artik :p hayatini yasa
Soran+1 yılAyrılıkların ardımdan oluyor böyle duygusal iniş çıkışlar böyle birileriyle konuşunca tekrar hatırlıyor insan ne zor günler geçirdiğini birlikteyken.
- +1 yıl
hatirlayip dogru yolu buldunsa sayemde sevindim yani:)
Soran+1 yılÖyle oldu gerçekten 😊
- +1 yıl
dahada iyi olucaksin zamanla
Soran+1 yılUnutturmasada önemini kaybettiriyor zaman pek çok acı gerçeğin.
- +1 yıl
hayat bu alisiyor insan
Soran+1 yılHayat durmuyor her gün gündeme baska birşey giriyor tabi.
nişanperest olmuş o bağımlılık yapmış
bence üzülmeye değecek biri değil
daha fazla zamanını harcama
üzerinde düşünme
çünkü sana hiçbir getirisi yok onu düşünmenin30 Yorumla
+1 yılBunu matematiksel hesaba vurma. Demekki son dönemdeki olaylar yıpratmış onu. Hızlı davranmış bencede
11 Yorumla
Soran+1 yılKeskin sirke küpüne zarar bakalım bu sürat onu bir yere götürecekmi.
bende sana çok kızmış veya eski nişanlık sıkıntılı biri ama 3 ayda nişanmı olurmuş. kesin sana kızgın
19 Yorumla
Soran+1 yılDügün hediyesi göndereyim bari derrmişim :)
Soran+1 yılHediye çeki yollayayım gönlünce aldığı şeyde izim olsun 😆😆
Soran+1 yılŞöyle herßeyin satıldığı biryer bulayım bari 😊
Soran+1 yılAdam iyice kafayı yer ☺
Soran+1 yılNormal olmayan insanlara normal yollarla davranmak rahatsızlık verir azıcık kafayı kırdırtayım.
İşin içinde başka birşey vardır. Bence çok çok kısa. veya seni unutmak içni böyle bir yolda denemiş olabilir.
112 Yorumla
Soran+1 yılÇivi çiviyi dökermi dersin?
Soran+1 yılBende bilemiyorum zaman gösterecek.
Soran+1 yılGidip yakasına yapışacak değilim tabiki zamana bırakmaktan başka yapacak şey yok. Bu bir süreç kendimi toparlayana kadar. Sonrasını kimse bilemiyor, benmi yoksa omu mutlu olur hayatta.
Soran+1 yılHayat ne garip takılıyorsun böyle bir soruya tam unuttum derken bir haber alıyorsun, yine allak bullak!
Soran+1 yılJep. Öyle gerçekten. Amannn analar evlatlarıni gömüp yaşamaya devam ediyorlar bu hırbolar ne sanıyor kendini.
Soran+1 yılDüğün hediyesi yollarmışım şimdi gaza gelip😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoskoca 3 yıl mı? :/ Nişanlı ya da beaberlik durumunu uzun tutunca büyük olasılık hep ayrılıklar oluyor. Benim abim 5 yıllık nişanlısı vardı. Tam evleneceklerken ufak bir nedenden dolayı terk etti. Abim 35 yaşında evlenmeyide düşünmüyor sırf!!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Muhtemelen önceden flört ettiği biriydi.. Seni yolladı ve onu aldı. Hayat böyle işte..
20 Yorumla
+1 yılya itten sevgilimi olur? it bu gider yarın başka bir dişi köpeğe biner
20 YorumlaKısa ancak seni gerçektende hiç sevmemiş ve iyi ki evlilik olmamış.. Acaip üzülürdün..
40 Yorumla
+1 yıladam işi biliyo. oturup senelerce birinin arkasından ağlamak saçmalık. bizi bırskıp gidenler için kendimizi kahreder ağşarız. gram değmezler...
30 Yorumlademekki seni gerçekten sevmiyormuş. gerçi neden ayrıldığınıza bağlı belki seni unutmak için de yapmış olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Evlilik olsun diye evleniyo işte şu bu o farketmiyo
20 Yorumlaen büyük hatayı 2 yıl nişanlı kalmakla yapmışsın
aile baskısı olabilir20 Yorumlanişanlandığı kişiyi ne zamandır tanıdığıda önemli. siz ayrıldıktan sonra olduğunu nerden biliyorsun?
10 Yorumlademmek kı snınle nısanlıyken şu an nısanlandıgı kısıde hayatınız da varmıs senın dunyadan habaerın yokmus
10 Yorumla
+1 yılboşver kanks her şey insanlar için takma delikli iğne bile yerde kalmaz unutma
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar belli yaştan sonra evlenip artık kimsenin peşinden koşturmak istemiyor hayatında düzen olsun işine bakmak için sevgili olayları insanın hayatını çok meşgul ediyo
10 YorumlaEvet kısa. ama başarmış tebrik etmek lazım
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende düğun hediyesi yollicamda ne olsun hediye karar veremiyorum ☺☺
Soran+1 yılSüper fikir ☺
Soran+1 yılBen hediye çeki alayım diyordum börekçi çeki yollarım 😀
Soran+1 yılÖögh, yok ya iptal oluyorsa olsunda sebebi ben olmayayım vicdan falan uğraşamam 😀😀
Soran+1 yıl😁😁 olur valla
+1 yılKendi yoluna devam etmiş. Sana olan sevgisi vs sorgulamaman lazım.
00 YorumlaAldatıyormuş başka açıklaması olamaz
24 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah!
Soran+1 yılBaksam ne olurki kusura aldatmışsa aldatmıştır.
Nazım Hikmet derki
Şdi artık. sende herkes gibisin!
Seni unutmak için iyi bahane
16 Yorumla
Soran+1 yılPisikologlar ćivi civiyi sökmez daha derine iter diyorlar ama ☺☺
Soran+1 yılBen görmem muhtemelen sonuçlarını. Amaa ne yalan söylim onu istemesemde şu anki ruh halimle mutlu olmasınıda dilemeyeceğim. Ondan ona gezsin dursun içi yansın huzur bulamasın!☺☺
Soran+1 yılBeddua etmiyorum, iyi dileklerim olacak anlamınada gelmiyor bu 😊 sadece allah daha ćok versin her 3 ayda başkasını sevsin diyorum ☺
+1 yılohaaa belkide seni cabuk unutmak içindir
116 Yorumla
Soran+1 yılSiparişle unutmuyor insan kimseyi
Evlenip mutlu olursa unutur onun içinde kafayı temizlemek gerek önce. Yok mutsuz olursa o mahur beste çalar...- +1 yıl
bir iş var bu işte
Soran+1 yıl😀😀 evettt ama ne iş?
- +1 yıl
senin izlerini hemen yok etmek için yoksa düşünüp dururdu herhaklde
2 yıl nişanlılık uzun değilmi
Soran+1 yılYahu ne izimi yok etmesi bir foto paylaşmış facede üzerinde benim hediyem gömlek yanında nişanlısı. Kız bir foto paylaşmış bizimkinin üstünde yine benim hediyem bir t-shirt. Muhtemelen kız bilmiyordur ama insan bilmezmi o gün üstündeki kıyafetin kimden hediye olduğunu
- +1 yıl
öylesine aldıgını düşünmüştür
Soran+1 yılEvett kesin öyledir ☺☺ama baßka bir ihtimal hırbonun daha iyi giyecek birßey bulamamış olması 😀😀
- +1 yıl
sen olmasan kıcı acıkta kalcak demekki
Soran+1 yılHeralde öyle olacaktı hırbonun ☺
- +1 yıl
sen bu hırboyla 2 sene nası nişanlı kaldın neden evlenmedin
Soran+1 yılÖnceleri halletmemiz gereken bürokratik konular vardı sonra ben bazı konularda huzursuz olmaya başlayınca biraz zamana bırakıp şüphelerimden emin olmak istedim. Malesef şüphelerimde haklı çıkınca ayrıldım. Onunda ilk aksiyonu başkasıyla nişanlanmak oldu 😊😊
- +1 yıl
kız güzelmi bari :D
Soran+1 yılHmm zor soru. Seçilmiş fotoları paylaşıp kırk rütuj yaptıklarıni hesaplarsak güzel olmamalı. Bizimkinin suratındaki lekeler görünmüyor fotolarxa birde sanki bir gözü küçük biri büyük gibi geldi bana. En kötüsüde kızın tas gibi göbeği var birde arkası uzun önü kısa bluz giymiş patlamış göbek alttan. Hehehe nasıl objektif cevap verim ben bu suruya ☺☺☺
- +1 yıl
boyu kilosu kac :))
Soran+1 yılBilmem 😊😊
- +1 yıl
ben olsam sanamı bakarım onamı :))
+1 yılKurtulduguna dua et o zaman ucuz atlatmissin
29 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah. Benimkisi merak işte aceba unutmak içinmi yaptı yoksa gerçektenmi severek nişanlandı. Yoksa onu tekrar istediğim falan yok.
- +1 yıl
Bosver ya ayrilmissin zaten ne dusunuyorsun ki koy poposuna gitsin :):):
Soran+1 yılBir kaç gün takılıp sonra devam ediyor insan hayatına. Analar evlatlarını gömüp yaşıyor yinede biz elin oğlunu unutmayacak. değiliz elbet. Buda bir süreç işte.
- +1 yıl
Kendini iyi hissettigin insanlarin yaninda ol onlarla uzun uzun konus geziler yap kitaplar oku yeni insanlar tani hayatini resetle kisacasi. Kocaman harika bir hayat var zamandan geri kalma dünü sil yarin koca bir sır bugununden olma. Tam gaz yola devam ;)
Soran+1 yılSüper motive ettin beni sağol ☺
- +1 yıl
Cikarken 50 tl birakiver sekretere:)
Soran+1 yılOldu 😀😀😀
- +1 yıl
Goz kirptim cok kis kalmis yorum o yuzden kirpilmis bir göz yaziyorum sana
Soran+1 yıl😀😀😉😉 bereket versin 😊
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. yüzüğe alışmış olabilir :/
10 Yorumlailişkinin adını koyuyor belli ki
10 Yorumla
+1 yılDemekki seninleyken gerekli süreyi ayarlamış.
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun üzüldüm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılık kanına işlemiş.
10 Yorumla
+1 yılBaya hızlı çıktı kerata.
10 Yorumlademekki aklı başkasındaymış
00 YorumlaErkek kini... İntikam ve unutma çeşididir.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarar mı?
Soran+1 yılBenim hediyem kıyafetlerle şimdiki nişanlısıyla birlikte foto çektirip facede vs. paylaşıyor. Bu ruh hali ile ne kadar mutlu olunurki?
onun önceside vardır benden söylemesi :D
10 YorumlaÇok ayıp etmiş 10 yıl seni beklemesi gerekirdi.
10 Yorumla
+1 yılkısıden kısıye ndegısıyr napcaksın kı :D
10 Yorumlaayrılma sebebi neydi önemli bir faktör..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmak istedim onun tavırları boğuyordu beni. Onu seviyordum ama sürekli beni takip ediyordu internette işte hatta ailemden erkek kardeşimden bile kıskanıyordu. Ondan dolayı şaşırdım zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek rakibi TÜRK HAVA YOLLARI ^^
10 YorumlaBelkide 2 yil çok?
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok olsun insan bir ömrü paylaşmak için yola çıkıyor. Elbette bir takım beklentileri olacak evlilik öncesi yoluna koymak için.
Soran+1 yılNe oldu bilemiyorum , evet insan merak ediyor ama bilmeside imkansız tabi bu saatten sonra ne ben sorarım nede o dürüstçe cevap verir. Ama bu konuda beni suçladığını onun için mücadele etmediğimi vs. Söylemişti bana. Çabası üste çıkmakmı yoksa gerçekten benimi suçluyor birlikteliğimizin bitmesinde onuda bilmiyorum.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar