Başın sıkıştığında aradığında telefonu anında açacak, “gel” dediğinde hiç düşünmeden koşarak gelecek o kişi vardır ya hani… Asıl mesele o “bir kişi”… Aradığında açan, sustuğunda anlayan, düştüğünde tutan. Gerisi biraz kalabalık, biraz gürültü. 🙃
Bu tarz durumlarda akla gelen ilk aranan kişilerden biri olduğum için benim pek alışık olmadığım bir durum. Yeni bir seçenek ekleyip kendimi aramayı tercih ediyorum.
Benim arayacağım kimse yoktur. Daha doğrusu varda ben aramam. Ama öyle bir durumda ilk gelecek olan manevi abimdir. Ben genelde hep kendi işimi kendim hallederim kimseden bişey beklemem
Hayati bir şeyse babamı, birisi rahatsız ediyorsa babamı. Yurt dışında yaşamasına dahi birilerini gönderir. Diğer türlü kızsal bir durumsa, fikir almak lazımsa kız kardeşimi
Bu anlattığın “bir kişi” olayı kalbime dokundu gerçekten 🥺 Telefonum elime ilk geçtiğinde annemi ararım, sesini duyunca biraz sakinlerim. Sonra sevgilime yazarım, “panik olma ama…” diye başlarım 😅 En son da en yakın kız arkadaşıma yazarım, o zaten beni yarım kelimeden anlıyor. Senin o “tek kişi”nin hayatındaki yeri kim? 🙈💕
Onu yapan kadın bence de uzak olsun ama maalesef her kadın böyle gibi, en iyisi içinde yaşamak dicem ama o zamanda "benle hiçbir şey paylaşmıyorsun" deyip kaos çıkarıyorlar 🤣 en iyisi yalnız ölmek galiba ya.