Bu hayattaki kurtarıcınız olarak gördüğünüz kişi kim? Size her zorlukta destek olacak kişi kim?

Bu hayattaki kurtarıcınız olarak gördüğünüz kişi kim? Size her zorlukta destek olacak kişi kim?

Bana her koşulda, karşılıksız bir şekilde yardım edecek tek kişiyi ararım. Konu ne olursa olsun bir telefonuma bakar. 2018'deki krizden sağ kurtulmamı ona borçluyum. 😑
Ya ailemden birini ararım ya da arkadaşlarımdan birini. Yüksek bir ihtimalle aile bireylerimden birini arardım ama.
Başıma bir şey gelse arayacağım ilk kişi annem olur. Ama aklıma gelecek olan ilk kişi ise sen olursun...
E tabi "şimdilik" öncelikle anneni araman gerek tabiki 🙄 maalesef mesafeler... 🙄
Cevap
16Cevap
Kimseyi aramam
Genelde kimseyi aramam fakat bazen anlatasım gelince ablamı arar konuşurum. En azından çevremde kafa yapımın en çok uyuştuğu kişi o ve anlayabiliyor.
Konuya göre değişir belki ama elimdeki bir şeyse kimseyi aramam..
Rabbim Rabbim Rabbim onun vesile kıldığı kişi ise de annem ve kardeşim Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin ❤️
Ablamı ararım ya da kardeşimi ararım. İkisi de işte olur belki de aramam. Başka da arayacak kimse yok.
Ben genelde kimseyi aramam eşim bile beni arar. Evin erkeği benim sanki
Babamı ararım. 4 gün önce annem ve teyzelerim ile trafik kazası geçirdik. Direkt babama haber verdik.
Kimseyi aramamm, kendi başımın çaresine bakarım..
Öyle biri yok, ben başıma gelen herşeyi kendim çözmek zorundayım..
Aynı şehirde olduğumuz zaman içinde babamı ararım. Yoksa da kardeşimi veya kuzenlerimi.
Pek kimseyi aramam ama manevi dediğim biri var ablam o olabilir 💜
Veya kuzenim
Manevi annem dediğim *
Elim varsa başımı kaşırım felsefesi arasanda arkadaşlarım atar tutar icraata geldin mi sıfır 😞
Sevgilim @gecekusum3434
Kimseyi aramam, kendim çözerim
Ailem dostlarım
Ailemden birilerini ararım
Google ve annemi
Kimseyi ben bana yeterim.
Erkek kuzenimi çünkü bana yolumu hep o gösterir
Kimseyi aramam 😁
Babam
Onun kızacağı şeylerde kuzenim ahsn
Babamı
Son çare çocukluk arkadaşımı ararım.