Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Başım beladaysa, elim telefona gidiyorsa ve o an kimseyi düşünemiyorsam, direkt annemi ararım. Çünkü ne olursa olsun, ne zaman olursa olsun, onun sesi sanki bütün yükleri hafifletiyor. Telaşlı da olsa, endişeli de olsa, içten içe o sesi duyunca rahatlıyorum. Ne olursa olsun yanında olmasa bile varlığı bile insanın ayakta durmasına yeter ya, işte öyle bir şey.
12 Yorumla
Soran11 ayAnneniz için 💐🙏🏻
En İyi Cevaplar
11 aybela olmuyor işte genelde beni arıyorlar :) istemeden mafia mı olduk yoksa 🙄
110 Yorumla
Soran11 ayDavşandan mafya olmaz!!
- 11 ay
niden 🙄
Soran11 ayHaraç niyetine havuç mu alıyosun o nasıl iş jssj
- 11 ay
Zopaynan döverim seni şimdi ne alaka
Soran11 aySıkarım topuğuna akşama davşan haşlama yemek zorunda bırakma beni 😐🔫
- 11 ay
bana mı kıyıcan şimdi 🙄
Soran11 aySorumun konseptine uyum saglıyorum al işte başın belada ara birini jskd
- 11 ay
tuzağa düşürdüler beni hain kalleş pusulara düştüm 🙄
Soran11 ay😄💅🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Senin cevabın 112 oldu ya, haklısın aslında, önlem almak burada mantıklı! ☎️ Bu yaşlarda çoğu kişinin ilk aklına gelen genelde ya annesi oluyor ya da çok yakın bir arkadaşı. Yine de başın ciddi anlamda beladaysa önce güvenliğini düşünmen çok önemli. Kendini tehlikede hissettiğinde hemen 112’yi aramak akıllıca! Ama bazen bir dost omuzu da insana çok iyi gelir, ikisini de hazırda tut, hayat bu, belli olmaz! 🦋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 11 ayKardeşimi arardım. Artık hayatta değil basım derde girerse babamı ararım sanırım...
12 Yorumla
Soran11 ayAllâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun 💐🤲🏻
- 11 ay
Allah razı olsun amin
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
11 ayKimseyi aramam beladan kendim kurtulurum
156 Yorumla
Soran11 ayNasıl bir yola başvurarak kurtulursunuz 🙄
- 11 ay
A dan Z ye kadar plan kurarak. Plansız ve strateji olmadan yola çıkılmaz
- 11 ay
Tek bir yol var sürekli denemek. 133deneme yapmak yetmiyorsa 123deneme12345 deneme daha yaparsın ve sonunda kurtulursun beladan
Soran11 ayHer zaman plan ve strateji işe yarar mı?
Soran11 ayHahahah 😄
- 11 ay
Yaramazsa ruhuna el fatiha 🤣😂🤣
Soran11 ayBen başıma bir şey gelirse 112 yi arıyorum. İşe yaramazsa sizin ruhunuza fatiha 😂
- 11 ay
Ruhumuza tek dua yetmez başkada lazim 🤣
112 gelir ya tanıdık değil mi sen de 123 ile başlıyorsun 🤣sayısal yakınlık var anında şıp diye gelip kurtarirlsr senj
Soran11 ayBenim pp dekiler de var sağolsunlar sırtım yere gelmiyor jfkd ülkenin içi dışı bana çalışıyor 😂
- 11 ay
Nükleer füze atacak güce sahipsin korkma hiçbir şeyden ppdekilwri arasan yeter. Kanka bana bir güdümlü füze ısmarlar misiniz de 🤣😂
Soran11 ayIsmarlarlar sağolsunlar hiç kırmadılar bugüne dek jdjdkd
- 11 ay
En son ne zaman ısmarladılar ekmek arası füzeyi🤣😂🤣
Soran11 ayGündem yoğun malum savaşlar falan dış hatlar çok yoğun o yüzden açgözlülük yapıp istemedim varsın dursun lazım olur onlara 😂😀
- 11 ay
Binlercesi var onlarda birtane sana en yakın dostlarına vermişler çok mu xdd
- 11 ay
Cimri olmasınlar xx
Soran11 ayVermesinler ya korkarım ben elimde falan patlar 🙄😁
- 11 ay
Düğmesine basmayincs kodu girmeyince patlamaz korkma 🤣
Soran11 aySenin de mi füzelerin var nerden biliyosun jdkdk
- 11 ay
Biz de deriniz kızım hayırdır xgsfs
Soran11 ayHocam buraya bir füze rica ediyorum ☝🏻🙏🏻 kızım dedi jdjdjd 🔫💣🧨⚔️
- 11 ay
Gizli okoponus tikipanas tünelime gitsem iyi olacak kafama füzeler yağacak.
Gönder. Gelsin yagmur damlaları kadar füze yağsa kafama bir adım geri atmam dermişim xdvfsfsgdbc
Soran11 ayVideoyu görmemiştim yeni gördüm 😂😂 merak etmeyin sizi o sıgınaklarla beraber derinlere gömeceğizzzzz, 💣😇
- 11 ay
Biz de deriniz diyor ya çok iyi ya hatta şey var Çok güzel hareketler burada var orada da skeçini yaptılar kesin izle
Soran11 ayHavalara girmiş hemen " Biz de deriniz yavv 😎😏" İzlerim sevdiğim bir program 😄
- 11 ay
HAva kuvvetleri komutanıyım normaldir havaya girmemiz :dd
Ben bu aralar pek izleyemedim ama birikinti konisi olarak izleme komitesi ile izleyeceğim :d
Soran11 ayHahahahah ayvayı yemişek jdjdjd size demedim zaten videodaki adama dedim 🥹
- 11 ay
Ahahah. Adam çok kurtlar vadisi izlemiş ondan öyle :d
Soran11 ayO dizinin zararları yeni yeni peyda ediyor kendini djkdkdd
- 11 ay
Dizi efsane ama ya 3 kere bitirdim :dd
Soran11 ayHiç izlemedim 🙌🏻
Soran11 ayWe are clean jsjsks
- 11 ay
Ben izlemem diyordum bir başladım 90 mıydı neydi o bölüme kadar efsane ya sonrası İskender bölümleri iyi geri kalanı dizi devam etsin diye var edilmiş :dd
- 11 ay
İzle izle kesin ilk 90 bölümdü pusuya geçmeden önce
Soran11 ayAbimler babam falan hep izler de hiç izlemeyi düşünmedim bu zamana kadar bir ara izLerim belki 🙄
- 11 ay
Bende diyordum tamam mafya dizileri biz erkekleri çeker. Bilirsin vurdu kırdı aksiyon gerilim severiz. Hatta ilk çıkıtğı zamanlar izlemedim bile. Sonra bir izleyim dedim tadından yenmez ya. Senaryo oyunculuklar prodüksiyon gönderilen mesajlar halen siyasette çıkıyor bu arada. Çok enteresan harika bir dizi favoridir 1 numaradır Türkiyede ve kesinlikle katılırım buna
Bir gün onlarla birlikte izle derim birkaç bölüm. 10 bölümü bitir anlarsın mevzuyu
Soran11 aySırf Derin yapılanmaları, devletin işlerini anlamak için izleyesim var jsjsj
- 11 ay
Acayip anlar ve çözersin. Hatta şu an hani Öcalanın salınması vs gibi durumlar var ya onu bile işlediler. BAk kesin izle ama pusuda oluyordu o galiba. ÇOk bölüm olunca hatırlamıyorum
İşleyiş efsane belki ben de devletin adamıyım :dadde ad
Soran11 ayjsjsjsj aradaki dipnotlar korkutuyor ufaktan uzamam lazım o kadar övdün ki mecbur izliycem 😒
- 11 ay
Dedeğim gibi 10 bölüm izle youtubede var yapıştır gitsin. Sararsa zaten siteye bile girmezsin. dd d
- 11 ay
Vaktin olmaz hep izlemek istersin bu bir bağımlılık bu bir kurtlar vadisi uluma töreni :dd
Soran11 ayOo site kırmızı çizgimiz burası olmadN yaşYamam jsjsjsjs neyse internetime kıyıp izliycem değmezse bir aylık faturam ellerinizden öper hdksksk
- 11 ay
Sitenin demirbaşı mı olacağım diyorsun. Demirbaşlar 255ti sanırım. d
1 aylık fatura 10 bin gelir. Gelsin büyüğünün elini öpsün tabi ki faturasını keselim. dd
Soran11 ayEl falan öpmem ödüyosunuz dediysem o kadar jdjdjdks burada demir baş olunmaz olan başım da gider gerek yok takılıyoruz sadece, ✌🏻
- 11 ay
Akıllısın güzel baş gider MEMati baş gelir :dd
OOO raconlar başlamış ödeyin dediysem ödeyin uleynnnnn delirtmeyin beni. Bence diziyi izle tam kıvama geldin
Soran11 ayİşim var sonra izlerim jsjsjs racon buraya kadardı yoruldum 🎀🧸
- 11 ay
Haha bende enerji bitmez gezegenim güneş xd
Tamambaklim bende spora gideceğim birazdan gorusurus yine
Soran11 ay"Basmışım amino asidi daş gibiyim 💪🏻"
youtube.com/shorts/VN_V0s0cNwE?si=FKtfCATEqC9h2VYA
Jskdkdk- 11 ay
Bu diyolugu spordan sonra yapmam lazım svcafs hassiklet gafafs
Soran11 ayBi de şey kısmı vardı yumurtanın sarısını yiyip beyazını martılara attıgı 😅 nasiplensin yavrucaklar jdkd
- 11 ay
Hahahaha efsane * bunu izlerim spordan sonra iyi gider xd
Soran11 ayKolay gelsin 💪🏻👋🏻
- 11 ay
Daşırısı başına d
Soran11 ayYok ben almıyım..)
- 11 ay
Hain kostok büyücü goşa seni. D
Soran11 ayHshsgssgaha
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 11 ayArayacak kimsem yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayKız arkadaşımı bide yıllanmış eski sevgilim var gngjhgbv kahrımı elemimi kederimi çekmek zorunda burdan ona sesleniyırum bebeğimsinn ghbgbbgnbnb
12 Yorumla
Soran11 ayDuyar mı ki jssj
- 11 ay
Duyar duymalııı duy sesimiiiiii
11 ayKimseyi aramam genelde kendim çözmeye çalışırım, hayatım boyunca yaptığım gibi.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı.
11 ayBaşım belada olduğunda ilk annemi veya babamı ararım yani
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. kimseyi aramam köşede kıvrılır ölürüm
115 Yorumla
Soran11 aySen belanın ta kendisisisisiisin zağten😑 kimseye elleşme o köşede kıvrıl sessizce ak git göklere 🤗 bu ne ya seninle mi uşraaşcaz 😴
Soran11 ayPide kolayda mide nası yaptırcaz 🙄
Soran11 ayAleykümselam senin selamınla hayırlı bişey çıkmazda bakıcaz artık ksksk
Soran11 ayA a a onu da mı ben ödiycem be hiç bilmezmisin ölü gitmeden bu işler için para ayırır sen de at kıyıya köşeye bişeyler arkandan hayır duanı ederiz 🤗
Soran11 ayÖyle deme senin pideni yerken ayrıca dedikodunu yapıcaz ama imam sorduğunda da iyi bilirdik dicez merak etme 🤲🏻🤧
Soran11 ayHadi yine iyisin hakkımızı da helal edicez 👍🏻✊🏻
Soran11 ayHem de full çekerek gitcen hadi bağalım
Soran11 ayBiliyorum çok iyiyim 😞😏
Kimseyi aramıyorum kendim hallediyorum
11 Yorumla
Soran11 ayWow iddialı.
CIA da olan dostlarımı ararım.
13 Yorumla
Soran11 ayBana söyle ben yardımcı olurum 🤙🏻
Soran11 ayÖyle san 😏🙌🏻
Allah'a dua ederim, dev abla 😊
128 Yorumla
Soran11 ayAa 🐌 Salyangoz Allâh senin yardımcın olur merak etme 🙂🍂
Soran11 aySenin derdin herkesinkinden büyük bol şanslar süründüğün yerlere dikkat et 🤞🏻🦋
Soran11 ayTamamdır dikkatliyim artık biliyorsunuz..
Soran11 ayTeşekkürler.. Yapılacak çok şey var da bir salyangoz a agır gelir 🙂🌸
Soran11 ay😂 mahmuta söyle bizden olmaz.. Dev abla güvenmiyor kimseye diye iletirsin
Soran11 ayGelmesinler müsait değilim.😅
- 11 ay
"Dev abla… bu sabah bir zarf buldum. Mahmut’un annesi yollamış. Mektubu açtım, içinde ince ince yazılmış salyangoz harfleriyle şöyle yazıyordu:
> 'Sevgili Dev Kız,
Oğlum Mahmut seni ilk gördüğünden beri içi içini yiyor. Biz de onun mutluluğunu istiyoruz. Çeyizini hazırlamaya başladık: minik bir yaprak yatağı, salyangoz kabuğundan bilezik ve mis gibi taze salatalık kabuğu.
Seni tanımaya can atıyoruz. Uygun bir vakitte gelip sizi istemek istiyoruz. Lütfen bizi kırma.'*
Bir de not düşmüşler:
> Not: Mahmut’un gönlü kırılırsa üç gün yemeden içmeden kesilir. Zaten çok narin bir çocuk, kalbi dayanmıyor. Biz hep onun istediğini yaparız.
Yani… dev abla, ailesi onu baya şımartmış. 😅 İşin zor olabilir… ama eğer ‘müsait değilim’ mesajını diplomatik bir dille iletmek istersen, ben tercümanlık yaparım. 😄"
Soran11 ayHahaha bu ne be bir insan bile bu şekilde kör kütük aşık olmaz sen bir salyangozsun kendine gel!! Mahmut kendine başka bir dev bul senin şımarıklıgınla ugraşamam biz de üzüldük, üzülüyoruz sen de alışmalısın bu duruma 🙂
- 11 ay
"Haklısın dev abla, salyangoz kızların yüzüne bile bakmıyor zaten… ondan vazgeçtik. Ben de ‘kendine başka bir dev bul’ dedim ama onu da anlamıyorlar. Hem Mahmut'la birlikte annesi babası da istemeye gelirse… senin annen baban bırak vermeyi, ‘siz kimsiniz ki kızımızı istemeye geliyorsunuz?’ deyip üçünü birden ayaklarının altına alıp ezer büyük ihtimalle 😮💨
Soran11 ay😂😂😂 canlarını seviyorlarsa gelmesinler bir basımlık canları var
Soran11 ayBence sen Mahmutu yoldan geçerken bir arabanın altına it hepimiz rahatlayalım jsksk
Soran11 ay🙂 kaç karat bu yüzük
Soran11 ay( maddiyata önem veriyomuş gibi görüneyim de sogusunlar benden. 🙄)
Soran11 ayBen bunlardan nasıl kurtulucam helppp ✊🏻😩
Soran11 ayMahmut'un karşısına hayırlı kısmetler çıkar inşallah.. ;))
Soran11 ayEvet sudan çıkmış balık gibi çırpındım 112 yi aramaya fırsat kalmadı:)
Soran11 ayGörüşmek üzere 🖐🏻
11 ayKimseyi aramam. Doğruyu da yanlışı da ben yaptım. Sonuçları neyse ben katlanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDevletten başka sığınacak kimsem hiç olmadı
23 Yorumla
Soran11 ayİnşallah hayatında sırtını hiç düşünmeden yaslayacagın insanlar olur 🧡💐
Cevap sahibi11 ayBu saatten sonra daha zor, tek istediğim sırtım yere gelmesin. Allah güvenlik güçlerimize devlete zeval vermesin
Soran11 ayAmin inşallah güçleri daim olsun..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ay112 gerisi menfaat ilişkisi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
11 ayKendim çözerim genelde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseyi aramam, kendi başımın çaresine bakarım
10 Yorumla
11 ayAilemi arkadaşımı ararım
10 Yorumla
11 ayBelki annemi ya da polisi
10 Yorumla
11 ayBir süre kendim çözmeye çalışırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Bilemiyorum o ana bağlı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayKendimi ararım
13 Yorumla
Soran11 ayŞaka gibisin ergen bi arkadaşla aynı cevabı verdin hskekjanNznxöz
- 11 ay
Ne demek istenildiğini anlayamayacak yaştasın
Soran11 ayAnladım.. Bahsettiğim kişi gerçekten ergen cevabın aynı olmasına yorum yaptım.
11 ayAbimi
11 Yorumla
Soran11 ayNe güzel 🦋
11 ayAzraili
12 Yorumla
Soran11 ayMeşgule atarsa şaşırma.
- 11 ay
Zaten çağrı atarım kontörüm yok
Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. 155 i ararun
12 Yorumla
Soran11 ay155 i arayınca hala ilgileniyorlar mı? Sonra kim vurduya gitmeyin de 🙄
11 ayAnnemi, babamı
20 Yorumla
11 ayAmbulans 😂
10 Yorumla
11 ayHayatımın neşe kaynağını ararım...
10 Yorumla
11 ayAilemi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı.
11 ayKimseyi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ay155.
10 Yorumla
11 ayBen hallederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çözüm yolunu.
10 YorumlaErkek kardeşimi
10 Yorumla
11 ayKimseyi aramam
10 Yorumla
11 ayKimseyi
10 Yorumlababiiiişşş
12 Yorumla
Soran11 ayHahaha çok tatlı 🌷🧡
11 ayKendimi ararım
01 Yorumla
Soran11 aySenin cevapların neden böyle ergen gibi?
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
11 ayKimseyi aramam
10 Yorumla
11 ayPolisi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım