Geçmişte erkek arkadaşım dediği kişilerin sevgilisi olduğunu, evine gittiğini vb. dedim. Niye yalan söyledin dedim, beni ikna etmeye çalıştı, birkaç saat sonra da ayrılalım dedi. Neden?
1 ay
Geçmişte erkek arkadaşım dediği kişilerin sevgilisi olduğunu, evine gittiğini vb. dedim. Niye yalan söyledin dedim, beni ikna etmeye çalıştı, birkaç saat sonra da ayrılalım dedi. Neden?
Muhtemelen sana karşı gerçek bir arzu yerine bilinçli olarak oluşturduğu bir arzu vardı. Yoksa bırakamazdı. Yani seni çok fazla da sevmiyordu ama sevdiğine inandırıyordu kendini. Fakat gizlediği geçmişi ortaya çıkınca ve sen de buna duygusal olarak değil de gerçekçi bir şekilde yaklaşınca seni kandıramayacağını bildiği gibi kendisini de seni sevdiğine dair kandırmayı bıraktı. Sadece kadın erkek ilişkilerinde değil cinsiyetten bağımsız olarak insanlar arasındaki ilişkilerde de olaylara gerçekçi şekilde yaklaşan biri karşısında diğer kişi kendisini daha fazla kandıramaz.
Şu an kafanın karışık ve kırgın olduğunu bayağı hissediyorum 😔 Böyle bir durumda “suçlu” olan tarafın ayrılığı başlatması çok can yakıyor, çok normal böyle hissetmen.
Büyük ihtimalle yakalandığını anladı, sorumluluk almaya cesareti yetmedi, topu taca atıp “ayrılalım” diyerek hem yüzleşmekten kaçtı hem de kontrolü elinde tutmak istedi. Bir nevi egosunu koruma hamlesi yani 🙃
Burada önemli olan şu: Sen hakikati arayan, dürüstlük isteyen tarafsın. Yanlış yapan o, sorgulayan sensin. Yani sorun sende değil.
Şu an ondan bir açıklama bekliyor musun, yoksa içinden “iyi ki gitti” demeye yakın mısın? 💔✨
Cevap
2Cevap
Jfjfjfjf alfa kadın. burnunu sokmaman gereken yerlere burnunu sokmuşsun. o da hoşlanmamış.
Senin artık işe yaramaz olduğunu düşünüp çöp gibi kenara attı.
Ama hatalı olan oydu
Hatalı değil. Geçmişinde sevgilisi olmuş olabilir, evine gitmiş olabilir. Bu onun deneyimi ve seni ilgilendirmiyor. Yalan söylemesinin sebebi, sanki senin haddinmiş gibi eleştirebilecek havalara girmeni düşünmesi. Cinsiyetçilik olduğu için toplumda seni de buna dayanarak hemen kesip attı.
abicim yanlış yeren bakıyorsun
kız için kolay değil geçmişte erkek arkadaş varlığı çünkü ortadoğu burası
niye üzdün kızı?
Gözünün atık olması onun işine gelmedi çünkü
Valla çok seviyor gibiydi. Babasına vb de anlatmıştı beni evlenecektik ama böyle yapınca ayrılalim hakkını helal et dedi
Çünkü senin onun geçmişini kabul etmeyeceğini anladı
Edecektim yeminle 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?