Sevgilim hassas olduğum bir konuda yalan söyledi, ayrıldım. Doğru mu yapmışım?

Selam 4 yıldır beraberiz ailesi o kadar kıskanç insanlar ki ciddi bi adım atmaya bile korkar olduk
Daha sevgililik başlangıcında ilişkiye karışamaya başladılar
Her neyse iki tane ablası var
Biri benden 3 yaş büyüj
Sürekli hakkımda bu kız çirkin sen sıkılırsın bundan ilişkinin ilk ayları hep böyle mesajlaşmalar yakaladım
Sevgilim tabi kızıyordu
Sonra 1 yıl önce o kız yüzünden sevgilimle büyük bi kavga ettik sokak ortasında beni ağlattı
Sonra ağlaya ağlaya yanıma geldi özür diledi silicem artık ablamı dedi
orada engelledi her yerden önceden de arayıp artık sildim seni muhatap olmicaksın benimle dedi.
Bundan sonra 1 yıl bıyunca engelledikten sonra bu zamana kadar bana hiç konuşmadığını görüşmediğini aralarında tek bi kelime geçmediğini söyledi bende inanıyordum yani engelliydi sonuçta
Dün buluştuk daha sonea yolda ablasıyla karşılaştık
Benim yüzüme bile bakmadan sevgilime naber dedi
Hani dedim siz konuşmuyordunuz
Ablası da nerden çıktı biz konuşuyoruz dedi
Sevgilimde yeminler etmeye başladı konuşmuyoruz diye sadecw geçen hafta buluşurken nakitim yoktu 100 lira istedim ordan sakladım senden üzülme diye dedi
Sonra biz orada birbirimize girdik
Sevgilim ablasına saldırdı ben seninle ne zaman konuştum diye aralarında küfürler geçti
Annesi geldi sonra araya girdi kardeşler arasına girdin dedi
Ablası da ağlamaya başladı bende ağlamaya başladım
Sonra kalktım gittim sevgilim peşimden koşuyo nolur 4 yılı bi yalan için atma silme diye
Ben sildim tüm fotoğrafları da
Ben daha evlenmeden ailesiyle mi uğraşıcam sen ailenle aramdaki mesafeyi zamanı da kursaydın böyle olmazdı dedim
Her yerden engelledim
Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu zamana kadar hiç konuşmadım dedi sadece seninle buluşurken param yoktu 100 lira istedim senden de sakladım dedi
Ama ondan sonra da yeminler etmişti
Akşam eve gittiğinde bile dalmışlar birbirlerinw
Sevgilim hassas olduğum bir konuda yalan söyledi, ayrıldım. Doğru mu yapmışım?