Sevgilim geçmişiyle ilgili yalanlar söyledi ama ona olan sevgimden dolayı affettim. Şimdi bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum, siz olsanız ne yaparsınız?

5 ay yakındır sevgiliyiz aynı yerde çalışıyoruz benden geçmişi ile ilgili bir şey sakladığından suphe ettim daha önce sigara konusunda yalanlarini yakaladım laptop dan geçmişi ile ilgili resimler ve belgeler buldum gizlice ve yıkıldım yine aynı yerde calişan evli birisi ile sevgili olmuş daha sonra başka bir yerde calişan yine evli birisi ile sevgili olmuş bunları sorduğumda ilk te inkar etti ve daha sonra itiraf etti ikisininde ilk te evli olduğunu bilmediğini ve çok pişman olduğunu bunları bana söylemediğini dedi ben ondan ayrılmak istediğimi söyledim. Bir kaç kere den fazla denedim olmadı ona karşı olan sevgimden dolayı ve kendisi beni bırakmadi evime kadar geldi ama olanları unutamiyorum sizce ne yapmam gerekiyor bu işin içinden nasıl çikarim Dewam mi etmeliyim yoksa başka nasıl bir yol bulmalıyım?

Sevgilim geçmişiyle ilgili yalanlar söyledi ama ona olan sevgimden dolayı affettim. Şimdi bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum, siz olsanız ne yaparsınız?