Eski sevgilime geçmişim hakkında yalan söyledim, kendimi nasıl affettirebilirim?

3yıl önce biraz hızlıydım öyleki Ozamanlar takıldığım çocuklardan birisi sevgilimi arkadaşı çıktı aramızdakileri sevgilime anlattı utancımdan, korkumdan inkâr ettim. Bana inandı sevgilim ama sonradan öğrendi. ayrıldı benden Söyleseydim yine sevgili olacaktı sadece bilmek istemişti kendime beyaz sayfalar açtım benden ayrılma düşüncesi O zaman beni çok korkutmuştu hatalıyım safım pişmanım onunla tanışacağımı bilseydim yasamazdım elimde değil arkadas olduklarını sevgili olmadan önce bilseydim de olmazdım. o beni çok sevdi bende Onun beni sevişini sevdim Dokunmadan, kullanmadan, saf sevdi O beni Ondan sonra tanıstıgım tüm erkekler bana onu arattı özler hale geldim öyleki iş yerine kadar gittim. karşıma aldım durumu yüz yüze konuşmak istedim sevdiğini inkar etmiyor ama barışsak bile O çocuğu mahallede görüyorum dedi zaman vermeliyim ama bu süre zaafında onu başkasına kaptırmak istemiyorum içim içimi yiyor onu çok seviyorum birbirimizi cidden tamamlıyoruz nasıl kendimi affettirebilirim
Eski sevgilime geçmişim hakkında yalan söyledim, kendimi nasıl affettirebilirim?