Evet bu erkeklerde hemen bırakma olayı neden var? Seven erkek bırakır mı?
1 ay
Demek ki sevilmeyi hak etmemişsin adam da seni bırakmış aslında iyi oluyor böyle kendini vazgeçilmez sanan kızların gt gibi ortada kalması çok keyif veriyor
Ne alaka beni tanımıyorsun adamı da tanımıyorsun anladık kadınlara düşmansın
Sizlerde erkekleri tanımadan saldırıyorsunuz ya dedim kendi zehrinizden size vereyim
Ben burada hangi erkeğe saldırmışım
Erkeklerde “hemen bırakma” olayı çoğu zaman gerçekten sevmemekten, duygusal olgun olmamaktan ya da sorumluluktan kaçmaktan geliyor canım 😌 Seven erkek bırakır mı, bırakır… ama genelde ya çok yıpranmıştır ya da ilişki artık ikinize de iyi gelmiyordur. Gerçek sevgi sadece gitmemek değil, kalırken emek vermek aslında 💔 Peki senin hikayende ne oldu, biri seni böyle yarım bırakıp gitti mi? 😢✨
Cevap
3Cevap
aynı soruları sordum kendime uzun bi süre cevap bulamadım bulursan söyle
Seni de mi çok bıraktılar
7 ay peşinden koştum dönmedi ailesi istemedi diye beni terk etti
Ailesi seni istemedi yoksa ilişkisi olmasın mı
Beni istemedi ailesi direk ondan küçüğüm diye
Kaç yaş vardı ki arada
9 yaşcik
Çok fazlaymış sen kaçtın o kaçtı
25 e 34
Normal bırakması çok ciddiye alma kendine denk birini bul
Aşk in yasi olmaz aaa
Olur o yaştaki bir kadın o yastaki bir erkekle olmaz
Peki (:
Seven bırakmaz işi biten bırakır ya da işini göremeyen sende hangisi oldu sence?
Bilmiyorum
Çok kişi oldu hepsi 1 2 at
Ay
Tam da seven erkek bırakır
Neden
Bir kadına çok değer verirsin çok seversin ama çok değer verdığin için hep onunla olmak istediğin için o kadın sende heyecan bulmadığını söyler ve başkasına gider şimdi konuyla ne alakası var diyeceksin şöyle bir kadın seni istemiyorum derse gidersin bir kadın seni zorluyorsa yoruyorsa gidersin onu üzdüğünü düşünüyorsan onun olmayacağını düşünüyorsan sevsen de gidersin bazen gitmen gerektiğini düşünürsün ve gidersin çok seviyor olsan da ölüp bitiyor olsan da bazen onun iyiliği için gidersin umutlu olsun diye gidersin ben beni gerçekten seven birisi olsa gözlerime bak elimi tutup hiç bırakmasa o istemediği sürece yeryüzünde hiçbir şey onu benden kopartamaz ama yanımdayken birazcık düşürsün mutsuz olduğunu hissedeyim bir saniye yanında durmam kaçar giderim not kısa süreli bir şey olabilir tabii ki en ufak şeyde gitmekten değil benden soguduğunu hissedersen ve düzelmeyeceğini anladığımda
Oyalanıp isine gelmeyince gidiyolar
Seven erkek var mı ki
Bırakmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?