1 yılSadece erkekler değil genelde herkes birilerini ekler. Bu genellikle insanların karakterleri ile alakalıdır. Bir insan ilişki içinde nasılsa ilişki bittikten sonra da aynı olmalı. Yani her koşulda duruşunu sergilemeli, kaba göre şekil almamalı.
O seviyorum ayakları hep yalan ayaklar. İnsanlar olmayan şeyleri varmış gibi gösterip yedirmeye bayılıyor gerçekten. Kendilerini olmayan birisi gibi gösterip yalanlarla karşılarındaki insanları uyutmaya çalışıyorlar ki çoğu zaman da uyutuyorlar. Seni seviyorum sözlerine inanmayın. Sevdiğini gösteren davranışları gözlemleyin. Davranışlar kendisini belli edecektir. Bu her şey için geçerli. Birisinin bir şeyi söylemesi onu gerçek kılmaz. Israrla söylediği şeyi ispatlarcasına her koşulda aynı duyguyu, kavramı yansıtmaya ve yaşatmaya çalışması onu gerçek kılar.
Üzgünüm ama büyük olasılıkla seni sevmemiş. Sevmiş olsa kıskandırma amacı ile de olsa bunu yapmazdı. Çok fazla detaylandırıp seni sevdiğini düşündürecek noktaya getirebilirim ama onu da yapmak istemiyorum :)12 Yorumla- 1 yıl
Dovdhy
- 1 yıl
Doğru 👏👏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı şeyi daha bir kaç gün önce yaşadım. İnşallah geri döner de hesabını sorarım hepsinin diye bekliyorum. Ben öyle kıskanç bir insan değilim bak yalan yok bunu zaten o da söyler. Sadece kendini kötü hissetmesin onu sevmediğimi vs düşünmesin diye bir kaç gözüme çarpan sivri tipleri çıkarttırdım. O da iyi oldu falan dedi zaten. Ama insanın bi saygısı olur değil mi ayrıldıktan bir hafta sonra gitmiş hepsini geri eklemiş ve kendisini seven bir kız da var bunun içinde onu engellemiştik bile... düşün. Ben müzik dahi dinleyemedim sen düşün. Ve ilişkimiz bir ay sürmüştü ona rağmen. Allah'a havale etmek istiyorum fakat Rabbim bir kez olsun karşıma çıkarsın da hepsini yüzüne vurup rahatlayayım. Vakit kaybı hiç uğraşma. Hepsi böyle ama iyi insanlar da var emin ol. Eğer sen kendine güveniyorsan. Sadakat yönünden vs senin karşına da öyle biri çıkar. Sen de Allah'a havale et. Üzül ama uzun sürmesin. 💞
01 Yorumla- 1 yıl
☺️💚
1 yılilişkiden sonra gelen boşluğu doldurma ya da kendini "yeniden beğenilme" hissiyle kanıtlama isteğinden kaynaklanıyor. Bu davranış, bazen ayrılıkla başa çıkmak için bir dikkat dağıtıcı arayışıdır; yeni insanlarla tanışmak, dikkatini eski ilişki düşüncelerinden uzaklaştırır. Ayrıca, sosyal medya üzerinden başkalarını eklemek ya da yeni kişilerle iletişim kurmak, yeniden özgür hissetme ve beğenilme ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmış anlık bir tepki de olabilir. Ancak bu davranış her erkek için geçerli değil; birçok kişi ayrılık sürecini içe dönük bir şekilde geçirmeyi tercih eder.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkekler bu konuda ipinden kurtulan boğalara benziyorlar maalesef.
Boşluğa düşmemek için kendilerini avutma teknikleri işte.
Ayrılık sonrası iç dünyalarına dönmeleri zaman alıyor, biz kadınlar gibi değiller.
Ama şu var ki;
Bizim ayrılık acısını atlattığımız noktada onlara yeni dank ediyor bazı şeyler.
Yani kadın ve erkek mekanizması farklı çalışıyor.
onları değiştiremeyeceğimiz için bizim kendimizi bir üst versiyona taşımamız daha az hasarla atlatmamızı sağlıyor tavsiyem bu yönde olur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorsun, ilişkiler ve ayrılıklar herkes için farklı şeyler ifade edebilir. Ayrılığın ardından hemen birilerini eklemek, genellikle duygusal boşlukları doldurma eğilimiyle ilgili olabiliyor. Bu, kişisel bir süreç ve her erkeğin ya da kadının bu süreci nasıl yöneteceği sanırım biraz kendi karakterine bağlı.
Belki de sana olan duygularına tam bir açıklık getirmekte zorlanıyor ve sosyal medyada yeni insanları ekleyerek kendini meşgul etmeye çalışıyor olabilir. Unutma, senin için ne kadar önemliyse onun için de farklı şekillerde önemli olabilir. Onun bu davranışı seni üzdüyse, bu konu hakkında daha fazla açıklık kazanmak için onunla konuşmayı deneyebilirsin. İlişkilerde iletişim anahtar! Peki ya sen, ayrıldıktan sonra kendini nasıl hissetmeyi tercih edersin? 🌸01 Yorumla- 1 yıl
Bende ekliyorum bugüne kadar ekledim de buluştum da ama eski sevgilim eklesin rahatsız oluyorum ve ya birisiyle buluşsun kulağıma gelsin rahatsız olabiliyorum
Her zaman değil ama bazen o an ki moduma bağlı
Kendime kızıyorum aslında umrumda olmaması lazım, umrumda olması beni daha çok üzüyor
O da benim de birileriyle görüşmemden rahatsızlık duymuştu ama beni terkedip giden kendisi…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBence sevse yanında olurdu gerçekten seven bir erkek 2 ay sevdiği kadından uzak duramaz. İyi mi kötü mü, başka bir erkek aklını çeler mi, bir ihtiyacı var mı merak eder. Büyük ihtimal cinsellik düşürmek veya egosunu tatmin için birilerini ekliyordur. Ama diyorsan ki barışmak için adım atıyor yani arıyordur yazıyordur orası ayrı eğer senden yüz bulamıyorsa kıskandırmak için ekliyor olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
2 ay boyunca aradı açmadım heryerden engelledim çünkü beni aldattığını düşündüm gecenin 3 de çevrimiçiydi deli oldum ve ayrıldım aradan 2 ay geçti gidip kızları eklemiş hemen biraz saygısı olur insanın değil mi yeni bi ilişkiden çıkmışsın
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence bu tamamen yalan her erkek aynı değil bence ben sevgilimden ayrıldım kaç kez 🤣🤣 hep her defasında bakıyorum ne yapıcak diye ama ne birini ekliyor ne de bir şey yapıyor iki gün sonrada barışıyoruz😃😄
03 Yorumla- 1 yıl
Yalan olan ne
- 1 yıl
Bizde sürekli barışıyorduk ilk defa dgeil daha önce de kız ekledi obi arayış içinde sevmiyor beni sevmedi de
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılamaçları kız bulmaktır
00 Yorumla Seni seviyor olabilir ama zaten ayrılalı 2 ay oldu diyorsun ama başkalarını takip ediyor diye seni sevmediği anlamına da gelmez seven ( gerçekten seven ) ne kadar arayışa girerse girsin gelecektir belkide o süre zarfında kendini kandırıyor ama elbet bunun farkına varacak gelmiyorsa zaten umrunda olmasın
22 Yorumla- 1 yıl
💗💗💗💗
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılır ayrılmaz birilerini eklemesi olayı saçma. Bu saçmalık 2 yönlü;
1- İlişkiye başlayıp birilerine yol veren.
2- İlişkiyi bitirip birilerini ekleyen.
Ortası adamdır, halis erkek kardeşimdir. Diğerleri ılıktır. Şu ikisini yapan bizden değildir.04 Yorumla- 1 yıl
İlişkiyi ben bitirdim o affetmemi istiyor hala peşimde
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Hem aldatıp hem seni çok seviyorum deyip hemde ayrılır ayrılmaz başka kızla çıkıyosa o utanması arlanması olmayan çok yalan söyleyen çok alçak, rezil bir insandır. İnsanların söylediklerine değil eylemlerine bakılır. Muhtemelen seni sevmiyo, herkesi kullanmaya çalışan rezil bi herif sadece, böylesiyle arkadaşta olunmaz. Eğer seni gerçekten seviyorsa bile böyle bi alçağın sevgisinden hayır gelmez. Naparsa yapsın affetme sakın. Unutmaya çalış, onu hatırlatan şeylerden uzak dur. Arkadaşlarınla zaman geçir, yeni hobiler edin, hoşlandığın başka kişilerle flört et sevgili olmasan bile. Onu unutmak için aklına ne geliyosa yap, unut o hayırsızı.
1 yılSeni sevip sevmeme konusundaki detayları sen daha iyi bilirsin.
Ayrıldıktan hemen sonra başka birilerine yönelmesi seni sevmediği anlamına gelmez.
Belki seni unutmak için yapıyordur ya da sevgisi tamamen bitmiştir de yeni birini arıyordur.
Buradaki kesin bilgiyi yaşadığınız ilişkideki detaylardan analizler yaparak da sadece bir kanıya varabilirsin.
Erkeklerin kafa ve ruh yapısı kadınlardan tamamen farklı olduğu için ve yaratılış olarak cinselliğe her zaman hazır olduğu için sevdiği birisi olsa bile sırf zevk için başka biriyle cinsellik yaşayabilir.00 YorumlaSana inat yapıyordur. Kendini vazgeçilmez sanma diye. Bir de seni gıcık olsun kudursun diye de olabilir. Son ihtimalde geri dönmeni sağlamaya çalışıyor olabilir görde kıskan ve onu ne kadar sevdiğini hatırlayıp onunla tekrardan ilişkiye başlaman için.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSeni seven insan eklemez yokluğunda üzülür belli bir süre sosyal medyaya girmek bile aklına gelmezdi
"Beni seviyor eminim" diye kendini kandırma gerçeği gör
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeven ya da sevmeyen erkek değilde genelde eğer sen onun arayıpta bulduğu kişi isen ayrıldığınızda direk kendini bütün kadınlara kapatır çünkü zaten hayatının kadınını bulmuş ama birde üstüne terkedilmiş hayata küser kadınlara küser. Eğer arayıpta bulamadığı ama değer verdiği ve ilişki yaşadığı kadınsan sen onu terkettiğinde arayışa girer çünkü aradığı kadını daha bulamamış ve terkedilmiş o zaman tekrar arayış peşinde olur o kız senin bu kız benim der hayatının kadınını eklediği kadınlarda bulmaya çalışır.
04 Yorumla- 1 yıl
Benimki 2ay boyunca kız eklemedi ama askerlik yeri belli olduktan sonra hemen bir kız eklemiş bu kişide mezun olduğu üniversiteden biri o gün muhtemelen profilini bilerek gizlilikten kaldırdı benim görmem için nereye gittiğini yaşadığım şehre geliyor sence neden bu olaydan hemen sonra o kızı eklemiş olabilir? Bu arada ilişkimiz ciddi ilişkiydi evlenme teklifi almış ailelerde tanışmıştı
Cevap sahibi1 yıl@buradaolmaktnmemnun muhtemelen kendini ve egosunu sevilebilir bir insan olduğuna ikna etmek için ilgisinden emin olduğu bir kızı eklemiştir.
- 1 yıl
Bilemiyorum hikaye paylaştıktan 4 5 saat sonra zaten profilini gizledi öyle ekledi. Ne diyim ki başkasında aradığı mutluluğu umarım hiçbir zaman bulamaz ayrılırken bile sanki bir zaman sonra geri dönecekmiş umudunu verip gitti eğer amacı birini bulamayıp geri dönebilmekse sırf bu yüzden beni umutlandırdıysa inşallah o pişmanlığı iliklerine kadar yaşar.
Cevap sahibi1 yıl@buradaolmaktnmemnun yaşayacak ama o zamana kadarda umarım seni yerinde bulamaz çünkü eğer olduğun yerde kalırsan ve geri döndüğünde hemen sana ulaşırsa çok sıkıntı olur. Ulaşamasın ya tamamen kaybetsin ve bir ömür pişman olsun ya da ulaşacaksa izin vereceksen baya zorla hemen gardını indirme.
1 yılDuygusal boşluktan. Hemen aşık olup, sevdiği için değil tabiki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde olan bir şey değil bazı erkrklerde olan bir durum bazı kadınlarda da var bu ilişkilerin %80, i çıkar üzerine kurulu gerçek anlamda seven insan sayısı yok denecek kadar az bu yüzden mahkeme koridorları boşanma davaları ile dolu
01 Yorumla- 1 yıl
Sevmemiş işte kendini kandırma kadınlar 6. hissiniz yüksek değilmiydi sizin ya verimli kullanmayı bilmiyorsunuz ya da bizi yiyorsunuz veyahutta boş saçmasapan işlerde kullanıyorsunuz
Ziyaaaaa şaka şaka. Ehem, çivi çiviyi söker derler o yüzden bi an önce unutmaya çalışıyor, daha fazla acı çekmemek için, muhtemelen. Veyahut karaktersizin sancaktarı ve onu hiç mi hiç tanıyamamışsın. Yat şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılKendi yoluna bakıyordur. Kendine bir şeyler kanıtlıyor. Erkekler sevmeye göre değil ki.. Hala yakışıklıyım, kızlarla tanışmakta sorun yaşamıyorum gibisinden kendi kendine kanıtlıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu sadece erkekler değil kadınlar da yapabiliyor. 2 amacı olabilir. Ya hemen piyasaya geri girmeye çalışıyordur ya da sana bunu düşündürüp aklına girmeye çalışıyordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEski sevgili bitmiş olay kimi takip etmiş , kimi eklemiş sosyal medyada amann bırakın bu işleri... siz de edin bakın o hayatına bakmış siz yasını tutmayın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de aynı şeyleri bir süre önce düşündüm. Galiba birini daha kolay unutma yöntemi başkalarıyla tanışmak, buluşmak.
Şarkısı bile var "çivi çiviyi söker, budur bunun ilacı" diye.00 Yorumla
1 yılKanka o sen gidip devamlı erkek eklesen beni seviyor diye düşünür mü? Yoksa gözünde basit biri imajı mı oluşur?
01 Yorumla- 1 yıl
Beni sevmediğini düşünürüm ki öyle düşünüyorum benden sonra hemen bi arayışa girmiş iki ay lan iki ay ayıptır günahtır
1 yılBöyle bir erkek hiç sevmemiştir duygusu yoktur bence ayrılır ayrılmaz başka biriyle tanışıyorsa hiç sevmemiştir zaten seven insan ayrılmaz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılYoluna bakıyo işte. Dili süslü yüreği sahte erkekler 👹
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. E gayet normal bu. Akıllı erkek bunu yapar. Kadın gibi oturup ağlamaz
03 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏
Senin stalkladığını biliyor bence tamamen kıskandırmaya çalışma çabası
03 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- 1 yıl
Ama ben kıskanmam sogurum
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılBazen kıskandırma amaçlı gitmek istiyor bazıları, bazen de tamamen karaktersizliklerinden dolayı.
00 Yorumla
1 yılYa kiskandirmak istiyor ya da gozu disaridaymis onceden boş ver ya iki turlu de ucubece davranislari varmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senden olmuyacagını anlamıstır artık zorlamaya üzülmeye gerek olmadıgı için yapmıstır
08 Yorumla- 1 yıl
İmkansızlaştı
- 1 yıl
Tek bişeye üzülüyorum ayrılır ayrılmaz hemen başkalarında teselli araması beni çok üzdü hiç mi saygısı yoktu 2 ay ya
- 1 yıl
Nasıl yapabilir insan ya ben yapmam kıyamam sevmiyorlar mı acaba rol mu yapıyolar biz seviyolar sanıyoruz
- 1 yıl
Hayırlısı
Başkalarını bulmak için dört nala koşuyorlar çünkü :D
13 Yorumla- 1 yıl
Bazı cinstaşlarım öyleler maalesef knk başkasını buldukları an ayakları k*çlarına vuruyor 😂
- 1 yıl
@Hasan-ARSLAN sonrada k. çlarına baka baka geri dönüyorlar :D
- 1 yıl
Hemde kedi gibi tıpış tıpış 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sana nispet olsun diye değildir, üstüne alınma sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü ister sevgililikte olsun ister evlilikte olsun alışılmışlığı severler ve ayrılıkla birlikte boşluğa düşerler. O boşluğu tamamlamak isterler
00 Yorumla
1 yılSevdiğini söylüyorsun ok, arkadaş olarak eklemiştir bozma morelini
01 Yorumla- 1 yıl
*Moralini
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Seni sevdiğine emin olman baya güzelmiş :D Hayat kısa zaman geçiyor eklemek gerek
00 Yorumla
1 yılKaraktersiz olduğu için de onun dışında unutmak için
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Harem kurariz tekrar i vetnezsse oteki oteki vermezsse sonraki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Yine ayrılır ayrılmaz iyi birlikteyken yapanda çok 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılarayış içinde olup acı çekmeye vakit harcamak istemedikleri için bence.
00 Yorumla
1 yılÇünkü hayatında bunu engelleyecek kimse yok artık ve yaptığı hiç bir şey kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılHayko'nun bir sözü var
Dünya fani, ölüm ani
Unutmaya yok hiç mani00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
1 yılSevseydi eklemezdi demekki sevmiyormuş seni
Karıya kıza doymamış daha demekki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kız arkadaşım bir yıllık güzel ilişki ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına sosyal medya kalp baş harf ve nişan yaptı ne denir ki 🥺
04 Yorumla- 1 yıl
😥🥺🥺🥺
Cevap sahibi1 yılYani işte insanlara güven olmuyor daha birçok detayı varda benim için gözleri dolan iyi ki sen diye şükür eden kızdı ne diyim ki hadi ayrıldın ne bu hız
- 1 yıl
Ben yapamıyorum kıyamıyorum ama o çoktan yapmış ben varken de yapıyordu varlığım da yokluğum da ihanet etti hakkımı helal etmiyorum
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın bende aynıyım hadi ayrıldın bu ne çabuk işler insan biraz bekler ne düşünür bu çocuk hakkımda diye düşünmez mi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşı cinsle olan yaklaşım işte cinsel içgüdü. Biri gider biri gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılboş ver. Erkekler hep boyle acıyi sonra yaşayacak sen kendine bak ayrılık acininyaşa ve sonsuza dek unut
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar sadece çapkınları sevip sadıklardan tiksindikleri için kendi kendilerini böyle masum pozlarına düşürüyorlar... Mevzu bundan ibarettir...
00 Yorumla
1 yılBayılırlar en sevdikleri şey bir sürü karı olsun listede, paso ekle konuş eğlen , biz kadınlar eğlence aracıyız ya onlar için , duygularımız yok. çeşit lazım onlara çünkü kimse onalta. O*os* u damgası vurmayacak.
00 Yorumla
1 yılBenimde erkek arkadaşım hemen tinder indirip kadınlarla konuşmaya başlamış birde 56 yaşında ben ise 26 yaşındayım
04 Yorumla- 1 yıl
Allah belalarını versin
- 1 yıl
Sana değil kanka
Gizli Üye(25-29)1 yılSana sevidiğini inandırmış seven insan bu kadar çabuk u nu ta maz. Net.
00 Yorumla
1 yılSeni çok iyi anlıyorum ben de ayrıları 2 ay oldu onlarda o.. p. u ekledi ama düzgün insanlara yapmıyorum bu yakıştırmayı. Sadece memeden oluşan hesaplar düşün 🙂
00 YorumlaSenden etkilenmemiştir ve ayrılığınız onu üzmemiştir. Dolayısıyla hayatına hemenkaldığı yerden devam eder...
11 Yorumla- 1 yıl
Benim sevgilimde ayrıldıktan 2ay sonra askerlik yeri belli olduktan sonra eklemişti o gün Instagram'dan nereye gideceğini belli eden bir hikaye paylaşmış muhtemelen benim görmemi istediği için profili gizlilikten kaldırdı benim yaşadığım şehre çıkmış her neyse 4 5 saat sonra hesabı gizleyip mezun olduğu üniversiteden arkadaşını takip etmeye başlamış sence neden bu şekilde davrandı sebebi ne olabilir sence?
1 yılsenden umudu yoktur veya ilişkiden memnun değildir. neden birilerini eklemesin ki? bunda garip olan bir şey yok.
00 Yorumlaİyide ayrıldıysan sanane ne takılıyon kimi eklediği ne?
02 Yorumla- 1 yıl
İlişkimiz yeni bitti biraz bekleyebiliirdi çok seviyordu ya hani ölüyordu aşkımdan
- 1 yıl
Çok seviyorum seni ölüyorum aşkından aşkımmmm lafları hikaye onlar yaa sahte sevinç gösterileri o şimdi sana öyle canım aşkım der gider başkasınada der ama sende burada buna takılıyon sanane kızım kimle konuşuyorsa kendini üzme sıkma canını kendini düşün bu devirde herkesten önce insan kendini düşünür kimseye kolay kolay güvenilmez knk vede sana bişey diyim mi hayatının merkezinde herzaman kendin ol kimseyi kendinden fazla sevme sonunda bırakıp gidiyor kendiyle başbaşa kalıyor insan o yüzden aşk sevgi falan ben inanmıyorum öyle şeylere
Sevse senden ayrilmazdi. Ben birisini sevecegim ayrilmam
02 Yorumla- 1 yıl
Ben ayrıldım
Yani gerçekçi olalım yeni limanlara yelken açıyor olabilir mi?
02 Yorumla- 1 yıl
Yazıklar olsun 🥺🥺
1 yılAyrıldıysanız istediğini ekler , seni mi bekleyecek hep
10 YorumlaAyrılmış işte. Adı üstünde. Her insanın sevme kat sayısı aynı olmuyor.
10 Yorumla
1 yılHenüz farkına varmamıştır olayın erkekler sonradan anlar hep
00 YorumlaSeni sevmiyor sen seni sevdiğine inanıyorsun sadece. Sevse 2 ay değil 2 yılda ble yerini dolduramaz
00 Yorumla
1 yılErkekler sadece ekliyo kadınlar hemen buluyo birini gibi
00 YorumlaBirilerini bulmak için tabii de çünkü aşk acısını en fazla öyle unutuyorlar
00 YorumlaYeni arayislar, nispet, inat, kıskandırmak için olabilir veya hayatına bakiyordur
00 Yorumla
1 yılYeni bir kadın arayışı içine giriyorlar da ondan
00 Yorumlaİki ay onlar için uzun bir süre sonuçta onların kafası öyle Çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler ayrılınca o ayrılığı unutmak için kızları ekler farklı arayışlara giriyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Ya sonrası?
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın ve erkeklerin ayrılık süreci farklı işler erkek ilk başta ipini koparmış gibi saldırır yavaş yavaş ayrılığın farkındalığı gelir
11 Yorumla- 1 yıl
Bu gerçekten böyle mi ya her erkekte?
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler