Karşıma düzgün bir kız çıkmıyor, hep takılmalık kişiler çıkıyor. Dürüst, güvenilir ve samimi biri olsa bir adım atacağım. Yaşım 26'ya geldi, sizce evliliğe geç mi kaldım?
1 ay
Karşıma düzgün bir kız çıkmıyor, hep takılmalık kişiler çıkıyor. Dürüst, güvenilir ve samimi biri olsa bir adım atacağım. Yaşım 26'ya geldi, sizce evliliğe geç mi kaldım?
Cevap
2Cevap
Ben de 25 yaşındayım aynısını erkekler için düşünüyorum gerisi kadere kalıyor
Sen nasıl birisin kii
Hayır öyle bir niyetim yok bu konuda merak ettiğim bir şey vardı ve diğer insanların fikirlerini merak ettim. Sen de bana benzer şeyleri yaşamışsın o sebepten sordum nasıl birisin ki diye
Geç değil aksine erken. Bu zamanda 26 yaşından önce evlenilmez. 30 sonrası ideal.
Sen kaç yaşındasın evli misin
Bekarım, benim evlilikle işim olmaz. İsteyen evleniyor ya, kadınlar koşa koşa evlenir sen onlara bakma, acelesi yok. Bu zamanda boşanma oranı yüksek, insanlar maddi manevi geçinemiyor
İlginç ama haklılık payın var... Merak ediyorum senin yaşın kaç olgun konuşuyorsun
Bu demek değil ki senin için de geçerli kardeş. Önce hayat arkadaşını bulursan ne mutlu
Asıl sorun da o zaten bu devirde doğru düzgün biri kalmamış ki hayat arkadaşını bulayım
Bulunmaz nimet değil, bulan buluyor. Bizim kadınların büyük bir kısmı hipergamik olduğu için istekleri bitmiyor 20 yaşına yeni varmış kızların bile gözü yükseklerde. Geçen hafta bir çocuğun bu konuyla ilgili açtığı başlığa denk geldim, umduğunu bulamayınca Endonezyalı bir kadın bulmuş, memnun olduğunu söylüyordu. 😂
Off bizim sonumuz da ona doğru gidiyor galiba 😅😅😅
Başka kültürden insanlarla tanışan çok var.
Hmm peki bir şeyi merak ettim neden evlilik düşünmüyorsun erkekleri anladık hadi kızlarda bu durum neden böyle
Bana ters geliyor, kendime göre bir düzenim var o yüzden.
Çalışıyorsun galiba doğru mu anladım
Evet, ama kastettiğim asıl şey düzenden ziyade bakış açımdı.
Sevgili olayına nasıl bakıyorsun o konuda da aynı mı düşünüyorsun
Sevgili ilişkilerine karşı değilim. Evlenmeyen insanlar ilişkilere kendini kapatmıyor.
Çok güzel olgunca konuşuyorsun normalden konuşmak isterim seninle...
Ben 30 um ben bitigim o zaman 😂
Sen bi dur ortalık karışık zaten dkdkfk
Duracağız da ne zamana kadar bizim de ya s geciyro
Sana koca bulalım 😂
Benim zaten konustugum bir kac kişi oldu ama ilgimi çekmiyor neden böyleyim bilmiyorum beğenemiyorum ya da düzgün insanlar bana denk gelmiyor
Nasıl birini istiyorsun ki
Görünüm mu karakter mi
Beğenmek istiyorum begenemiyorum
Her ikisi de
Buradan söyleyemem
Çok mu özel bir şey
Özel değil buraya yazmak istemedim sadece
Geç kalmadın tam zamanı
Neden o zaman karşıma düzgün bir kız çıkmıyor
Nasip kısmet
30 yaşından önce evlenme bence.
Kalmadın
Karşıma düzgün biri çıkmıyor bu gidişle 30'a kadar yolum var sanırım
Ömrünün sonuna kadar yolun var
Evliliğin belli bir yaşı var ama 30'dan sonrası pek mantıklı değil
40ında 50inde veya daha geç evlenmiş insanlar var ama evlenmeyi istiyorsan neden olmasın
Hmm sen kaç yaşındasın ki
Söylemeyi tercih etmiyorum
Çok mu özel bir şey xkjdj
Evet
25'ten büyük müsün
Hayır
21 o zaman dkdkkd
Söylemeyi tercih etmiyorum da
Peki sorun değil kullanıcı adın çok garip ama dkdkfkkf
Teşekkürler
Evde kalmışsın aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
26 için “geç kaldım” düşüncesi seni gereksiz strese sokuyor canım 😅 26 daha tam evlilik yaşı, hatta çoğu insan yeni yeni ciddi düşünmeye başlıyor. Karşına çıkanların takılmalık olması da senin değil, onların seviyesiyle alakalı 🙃 Sen kriterlerinden vazgeçme, ortamlarını değiştir, sosyal çevreni genişlet. Sence aradığın kişi nasıl biri, biraz detay versen? 💬✨