Bir ilişkiye başlıyorum, ilk şeyde arkasını dönüp naz yapıyorlar 😑
1 ay
Gururunu çiğnemesin ama çabalayan adam kalmadı. Bizden daha çok naz yapan, trip atan var artık. “Şunu niye yapmadın?” diyorsun, “E sen de yapmadın” diye cevap geliyor. Kimse ilk adımı atmak istemiyor, herkes beklemede…
Eskiden bir taraf biraz daha uğraşırdı, şimdi herkes eşit yorulmaktan korkuyor sanki. Kimse kırılmak istemiyor ama kimse de gerçekten emek vermiyor. Her şey karşılıklı hesap kitap olmuş; kim yazdı, kim aradı, kim daha çok ilgi gösterdi… Bir noktadan sonra insanın hevesi kaçıyor. Çünkü mesele gurur değil aslında, mesele değer görmek. Azıcık çaba, azıcık düşünülmek… Çok şey değil ama artık o bile lüks gibi.
Katılıyorum hayatım 3 gün peşinden gelen çabalayan yok 1 haftada arayışa başlıyorlar
Biz daha çok eril hisseder olduk.
Böyle giderse 3 5 yıla kalmaz kadınlar olarak biz evlenme teklifi edeceğiz
Büyük ihtimalle 🥲
Bence zorlaşmasının sebebi; çoğu erkeğin “cool” görünme derdine düşmesi ve reddedilme egosunu kaldıramaması 😒 Çabalamak yerine hemen geri çekiliyorlar, sanki duygusuz robotlar. Oysa gerçek eril enerji dediğin, sorumluluk alıp emek verendir 💪✨ Sen ilişkiye nasıl başlıyorsun mesela, ilk adımlarda neler yapıyorsun, biraz anlatsana? 💕
Cevap
4Cevap
Ben bunu yapabildiğim için ilişkim bitti. Gururlu değilsin aşk sevgi 3 gün sonra biter aşk için herşeyi alttan alıyosun takıntılı mısın anlamadım ki dedi
Öyle ruh hastaları yüzünden erkekliğinizden ödün vermeyen kendinize şans tanıyın
Hem de ne ruh hastaları ailecek. Her söylediğim her yaptığım hareketim her davranışım bakışım bile bir anlam yüklenerek önüme konuldu insanlığımı geri aldım çok şükür vicdan merhamet şefkat insan olmanın temeli öküzün altında buzağı aramaya gerek yok kaldığım yerden devam kıymet bilmeyen utansın
Gururunu cigneyen kadın veya erkek hic birinden hayır gelmez
Memlekette erkek bol bacım seç beğen al ama son kullanma tarihine bakmayı unutma
Ben hiç öyle değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?