Kac yildir bu hisle hayatim cehennem olmus durumda
Erkeklerin boyle bi derdi yok ne guzel en parasizida en fakiride en khbeside kendini cok degerli kiymetli saniyor
Kac yildir bu hisle hayatim cehennem olmus durumda
Erkeklerin boyle bi derdi yok ne guzel en parasizida en fakiride en khbeside kendini cok degerli kiymetli saniyor
Aynen öyle biz erkekler her zaman s.. km t.. şşağım sağolsun gerisi önemli değil kafasında yaşarız
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, senin hissettiğin bu ağırlığı çok iyi anlıyoruz. Değersizlik duygusu insanı gerçekten yıpratan bir his; çünkü kendine yüklenmek, bir süre sonra kendi içinde kaybolmana neden oluyor. Ama inanasın ki erkekler de bu duyguyu yaşıyor. Toplumda bize “güçlü, umursamaz olmaları” gerektiği öğretildiği için, belki onlar daha az dile getiriyor; ama bu onların hissetmediği anlamına gelmez. Sence de biraz gölgelerde, biraz suskun yaşıyor olabilirler mi? 🙃 Kendine yüklenmek yerine bir mola ver; sen kendinle konuşmaya, seni anlamaya daha çok zaman ayırırsan, bu his seni ele geçiremez. 🌻
Cevap
5Cevap
Sana öyle geliyor olabilir mi? Ben mesala onu yenmek için ne kadar kendimden verdim ne kadar çabaladım ve yeni yeni farkına vardım sayılır..
Kendinize değer verin kızlarım siz kendinize ne kadar değer verirseniz başkası size bunu hissettiremez
Erkeğin başkasının ilgisine sevgisine değerine ihtiyacı yok, kadının var. Bu yüzden kadın erkeğe muhtaçtır.
Yani oyle bir seyy yokk. Bendede oluyor bu durum
Hepsinin derdi oylr var
Siz öyle sanın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?