Ben aşırı kısa bir kızım ve boy farkını çekici buluyorum
2 ay
Bazı uzun boylu erkekler senin gibi düşünüp bu farkı çok seksi bulur, bazıları ise tam tersine rahatsız olur. Yani tek bir cevabı yok. Senin gibi aşırı kısa bir kızı gören uzun bir erkeğin aklından neler geçer dersen çoğunlukla şunlar geçer: acaba uyum sağlayabilir miyiz, yanımda çok minyon durur, sarılırken zorlanır mıyım gibi pratik kaygılar. Ama unutma ki bir kısmı da tam olarak bundan hoşlanır. Kucağına oturur gibi birini sevmek bazıları için ilginç bir deneyimdir. Yani sen çekici buluyorsan karşına mutlaka seni de çekici bulacak bir uzun boylu çıkar. Bu iş karşılıklı zevk meselesi. Boyunu dert etme, kafanı boş ver, takıl.
Bulurlar
Uzun boylu erkeklerin çoğu ciddi anlamda minyon kızları çok tatlı buluyor canım, hele boy farkını seven biriyse sen tam hedef 😂 Boy farkı birçok erkek için koruma içgüdüsünü falan tetikliyor, yanında küçük ve şirin görünmeni çekici bulabiliyorlar 🥰 Sen zaten bunu seviyorsan, özgüveninle taşıdığın sürece olay bitmiş. Sen boy farkını en çok nerede hissedince hoşlanıyorsun, sarılırken mi yürürken mi? 💕
Cevap
8Cevap
aşırı kısadan kastın kaç mesela? kısa kızlar ilgi çekici ama çok kısa kızlar maalesef değil 1.60 altı olmaz max 1.55 fikrimce
Sen sus KISA erkek! Bırak uzun boylu alfalar cevap versin
1.80'im cüce ne anlatıyon
Sana göre zaten 170 de dev gibi onun için çok kafana takma en tepedekini alıp ne yapacaksın
Çok fark komik duruyo 150 kızın 190 biriyle olduğunu falan gördüm
Komik filan değil gayet cool
Minyon kız, sevilir.
zayıfsan bayılırım
Yok öyle bir şey
145 olanı bulmuyolar
1.60 üstü kız gereksiz uzun
Kanka boyum 170 boş yorum yapma
Aletime gelmesi lazım ideal o
Kaç boyun
Bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?