ben de 171 cm im 1.87-88 civarı seviyorum ama hep o boylardakiler 150-160 cm civarındakilerle takılıyor uzun boy kızlara itici geldiğinden mi böyle? sizin partneriniz ve sizin boy kaç?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa napah napah ölek mi biz kisalar topluca
valla bana kalsa bende 170 olmak isterdim ama ben secmedim boyumu ve restgele verilmis bisey icin bu kadar cingar cikarmak sacma yeter artik kisa kizlara yuklenip durmayin cok takintiliysan boyuna gore adamlara takilirsin ki kisa olmak neye gore sevgilim 180 filan ben 160 aramzda var 20 cm sen 171 missin 188 istyorsn sende ona gore kisa kalcaksin.
Sonra bana laga luga yapma kisalar uzunlari seviyor diye bak sende yaninda istedigine gore kisasin. Kendine bak bir karşiiiim.24 Yorumla
Soran+1 yılyoo hiç de değil :D
Cevap sahibi+1 yılNe degil be manyak misin;) Allam yalabbim boyuneuza gore takilin diyorsan sende 175lerle takilcan bacim
Cevap sahibi+1 yılSenin boyunde 185 degil
Soran+1 yılben zaten 20 cm e kısamı dedim 20 cm yukarısı fazla zaten :D
En İyi Cevaplar
Benim boyumda 1.60 ama bir türlü uzamıyor elimden gelen her şeyi yaptım ben ama olmuyor işte kader :(
00 Yorumla
Genelliycem biraz ama. Uzun boylu kızlar nadir bulunuyor. Asıl sorun bu. Uzun boylu erkeklerde genelde bu bana bakmaz diyip yanaşmıyor. Ben 191im şöyle bir baktığımda kız arkadaşlarım genelde 174 176 aralığı oldu
13 Yorumla
Soran+1 yılgayet uyumlu olur gerçekten 15-20 cm fark çok güzel duruyor :)
Soran+1 yılaynen aynen tam düşündüğüm gibi tamam 20 cm den sonrası kötü de 15-20 cm en iyisi :)
www.google.com.tr/search öyle oluyor genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılbu heryerde örnek zaten :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
112Cevap
Diğer konusunda 913 cevap paylaştı. Boyum 1,87 . Partner tercihimde boyuma yakın olsun isterim ammaa malesef türk hatunlarının boy ortalaması 1,65 civarı olunca , yokluktan uzun boylu hatun zor bulunuyor. Boyu boyuma, huyu huyuma bir hatun henüz denk gelmedi. Kısa boylu hatunlarda hep kompleksli oldular;"ayy sen çok uzunsunn" bu söylemleri çok duydum. O yüzden uzun boylu hatun ilk tercihim.
18 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsun zaten peki kaç boylarında istersin:)
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılhahaha :D
- +1 yıl
Ukalalik yaptigin icin benden de eksi:D
- +1 yıl
Oh yarasınn. Kısa boylu, minyon kadınların dayanışması büyümeden, alttan almak en güzeli der, susarım.. hadi senin verdiğin eksinin bir gerekcesi var @Merakliduygusal , diğerini anlamadi ben. : )
- +1 yıl
Minyonlara baya laf attin daha ne olsun, belki bir minyon senin dediklerini önemsemitir sen dedin diye. Bilemezsin:D
+1 yılKisa boylu kizlar daha bir citi piti geliyor nasil kadinlar erkeklerde buyuk seylerden hoslaniyorsa erkeklerde kizlarda kucuk seylerden hoslaniyor. Kisaca kadin minyon oldu mu daha bir albeni duruyor hatlari daha cekici oluyor. Sahsen ben uzun boylu genis omuzlu zayif kizlarsan hoslaniyorum sila gibi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen kalıplı kızlar daha güzel :)
Alakasi yok. At gibi kizlari kim sevecek o zaman? Biz kisayiz diye kisalari seviyoruz ama uzun olsam ne diye bakayim dirsegime gelecek kiza? Elinden tutsam cocugum diye gezdiririm.
23 Yorumla
Soran+1 yılişte bu :D
- +1 yıl
Dogruya dogru uzunlar gorsel acidan cok ama cok daha guzeldie kisalardan. Kisalar istedigi kadar duzgun fizikli olsun, hicbir zaman uzun kizlar kadar dişi duramazlar, daha cok sevimli dururlar. Senin kriterin minimum 1.80 olabili o da minimum. Kisayim diyorum ama 1.50lik kiz benim yanimda bile oyuncak gibi kalirken 1.90lik adamin ayaginin altinda dolasir ya :D
150 çok kısa.170 üstü evet biraz itici bence. Ya nedir bugün hep boy soruları var:D herkesin kendi zevki kişiye göre değişir. Takma bence. Hem boyun iyi yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yani bilmiyorum biraz dış görünüşe önem veriyorum kötü bişey ama belli boydan aşağısını gözümle eliyorum :)
Uzun boyluyum ama hoşlandığım bütün kızlar kısaydı. Kısa dediğim de Türkiye şartlarında normal aslında. Ben boyu hiç düşünmedim, öenmli olan sevimlilik tatlılık :)
014 Yorumla
Soran+1 yılzaten kısa boylular tatlı geliyor ama ben de çok uzun değilim de yine uzunum yok mu ya uzun 87-88 falan :D
Soran+1 yıl171-172 cm
Soran+1 yılişte ben de fazla boy severim 87-88 falan :D
Soran+1 yılhahaha :D
Soran+1 yılbilmem kişiye göre değişir :)
Soran+1 yılhayırlısı :D
Soran+1 yılonu da bulursun elbet :)
Benim Boy 205 cm, partnerimin Boylu olmasını Çok istiyorum ama çok kısa.. uzun boylu kızlar itici değil aksine Çekici ama bize hic denk gelmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl205 de çok fazla
Açıkçası 1.65-70 civarı ya da üstüde olur fark etmez dış görünüşle yargılamak yerine diğer güzellikleri görünce boy önemsiz kalıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılorası da öyle :)
- +1 yıl
Etrafımda tam düşündüğüm gibileri var ama nedense 18 deyim hala 1 tane sevgilim olmadı ha 1 kişi oldu ona teklif bile etmedim zorla güzellik gibi bir şey oldu rica etti daha doğrusu anlattı bir şeyler önceden sevdiğim için kabul ettim ama 1 kere seviyorum demedim.
Onun dışında da kimse bulamadım 3 kişi var şimdi ayni sınıfta teki iyi arkadaşım oldu sayılır ama diğer 2si (sevdiğim kızda dahil) umutsuz vaka benim için. Ufacık bir şey hissetmediği belli. Oysaki güzelliğinden mi seviyorum hayır daha güzelleri de var çevremde ama neşesi ve 32 diş gülüşü hoşuma gidiyor. Oysa o gitsin onunla çıkmayacak en son insana resmen yavşasın
Soran+1 yılkızların böyle kötü tarafı var zor sever ben de dahil :(
- +1 yıl
Bunun iyiliğini göreceğini bilsen neyse sonunda üzülecek olan tarafta oluyorlar. Gerçek değeri değilde bedenini seçecekleri seviyorlar ya da peçete gibi kullanacakları. Sanırım sadece kalpleriyle düşünmeyi bıraktıklarında birilerini bulurum. Birlikte sinemaya gitsek o başını yaslasa filmi izlese ya da bir kafeye gidip en azından bir kahve içsek birlikte zor ya da imkansız bir şey mi? İyiliğini düşünmek suç oluyor. Aaaa doğru onlar kendilerini gecelerden sabaha kadar eğlendirecek biri arıyorlar ama sonra hatadan dönüş olmayınca sonucuna da katlansınlar gerçek değer vereni görseller
ben 185 im ama 170 civarı bir bayan iyi bence ve gayet ideal çok kısa boylu kız ldugunda kardeşin gibi duruyor diyenler oldu
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :D
Soran+1 yılişte bu yüzden uzun boylu olmalı :)
Soran+1 yılaynen:)
Soran+1 yılha evet ona topuklu falan giydiririm :D
Soran+1 yılAllahım yaa serdar ortaç gibi diyon yani
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu boy mevzusunu bir atlayabilseniz, neler göreceksiniz ama işte; kafa basmıyor o kadar..
20 Yorumla genelde çok seven erkek cinsi öyle oluyor neden dersen kızla uğraşmayı seviyor ondan. biz 153-180.
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm olabilir ya :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo ben de uzunum genelde uzun boylular dikkatimi çeker :)
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi ne güzel :D
Ben 177 boyundayım. Eski kız arkadaşım 158 idi.
Takılmadım boya hiç
Bana göre 165 filan cazip, çok uzun boyludan hoşlanmam :-)14 Yorumla
Soran+1 yılboy farkınız da o kadar fazla değil 15-20 cm normal bence
Soran+1 yıl17 cm iyi ortası olsun :D
+1 yılTurkiyede zaten 1.85+ cok erkek yok ki :D benim de boy 1.75 ama talipler hep 1.70-1.75 arasi. Yapacak bisey yok :(
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya hiç mi yoktu uzun boylu biri :)
- +1 yıl
Valla bizim okulda yok en azından :D bosuna mi yalnizim ben :)
Soran+1 yılilerde çıkar boşver :D
- +1 yıl
Ohu ohu 1,85 :)
Soran+1 yılnoldu :d
- +1 yıl
Arkadas 1.85sanirim :)
Soran+1 yılhaaa :D
- +1 yıl
Bizim ulkenin sartlari bu ortalama kizlarin boyu 1.60 erkeklerin ise 1.75 bunu magazalari gezdiginiz zaman anlarsiniz ben hic istedigim elbiseyi bulamamisimdir. Adam pantolon getirir denemem icin dizlerimden ykari cikmaz :sorun bende gibi gozukur ama oyle degil iste :)
- +1 yıl
Cidden dogru :) diger kızlara elbise olan bana tunik oluyor veya onlara normal olan elbise bana ultra mini oluyor :) kollari kisa geliyor falan @beyazkentli
Soran+1 yılevet body kolları falan kısa olur :)
- +1 yıl
Aynen :) t-shirtun kollarini parmak uclarina kadar cekip sevimli olan kizlardan olamadim mesela hic bir zaman :D cunku hep kisa geldi -,-
Soran+1 yılaynen bir de omuz genişse hayatta olmaz öyle benim hep kısa gelir :D
- +1 yıl
Aynen benim de oyle oluyor :D
+1 yılBenim boyum 1.90 sevgililerimin hepsi 1.65 in üstünde olmazdı neden bilmiyorum kısa lar daha çok hoşuma gidiyor ama çok konusu açılır dı aramızda çok bky farkı var falan onla uğraşmama dışında güzel :))
00 Yorumlaaynen ya dayımda 190 boyunda ama eşi diz kapagına gelir. s. s. s. s. s. s. s.
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :D
- 14 Yorumla
Soran+1 yılen bilinen örnek :D
1.92 boyum var 1.75 den aşağısını istemem açıkçası.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle olsun :)
hiç te öyle bişe yok en azından benim için benim boy 1.87 ve 1.70 ten aşağısı genelde hoş gelmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle olmalı zaten :)
Soran+1 yıl:D:D
+1 yılBen kısa kız biraz da cinsellik düşünülerek tercih ediliyor diye duydum ben 190 ım sevgilim uzun olsun isterdim 190 olmasa da 170 civarında
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de uzun boyluluk iyi ya :D
+1 yıl175 civarı bir bayanla beraber olmak isterim 170 üstü pek nadir 170 altı itici geliyor ister istemez. bebek sever gibi o ne ya:P
01 Yorumla
+1 yıl1.90 ım. 170 cm ve üstü ilgimi çekiyor.1.70 altı çocuk gibi duruyor. Ama tabiki boy pos da önemi bir yerde. :))
03 Yorumla
Soran+1 yılben de uzun severim erkeğin kısası hiç çekici değil ya :D
- +1 yıl
Ben aşırı uzun buluyorum kendımı. Resimlerde arka plana geçmek. ya da önde oturmak zorunda olmak. Perde takmam. Başının minübüse sürtmek. Yüksek yerlere kafanın çarpması Sırrık leylek gibi dalga konusu olmak nedir bilirmisin. ? ://
Soran+1 yılya perde takacak kadar kısa boyun olsaydı karın gel perde tak dediğinde takamaman daha kötü değil mi :D
evet 1.91im kısa boylu kızlar çekici geliyor ama 1.71lik bir kızlada çıkabilirim çok farketmez yeterki vücudu orantılı ve zarif olsun balık etli olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılbalık etli sevmezsin haa ne biliim bir kız olarak hep balık etliler çekici gelmiştir erkeğin de kalıplısı geniş omuzlusu neyse ben de balık etliyim ondan galiba :D
+1 yılyoo alakası bile yok. gönul kime konarsa ;) ama bazı erkeklerin değişik dusunceleri var arkadaşlarmnda biliyorum kısa kızlari farkli hayal ettiklerinden böyle saçma bir laf çıktı ama alakası yok yani buna inan.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim 1.87 ben 1.65 ufak tefek kızlardan daha çok hoşlanıyolar (:
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de 1.60 a 1.82 yiz. Bence de hoş değil. Hatta az daha uzun olsaydın iyiydi diye söyleniyor sevdiğim. Sonuç sevince gözün görmüyor ya. Sonuçta o da çok uzun değil.
00 Yorumlaben 178im sevgilim de 177 gibi bişey hemen hemen aynıyız
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne bileyim hiç mi garipsemedin :)
Soran+1 yılo zaman iyi zayıfsa çok cılız kalırdı zaten :)
+1 yılErkek arkadasım 189 ben 173 daha kısası yok oluyor yanında :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel tam istediğim gibi :D
Soran+1 yılçok uyumlusunuzdur heralde :D
Kız uzun olunca uzerinde hakimiyet kurmasi zor oluyo dur ( tabji ben bu dusunceye karşıyım )
00 Yorumla
+1 yılmerhaba. benim boyum 1.86 ve kisa boylu kizlari pek tercih etmem o ne oyle topuklu giyince bile omuzlarina gelemiyor. benim icin senin boyun ideal. takma bence kafana boyun gayet iyi. o etrafindakilerde tesaduftur herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılevet senin boylarındakileri severim ben de 185 aşağısı cezbetmiyor :D
+1 yılZaten uzun boylu erkeklerde kısa kız bulalım da aşık olalım diyorlardı belli olmaz o işler
00 Yorumla
+1 yılBenin iki yeğenim var ikisinn sevqiliside hep kısa çanta gibi tak koluna gezdir.
bir kaç tanıdığımda var çocuğun boyu 195 sevgilisnn boyu 160 kafayı bayağı kaldırıp bakıyor :) benim boyum 165 sevgilim 175 💕05 Yorumla
Soran+1 yılevet ya çok uyumsuz oluyorlar çok takıntılıyım bu konuda bir de :D
- +1 yıl
Ya sanki boy önemli değil birbirlerini seviyorlarsa yakışıyorlarsa önemli olan o 😁
Soran+1 yılona kimse karışmaza tabi benim dediğim onunyanında bir rakamdan ibaret sadece:)
- +1 yıl
Yanii boy en önemli değil yaa sanki.. ama yinede en fazlaa olmasın
Soran+1 yılyok ikinci plan zaten olsa da fena olmaz ama :D
+1 yılBen 1.93'üm diyorum ki inşallah boyuma göre birini bulurum :P Kısa boylular yanlış anlamasın, herkül gibi duruyorum sonra :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
saçmalama alakası bile tamamen türkiyede kadın boy ortalaması kısa olduğu için olan bir durum bu :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :)
+1 yılHayır istisnadir kisa sevmem ama erkek topuklu gitmeyi düşünürsek en az 5 cm kisa olmasını tercih eder
04 Yorumla
Soran+1 yılyani 15 cm fark falan :)
- +1 yıl
15 çok gerçi 10 ideal aynı boy saçma topuklu giydimi kadın çirkin bir görüntü
- +1 yıl
Örnek serdar Ortaç..
Soran+1 yılaman onu es geçtim zaten :d
+1 yılBenim boyum 187. Uzun boylu kizlari severim ve begenirim, birkac adim ondedir.
03 Yorumla
Soran+1 yılee yani bence de öyle olsun :)
- +1 yıl
:D yani her erkek kisa boylu kiz istemiyor uzulme
Soran+1 yıl:):)
Ben 155 sevgilim 185 eski sevgilimde 195 di minyon seviyolar bende uzun boylu erkek seviyorum zaten
02 Yorumla
Soran+1 yıloff var ya ben de uzun boylu arıyorum iyi mi :D
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye deki kadinlarin boy ortalamasina bakarsak mahkumiyet durumu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılo da var :D
+1 yıl1.90 boyum var, uzun boylular daha hoşuma gider. Ama bu benim için pek önemli değil boy.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim de takıntı zaten :D
- +1 yıl
Bir kız kendinden kısa bir erkekle çıkmamalı bence.
Soran+1 yılaynen kısayı bırak ben 87-88 olsun diyom o derece :D
- +1 yıl
Sizin gibiler gerçek hayatta bir bana mı rast gelmez?
Soran+1 yılayenen senin gibiler de bana mı rast gelmez :D
- +1 yıl
Hiç sorma ^^
+1 yılYes tatlim ters oranti var. Kisa kiz uzun erkegi, uzun erkek kisa kizi sever. Hersey artik fizike dondugu icin
01 Yorumla
Soran+1 yıltüh :D
+1 yılBoy kavak ağacında da var
Beyin akıl kalp iman olmadıktan sonra istersen 40 metre ol gireceğin 2 metre mezar02 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru zaten takıntı da bu devede de boy var :)
- +1 yıl
O zaman boyu boşver
Müslüman biri boya bakmaz inanca bakar
+1 yıl158 im boyumu seviyorum vee erkeklerin kısa kız sevmelerinin çok farklı nedenleri var 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim durum biraz daha değişik ya ben 172 sevgilim 160
01 Yorumla
Soran+1 yılevet değişik aman iyi olsun boy önemli değil ama boy da olsun iyi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben boyuma göre buldum bırakırmıyım hıc :D 178 ben 190 o :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvayyy :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 169 um. sevğilim 187.
20 cm ye kadar ideal bence.03 Yorumla
Soran+1 yılbence de normal bence sizin :)
Cevap sahibi+1 yılyani o dediğin biraz var sanki erkekler minyon tiplilerden hoşlanıyor olabilir. ama bu güzellikle de alakalı canım. yani kız güzelse her türlü gideri oluyo
Soran+1 yılanladım :)
Hiç sevmemde hep öyle denk geliyo.. Türkiyede uzun kızlar stoklarla sınırlı olduğu için galiba..
00 Yorumlabu uzun boylu heriflerin de kısa boy kız takıntısı başladı bize kız kalmicak artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen bize de uzun kalmıyo ya :D
Soran+1 yılama ben uzunum zaten :)
+1 yılTurkiyede uzun boylu erkek yokki nadir 188 187 falan-_-
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen onlarda hep kısa kızlarla :) neyse biz de bulacaz kısmetimizi
- +1 yıl
Aynen bana gore kotu duruyor.. insallah bulursun:)
Soran+1 yılinşallah hayırlısı :)
+1 yıltam istediğim ideal boydasın :) tanışşalım dersen koşa koşa gelirim. 185 benim boy :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
- +1 yıl
:) hi hi. Gel he de bana
Hayati yaşatayim sana
Yok kalsin hahaha dersen
? :)
Ben de 1.71'im ama 1.85 civarı seviyorum :)
Tanıdığım uzun erkekler uzun kız seviyor01 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi bana rast gelmedi :D
+1 yılBenim boy baya bir var hic 150 160 bir kadin dusunemedim yanimda :)
010 Yorumla
Soran+1 yılkomik zaten :D
- +1 yıl
O uzunluklar neredeyse bacak boyum :D
Soran+1 yılevet o zamana sana 180 falan lazım
- +1 yıl
188 kiz arkadasim :D
Soran+1 yılsiz :D
- +1 yıl
196 :)
Soran+1 yılof çok fazla :D
- +1 yıl
Ben hic sikayetci olmadim :))
Soran+1 yılgerek yok zaten :)
- +1 yıl
Sag olun :))
- Diğer konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılhayatimda tanidigim butun erkekler 170 ustu kiz seviyor zaten minyonlar daha sempatik olsa mankenler uzunlul degil kisalikta boy yaristiridi tabiki uzun kiz ven 180 nim 175 olsa mukemmel olur
00 Yorumla 1.86 boyum var kızlarımız kısa bizim suçumuz yok :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılboy 197 karsima ne cikarsa o özel bir kriter yapmadim kendime
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok uzun boylu erkekleri kısa boylu kızlar seviyor ve elde etmek icin bir taraflarını yırttıkları için durm o sekilde Bizde.1.90 - 1.70
07 Yorumla
Soran+1 yılo kadar fazla değil :D
Cevap sahibi+1 yılNe fazla degil?
Soran+1 yılboy farkı :)
Cevap sahibi+1 yılYani ortalamadayız. Daha once 1.66 dar vardı ama :)
Soran+1 yılbu iyi :)
Cevap sahibi+1 yılEvet, her halini seviyorum karımın :)
Soran+1 yılne güzel :)
+1 yılKesinlikle uzun boylu bir erkek olsam kısa boylu kız tercih ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha tercih tabi:D
+1 yılsenin neren uzun 1.71 e uzun diyorsun hahhaha sen hatun görmemişin ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılyine 160 tan uzunum ya ne biliyim 175 ten fazlası pek iyi durmuyo kızlarda
:D yok artık ben uzun kız sevıyorum benm boy 1.87 :D
018 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsun zaten :D
Soran+1 yılaynen o da var :D
Soran+1 yılyok gayet güzelim tipim de aynen bu
https://hizliresim.com/A0Oln0
Soran+1 yılyok televizyonda görmüştüm beğenmezsen beğenme :D
Soran+1 yılama tıpa tıp aynı
Soran+1 yılmesaj yollanmasın diye hem kendi resmim değil zaten :P
Soran+1 yılbulacam banane :D
Soran+1 yılben tamım tamam mı malzeme eksik falan değil :)
Soran+1 yılaman :D
1.85 boyundayım. Yanıma 1.65-1.70 arası isterim ya çok ta uzun olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yıl17 cm tam ideali tam rakam verdim :D
Soran+1 yılkader kısmet ben 187-188 seviyorum hele geniş omuz da varsa tam karizmatik :D
Soran+1 yılevet taviz yok :P
Bende çok görüyorum 160a 190. Bana itici gelmiyor bende çok uzun sayılmam:D
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç:D
Soran+1 yıl90 üstü bana da acaip geliyor 87-88 iyi
Benim boyum 1.89 ben 1.70 in altında olan kızlar ilgimi çekmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de çok küçük durur kız
- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz