İstanbul'da yaşıyorum küçümsemek için demiyorum ama yengem köyden bir kız buldu bana çok ısrar edince tanışmayı kabul ettim ilerleyen zamanlarda köye tanışmaya gideceğim
1 ay
İstanbul'da yaşıyorum küçümsemek için demiyorum ama yengem köyden bir kız buldu bana çok ısrar edince tanışmayı kabul ettim ilerleyen zamanlarda köye tanışmaya gideceğim
Cevap
2Cevap
Denemeden tanışmadan bilemezsin
Bende öyle düşünüyorum ama ailesi aşiret kızın biraz tırstım
Aşiret se sıkıntı
Olur tabi neden olmasın köylerin şehirden eksiği yok fazlası var
Neden olmasjn
Öylemi dersiniz
Olur bee önemli olan karakter
Kız köylü bide ailesi aşiret
Önemli olan karakter aşiret se sıkıntı istesen de üzemezsin
@Azrakurt9494 napıcam bilmiyorum
Uslu duracaksın bu kadar basit
guzel olur
Çok utanıyorum bide kızın ailesi aşiret
o zaman sıkıntı ya bence bulasma
Evet ya yengem de senin adına söz verdim diyor bende haftaya mecbur gidicem
Neden olmasın
💙❤️ Öyle mi dersiniz
Öyle deriz ben Eylül'de köye taşınacağım şehirden uzaklaşmak için artık köylü oluyorum, ama dünyadan bi haber değilim yani 😄
Mis gibi köylü kızı daha ne olsun
@Azrakurt9494 Di mi yaa
Yaaa çok güzel fanatik Trabzonspor luyum ama trabzonlu değilim 😂
Vaayy bee helal olsun ustaa 😄
Saol bacım 😅
Ama kızın ailesi aşiret hani hafif tırsıyorum
@hicdeyingecin he ya hemde aşiret vururlar vallahi üzemez aldatamaz
@Azrakurt9494 Ona göre akıllı olacak, korkacak ne var ya adam gibi muamele edersen öyle muamele görürsün ha sıkıntılı tipler ise hatır bilmez kişiler ise zaten uzak dur.
Aynen öyle uslu duracak aldatma el kaldırma yan çizme yok cidden en sağlıklısı bu
@hicdeyingecin
Ben İstanbul da yaşıyorum o köyde büyümüş acaba anlaşırmıyız
Yav köyde büyüdü de ne oldu, niye uzaylı gibi bahsediyorsun kızdan.
Yav sorma uyuz oldum sanki kraliyet ailesi @hicdeyingecin
@Azrakurt9494 😅 bunun evliliğe niyeti yok bizi trollüyor 😂
Ya köylü milletin efendisi dir tabiki ben sadece hani kültür farkı olur mu diye sordum
@hicdeyingecin bacım yazdım sana 😅
Ya aşiret değil mi gitsin görsün o eve bir kere girdi bitti yok öyle ben beğenmedim kafasına vura vura adam ederler 😂😂
@Azrakurt9494 Mesaj mı yazdın bildirim gelmedi
Evet canım mesaj yazdım
Anlıyorum endiseni fakat şunu demek istiyorum her insan bir değil ki köyde büyüdü diye kendini geliştirmedi diye bir kural yok bunu tanımadan bilemezsin bu yüzden git görüş.
@hicdeyingecin çok teşekkür ederim Trabzonspor ❤️💙 canı gönülden etkiledi beni biraz fazla ön yargılı oldum rica etsem konuşabilir miyiz
@hicdeyingecin ❤️👏👏👏👏
Ne konuşacağız?
Ekledim sizi de ye özür dilerim sadece kafamdakileri sormak istedim amacım kimseyi hor görmek değil cidden
İçten istiyorum bunu tanışmayı biraz heyecan var sadece
Çok teşekkür ediyorum iyi geceler
İyi geceler koca bebek inşallah bir an önce evlenirsin ve köyde yaşarsın 🤫
Olmaz
Neden olmasın
Hmm
Mis gibi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence köyden şehirden fark etmez, karakteri güzelse her türlü olur 😌✨ Önemli olan sizin enerjinizin tutması, değerlerinizin benzemesi ve birbirinize saygı duymanız. Köye tanışmaya gittiğinde onu gerçekten tanımaya odaklan, önyargısız ol 😉 İlk buluşmada ne konuşmayı düşünüyorsun, kafanda soru işaretleri var mı? 💬💘